30 oktober

Först och främst, idag fyller min fina vän Lisa år, wiiie. Grattis till henne♥



Vaknade vid 12 idag och har typ inte gjort någonting idag.
Ätit frukost, kinesiska bullar. En med cha sui och en med sallad. Haha, bara jag som fattar, great. Sen har jag badat Suki och dammsugit halva lägenheten, resten gjorde mamma. Sen har jag så klart spelat lite piano och tittat på serien med Raymond Lam. 

Idag är det lördag och vad gör jag hemma på en lördag?!

Min mormor ringde mig igår och ville att vi skulle hem till de och äta och sedan spela mahjong. Men det är inte säkert det blir så nu, vi har lyckats få någon att köpa Martins blåa våningsäng med en skrivbord och bäddsoffa under sängen, så därför måste mamma städa och packa in. De som ska köpa den kommer imorgon vid 10. Pappa har redan plockat isär den men det är lite annat som måste göra. Mamma åkte för kanske en timma sedan för att köpa en extra madrass på Jysk. Får se senare om vi ska åka eller inte, annars blir det ännu en hemmakväll. Oj, vad populär jag är..

Fick faktiskt ett sms av min kompis imorse som undrade ifall jag ville gå på en fest. Men jag sa nej :/ . För det första så hade jag lovat mormor att vi skulle hem till henne, för det andra så skulle jag aldrig få det, för det tredje, ändå om jag skulle fått det så skulle jag inte kunna stanna kvar länge eftersom det är rätt långt hem därifrån och så finns det fler anledningar. Så klart jag vill men jag får ju inte. Så är det när man har har en allt för överbeskyddande mamma...

Aja, nu ska jag fortsätta och titta på serien och äta daimgodis, hihi. Bye!


Tog nyligen denna bilden, ofixad allt.

Just det. färgade ju håret igår. Det syns inte så mycket men får visa bild på det en annan gång för färgen syns bara när man är ute. Men jag är nöjd ändå, den har en rödare nyans också, me like!

FÄRGAR HÅRET

!Yees, en implussak faktiskt. Det var inte planerat.
Mamma skulle färga hennes utväxt, grått hår. Haha. Det låg ett paket med kastanjebrun färg här hemma som mamma hade köpt för längesen men glömt av att den finns(?). Iaf, hon behövde bara lite färg och då fick jag plötsligt upp en tanke att jag kunde ta resten av färgen. Grejen är att det inte alls var länge sedan  jag färgade den sista, lite mer än 2 månader sedan för att vara mer exakt. Det var i Hongkong då jag klippta av mitt långa men ack så slitna hår. 
Juste, på tal om det så ska jag fortsätta med resedagboken som jag skrev i Hongkong snart, har bara inte orkat när det varit så mycket med skolan. Har heller inte haft tid.

Aja, iaf. Det jag ville skriva var att jag håller på att färga håret just nu. Kan ta en bild efter men det är inte säkert att det blir någon skillnad. Haha.

Nu ska jag dra, har tittat klart på 'Devils beside you' nu och den var grym. Rainie Yang är en favorit och Mike He ser grymt bra ut, hih. Nu tittar jag på en gammal serier med min favorit Raymond Lam. Den heter 'Twins of brothers' med Ron Ng också. Det var brorsan min som ville titta på den så jag letade fram den på en hemsida åt honom och sedan blev jag med sugen. Inte bra, haha. Har redan sett denna serien minst 3ggr redan. Haha.

Bye

GRATTIS JOSEPHINE

Just det, min syrra fyller ju år idag. 19år♥

Har inte grattat henne än men det får bli via Facebook tror jag. För hon är ju i England just nu, första födelsedagen som hon kommer fira utan oss. Men hoppas hon får en grym födelsedag ändå.

Grattis till dig än en gång, ♥

HÖSTLOV♥

Guuuuuuuuuuuuuud vad skönt med höstlov nu. Den var verkligen efterlängtad

Orkar inte skriva så mycket nu, ska fortsätta och titta på 'Devils beside you', grym serie.

Demokratitalet gick ganska bra, fick VG i både svenska och samhäll..

Här kommer två kassa webcambilder på mig. Tar aldrig kort på mig själv längre, varken med kameran eller mobilen...


Supersexig, jag vet.


Nej men gud, mina ögon. Jahopp, så blir det ifall man inte sover tillräckligt. Svullna ögon och man får monolids och ögonfransarna syns inte för man är en kines, wiee. -.-

Hoppas det går bra

Okej, nu sitter jag förmodligen i klassrummet och väntar på att lektionen ska börja. Den kommer vara i ca 2h eftersom alla ska hålla sitt tal under denna tiden. Jag är nervös och det pirrar i magen, inte bra.

Aja, lycka till till mig själv och hoppas allt går bra. See yaaa.

P.S Det här med att man kan tidsinställa sina inlägg är väldigt fiffigt och bra, I like it!
Första gången jag använder det nu då men ändå, haha. Jag vet att det är bra!!!

24 oktober

Hola!

Oj vad tiden går snabbt, snart är det lov och min syster fyller 19år på fredag, wohoo.

Tänkte bara skriva att jag känner mig lite smått stressad just nu och det pirrar i min mage. Imorgon ska jag nämligen hålla ett argumenterande demokratital, den får högst vara i 3min och min är längre än det just nu. Åh, ångest! Och nervositeten gör ju inte saken bättre, aja, det får bli som det blir. Huvudsaken är att jag gör mitt bästa och det ska jag göra. Imorgon ska jag ha spanska prov också, men det är jag inte lika nervös över. Man ska skriva ett brev och jag har redan gjort det, nu ska jag bara träna in det i mitt huvud.

Men nu måste jag fortsätta med talet, skulle vilja skriva lite om vad som hänt den senaste veckan (veckor?) sedan jag skrivit men jag har varken tid eller orken just nu. Bloggen får hålla ut till på fredag då höstlovet börjar, längtar

Som sista grejen innan jag avslutar inlägget. Här kommer två bilder som jag tog precis med min webkamera.




Man ser verkligen på mig att jag är trött.
 Suck, håll ut Pauline. Det är lov snart!!!

14 oktober

Hola!

Jag sitter just nu framför mammas dator och skriver detta medan jag tittar på 'A walk to remember', bra film dock så sorlig. Jag börjar så klart gråta. Precis som  på alla andra noveller från Nicholas Sparks men jag gillar dem.
I alla fall, jag har verkligen ingen lust att skriva om vad som hänt den senaste veckan, jag orkar inte. Det har varit en jobbig vecka och jag är helt utmattad. Jag vet också att jag kommer att ångra mig i framtiden. Aja, kan väl berätta lite kort då.

Förra lördagen, kalas för 4 personer. Elvin, Josephine, morbror & morfar. Trevligt! Syrran var ju hemma denna helgen för att hon skulle till tandläkare. Sedan gick jag plugga häcken av mig på söndagen, likaså måndag. På tisdag, 2 stora prov, sammanlagt 4h. Sen blev det piano på kvällen för att min lärare inte kunde denna onsdagen.
I onsdag kunde jag äntligen ta det lite lugnt, vi spelade badminton på idrotten, roligt. Men efter skolan var det tvättstugan som kallade, suck.

Idag har varit en kort dag men jag har ju ph-samtal 1h 40min efter jag slutat skolan. Efter skolan tog jag det lugnt hemma och har faktiskt inte gjort någonting med skolan att göra, känns super skönt.
Imorgon väntar en kort dag, först novellseminarum som börjar 9.00 för mig, man ska bara diskutera och om man gör det får man G, det är det högsta man kan få i denna uppgiften. Sedan ska vi ha introt till demokratitalet och sedan basgrupp där Jonas (min PH) ska bjuda oss på fika. Min klass har bestämt att varje fredag ska någon antingen köpa eller baka något gott till oss andra. Det ska bli spännande att se vad han har att bjuda på. Vi börjar med detta denna veckan eftersom han var sjuk förra veckan. Och efter basgruppen slutar jag eftersom vi har en halv studiedag imorgon. Lite onödigt eftersom jag egentligen bara har en spanskalektion och så 2 WS pass men det är ju inga jobbiga lektioner precis =)

A just det, på tal om det. Han var här förra torsdagen, vi hade precis haft honom i matten men sedan blev han tydligen sjuk och gick hem utan att berätta det för oss eller sätta upp en lapp på dörren. Nepp, vi fick alltså sitta där i ca 2h, helt i onödan.

Ojdå, nu har jag skrivit massor men det jag ville skriva var att jag fått min körkorttillstånd och mamma och pappa, deras handledartillstånd så nu får jag äntligen börja övningköra lagligt. Haha, har kört innan jag men det car innan sommaren, längesen. Vet inte ens om jag kommer ihåg hur man kör manuell, haha.

Som avslut på detta inlägg så tänkte jag skriva om vad jag har för planer om imorgon.

Slutar som sagt tidigt, närmare bestämt 11.35. Hade egentligen bestämt med mamma att vi skulle gå på stan eftersom hon är ledig men jag snackade med henne i telefon förut och det blev inte så. Min morfar har ont i knät och har haft det ett tag nu men det har blivit sämre och han kan inte gå ner för trappan, knappt gå. Så därför ska de åka till akuten imorgon och titta till vad som är fel.

Krya på dig och hoppas du blir frisk snart♥


Längesen med bilder så här kommer en på Elvin och mig, taget från förrförra veckan tror jag =)

Visst har han blivit stor, redan 1 år♥

Just det, angående fortsättningen av min Hongkong resa i somras så kommer jag att fortsätta med den men bara när jag verkligen har tid och orken. Det kommer ju ändå komma upp här förr eller senare så det spelar ingen roll, det är ju för mig bara ändå. Just nu ligger de tryggt sparade i utkast på min mobil. Hoppas inte det händer den något för då försvinner allt. Orkar inte med något sånt igen, att kameran försvann förra året har fortfarande stor betydelse för mig. Jag kommer inte kunna förlåta mig själv för det, vill inte att något sånt ska hända igen.

En allra sista grej. Jag orkar ju inte skriva varje dag och tycker att det är tråkigt att skriva så jag tänkte lägga in bilder lite oftare istället. Och skriva någon liten bildtext osv. Så klart nya bilder då, det kan kommer gamla också men då blir det mycket roligare för mig i framtiden när jag tittar tillbaka. Bilder är bäst dock fastnar jag aldrig på foton :(




4 oktober

Hello!

Just nu halvligger jag på mammas säng med laptopen i knät och skriver. Egentligen borde jag börja skriva på en eller några av mina många uppsatser som måste lämnas in denna eller nästa vecka. Deadline! Men jag känner ju mig själv bäst och just nu är inte jag på plugghumöret och ändå om jag skulle sätta mig vid mina böcker och börja skriva skulle jag inte komma någonstans, så det är lika bra att göra något annat just nu.
Nej, jag har inte börjat strunta i skolan, det är fortfarande lika viktigt för mig men jag känner bara att jag måste ta lite paus just nu, har inte riktigt kommit in i gymnasiestudierna, det är väldigt annorlunda mot vad jag läste på högstadiet. Det är lite för mycket för mig just nu.

Lite kort om min dag. Skolan började vid 9.30 och slutade 15.25, det hände inget speciellt. Vi gick igenom båda stegproven på matten, såg att jag gjort massa slarvfel och att det måste förbättras. På torsdag är det blockprov och det kommer att betygsättas tyvärr.
Efter skolan fick jag ett sms av mamma där det stod att hon var på ett café med hennes kollega. Såklart jag åkte dit, fika vill man ju inte missa. De var på 'Le pain francais' på Olskrokstorget. Jag tog en lite moussetårta med chailatte. Gottgott. Efter det gick vi en sväng i Limitbutiken och klart jag hittade nåogt. En stickad lång tröja med ovanligt stora hål. Lite udda men jag gillar det. Sen hittade jag en födelsedagspresent till lille Elvin som fyller 1år på fredag. Wiiee. Kan inte fatta att det redan gått ett helt år, tiden går fort.
Efter mina nöjda inköp åkte vi hem och nu sitter jag här.

Om en stund ska vi åka till Guma för Winnie har fått en liten flicka, Estelle heter hon♥. I fredags föddes hon. Vi var på sjukhuset i fredags och hälsade på henne, så himla söt och liten. Dock var hon inte så mörk men det kommer hon nog bli. En söt liten flicka med krulligt hår, åh! Grattis til Winnie och JP än en gång!!!

I alla fall, ville bara skriva lite kort om vad som hänt det senaste. Egentligen orkar jag inte men jag som sagt kunna läsa tillbaka i denna fina men ack så tråkiga blogg för andra men intressant för mig om vad som hände under min ungdom.

I förrförra veckan tror jag det var så åkte systern till England för att studera där i 3år. Det blev Manchester University, är glad att hon kom in på en skola utomlands, det finns bara fördelar med det. Sen är det en bra grej för mig med, för äntligen, efter 16år får jag ett alldeles eget rum. Det ska jag verkligen ta vara på, tyvärr ser det ut som ett bombnedslag i mitt rum just nu men jag ska städa och göra det mysigt. Promise!
Mamma och pappa åkte också till England den söndagen för att kolla läget där och passa på att köpa dator och andra nödvändigheter till henne, det behövs när man bor själv. Jag och Martin var ensamma hemma den veckan men det gick finfint, mamma hade lagat en stor kyckling curry gryta och chili con carne till oss så det var bara att koka ris och sedan äta =)

Elvin kan gå helt själv nu, kanske inte så snabbt men han gör det frivilligt. Ställer sig upp och börjar gå :)
Mormor och morfar har också kommit hem från Kina nu, riktigt trevligt. Det är också med de jag tillbringat de senaste helgdagarna med, mahjong, hehe.

Just det, i förra veckan åkte alla ettorna till Ljungkile, det var riktigt roligt. Från tisdag till torsdag och så fick vi ledigt på fredag. Det var synd att Emelie inte kunde följa med, hon blev sjuk :/ .

Lite mer om just denna resan kommer men just nu hinner jag inte. Ska äta middag och sedan åker vi och hälsar på bebisen♥

P.S Har jag skrivit innan att min klass och den andra naturklassen var i Stockholm vecka 36 eller 37? Roligt var det också men inte lika rolig som Ljungkile resan ;)

Pau

RSS 2.0
Blogg listad på Bloggtoppen.se