Pluggar

Sitter här och pluggar just nu, men det går inte alls bra. Vi har fysikläxan tills imorgon och religionsprov på fredag men vad jag än läser får jag inte in i min tröga hjärna! Åh, jag blir så sur! Jag vill faktiskt få bra betyg och därför är jag villig att lägga ner mycket tid på att plugga men saken är att min hjärna inte vill samarbeta med mig, jag läser och läser men endå fattar jag inget, åh! :( . Varför kan inte jag vara personen som har lätt för skolan så skulle ju jag slippa allt det här! Men livet är orättvist och tyvärr föddes inte jag med den begåvningen...

Ska fortsätta plugga lite nu, hoppas det går bättre, vi hörs!

     

Dagens

OUTFIT

     
t-shirt från HM
Kjol från Zara
Kofta från VeroModa

Puss!

30 septemer

Hejsansvejsan!


Idag har skolan verkligen inte varit bra. Jag fick skäll av mina läraren :( , kanske för att det var mitt fel men inte bara, hallå..Haha, nää men idag fick vi reda på att vi ska ha orienteringstest imorgon, hjälp säger jag bara!


Nu ska jag plugga, hörs♥

Godnatt♥

Har precit tittat klart på House

Förövrigt så är det det enda programmet ja följer :) . Han är grym, vet inte varför men jag tycker sånt de gör är väldigt intressant. Kanske vill jag bli en läkare? Njaaa, alldeles för lång utbildning och att få MVG i alla ämen kommer aldrig gå ändå om jag gör mitt bästa :( . Men man kan alltid drömma om det...

Aja, måste verkligen lägga mig tidigar nu, förut la jag mellan 22.30 och 23.00 men nu för tiden lägger jag mig inte förrän efter 23.00. Det kan ju också vara orsaken till varför jag alltid gäspar på lektionerna..

Ska skölja av sminket, läsa en stund och sen nanaaa, vi ses imorgon, Godnatt♥!

Just det, jag har ju min pianolektion i Partille Kulturrum och där har de ett stort bibliotek med och jag kunde inte låta bli att gå in. Resultatet var att jag kom ut med två böcker, det var inte böcker som jag aldrig läst förut hellre utan två böckerjag läst flera gånger om och om igen bara för att de är så bra. Nämligen "En ö i havet" serien, böckerna är skrivna av Annika Thor. De är faktiskt rätt så kända, har fått priser och har också blivit en serie på tv men tyvärr har jag missat den varje gång den går på tv :( . Iallafall, läst 1:an förra veckan och nu lånade jag 2:an och 3:an :):) . Ni kanske tycker det är onödigt och slöseri med tid att läsa böcker man redan läst innan om och om igen men det tycker inte jag. Man kan aldrig läsa för mycket när det gäller bra böcker ;) .


Nu ser jag sådär sur ut igen..
Hmm, varför??

Skor

Så, nu har jag ätit =)

Det jag velat ha mest nu i höst är nya skor. Jag vill ha riktig sköna, snygga, knähöga stövlar. Åh, vill köpa de direkt! Men asså jag tycker det är så svårt att köpa skor, det finns så många olika design på skor men alla ser i princip likadana ut, fast olika detaljer. Och jag är en person som har väldigt svårt att välja bland saker som ser likadana ut eller har flera färger. Som jag sagt innan så har jag två jackor som jag har i två olika färger bara för att jag inte kunde välja..Haha, men snäll mamma som jag har så fick jag båda två :) .

Just nu får mina favorit stövlar från förra året duga sålänge :)

    
Jag använde dessa skor jätteofta förra höst/vintern så hela klacken
hade slitits av på båda skorna. Men som tur var så gick det att
klacka om så nu har jag helt nya klackar, me like! Just det, när det
gäller skor så gillar jag mocka väldigt mycket, tycker det är så fint
och skönt men tyvärr tål det inte regn så... /:


godisgodis&godis

Hemma från pianolektionen nu!

Hahah, som jag skrev förut så skulle jag köpa godis och det är köpt nu. Men asså om de har sänkt priset på lösgodis så måste man ju faktiskt köpa. Hallå, från 7.90kr/hg till 5.90/hg, man tjänar faktiskt massa om man köper mycket :) ! Haha, men nu kallar maten, vi hörs antagligen efter maten, pusspuss!

    
Mummaaa

29 september

Hejsan!

Har varit i skolan och det var tråkigt som vanligt. Iallafall, jag har inget att skriva om så ni får ha det bra sålänge!

Snart ska jag..

- Äta något
- Plugga lite
- Träna piano
- Ta bussen till Partille, pianolektion
- Köpa godis:)
osv :)

     
     
Me todaaaaaaaaaaay (L)

Idol, plugga, äta, godnatt

Haha, det är det jag gör just nu. Äter min dagliga fruktsallad och har 19 spanska glosor tills imorgon så måste plugga in de o min lilla hjärna. Fast tittar också samtidigt på Idol 2009, haha vilken kombination vaa? :)

Nej men det här får bli sista inlägget, puss vi hörs imorgon♥


Måste koncentrera mig nu, byebyebyebyebye.

GODNATT♥

Varför så komplicerat?

Åh, har suttit här ett tag och försökt lära mig "Photoshop", kan säga att det inte går bra. Varför måste det vara så komplicerat?, aja får väl använda mig av lättare program.. /: Tummen ner till komplicerade program!
´
Innan de så gjorde jag min matteläxa, har bara x antal läxor kvar, suck. Hatar skolan!


Ser man att jag är sur på den bilden? (Haha)

Ville visa att jag inte gillar matte :P .

Puss, pianot väntar!

28 september

Hello!

Slutade för ett tag sen men när jag kom hem var diskkon helt fullt med odiskade tallrikar osv, fick ta hand om det och nu ska jag göra matteläxan.

Just det, det var ju en grej jag var värsta nervös över som jag skulle göra det. Nu kan jag berätta det och det känns jättebra för jag fixade det! Jag var nämligen på Valhalla med klassen för att göra ett simtest, var väldigt nervös men det gick galant! :):)

Sen åt jag på donken, onyttigt jag vet men det är så gott :) !


Weird bild..

Ses senare!♥

Godnatt♥

Nu må
ste jag börja fixa mig till sängs, har ingen sovmorgon imorgon :( . Är jättenervös för det jag ska göra imorgon men vill inte skriva det nu, vill skriva om det när det är över för då känns det bättre. Så efter skolan uppdaterar jag igen, godnatt, sov gott!


Har suttit här i sängen och stickat en stund :) . Det ska bli ett
mobilfodral :):).

Puss

Granatäpple

Har precis duschat, nu ska jag ta det lugnt, titta på tv eller nått :) . Förut, efter maten tränade jag lite piano och har inga läxor att göra, hihi :) . Men nästa vecka blir det fullt upp, prov i religion :(:(

Just nu sitter jag här och äter granatäpple, yumyum :) , lite sur är den men ändå god!


Gottgott :)

Ska skölja bort mitt smink nu och sedan sätta på en ansiktsmask ;)

Impressionism

Åh, är äntligen färdig med bildläxan, vi ska ha gjort klart tills på tisdag. Har haft två veckor på mig men har inte orkat ta tag i det så får egentligen skylla mig själv. Men nu är jag äntligen klar! Man skulle skriva lite allmänt om Impressionism och sedan lite mer detaljerad om en Impressionist. Tråkigt var det men vad gör man inte för att gå ett bra betyg?!

Det börjar lukta mat här nu så ska nog kila iväg och äta lite, är jättehungrig, vet inte varför??
Hm, eller jo, har bara ätit en langos förut på Höstmarknaden på hela dan.

Just det, glömde berätta lite om vad jag gjorde förut. Jag promenerade tillsammans med Pernilla till Göteborgsvägen där för vi först åt varsin langos, båda med gräddfil, ost och nånting mer. Sen gick vi runt lite där, kallt var det :( . Efter en stund ringde mamma och ville ha donuts så jag köpte 10st, hahah. Sen gick vi till skomakaren för jag skulle klacka om ett par stövlar, ska hämta de imorgon :) . Sen gjorde vi inte så mycket mer..

 
Nu ska jag äta, ha det bra sålänge!



Saknar dig♥



Dagens

outfit!

     
Linne från yesstyle.com
Kort cardigan från HM
Kjol från Bikbok
Knästrumpor från HM
Halsband från HK

Hade ett par höga stövlar till detta :)


Pauline shoppar

Skulle egentligen fått med mig ett par stövlar hem igår också men typiskt så fanns de skorna jag gillar inte i min storlek, suck...Får fortsätta och leta, hjälp vintern är ju här snart, måste jag gå barfota eller? :O (Min dåliga humor igen)

Aja, man ska inte ge upp hoppet så lätt, ska kolla i de andra skoaffärerna med, det står mellan två par skor, en från Johansson och den andra från Bianco. Båda har storlek 37, men jag behöver 36, ibland är det inte bra att ha små fötter :(

Fick iallafall med mig detta hem :)

     
Eye pencil, Niveas från Kicks :) . 70kr

     
Vanlig t-shirt från Gina. 99kr :)

    
Knästrumpor från HM.
Ett paket med två par, 79.50kr

Är nöjd med mina köp, wiee. Nu fattas bara skorna och en mössa och en halsduk och...Hahah, det räcker aldrig för mig :D , puss

27 september

Nu är jag vaken, pigg och glad!

Som ni själv läste mådde jag inte speciellt bra igår kväll men har sovit en bra stund så mår mycket bättre nu :) . Idag ska jag först gå en sväng med Pernilla till Höstmarknaden, det är sista dagen idag och det vill man inte missa, det är ju bara en gång om året. Haha, fast som jag skrivit innan så vill vi typ bara äta langos och sedan är vi nöjda, hahah.

Igår hade jag en jättegrym kväll om man räknar bort det sista. Först fick jag skjuts till stan vid 13 och jag skulle inte möta Carro förrän vid halv 15 så passade på att gå på Nordstan. Såklart fick jag med mig grejer hem, visar senare! Sen gick jag till Kungsportsplatsen för skulle möta Caroline där, men hon var lite sen så satte mig vid häststatyn. Satt där en bra stund och sen när jag skulle gå ropade tjejen som typ satt bredvid mig om hon kunde låna min mobil för hon och hennes kompis hade tappat bort varandra och hon hade ingen mobil. Tvekade lite först men hon verkade snäll så hon fick låna den. Hon ringde två samtal och sedan fick jag 20kr för det, inte alls dumt va? :) . Jag tjänade på det iallafall!

När Caroline kom gick vi till ett café, Cappuccino. Jättemysigt ställe och jättegoda pajer har de! Efter det gick vi runt på stan och jag köpte lite mer grejer, sen tog vi en promenad till Donken vid Scandinavium och var där en stund. Onyttig som jag är kunde jag inte låta bli att köpa något. Sen åkte vi hem till henne och hämtade ***********, inte så bra att skriva det här på bloggen. Sen åkte vi tillbaka till Nils Ericsson Terminalen och sen hände massa grejer, tänker inte skriva det här ifall. Aja, hoppas ni förstår :) . Tog sedan näst sista bussen hem och sen skrev jag det korta inlägget och sedan la jag mig, usch vad dåligt jag mådde :(

Nu ska jag dra, sen ska vi (familjen) göra en grej, kommer inte skriva det här men så småningom kommer jag att berätta det :):) , hihi lite nyfikna kanske men lovar, det är en jättekul grej :D .

    

Carro tog blåbärspaj och jag hallon, sen ville vi båda ha chailatte,
super god dricka måste jag säga!

     
Haha, Carro läste gratis Frölunda bilagan som man fick. Så glad var
hon, hahha. Så söt♥

    
Jag blev så sugen på Mcnuggets men var inte jättehungrig så det
fick bli en Happy Meal, tummen upp för den!



Skulle göra som Carro, men miss-
lyckades totalt. Fail på mig! Söta
Carro .

     
Såklart jag tog med mig leksaken man får hem :)

     
Oh, vill ni veta en grej. Jag har förlovat mig♥.



(Skämt som alla förstår säkert, jag vet att jag har dålig humor)

Puss, vi hörs!

dgfhrtgt

Åhhhh, har haft en jättemysig kväll men mår skit just nu så ska nog lägga mig direkt, vi hörs imorgon och hoppas att jag mår bättre då !

Bilder och så kommer med imorgon, fick med mig grejer hem också, shoppade lite♥

Godnatt, hoppas alla haft en bra kväll :)

26 september

Godmorgon♥

Dagens planer är att vara med Caroline :), ni ve hon som kommer från Stockholm, hon ska vara här över helgen så måste passa på att vara med henne, har saknat henne :( . Först sa vi att vi ska gå på Höstmarknaden som är här nere vid Göteborgsvägen men ingen av oss kände för det eftersom det är så kyligt och blåsigt ute :( . Aja, ska ändå dit en sväng med Pernilla imorgon, vi ska äta langos, mums!

Nu har vi iallafall bestämt oss för att sätta oss på något café i stan, mysigt vaa? Ja, klart♥


Gammal, super oseriös bild, haha.

Nu ska jag fixa mig lite, sen ska jag få skjuts in till stan så träffar jag Carro där :D

Puss, vi hörs när jag kommer hem

Batman!

Hej igen!

Hann visst skriva ett till inlägg ikväll.

Jag har haft en jätte trevlig kväll hemma hos Pernilla. Först cyklade jag till henne och kom vid 16, då höll hon på att göra köttfärspajen, jag hjälpte henne lite :) . Sen åt vi med hennes föräldrar också, det var jättegott. Hon är grym♥!
Vi var så mätt efter det så vi satte oss vid datorn en stund, sedan tittade vi på tv en stund. "Hells kitchen" och "Next", haha helt okej program om man inte har något att göra men skulle inte titta på de om jag hade annat bättre att göra.

Efter cirka 1h bestämde vi oss för att göra marängswiss (vet att det inte stavas så men aja!), fast vi kände oss fortfarande jättemätta så hon gjorde riktigt varm choklad till mig med grädde :) . Sen satte vi oss och tittade på "Batman, the dark knight" , grym var den måste jag säga! :) Medan vi tittade på filmen spelade Pernilla Sims 1 för hon har redan sett den filmen. Vi åt massa godis som Pernilla hade köpt också, hahah.

Sen gjorde vi inte så mycket mer, cyklade hem i mörkret och det var läskigt!


Köttfärspajen som Pernilla lagade, mums♥

     
Supergod var den:)

Godnatt, vi ses imorgon♥


Godnatt

i för väg, vi hörs imorgon♥

Då ska jag träffa älsklings CAROLINE, yeaaah


Ska nog dra på mig denna mössan och cykla iväg, hejdå.

Hoppas alla ni därute/inne får en trevlig kväll för det ska jag ha, puss♥

Mössor

Ska snart cykla hem till Pernilla men eftersom jag antagligen inte kommer blogga mer ikväll eftersom jag ska hem till Pernilla och hon vet ju inte att denna bloggen finns, ni kanske redan har glömt det men jag har ju inte berättat om denna bloggen för någon, verkligen ingen alls!

Men jag hade lite tråkigt förut så tog fram mina mössor, det är inte alla men några av de och vill ha era åsikter :)

- Vilken mössa är snyggast?
- Vilken mössa passar mig bäst?

För det snyggaste måste ju inte passa mig bäst ;)

1.
    

2.
    

3.
    

4.
     

5.
    

6.
     

7.
     

8. (Favoriten just nu)
     

Har fler men hinner inte ta kort på de just nu..Ändå vill jag ha fler!!!!


DAGENS

OUTFIT


Lång tröja från Yesstyle.com
Jeansleggins från VeroModa
Halsband från Hongkong
Skor från Bianco, inte med på bilden

Amandas hår!

Det var en läsare som frågade om jag kunde ta kort på Amandas (som jag skrev om igår) hår. Hon har nämligen färgat håret från rött med svarta slingor som jag tyvärr inte har någon bild på till neonblått enligt mig. Här är någr bilder tagen med min dåliga mobilkamera, det ser inte riktigt ut så i verkligheten men ungefär :)




Det passar henne jättebra, hon är jättesöt♥

Det finns lite nyanser av grönt också men mest blått irl :)

25 september

Hej, idag är det fredag, yes!

Vi slutade runt 13 idag och sen gick jag tillsammans med Sanna hem, hon är ju min granne :) . När jag kom hem gick jag ut med Suki älsklingen direkt och sen fixade jag lite att äta, en macka och oboy, mums!

Vet inte om jag berättat det för er men idag/ikväll har Pernilla "bjudit" mig på middag, hon ska laga köttfärspaj och sen ska hon göra efterätt till mig med. Men kom inte på något så tog en av mina gamla favoriter, nämligen Marängswiss, visst är det gott?!!! Längtar redan! Sen ska vi titta på någon film och äta massa godis, popcorn m.m . Haha, med andra ord, "tjocka oss" , hahah!

På måndag ska vi ha simtest, längtar verkligen inte! Jag har gått i simning ju så jag har inte problem med det men aa, simning är ändå bläää :(

     

(Haha, ignorera mina feta lår) Hade inget att göra på rasten
förut så fick rida på Oskars rygg, haha han är så lång så det
var jätteläskigt! :)


Engelska?!

Hallo, är hemma från dansen nu :) .

Sitter här supermätt och tänkte precis fortsätta med engelska uppsatsen, men jag orkar verkligen inte! Sen är det också Idol på tv och det kan man ju inte missa, hallå! Aja, får skylla mig själv att jag inte gjorde denna läxan innan, ni får ha en trevlig kväll så ses vi imorgon, puss!!

     
    
Tog med mig min älsklings MER till hemspråken :D !

Godnatt, ses imorgon! Då är det fredag, wiieee

24 september

Hej!!

Ska först gratta Amanda i min klass som fyller 15 år idag, grattis till henne!♥ Hon firade med att färga sitt hår också, hon hade först rött och lite svarta slingor, nu har hon neonnblått hår o två nyanser som är jättecoola! Det passar henne verkligen :)



Skoldagen har varit helt okej, vi hade bara 2 riktiga lektioner och slöjd då. Sen skulle en författare komma till aulan och prata om hennes böcker och om sig själv för alla 9:or. Kommer inte riktigt ihåg hennes namn men det är hon som har sktivit "Sandor/Ida" böckerna :)

Efter det hade vi idrott uppe på plasten och vi skulle spela fotboll. Måste verkligen säga att det är min otursdag idag. Första råkar jag sparka bollen på Filippas näsa, sen gör jag självmål så de andra vinner, sen så kör vi doppboll och motståndarna tror typ att jag är en leksak eller något, de slet i mig när jag hade bollen och lyfte mig, släpade mig och ja allting! Har massa skrapsår nu :( och ont i ryggen! Sen nockar jag bollen på min kind också. AAAJJJ! Hur otur kan man ha?!


Just det, jag köpte masker i tisdags, kunde inte
välja så det blev alla fyra :P


Har ingen ny bild, tyvärr..

Nu ska jag ha hemspråk, sen dans. Vi hörs efter det, puss♥

Nightynighty

Pluggar fortfarande, vi ses imorgon, puss♥

     
     

Dagens

OUTFIT

Ignorera det som är omkring mig, vi håller på att renovera
 här hemma ;)

Jeans från Gina tror jag
Linne och kofta från yesstyle.com
Halsband från Guldfynd


THE DARK KNIGHT

Om jag pluggar flitigt så har jag tid över att titta på film:)

Rasmus lånade mig "The dark knight" idag eftersom han tycker att alla borde ha sett den och att den är grymt bra. Ville egentligen låna ettan också men den hade han lånat ut men aja, den här är bättre enligt honom, så hoppas det nu!

Ska bara läsa lite bloggar sen ska jag plugga♥

     
Var nere på ica förut och kunde inte låta bli att köpa något extra.
Såg de här stångarna och köpte med mig tre hem. Måste säga
att det inte är det godaste jag ätit, snarare ligger de bland de
äckligaste, aja köpt är köpt..

Puss!

23 september

Hallooo!

Egentligen gillar jag onsdagar när det är udda veckor för då slutar jag tidigt. Men saken är att jag måste tvätta kläder med som är det tråkigaste man kan göra av alla grejer man måste göra för hemmet. Att dammsuga ligger tvåa på listan! Åh, varför måste jag göra sånt här egentligen? Inga av mina kompisar behöver göra det :( . Aja, får tänka från den ljusa sidan, när jag blir äldre klarar jag mig själv medan de andra blir helt förvirrade och kan ingenting, good ha?

På idrotten idag skulle vi orientera och så pratade jag lite med Jonas (våran idrottlärare), ungefär så här var det:

J - SKa vi se här, vilka kontroller du ska ta :)
P - *Hoppas på de lättaste och ler mot honom*
J - Hm, 5:an och så...
p - vad är det gula på kartan?
J - *tänker en stund*, det är öppenmark.
p - Jaha, okej *osäker*
J - är du säker på kartan?
P - Njaa, inte speciellt :P
J - Hm, okej
P - att orientera är läskigt! :)
J - läskigt?
P - Ja....
J - okej men då ändrar vi här, du ska ta 1:an och 2:an, sen kommer du tillbaka igen så får vi se hur det gick :) .
P - OKej *jätteglad*

Hahah, han är så grymt snäll och är en grym idrottlärare!♥
Det gick väldigt bra så hoppas han är nöjd med mig :) .

Nu är det dags att gå ner till tvätten igen, vi hörs!


Hahaha, se upp! en ful bild!!!!

Mask!

Är hemma från pianolektionen nu!

Väntar på att min brorsa ska komma hem från sin orkesterlektion så vi kan äta, är jättehungrig! När jag blev klar med pianot så gick jag en sväng till biblioteket och lånade "En ö i havet" , ni vet den serien om två syskon som "flyr" från Österrike för de är judar och det är under andra världskriget.

Efter maten ska jag fortsätta plugga matte och sedan sova, godnatt ses imorgon!

22 september

Halloo♥!

Har varit hemma från skolan en stund nu men blev fast på att läsa bloggarna jag läser dagligen, fast huvudsaken är ju att jag iallafall skriver :) . Jag hade sovmorgon imorse och det var jättebra för lade mig lite sent igår. Ajabaja! Men jag satt faktiskt och pluggade religion men idag på so-lektionen fick vi reda på att vi skulle ha muntligt läxförhör. SUCK! Jag som kunde allting nu, men det skadar ändå inte för vi ska ha prov om Hinduismen nästa vecka.

Om en stund ska jag ha pianolektion så kommer åka in till centrum, hinner kanske köpa något???

Aja, måste träna piano nu, vi hörs när jag kommit hem!

     
Nu för tiden orkar inte jag ta bilder för det blir ändå i en så dålig
kvalité, måste verkligen skaffa en kamera!

Puss!

YESSTYLE.COM

Hihihihihiii :D!

 Jag har äntligen fått hem paketet med kläder jag beställt från yesstyle.com!!! Hihi, det har varit lite strul med de och den är lite försenad men huvudsaken är att den är här!

Det är en asiatisk (säger man så?) hemsida så man måste ju betala tullen och sånt också men jag tycker det är värt. För de kläderna jag har här har ju typ ingen annan och jag gillar inte att ha samma kläder som andra för då är det som man härmar varandra. Jag vill ha min egna stil och vara unik :) . Iallafall, kommer inte visa bilder på kläderna för det orkar jag inte men också för att min 2 megapixelkamera på mobilen suger! Så det blir ändå inga bra bilder, men ska se till att jag får en kamera snart, hoppas iallafall♥.

Tyvärr var det flera plagg som inte fanns så det blev jag ledsen för men fick ju fler än 5 plagg hem så glad är jag såklart :D ! Mamma betalade så ska tacka henne så mycket, puss på henne!♥

Har gjort halva matteläxan och ska öva på spanska glosorna nu, pusshej!

    
Det var grym service. De plingade på och lämnade paketet :)
(Fast iförsig, vi betalade ju faktiskt rätt mycket utöver kläderna)



21 september

Hejhej bloggen!

Nu är det måndag igen och en ny jobbig skolvecka! Åh, kunde man inte födas med all kunskap man behöver i framtiden?!

Nu när jag kom hem från skolan ringde mamma och undrade om jag ville följa med till Allum med henne, men jag sa nej. Det är inte alls likt mig att tacka nej till att shoppa men är faktiskt tvungen att göra det. Måste verkligen skärpa mig nu eftersom det är sista året i grundskolan och jag vill gärna komma in på en linje jag vill läsa. Så efter att jag skrivit detta inlägget ska  jag först göra matteläxan sen göra en skrivuppgift om RESPEKT på engelska och efter det måste jag träna på piano :) .


Testade Pernillas glasögon idag,
haha alla tyckte att jag passade
i de. True or false?

Shopping!

     
Mitt nya favvo spray :) , såklart man ska ha ett litet i handväskan med!

     
Äntligen fick jag mitt efterlängtande volympulver! Billig var den
inte heller så hoppas verkligen att den fungerar nu!

     
ett par jeans från acne, tunika/skjorta från Bondelid.
Presenterna till Tiffany! :)

Ska ut med Suki nu, vi hörs!♥

Igår

Igår var såhär!

Det började med att jag vaknade försent så hann inte duscha, hade fett hår hela dagen :(

     
     
Sen fikade jag, syrran och mamma på mitt favorit café, såklart tog jag
min älskade kyckling/bacon baguette. Syrran tog tonfisk :) . Sen tog vi båda
varsin chaité som smakade supergott! Suki fick sitta utanför och frysa :(:(

     
     
    
     
     
Sen hämtade vi Martin och åkte till Freeport, var där i ca 4h och såklart
fick jag med mig grejer hem :)

     

Sen åkte vi till Willys för att köpa lite frukt till mormor :) .
Passade på att köpa lite naturgodis som var till alla faktiskt :) , mamma
älskar vitchoklad:P . Sen köpte jag min nya favorit dricka också, jamaica pineapple!! :D
Syrran och brorsan fick nöja sig med de mindre goda drickorna men ändå super goda!

     
     
     
När vi kom dit tog mamma ut Jackie så hon fick lite frisk luft och gott
färskt gräs:) . Suki och Jackie är faktiskt bra kompisar fast ibland blir
Suki lite väl aggressiv..Jag ser konstig ut på alla bilder, åh! Önskar att
jag var fotogeniskt eller vad det nu heter!

     
Sen satte jag mig vid datorn en stund med Emil bredvid mig som spelade
maplestory eller vad den nu heter.

     
Min älskling blev trött snabbt och ville sova :) .


sen bakade syrran och emelie kärleksmums! :)


Fick ingen bra bild på outfiten, aja.

     
  
Bjuder på de bilderna med.

Senare mot kvällen tittade jag på freaky friday, läste lite bloggar umgicks med familjen och ja det ledde till klockan 2 på natten, hahah!

Grejerna jag shoppade igår kommer i nästa inlägg :)♥


Kalas

Hej igen!

Är hemma från kalaset nu och det var rena kaoset måste jag säga! Men såklart var det kul med alla småungar bortsett från de andra. Orkar inte skriva om det där men det var massa respektlösa människor där och till slut ringde de som jobbade där till polisen och försökte skicka ut alla de. Men det gick inte så bra, det var fortfarande massa kvar där och när jag skulle åka rutschkana så gjorde de så alla "mina" barn började gråta! Så j*vla irriterad var jag så började skrika och skälla på de men respetlösa som de var så lyssnade de inte. Suck, hatar vissa ibland!

Men annars hade jag jättekul och jag blev kär i alla de småbarnen, så söta! Fast tyvärr kommer de glömma mig, småbarn har ju inte så bra minne, de har ju trots allt bara träffat mig en gång...Men vi hade iallafall kul tillsammans i 3h och det är jag glad för!


Haha jag och Louise♥

    
Två söta ungar. Theo och Alexandra♥

     
Jag och födelsebarnet Tiffany♥     Jag och Louise♥

    
Innan kalaset följde jag med Louise för hon skulle träna golf :)

Vi hörs om en stund, ska bara äta sen kommer ett inlägg med bilder+text om igår :)

20 september

Godmorgon bloggen!

När jag gick upp imorse var det första jag tänkte på bloggen, att skriva om igår, ta bilder på det jag köpt, lägga in bilderna osv..Får jag inte blogga på en dag så känner jag mig inte hel, usch jag har blivit beroende. Men ibland känns det också som om jag blir tvingad till att blogga, vad jobbigt det måste vara för de större bloggarna som måste uppdatera ännu oftare för att få behålla sina läsare...

Nu har jag iallafall duschat och känner mig fräsch men dock inte pigg. Kom hem från mormor vid halv 3 igår och vaknade vid 10, inte bra /: . Och så ska jag på kalas idag också! Lilla Tiffany fyller år nästa vecka så hon ska ha kalas idag. 5 år blir hon och kalaset ska vara på Lek och Bus landet, haha det är faktiskt upp till 17år så jag får vara där! Sen älskar jag småbarn så det är bara kul för mig :) .

Kommer till det tråkiga nu, skulle ju lägga in bilder nu från igår men såklart kan jag inte hitta min usbkabel, åh! Men jag ska försöka leta när jag kommer hem igen så tyvärr blir det ingen uppdatering förrän vid 18 eller nått. Louise ringde nyss och jag ska åka till kalaset med henne att de ska spela golf innan så jag måste följa med. Suck..Aja!

Puss så länge!


19 september

Hejhej!

Förlåt för den super dåliga uppdateringen idag men jag har varit upptagen hela dagen. Hinner tyvärr inte skriva mer nu men jag kommer uppdatera mer imorgon med förklaringar och bilder :)

Ni får ha en skön lördagskväll!♥

puss


Paus från simset

Nu kan jag äntligen skriva "har precis dammsugit och moppat" , har faktiskt hunnit spela sims en stund också :) . Men ska ta en paus nu för att Suki måste ut och kissa ♥


Kan lugnt säga att mina simmar besöker spa-anläggningen flitigt! :)

Puss!

Video!

Hej igen!

Skulle vilja skriva att jag precis dammsugit och moppat men tyvärr har jag varit lat och inte gjort den än :( 
ÅH!

 Men jag har en sak att visa för er :) , tränade lite piano förut och passade på att "filma" med datorn när jag spelade ett stycke på pianot. Jag spelade inte hela låten för jag ville bara prova. Ni kan säkert lista ut vilken låt det är och jag älskar att spela denna låten. Den är så fin också :)

HÖJ LJUDET ;)

Det är inte det bästa ljudet jag vet, men ville bara testa :)

Nu ska jag göra det jag måste göra och så är det gjort sen, vi ses snart! :)

Jag♥Suki

Funderar på att sätta kategorier på min blogg?
Ska nog fixa det när jag har tid, ska bara dammsuga och moppa först, vi hörs!


Lite bilder..




Puss!

18 september

Hejsaaan! :D
 
Gissa varför jag är så glad?!

JO, för det är freeedaaag♥

Haha, hemma från skolan nu och jag känner mig inte så stressad längre :) , mitt "tal" gick jättebra (och jag var den enda personen som läste helt utantill hittills, hihi.) sen hade vi vikarie på engelskan och då var det bara slapp, på spanskan fick vi jobba lite men det är inte så jobbigt så det var bra. Sista lektionen var svenska och då snackade vi bara typ och så fick vi sluta 20 minuter tidigare, Ulrika är så snäll♥

Nu ska jag egentligen dammsuga och moppa hela lägenheten men just nu orkar jag inte och eftersom mina föräldrar är och spelar golf så har jag några timmar på mig (: . Men ska nog ta och göra det nu så har jag det gjort. Sen ska jag nog nörda lite sims, tycker att det är lite dumt med tanke på att det är fint väder ute (troligen den sista veckan med sol?) men jag har ingen att vara med och det är tråkigt att gå ut själv. Haha, det lät som om jag var värsta mobbad där men nej det är jag inte. Just idag så blev alla mina vänner upptagna och så blir det ibland, jag har lärt mig att leva med det :) .

Just det, det här hände på morgonen innan jag gick till skolan
Imorse
(M=Martin/brorsan P=jag/Pauline J=syrran/Josephine H=Mamma)

M - Pauline! Kom snabbt!
P - Vad är det??!!
M - Suki har någonting vid ögat!
P - Men ta bort det då! (trodde att det var lite smuts bara)
M - Men den sitter fast! Hon kommer börja blöda om jag tar bort den!
P - *Börjar bli lite rädd* . Vadå blöda tänkte jag och sprang ut till hallen.
M - Det är som en stor finne typ.
P - *Jag tittar på klumpen* , åh, vad är det?
J - Åh, det är typ en cancerklump!
P - Nej det är det inte alls! *Osäker*
M - Men det kan vara en fästing.
J - Va? Fästingar som jag sett ser inte ut sådär.
P - Vänta lite, jag känner igen den där pricken, har för mig att jag såg en sån i  min biologibok, de visade en hund som hade exakt en sån här prick nära ögat. Fästingen var stor som en ärta, i boken stod det att den var en farlig fästing för att den blivit så stor och då har den ju också sugit massa blod från hunden. Man måste ta bort den direkt annars kan Suki bli sjuk!
*Mamma kommer ut*
H - Vad gör ni??
P - Mamma, Suki har en stor klump vid ögat, jag tror det är en fästing!
H - Gå till skolan nu så fixar jag det.
P - *Oroligt* men mamma, ta det försiktigt, om du inte kan göra det ta med henne till veterinären!
h - Jajaja, gå nu!

Nu när jag kom hem fick jag reda på att det var en fästing men den måste ha varit där väldigt länge för den var jättestor! Har varit orolig hela dan för min lilla älskling. INget får hända henne för då vet jag inte vad jag ska göra :( . Men nu är den iallafall borta och jag hoppas inte hon har några fler, usch på fästingar!


     
Me today

Mango♥


Jag säger ju alltid att vindruvor är min favorit frukt
men tror att jag har ångrat mig nu, mango slår allt


Ska fortsätta plugga och smaska i mig mango, vi hörs imorgon, hihi då är det fredag!

Godnatt♥

Halsbandet

Här är bilderna jag lovade♥

     

     
(Halsbandet jag hade på mig idag)

Puss! :)


In i duschen

Hemm från dansen nu!

Känner mig super ofräsch så ska kliva in i duschen och sedan ska jag uppdatera mer + plugga :D♥


Älskar min super sköna halsduk ♥

Puss!

Dagens

OUTFIT!

     
Nya mysiga stickade kofta från Cubus
Linne från JC
Jeansleggins från Vero Moda

Puss!

17 september

Yeeesss, imorgon är det fredag :D♥.

Min dag har varit helt okej och jag är glad för att vi slutade tidigt idag :) . Eller det gör jag ju varje torsdag, men ändå :) . Vår sista lektion idag var idrott och vi skulle vara uppe på plasten (två mindre fotbollsplaner med plastgräs) och så körde vi amerikansk fotboll och doppboll. Kulkul, jag gillar våran nya idrottlärare, han är grym!!

Om en halvtimma ska jag ha hemspråk och sedan blir det dans, efter det ska jag plugga engelska och religion och öva lite på mitt tal igen som jag ska göra imorgon =) .


Haha, en bild från igår :) .

FYSIK

Åhhh, har precis ätit och nu ska jag börja plugga. Jag vet att det är lite sent ute eftersom vi har läxan till imorgon, men jag orkar verkligen inte med läxor mer. (Undrar hur det kommer gå för mig i Gymnasiet?!) Usch, vill inte ens tänka på det.

Aja, ska inte klaga mer nu, det blir sista inlägget för idag, vi hörs imorgon efter skolan!

 

Nu ska jag läsa om gubbarna inom fysiken. Hm, typ Isaac Newton??

Dagens

OUTFIT!

     
     
Nya "blus" från Wilma :) .
Jeans och Jacka från HM

     
Smycken från Glitter! :)

Puss!

16 september

Hejhejhejhejhej! :)

Hihi, idag är jag glad för känner mig inte lika stressad längre, varför vet jag inte heller. Nu vet jag bara att jag har endast en läxa att göra idag och den känns så skönt! Bryr mig inte om jag har flera läxor imorgon att göra, man ska ta en dag i taget :) . Och så är det fint väder ute idag, tummen upp!

Idag på idrotten skulle vi orientera och jag och Pernilla lyckades ta alla kontroller vi skulle ta :) . haha, inte speciellt intresant men ändå :) .

Bilder från idag!


Jag sov med en knut på huvudet inatt så håret blev vågigt..

     
Men jag fick flera komplimanger för det så det är jag glad för :D .
Haha, bjuder på bilderna!

     
Sen tog Gustav några kort på mig och Oskar, alla blev typ suddiga :P


Ehm, inte lite längdskillnad?! haha, ignorera min min!


KOnstig bild...

Puss!

Frukt till middag

Hej på er igen!

Pianolektionen gick jättebra och efter det tog jag bussen direkt hem så det blev inget shopping förutom en grej, scrolla ner så ser ni :) . När jag kom hem så sa syrran att pappa inte skulle äta hemma (och mamma jobbar kväll denna veckan) så hon skulle laga mat. Och ja, det ledde till att jag inte fick någon mat typ..Orkar inte skriva hur det gick till men nu äter jag melon till middag. Hoppas jag ändå kan somna ikväll med en nästan tom mage, jag hade tyvärr en dålig natt igår /: . Ska läsa lite bloggar nu och göra klart matteläxan.


Godnatt så ses vi imorgon♥

     
Ojdå, jag kunde inte låta bli, suck jag är hopplös..
Eller nej, jag är ingen groda utan ben??
Hahahah, min dåliga humor :P


Sån här min får jag när jag äter en super sur döskalle.
haha, notera dubbelhakan!!

Dagens

outfit

     
Huvtröja från Lager 157
Linne & Jeans från HM



Hörs efter pianolektionen!

15 september

Hejsan!

Hemma från skolan nu.
Det har gått bra i skolan och jag slapp göra mitt tal idag :) , hihi men jag är inte lika nervös längre så det kommer att gå bra! Nu ska jag spela lite piano och sedan ska jag ta bussen in till Partille Centrum för pianolektion och så kanske det blir en snabb sväng i Allum också, vill ha hem något nytt♥

     
My friends!

     
Sen skulle jag, Rasmus, Martin och Gustav gå till våran korridor och ta ner
bilderna från i våras.

     
Vi skulle måla surrealism bilder, min till vänster, Rasmus till höger.
Jag har bara G i bild så skratta inte. :)

Puss

Godnatt♥


Somnar snart i min Biologibok...Snark vad tråkigt det är!

Åh, tänk att man sedan har 3 år till av plågsamma skoldagar, hjäääälp :( .

Nej, men jag vill inte vakna försent imorgon igen så nu ska jag läsa igenom mitt tal en sista gång och sedan plugga lite mer biologi och spanska, vi hörs imorgon efter skolan, puss


Emma Watson

Vi håller på med ett tal i svenskan och jag ska prata om Emma Watson. Imorgon ska man redovisa och då måste allt vara perfekt, så håller på att öva på "talet" nu framför min syrra som spelar mitt sims 3 :) . Är super nervös inför imorgon, hjälp!
Såhär kommer typ mitt tal att låta, håller på att finslipa den nu =)



Emma Watson, ni kanske inte vet vem det är när jag säger Emma Watson men om jag säger att hon spelar rollen Hermione i Harry Potter filmerna vet ni nog.
Emma föddes år 1990 den 15 april i Frankrike och bodde där med hennes familj. Båda hennes föräldrar är advokater, när emma blev 5 år gammal skiljdes hennes föräldrar och hon flyttade med sin mamma och lillebror till England. Där började hon på förskolan, det var också där hon upptäckte att hon gillade att uppträda på scen, dikter och konst. Redan när hon var 7 år vann hon hennes första dikttävling

Året Emma fyllt 9 år fick hon reda på att hon och andra från hennes skola blev vald till att få chansen att bli rollen som Hermione. Hon blev såklart jätteglad för hon älskade nämligen Harry Potter filmerna och speciellt Hermione. Några veckor efter det blev hon kallad till en studio där hon gjorde en provinspelning med de två andra huvudpersonerna, Daniel som spelar Harry och så han som spelar Ron. När Emma blev 10 år fick hon reda på att hon fick rollen. År 2000 i oktober hade den första Harry Potter filmen världspremiär och Emma blev världkänd. Hon har också vunnit flera priser för denna rollen.

Medan Emma spelade in filmerna gick hon fortfarande i skolan.

År 2007 medverkade hon också i en film som heter Balett skor, där hon spelade en av huvudrollerna. Nyligen var hon också rösten till en prinsessa i en animerad barnfilm.

Nu i höst ska Emma börja universitetet men hon ska också vara med i de två sista harrypotter filmerna som kommer 2010 och 2011 tror jag. Hon vet fortfarande inte om hon vill fortsätta och vara en skådespelerska eller om hon vill syssla med andra grejer i framtiden. Det får vi se när hon gått ut universitetet eller nått.


Flätor♥

(Pause från pluggandet)

Jag tycker det är så fint när folk har flätor i håret, spelar ingen roll vilken sorts fläta, allt är fint!

     
Här har jag gjort en lös utbakad fläta, hm det kanske inte är så fint men ändå :)

Puss

Girls just wanna have fun

Medan man gör läxorna så vill man ha kul.
     

     

Haha, funderar på om jag ska göra "v" tecknet oftare. Det symboliserar ju en asiat (tjej), hahahha.
 

Dagens

outfit!

     
Örhängen från glitter och halsbandet från HongKong






Linne från JC
Halvtröja(?) från Rut m fl.
Jeans från nånstans :)


Bilder från idag

Nu funkar det igen, tack och lov!
     
Mitt skåp, än sålänge så ser den fortfarande bra ut :) / blää på mitt schema!

     
Haha, söta Pernilla med någon bok om någon pojke under världskriget.
Inget folk på lektionerna? Nej, men jag och P gick in och satte oss medan det var rast..


Haha, bjuder på den..(Ser ni min misslyckade sminkning och håret!)

     
Pernillas söta mobil fodral och snygga mobil. Hallå, den är ju rosa!


Öhm, konstig min?!


My shoes, haha vet inte varför jag lägger in den här bilden men ändå!


Duktiga Pernilla tränar på hennes pianoläxan "O when the saints" :)

Vi hörs snart♥

14 september

Hallo, jag har varit hemma en stund nu men inte haft tid att skriva något inlägg för Pernilla har varit här och tränat på mitt piano (eller rättare sagt elpiano), vet inte om jag skrivit det innan men hon har precis börjat i piano men hennes föräldrar vill inte köpa ett piano än ifall hon skulle ångra sig och vill sluta så har lovat henne att låta henne låna min keyboard som ändå ingen spelar på :) .

Just det, kom på det när jag skrev rubriken, min kusin Eddie fyllde 13år igår, grattis i efterskott:D . Eftersom han är född 1996 så föddes han på en fredag, fredagen den trettonde..Alla tycker inte att det betyder otur egentligen inte jag heller men ändå :) . Jag själv fyller också år den 13:onde men i februari istället och föddes på en söndag (: . Fast detta året var det en fredag, inget ont iallafall!

Imorse vaknade jag en kvart försent och fick skynda mig jättemycket (ja, en kvart betyder mycket för mig på morgonen) så både mitt hår och mitt smink blev misslyckad, suck får lägga mig tidigare ikvälll...Men annars har skolan varit helt okej, det är tisdagar och torsdagar som är tråkigast, aja det är bara ca 6 veckor kvar tills höstlovet, haha!

Nu ska jag nog plugga lite och träna på pianoläxan, annars får man skäll av Ulla, haha nej skoja bara, min pianolärare är super snäll så det så❤

Bilder från dagen

VARFÖR VILL ALLTID BLOGG.SE KRÅNGLA NÄR JUST JAG VILL LÄGGA IN BILDER? ÅÅÅÅH, VISAR ER BILDERNA NÄR DET FUNGERAR IGEN!

Puss!


läxor=blä

Visst det är okej att man måste gå i skolan i minst 9 år men sen tycker jag att läxor är väldigt onödigt. Sure, de säger att skoltiden är för kort så man ska jobba själv hemma men man går ju i skolan för att ha hjälp, hur får man hjälp hemma? Alla föräldrar är faktiskt inte proffs utbildade, åh hatar läxor!


Haha, min söta älskling sover redan nu♥


Läxor är sämst!

Aja, oavsett om jag inte vill så måste jag plugga, ha det bra så ses vi imorgon, godnatt♥

Vill ha!

Har tagit paus från simset nu eller rättare sagt så får det räcka för idag, jag har sagt till mig själv att jag får högst spela det spelet 1h varje dag för annars kommer jag bli beroende :) .

Sen började jag tänka på kameran jag lyckades tappa bort :(, fortfarande sur och arg på mig själv, alla bilder från England fanns ju där i. Sen är jag också arg på den personen som hittat den och ville behålla din för sig själv /: , aja i denna världen finns tyvärr för många sånna personer...

Nu vill jag köpa en kamera för jag behöver verkligen det, men jag vågar inte prata med mamma om det ifall hon blir sur på mig igen för det var hennes kamera jag tappade bort, men jag har iallafall inte behövt betala för den, tack mamma♥.

Visst kan jag köpa en själv utan mamma men saken är att mamma tycker att jag ska spara mina pengar och inte slösa allting på onödiga saker för vi har redan 3 kameror här hemma men en av de är typ sönder och den andra är syrrans och den tredje har jag ju tappat bort. Så nu vill jag köpa en ny, får se hur det blir, men hoppas att jag får iallafall :D!


Min syrras snygga kamera:)

Nu ska jag äta, vi hörs♥

The Sims 3

Nu ska jag spela lite Sims 3 och sedan ska jag plugga och träna på pianoläxan =)


Smulpaj!

Nu är baktjejen tillbaka igen!♥

Vet inte om jag sagt det innan, men jag älskar att baka, för det första är det kul, andra att man får äta det goda man bakat och det tredje är att man lär sig väldigt mycket av att baka =)

Idag gjorde jag inget nytt utan gjorde min special smulpaj :D

     
30min kvar :) , såklart man måste ha vaniljsås till :D


Btw, kunde inte hålla mig, köpte en chokladkaka när jag gick ner till Ica för att köpa mjölk :)


Denna "smaken" köpte jag, en av mina nya favoriter :) .

Annars brukar jag bara köpa daim, vanlig eller schweizer nöt♥


Nytt i garderoben

Förlåt för de dåliga bilderna /:

     


Inne på Stadium, brorsan skulle köpa skor :) , som ni ser hade jag mina älskade
fina klackar på mig♥


Man kan aldrig ha för många trosor..


En superskön kofta från Cubus, haha ignorera mig i bakgrunden.
299kr


En supersöt blus(?) från Wilma
399kr


En fin skjorta/tunika(?) från Kappahl
299kr :)

Och så köpte jag en till svart tunika men jag hittar den inte just nu så tyvärr finns ingen bild på den :P


13 september

Nu är jag vaken, men är fortfarande trött för jag la mig vid 3 igår, inte bra /: .

Som ni ser så har inte jag bloggat så mycket det senaste dygnet men tyvärr har jag inte haft tillgång till någon dator :( . Men igår var jag som sagt på Liseberg med Axel, Rasmus och Oliver, skoj var det men dock alldeles för mycket folk för att kunna ha kul! EFter Liseberg skulle vi se på bio, "Inglorious Basterds"(tror den stavades så?) men vi kom dit en halvtimma tidigare och såklart fanns det bara några få platser lediga, det enda platserna där de hade 4 i rad vad längs fram i kanten. Nej tack om jag får välja! Men sen var ju filmen 2,5h och jag lovade mamma att inte bli så sen för skulle äta middag hemma hos mormor och kusinerna så det var också anledningen till att jag tackade nej. Fast killarna stod där och försökte övertala mig i typ 15min men tyvärr /: , förlåt till er men jag har faktiskt lovat de att gå på vilken bio som helst nästa gång, hehe :) .

Att ha snälla kompisar är något av de bästa jag vet!♥

Eftersom vi hade så kul glömde jag att ta kort men här kommer lite bilder :)

     
Tog såklart med mig godiset som förövrigt blev uppäten med en gång :)


Som ni ser så är jag dålig på att hålla mobilen stilla /:

     
Innan Liseberg badade mamma älsklingen♥


Fina Jackie♥


Presenterna från oss till bebisen som kommer i oktober, längtar!


Ehm, datanördarna?! Joshua, Martin & Emil


Påväg hem, kommer inte ens ihåg att jag tog
detta kortet, var ju så trött..

BILDER på det jag köpte i fredags kommer snart, ska bara äta först :)

12 september

Åh, varför vaknar jag alltid så tidigt på lördagar!?

När jag väl vaknat så kan jag tyvärr inte somna om så har suttit här framför tv:n/datorn i en timma typ, ska strax äta och gå ut med Suki. Hon är typ sjuk så det är inte alls kul, stackars henne /:

Aja, bilder på det jag har köpt kommer snart, när jag orkar ta kort, haha!


Me♥shopping

Hemma från den långa shoppingturen nu!

Nä, ska inte ljuga nu, har inte bara shoppat utan också ätit middag med familjen i en kinesisk restaurang, gott må jag säga :) ! Men shopping har jag allt gjort, hahah ingen nyhet kanske, men det är min favorit hobby, eller inte bara min utan typ alla tjejers favorit sysselsättning, eller?

Iallafall, det jag har köpt visar jag imorgon (tror jag), orkar inte ta kort och så nu, men eftersom jag åkte till stan med mamma så betalade hon såklart allt, tack mamma♥, sen köpte jag godis på triumf också, hahha!!!

Nu ska jag se klart på Idol och sedan slappa med godiset också! Vi hörs imorgon, godnatt♥

11 september

Hejsan !

Åh, vad skönt att det äntligen är fredag! Dock måste jag plugga häcken av mig för nästa vecka kommer vara "fullt upp". Aja, idag kan jag ändå ta det lugnt och imorgon, plugga på söndag (eller inte) , hahah. Nej men jag ska faktiskt skärpa mig och vara ordentlig i skolan, det är ju trots allt sista året. Inte för att detta betyget är jätteviktigt men åtminstone viktigt för att komma in på en bra linje :) , sen betyder ju betyget ingenting...

Efter skolan idag skulle jag egentligen vara med Pernilla för hon vill spela The sims 3 och äta svenska lantchips (som är supergoda!) men eftersom simset inte gick att installera på min dator så installerade jag den på mammas och tyvärr vill mamma alltid sova en stund när hon kommit hem så...Men aja, det blev ändrade planer och jag ska troligen in till stan och köpa skor och kanske jeans också, wiiie ! Har ni också märkt att det är sommarväder ute idag, me like♥.

Imorgon ska jag troligen till Liseberg men det är inte säkert än, ha det bra så länge! :)


Outfit:en

    
Of course måste jag matcha min rosa tröja med rosa smycken, haha!

Puss!

Knät /:

Hello!

Hemma från dansen nu och ska plugga lite engelska. Jag har ju tidigare skrivit att jag har problem med mina knän och det gör jätteont om jag sträcker på de, speciellt ena knät. Och när jag dansade idag gör man ju massa sådana övningar där man måste sträcka på knäna och jag ville ju hänga med så såklart gjorde jag det. Det var väldigt dumt av mig, har ännu ondare i knät nu :(:( .

Tycker synd om mig själv... /:


Det blir en gammal bild, jag orkar inte .. :(

Men vi ses imorgon och jag önskar alla en trevlig kväll♥
GOdnatt!

Snart hemspråk

Hello, hemma från skolan nu!

Dagens sista lektion var idrott och då skulle vi orientera, vi fick den svåra banan men det gick super bra! Jag och Pernilla tog alla kontroller och kom in på en rätt så bra tid, nöjd är jag som sagt =) .

Om en stund blir det hemspråk och sen dans :D , hihi! Längtar, men vi är typ 30 pers i den lilla salen så det är både varmt och trångt /: ,menmen det går inte att göra något åt saken, får göra mitt bästa helt enkelt :) .

Nu ska jag slappa med sagt och vindruvor, vi hörs efter dansen, puss♥

     
Svettig och trött efter orienteringen, har som sagt inte bra kondition..


10 september

Godmorgon!

Jag brukar ju inte skriva något inlägg på morgonen för det hinner jag inte men idag har jag sovmorgon så tänkte skriva ett godmorgon inlägg!

Jag har precis varit ute med Suki och nu sitter jag här framför datorn och äter fil med flingor :) . Sedan blir det skolan vid 9.50, men jag slutar rätt så tidigt idag så det är skönt! Men sen har jag också hemspråk och dansen :) . Jaa, men jag har fortfarande ont i knät sen jag gick 8:an, jag har typ översträckta knän, inte bra /:

OUTFIT
     
Inte de bästa bilderna, menmen

"chinos" från Zara
Linne från JC
Kofta från ?
Halsband från Hongkong 

Vi hörs senare efter skolan!♥

Bebisen!

Just det, igår var jag ju på sjukhuset med mamma för att hälsa på mammas kompis som födde en liten flicka igår morse :) . Det var första gången jag såg en bebis samma dag som den föddes på riktigt, det var lite kul :) . Hon var jätte söt och vägde endast 2790g och var 47cm lång. Hon föddes lite för tidigt men allt gick bra och mamman mår bra :)

     
Hon var jättepigg och tittade på mig med ögonen öppna :)


Hihih, så sööt♥

09-09-09

Haha, lite coolt sådär, att det är den 9 september idag :) .

Nu är jag hemma från skolan och ska sätta igång med pluggandet men innan de så ska jag titta på serierna jag följer och efter pluggandet så ska jag spela The Sims 3, wiee♥

Min dag har varit som vanligt och jag har inget speciellt att berätta /: .


Detta hade jag iallafall på mig, sorry dålig bild /:


Haha, jag och Pernilla♥

Vi hörs! :)

Hihi

Just det, blev så glad över babyn att jag nästan glömde en annan bra sak, jag köpte sims 3 på stan idag!!!!

Haha, kanske lite efter men bättre sent än aldrig, nu ska jag bli en nörd :) . Har nästan alla Sims 1 och Sims2 skivorna, hahahha


Dålig bild /:

Nu ska jag installera den :D

Baby♥

Har precis kommit hem från stan och ska äta nu, sedan ska jag till Östra för en av mammas kompisar har fått en liten bebis, hih en tjej!♥ Jag älskar bebisar så det ska bli kul, sen blir det bara pluggpluggplugg resten av kvällen så det är inte säkert det blir fler inlägg för idag /:

Men iallafall, när vi slutat skolan åkte vi som sagt in till stan, sedan gick vi till de affärerna vi var tvungen att gå till, efter det åkte vi hem igen. Hahah onödigt eller vad? Man skulle ändå bara titta i affärerna och få inspiration men tyvärr fick jag inga, hahha

     
Haha, såklart jag köpte godis när jag fick chansen..


Jag idag! KOnstig min?!


My friends:D

     
Haha, det står "Die brat die" på hans t-shirt :D Vet inte vad P gör för min?

Puss, ha en bra dag :D

Outfit

Detta har jag på mig idag :) .
Enkelt som vanligt men jag gillar det, nu ska jag ge mig av till skolan, vi ses när jag kommit hem från stan, pusss

     
Har på mig mitt nya linne från Gina, nya koftan från ellos och chinos som jag
dragit upp från Vero Moda :) .

Smycken från Yves Rocher och Glitter

8km!

Nu är jag hemma och ska hoppa in i duschen när jag skrivit klart detta inlägget :)

Ni kanske undrar varför jag är hemma denna tiden och det är för att vi har haft en frilufsdag idag så alla i högstadiet har antingen gått eller sprungit 8:an som är 8 km då. Jag gick såklart, haha, det tog typ 1h och 10 min eller vad det nu var. Nu har jag jätteont i mina knän så jag tror det är något fel på de, ska säga till mamma så får vi gå och undersöka de. Hoppas bara det inte är något allvarligt!

Iallafall, vi börjar skolan igen vid 13 och då har vi endast 3 lektioner, musik, biologi och bild. Efter det ska min klass åka in till stan för det är ett projekt med slöjden och vi måste åka in och titta i olika affärer somn Designtorget, myrorna och andra second hand affärer :) . Kanske inte det roligaste man gör efter skolan men vi måste och sedan får vi sovmorgon på torsdag till 10, yes!


Satte på mig bekväma kläder imorse
men nu ska jag in i duschen och byta kläder med!

Vi hörs senare♥


Oops I did it again

Jag har precis ätit en glass, fy mig :( . Denna gången är sista, promise♥


det fanns bara mega hit i frysen så min brorsa fick hjälpa mig att äta upp chokladen på utsidan och så åt jag resten, hahhaha.

Godnatt, det här får bli sista inlägget för dagen, vi ses imorgon, sov gott♥




Black and white

Gissa vad jag fick hem idag? :D

Okej, ni behöver inte gissa, jag fick ett brev från STS där det låg en inbjudan till årets reunion party, där alla som varit på språkresa från Sverige ska vara med på! Hihi och det som är bra är att partyt/discot ska vara här i Göteborg, Lisebergshallen. Hih, de som bor här i Gbg har ju tur då :) . Partyt är nämligen på en vanlig helg i oktober så det underlättar ju oss :) .

Det är "black and white" tema och så kommer det vara olika aktiviteter under partyt, där man bland annat kan vinna en hel språkresa! Sen kostar ju inträdet 199kr...Man får också ta med sig vänner som inte varit på språkresa för samma pris, bra va ? :)

Åh, jag längtar tills den 17 oktober då man också får träffa alla igen, men jag tror det kommer vara lite stelt först, men sen kommer alla släppa loss, wiiee :D♥

     
Jag just nu :)


Kläder

Sådär, nu har jag ätit och prövat plaggen jag klickat hem :) . Tyvärr behåller jag bara två av alla dessa plaggen för de var de enda som satt fint på mig♥

     
Denna fast i rosa och den fina "munkjackan" behåller jag här, nyast i garderoben!

Ellos♥

Har precis varit nere hos blomsteraffären och hämtat mitt paket som kommit från ellos, wie!♥ Visar bilder på det jag fått hem sen, det är inte säkert jag behåller allt :)


Var tvungen att handla mjölk också och fick bära på ett 5kg's paket, mjölk och frukt, tungt måste jag säga!

     
:D

7 september

Halloo, nu är jag hemma från skolan och mumsar i mig vindruvor, hihi mellanmål :) .

Nej men det har varit en lång skoldag idag och som sista lektion hade vi spanska fast vår lärare var sjuk så vi hade en vikarie, o ni vet väl hur det brukar bli när man har vikarie, ingen jobbar, alla sitter och snackar högljudd och leker med mobilen. Haha, ska inte skylla ifrån mig nu för jag gjorde inte heller så mycket den lektionen, hehe tog massa kort med Axel istället, roligt!

Men nu måste jag plugga massa men det kommer fler inlägg :) , tack igen för alla fina kommentarer♥

     
Jag och P hade med kul på rasten, hehe..



OJ, de blev väldigt små men det får duga. Vi var ändå oseriösa.

     
Axel!

     
Me and Axel :D

Aja, det får räcka med bilder, vi hörs senare. Nu ska jag läsa bloggar och sedan plugga (eller inte) hihi, puss

Godnatt♥

Har läst igenom kemi-läxan och ångrar att jag inte börjat plugga på det redan när vi fick den, aja får försöka förstå de och få in det i min hjärna, önska mig lycka till imorgon?

Vår lärare är nämligen rätt så sträng och hon har läxförhör varje vecka så man måste vara beredd. Dock är hon en väldigt duktig lärare och ingen vågar prata på hennes lektioner, haha respekt eller vad ?

GODNATT allihopa, vi hörs imorgon, sov sött♥


En rätt så gammal bild, sorry..

GAMER

Nu är jag hemma från bion som sagt och filmen vi såg var faktiskt riktigt grym :) . Haha, min smak av filmer♥.

Efter filmen gick vi till Liseberg där Axel skulle köpa något, sedan skulle vi ta vagnen till Svingeln för att ta bussen hem men det var ett gäng där som krånglade till allt. Men det ordnade sig till slut.

Nu måste jag plugga lite kemi, läxan är tills imorgon så..Det handlar om isotoper och sånt, hoppas jag förstår det bara, vill ju behålla mitt mvg :) .


Jag & Matilda♥

   
Ähm, bjuder på de

     
Jag och Axel


Jag ser typ ledsen ut ?
Igår;

Igår var jag och några till hemma hos Rasmus, först tittade vi på The Simpsons för vi hade svårt att bestämma oss för vilken film vi ville se (som vanligt) men till slut blev det "From hell" med Johnny Depp. Enda anledningen till att jag ville se på den var för att han är såå snygg! Men sedan visade de sig att filmen var rätt så bra :) . Efter filmen ville de se på "Hipp hipp", som jag inte tycker är skoj så jag gjorde annat sålänge. Sedan ville vi ut så vi tog en långpromenad runt Sävedalen, mysigt men lite små läskigt sådär :) . Haha, sedan gick vi in och spelade The sims 3 en stund, det var lite skoj. Vi ville inte cykla hem förrän 5 i 12 typ så vi fick lite bråttom men det löste sig, när vi kom hem till P tittade vi på tv en stund, det var Saw 1 på kanal 5, hihi en av mina favorit "skräck" filmer. Men sedan var vi för trötta så vi somnade vid halv 2, japp, det var den dagen..

Nu ska jag läsa lite bloggar och sedan blir det pluggpluggplugg :) , kanske ett till inlägg senare, puss♥

Happy=me?

Åh, vad jag är glad nu!!!

Har precis kommit hem och det första jag tänkte på var att blogga. När jag loggade in såg jag att jag fått massa fina kommentarer igen och jag är verkligen glad, tack så mycket!♥

Sen såg jag att jag också har besöksrekord, wiiiiieee :D . För er kanske det inte betyder så mycket att ha mindre än 100 läsare men jag tycker det betyder jättemycket, tack igen♥!

Nu ska jag svara på alla era fina kommentarer och sedan blir det bilder och så ska jag berätta lite om de senaste dagarna, okej? :)

Först måste jag bara ut med Suki, återkommer snart♥


Tack♥

Har fått massa fina kommentarer av er och vill bara tacka, jag blir så glad!

Just det, fick också en kommentar av Matilda där det stod att jag är en av finalisterna i "veckans blogg" hos henne, jag vet att jag inte har en chans att vinna men om ni vill och då är det bara om ni vill, jag vill inte tvinga någon så får ni gärna gå in till hennes blogg och rösta på mig, jag är nummer 8 :)

Här är hennes blogg, direkt länk till det inlägget :) Matildas blogg

Tack i förväg, skulle ändå vara kul att få någon/några röster, det är bara att lämna en kommentar så hjälper jag er nästa gång :) . Och det lovar jag♥.

Vi ses !

Hejsanhoppsan

JJag kom hem för en stund sen och är på väg ut igen, kvällen var jättelyckad och jag hade jätteskoj. Hinner inte skriva så mycket mer nu för vi ska gå på bio, jag och några kompisar, det blir GAMER, hoppas den är bra :) .

Jag ska försöka uppdatera mer när jag kommer hem, ha det så bra allihopa, pussar♥

     
Jag igår, dåliga bilder sorry


Jag på morgonen, haha för trött för att visas

     
Snälla Pernilla gjorde frukost till mig, hennes specielmacka och oboy♥


detta har jag på mig idag, en dålig bild till /:


Sista inlägget

Det här blir sista inlägget för dagen eftersom jag inte kommer att ha tillgång till någon dator där och så ska jag ju sova över hos Pernilla :) . Men vi ses imorgon och jag hoppas att alla ni därute får en trevlig lördagskväll♥

     
Hah, försökte ta normala bilder men det går bara inte..Godnatt i förväg!


Bilder

Eftersom det ändå bara är film med kompisar så satte jag på mig något bekvämt, enkelt enligt mig är fint :)

     
T-shirten från Zara och blåa "typ chinos" kommer med från Zara tror jag :)
Haha, den svarta sopsäcken man ser i bakgrunden är de kläder jag ska slänga, har inte hunnit ta itu med det än =)


Lat=jag?

Jag skrev ju förut att jag skulle visa er mina smycken idag men jag orkar verkligen inte fixa det idag, ja jag är lat, tyvärr...

Haha, blottar mitt stökiga skrivbord, ska försöka städa den med...

Tog med mig laptopen in till mitt rum, hihi, åh vad jag älskar den, hoppas den blir min någon vacker dag♥.

Nej

jag skämtade bara, nu ska jag göra lite nytta istället, nämligen spela lite piano, har ju pianolektion igen på tisdag och jag har inte spelat en enda gång sen i tisdags, hjälp, jag har ju 2 låtar att lära mig också!! Och sedan har vi ju kemi läxan som är svår, fattar inte att jag fick mvg asså, men det var kul ändå, haha då kan jag skryta om att jag iallafall haft ett mvg i kemi, tror inte jag kommer få behålla den, suck :( .

     
Haha, är sämst på att göra miner...

Filmnörd=jag?

Har sett klart filmen nu, den är okej men inte så bra som jag förväntade mig..Men det var värt att lägga 96 minuter på denna filmen för snyggingen Will Smith är ju huvudperson! Hallå, han är ju typ en av de snyggaste kändisarna??


Bilden är från filmen "I am Legend" , så synd om Sam (hunden) :(


Another movie, here I come!


Tonight

Ikväll ska jag som sagt till en kompis, vi vet inte riktigt vad vi ska göra än men det blir nog film osm vanligt :) . Men mamma ska alltid vara så överbeskyddande så måste vara hemma 23, hon är så jobbig va?!! Fast jag ska sova över hos P ikväll så hon har ingenting att säga om det, så det så! Jag blir så irriterad när hon alltid ska vara så, jag vet att föräldrar är oroliga över sina barn men de måste också fatta att jag är 15 år och snart 16! Jag är ingen liten bebis längre, undrar när de kommer att fatta det...



Orkade inte sminka mig idag, bjuder på denna bilden!


5 september

Sådär, nu har jag sett halva filmen och det är dags att ta en paus, för ni vet väl att det inte är bra att sida vid datorn för länge? När man suttit typ 1-2h är det dags att ta paus i minst en timme typ..Haha, som om jag brukar göra det men men, ska försöka iallafall :) .

Men nu under pausen är det dags för städning, ska först plocka undan alla grejer och sedan dammsuga, det slipper man inte undan..Men sen tänker jag faktiskt fixa alla mina smycken (som jag undvikit en tid) för de trasslar och det är dammigt och sånt skit, sen blir det bilder♥!

Vi hörs om en stund!


Haha, tycker trycket på min t-shirt från Zara är väldigt söt♥

Movie time

Eftersom jag ändå inte har något att göra så blir det film igen! Denna gången "I am Legend" , åh Will Smith är såååå snygg♥!


Vi hörs senare♥

GODMORGON!

Hallooo alla sötisar♥

Jag är faktiskt vaken, vaknade vid halv 11 idag och det är tidigt för att vara mig, lite stolt sådär :P . Dagens planer eller kvällen planer kanske man säger är att vara med ett par kompisar och titta på film, det ska bli kul :) . Annars ska jag bara vara hemma nu på morgonen, börjar bli lite hungrig så ska fixa en god frukost♥gott!

OJ, nu har älsklingen vaknat och vill ut på promenad, vi hörs efter det!


Haha, för trött för att visas..

godnatt

Jag såg aldrig klart på "Pirates of the Caribbean" ,utan bytte till "The Hulk", den nya versionen. HIh, den var grymt bra, jag älskar sånna filmer, men vet inte varför det är så coolt på något sätt. "Iron man" och "Transformers 1&2" är också några av mina favoritfilmer♥!

Godnatt allihopa, sov gott vi ses imorgon♥

Foton

Jag orkade inte ta kort på min "outfit" idag och det är ändå inte så intressant men fick ett par foton åndå :)

     
Har på mig ett par jeans, kommer inte ihåg vart jag köpte de och en tunn huvtröja från Bikbok :)

Just det, när jag satt och tänkte förut kom jag på vad jag kan visa er, vissa av er kanske tycker det är jättekul vissa inte, men aja :) . Jag tänker iallafall visa er min örhänge samling (me love), min halsbands samling och min armbands samling som ännu inte är så stor men det kommer den att bli :) . Och så vill jag börja ha ringar, tycker det är så fint♥.

Om ni vill (eller det tänker jag ändå göra) så ska jag ta kort på alla mina skor och mina många jackor för er, hih jag älskar de men vill ha mer!! Nu låter jag som värsta bortskämda ungen men det är jag faktiskt inte, :) , promise!♥

Armbanden

Nyss när jag skulle fota armbande jag fick så såg jag att det var fyra stycken :) . Det är inte så fint att bara ha en av de på sig men tillsammans är det super♥

     
Kanske inte de finaste men ändå fina enligt mig :) och så är påsen
matchande, haha!


Men


Vad är det här, jag har ingenting att skriva om, bläää :( .

Help me?♥


Haha, pappa har köpt nya hörlurar med mic och han ville att jag skulle pröva den och höra om ljudet är bra och det är den! Ser inte rolig ut, jag vet..

Förlåt!

Förlåt, jag menar det verkligen, men jag har liksom inte varit hemma och har tyvärr inte tillgång till någon dator i skolan heller så det här är första inlägget för dagen. Brukar oftast alltid skriva ett inlägg när jag kommit hem men direkt efter skolan idag åkte jag in till stan med Pernilla så...Aja, förlåt ska färsöka se till så att det inte blir så igen :)

Efter skolan åkte jag som sagt till stan, såklart jag fick med mig grejer hem också. Hihi, nej men det blev inte så mycket för jag var inte så shoppingsugen /: . Vet inte vad jag ska skriva men nu ska jag svara på lite kommentarer (:D) och sedan får vi se :), det kommer bli fler inlägg ikväll.

Jag var lat med att ta bilder idag men här kommer några..

    
Skolan, mina fina vänner..

   
Jag vid busshållplatsen, väntade på bussen..
Alla kan inte vara perfekta..

    
Köpte ansiktsvatten från Yves Rocher, ska ju börja använda det märket :) , och så fick jag två fina armband, kan visa de sen

    
Sedan ville P äta på donken men jag var inte så hungrig så åt en äppelpaj (mums!), hon köpte två cheeseburgare :)


Köpte ett vitt linne från en av mina favorit klädaffärer :) .

Uppdaterar mer snart !♥

Sov sött

Nu är det dags för mig att göra iordning mig för sängen, måste plugga lite engelska. Hehe, läxan är tills imorgon men det går nog bra (hoppas jag) .

Imorgon är det skola som vanligt men slutar vid 13 så jag och Pernilla och kanske någon mer ska in till stan imorgon, hihi shopping again, fattig snart tror jag, haha näädå :D! Jag missade ju faktiskt shoppingen förra veckan sååå ♥

    
Godnatt till er alla, puss vi ses imorgon efter skolan♥

Prao

Tar en liten paus från filmen nu (som är grymt bra hittills) och har precis ätit upp mina vindruvor, är proppmätt nu!

Just det, har jag berättat för er att jag ska praoa vecka 42 och har hittat en kul praoplats, hih kan ni gissa var?
Jo på dagiset vid min skola, jag valde den avdelningen som har de näst yngsta barnen. Jag ser fram emot det för det ska bli kul att leka med småbarn och så, hihi, för ni visste väl att jag älskar småbarn och extra mycket bebisar!!!


Vi hörs! :)

MM

Kommer Åh, va gott det var med mat! Hihi, alltid när man tränat och ska äta så smakar maten extra gott, jahopp får börja träna mer :) . Nu ska jag svara på lite kommentarer som jag älskar och sedan ska jag vila maten med film, den som jag såg igår, hann tyvärr inte se klart den. Sen blir det frukt och mer film, muuuumss!

uppdaterar mer snart!

    
    
TOdays outfit, enkelt!

Regn

Hemma från dansen och tänker hoppa in i duschen innan maten nu. Jag känner mig så himla ofräsch..

Men dansen var jättekul och hemspråken gick bra, fast vi har fått en ny lärare, buu, jag gillade min gamla lärare.. /:

Nu regnar det hej och hopp, ser att jag kommer börjar skriva massa onödigt så här slutar jag med två bilder :)

     
Bloggar mer efter maten, fick gå ut med Suki en sväng när jag kom
hem från dansen, jaa helblöt blev man ju..Aja vi ses!♥


Baseball/brännboll

Hallo!

Nu är jag hemma från skolan, idag slutade vi rätt tidigt, åh vad jag gillar torsdagar! Men det dumma är att min hemspråk är idag och klockan 15.20, så måste gå tillbaka till skolan :( . Hemspråk är inte kul på nått sätt men jag får ju betyg i det så det är bra! Fast jag ska nog fråga min lärare om det går att byta dag för jag har nämligen dans 16.30..Aja, allt löser sig nog..

Just det, idag körde vi en blandning av baseball och brännboll på idrotten och det var faktiskt väldigt skoj. Fast racken var så tung så fick ont i handleden efter att jag slagit, hehe. Men nu ska jag byta till danskläder och först gå till hemspråken och sen dansa, wiiiiee♥

Just nu

Sitter och gosar med Suki och äter vindruvor, mums!

Fler bilder lägger jag in när jag kommer hem igen, vi ses!
  

Natti

Nu ska jag titta på finalen i "The Bachelorette" som är på kanal 5, spännande :) . Senare ikväll så är det också final i "So you think you can dance" , tyvärr kommer jag missa den för måste lägga mig tidigt, skolan..Men jag hejar på Jeanine :) . Hih, får väl kolla på repriserna som går på söndagar tror jag det var.

Godnatt så ses vi imorgon♥, puss


FÖrlåt, men orkar inte ta en ny bild :)

Ändrade planer

Hehe, har faktiskt läst igenom engelska grejen men orkar inte läsa om magnetism eller vad det nu var vi hade i Fysik. Vi fick läxan idag, det är tre A4 sidor och vi har läxan tills imorgon, suck...Så är det när man har stränga men grymma lärare.

Iallafall, eftersom jag tycker att jag varit duktig och läst texten vi hade som läxa i engelska så ska jag få unna mig med något bra. Vad sägs som en film(my favourite)? Min snälla kompis Rasmus lånade mig tre filmer så det ska bli kul :):).

Ha det bra så länge!♥


HIhi, den första blir "Pirates of the Caribbean, vid världens ände" , det är trean. Jag har tyvärr bara sett ettan och tvåan så det ska bli spännande att se hur allting slutar. Jag gillar iallafall både den första och andra så det ska bli kul som sagt :) .

Oh no!

Dags för att plugga fysik och lite engelska. It sucks!


Hih, jag och min lilla kusin från i julas. Saknar henne♥

Laptop med inbyggd kamera

Ja ni ser rubriken, jag älskar laptop...(läs rubriken) det är så grymt bra när man exempel inte har någonting att göra. Hihi, och så har de så roliga effekter :) , fast vet fortfarande inte hur man göra "självutlösare" på den, eller det kanske inte går? Aja, det här var ett väldigt onödigt inlägg men det är så kul att skriva, hih!

Exempel
      
     
Denna effekten är rolig, tycker jag då♥


Me&me

      
Två random bilder jag tog igår :) .

Jag vill göra min blogg lite roligare, från utseendet till det djupa, några tips till lilla mig?♥

Puss!

Fler bilder från dag


Ah, hjälp. Periodiska systemet, vi måste typ kunna allt..Suck.
Hur kunde jag få MVG i kemi egentligen, vår lärare är jättesträng men snäll men ändå, jag tycker inte jag är värt ett mvg, aja får läsa på och bli bättre och hoppas på att jag får behålla den :)

    
Jag oc bästevännen innan fotograferingen 
     
Öhm, hahahaa                                 Visst är hon fin!? :):)

     
Man blir inte alltid bra på kort som sagt...

     
Hahaha...

 
My outfit today...


Det var så varmt så bytte till en vanlig t-shirt och en midjekjol, tog på mig en tunn jacka också när jag skulle ner till Ica :)


Fail!

Ajaj, idag var det ju skolfotografering, men nej det gick inte bra! Huhu (ledsen), att jag alltid lyckas bli dålig på bild. SKIT. Aja, det är iallafall över nu, sista gången. Eller man tar väl kort i gymnasiet med (åh nej!)?

Iallafall, skolan har varit boring, när jag kom hem kom jag på att jag har tvätttid idag (usch!) så tog ner tvätten till tvättstugan men tyvärr var sköljmedlet slut så fick gå ner till Ica och köpa det. Nu måste jag gå ner till tvätten igen, ha det bäst see yaa!

´
Under lektionen, läraren var borta, såklart man passar på att ha kul då!

Det går inte att ladda upp fler bilder nu men återkommer med det snart. Nu ska jag svara på ett par kommentarer, blir jätteglad av kommentarer som sagt!♥

Skolfotografering

Hjälp mig!

Jag är jättenervös, imorgon är det skolfotografering och den sista fotograferingen för min del, då vill jag ändå att den ska bli bra så man får ett fint minne. Jag gillar min klass, den är jättego och kommer verkligen sakna allihopa när vi gått ut 9:an. Usch, nej vill inte tänka på det, får ta vara på dagarna som vi har kvar tillsammans...

Aja, imorgon är det som sagt fotografering och jag blir aldrig bra på det, då menar jag verkligen aldrig, har inte varit nöjd med ett enda foto av alla 8 åren vi tagit kort, usch. Men som tur är så blev gruppfotona bättre än ensamfotot på mig, man måste ju också tänka på att hela skolan kommer att se dig. Skolkatalogen.

Nu till saken, jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig och ingen aning om hur jag ska ha håret, ingen aning om vilka skor, osv. Ja, jag vet ingenting. Åh, måste det vara så svårt?!

Nä nu orkar jag inte ha sånna här typiska tjejproblem..

♥Jag tar på mig kläder jag tycker är fint och bekvämt.
♥Skor spelar ingen roll, liksom vet kollar egentligen på skorna i ett foto?!
♥Utsläppt hår, lite små ruffsigt, me like
♥Vanligt smink som vanligt.
♥Le naturligt

Så, får hoppas på att jag blir nöjd och att min kropp vill samarbeta med ja hjärnan (?), låt mig bli bra på kort imorgon snälla! Jag är tyvärr inte fotogenisk, heter det så?

Så, nu har jag fått skriva av mig lite, skönt! Men tyvärr har jag fler problem men det kan vi ta någon annan dag. Vi ses imorgon och då berättar jag hur det blev.


Dålig bild..

Godnatt♥


H&M

Nu har jag ätit, dags för bilder och text.

     
Tar mina pianolektioner i "Partille Kulturrum" . Fast salen ligger i Porthälla Gymnasium
Var är alla elever?? Oj, hihi klockan är snart 18, då har väl alla slutat?


Jag kom en kvart tidigare så...

   
passade på att ta bilder (like always) .
Bild.1 Shoppade på H&M♥
Bild.2 Min pianobok, hih.

    
    
Har jag visat upp min plånbok jag fick av syrran som hon köpt i Shanghai?
Me like! (Ignorera skräpet i plånboken, ska rensa den snart..Massa kvitton...

    
     
såklart det blev egobilder...

    
Kunde inte låta bli...    FY PAULINE, SISTA GÅNGEN!

H&M är faktiskt en av mina favorit klädbutiker, billigt och bra. Mängder med kläder, Gina gillar jag med men köper man ett plagg där så är man garanterad inte ensam om det. Och jag gillar att ha kläder som ingen annan har, hihi. Men H&M är inte så, visst är det många som köper från den butiken, det är ju trots allt ett stort märke men alla de affärerna har jättemånga olika plagg så då är det inte lika lätt att köpa samma plagg som till exempel klasskamraten, då kan det blir lite problem..Aja, hoppas ni fattar vad jag menar :) .

Homa again!

Hello, nu är jag hemma från pianolektionen♥

Inga av mina föräldrar kommer vara hemma ikväll så jag och min syster lagade kvällen middag, hih nu ska jag äta kommer snart och skriver mer!


Hejhej!

Nu är jag på bra humör för det är så fin väder lalalaaaaa.

Nej, jag skoja bara, eller inte om att det är fint väder eller aa eller nu struntar vi i det jag skrev tycker jag :) .

Idag slutade vi 15.40, sent enligt mig! Usch, tisdagar är den tråkigaste skoldagen för mig, men snart eller närmare bestämt klockan 18 ska jag ha pianolektion. Det ska bli kul och så ska jag nog åka in till allum en stund innan och se om jag hittar något att köpa, är super shoppingsugen!

Sen såg jag också att jag fått lite kommentarer av er och jag blir verkligen glad när jag får läsa så snälla och fina kommentarer och ni ska veta att jag uppskattar det super mycket och jag svarar alltid om ni har någonting att fråga eller så :) . Detta har jag säkert skrivit minst 5 gånger redan men jag blir så himla glad, men ni kanske tycker jag är löjlig som har mindre än 100 läsare och oftast under 20 :( och blir så glad. Aja, det är jag det, ändå om det bara var en person skulle jag bli glad!

Nu ska jag sluta med mitt tjöt, lite bilder från dagen kommer nu :)

      
Ute på promenad innan skolan, visst har hon en söt jacka :) ?

    
Det här hade jag på mig, enkelt och fint tycker jag :)

     

Vad konstig man kan se ut..

      
SKOLAN OJ, vad dåliga bilder..sorry!

     
Ähm...


Super varmt ute är det, så bytte jeansen mot ett par shorts, ojdå, lite korta ska nog sätta på mig en kjol när jag ska iväg till pianot, annars kan jag få konstiga blickar. (OBS, brukar endast ha dessa shorts som pyjamas)


Visste ni att jag har två hål i ena örat? :) Hih, dessa örhängen hade jag idag!


Just det, funderar på att visa er min örhänge, halsband och armband samling, intresserad så är det bara att skriva en kommentar så gör jag det♥

Ojoj, nu börjar klockan bli mycket, dags för mig att ta bussen, vi ses efter pianolektionen!

Puss


RSS 2.0
Blogg listad på Bloggtoppen.se