Lussekatter :D

Hejhej! Dagen började med att jag vaknade halv 9, sedan gick jag upp och tog en dusch, det var grymt skönt! Därefter gjorde jag iordning mig och jag och pappa åkte till Valhalla för att hämta upp mamma som var på ansiktsbehandling..Så åkte vi och fika på ett franskt fikaställe, väldigt mysigt! Jag åt två mousse tårtor :P . MUMS! Sen skulle jag egentligen åka till dansbutiken för att köpa jazz skor, men då ringde Helen och sa att jag kunde få hennes sådana skor som hon inte använder längre och då bestämde jag mig för att baka lussekatter :D . Vi åkte till Ica och köpte alla baksaker, efter det åkte vi hem och jag har bakat tills nu typ. De är jätte goda men lite torra /: . Det är faktiskt också första gången jag bakar lussekatter ! Och jag är ändå nöjd över de..Imorn är det första advent, då ska vi ta fram alla tomtar och den lilla julgranen :D . Nu sitter jag här och äter godis!


Ha det bra! Puss&Kram

TORSDAG

Hallu! Whoops, det var några dar sedan jag skrev, iallafall det var inte meningen att bryta "skriva minst varannan dag" regeln.. /: .  Jag har så himla många läxor och annat att göra så har nog helt enkelt glömt av att blogga. Men nu är det bara ett prov och ett litet större läxförhör kvar :) . Och om typ typ 23 dagar är det JULLOV :D ! Wieee, och den 23 december ska jag o min familj åka till Dalarna och hälsa på kusinerna och såklart också åka SKIDOR som jag älskar!

Skolan har varit skit men jag är faktiskt väldigt glad över en sak och det är att jag fick MVG som slut betyg denna terminen på spanska :D . Idag fick jag också reda på att jag ligger på VG-MVG nivå i engelska! Men jag tror jag bara kommer få ett VG /: . Fast jag är ändå nöjd med det :D . Det jobbiga som är kvar med skolan är matteprovet vi ska ha nästa vecka på onsdag och Kemi test nästnästa vecka! Men allting ska nog bli bra och sen behöver man inte tänka på nått mer i lite mer än 3veckor !!

BARA SÅ ALLA VET SÅ FYLLER MIN HUND SNART ÅR! 2ÅR!
12 DECEMBER

FRIENDSFOREVER

HALLLU! Jag är på jätte bra humör just nu :D . Igår hade jag dans med Amalia och lärde oss de sista stegen i vår dans, sen sov jag över hos Pernilla och vi kollade först på "Flash Dance" sen "Chicago" och nästa film skulle typ vara "Mean Girls" men jag var så trött så jag somnade redan medans vi såg på den första filmen :P . Det var jätte mysigt iallafall<3 . Nästa morgon vaknade vi typ vid 10 och satt och puzzlade till 12 sen åt vi frukost, efter det gick jag hem och tog en dusch, fixade mig och gick till Pernilla igen. VI skulle nämligen fira Amalias födelsedag idag med att bjuda henne på bio. Åkte in till stan vid 15.30 sen åt vi på en Thai Restaurang, eller det var ingen riktig restaurang..När vi hade ätit såg vi att det var massa tid kvar tills bion skulle börja, så vi gick till ett café, fikade och snacka om allt&inget. Det var grymt mysigt! Kl. 18.15 kollade vi på den senaste James Bond filmen och den var GRYM!!!! Asså jag har aldrig sett en James Bond film innan, jag vet jag är lite efter.. /: . Och nu sitter jag här och skriver... :)


VECKAN
Denna veckan har gått väldigt snabbt men ändå en tråkig vecka :( . Det var många som var sjuka och det gjorde inte klassen mindre pratig då men jag har faktiskt inte lärt mig nått i veckan känns det som...Och i onsdags morgon fick vi reda på att vi skulle göra diagnos i matte och jag hade faktiskt väldigt svårt för det kapitlet, blandade ihop allting :S . Så det gick inte alls bra, fick typ nästan inte ens VG :O .Samma dag hade vi KEMI läxförhör om nånting.. kommer inte ens ihåg, det gick inte heller bra. Näst sista lektionen var det biologi prov och jag började plugga dagen innan så där gick det VERKLIGEN inte bra!!! USCH, gillar verkligen inte den dagen, förutom dansen på kvällen som alltid är kul :D ! Torsdagen skulle vi få tillbaka vårat spanska prov och jag hade verkligen sett fram emot det men som vanligt var Isabel typ sjuk så vi hade vikarien WINSTON som gillar att skrika :S . Aja, det var allt för denna veckan!!

PUSS&KRAM ,

ÄNTLIGEN ÖVER!

Ojsan, det var längesen jag skrev /: .  Asså egentligen har jag fått lite tid över att göra något annat än plugg men jag har typ inte orkat, fast nu ska jag skärpa mig och skriva minst varannan dag :) . Jaapp, nu är det äntligen över, menar alla prov, läxförhör och sånt. :) . Hade biologiprov idag men det gick tyvärr inte så bra, jag började typ plugga igår.. Jag vet, det är inte det bästa man kan göra om man vill satsa på MVG men jag har verkligen inte haft tid för det! Aja, det var det!

Denna helgen ska jag gå på bio två gånger om det blir som planerat, på fredag ska jag först dansa, sen gå på "Twilight" med Pernilla och sedan sova över hos henne, det ska bli kul<3 På lördagen ska vi (jag och Pernilla) fira en liten sen födelsedag för Amalia som fyllde år förra veckan med bio, och det blir James Bond, den senaste..Har tyvärr glömt av namnet :O . Söndagen tänkte jag bara ta det lungt och slappa hemma :D

Ha det bra!!
Puss&Kram

AMALIA 14 ÅR ! <3

HEJHEJ!  Gick upp väldigt tidigt idag, vet inte varför..kände mig bara så pigg plötsligt. Sedan gick jag ut på promenad med Suki, efter det gick jag in och tog en varm dusch, ! Det är det bästa man kan göra på morgonen :D . Stog där inne i typ en halvtimme och sedan kollade jag efter något att äta till frukost/lunch, men tyvärr hittade jag inget så jag struntade i det. Fast efter en timme blev jag alldeles för hungrig så jag tog det som fanns och åt upp allt :) . ÄLSKAR MAT, SÅ ALLA VET . 

GRATTIS AMALIA, !!! :D<3 . Idag är det den 15 november och det är Amalias födelsedag :) . På kvällen ska jag  hem till henne på tjejmiddag eller vad man nu ska kalla det. Det ska bli skoj, längtar redan!!

Men nu ska jag göra iordning mig, ha det bra!

YEAH =)

JAAAA, fredag!! :D  . Denna veckan på alla Jannes läxförhör har jag bara fått VG på /:  . Blev faktiskt väldigt besviken på mig själv menmen, man får se det från den ljusa sidan :) . I onsdags åkte vi skridskor med klassen och då skulle man åka en speciell "bana" på tid, och det gick inte så bra som jag tänkt mig, fick precis VG.. /: . Min hund har varit sjuk i precis en vecka nu :'( , ska kanske ta med henne till veterinären men det är inte säkert jag hinner, har ju dans senare . Aa, just det. Jag och Amalia har kommit på en egen dans nu som vi ska ha på vår "danslektion" eller det var rättare sagt bara Amalia som kom på den, har aldrig dansat street så det gick inte så bra :P . Men allting kommer att ordna sig :) . OCH, imorgon fyller hon faktiskt 14 år :D . GRATTIS AMALIA :D . Imorn ska jag då på tjejmiddag hos henne :) .
 
Ha det bra allihopa :D

Puss&Kram

Usch väder

Idag har det bara varit regn regn OCH regn, asså det här är en av anledningar till varför jag tycker Hösten är den sämsta årstiden på året..Fast annars så gillar jag faktiskt tisdagar, vi har inte alls många lektioner och så har vi hemkunskap som sista lektion och det är en av mina favorit ämnen, vi gjorde tortillas bröd, (tror det hette så). Och det är typ tacos, MUMS! Efter skolan åkte jag till min piano lektion och det gick ganska bra...efter lektionen gick jag lite på Allum med min kompis, skulle köpa present till Amalia som fyller år på lördag, :D . Sen gick vi bara runt där och åt godis :P .

Igår hade jag utvecklingsamtal med Janne.. och nu är det bestämt att vi ska ha honom terminen ut för vår andra vikarie som vi egentligen ska ha denna terminen var sjuk och var tvungen att vara hemma.. Det betyder också att HAN ska sätta betyg på oss!!! Asså varför händer alltid all skit de två sista åren vi går på denna skit skolan?! Till nian ska vi antagligen splittras och två andra klasser ska blandas med våra 3 redan proppfulla klasser. Det kommer inte alls bli bra :( . Aja, men på utvecklingsamtalet gick det bra, inget underkänt :D

Nu ska jag plugga lite, ha det bra!!

FREDAG :D

Wohooo, äntligen fredag!!!!!  Är super glad över att denna skolveckan är över, det har inte varit så bra förutom att jag fick MVG på mitt engelska prov...Idag hade vi ju som sagt Beep Test, det gick skit, vill inte ens nämna vad jag fick menmen sånt är livet...Jag får ta igen på våren när vi har det igen :) . Idag fick vi också reda på att vår tillfälliga klassföreståndare troligen inte kommer de närmaste 2 veckor p.g.a någon anledning, ingen vet. Och jag som skulle ha utvecklingsamtal nästa vecka..jaa, nu slipper jag det :)  (Än så länge iaf) . Vi ska ha en vikarie som är knäpp! Om man får använda det ordet..han sa också att han skulle sätta betyg på oss! USCH, det hoppas jag verkligen inte att han ska få göra. Han snackar bara om Partille Historia hela tiden, vi har inte ens någon användning för det!!!

Aja det var allt det uschiga :P

På kvällen dansade jag o Amalia chacha och samba! Det var jätte kul och så fick vi också reda på vad vi skulle ha på oss på scen..Vi ska ha svarta skor, svarta tights, vit lång skjorta, utsläppt och tuperat hår, rött band runt midjan, rött läppstift och gärna röda naglar :D ! Det ser jag verkligen fram emot men jag är också väldigt nervös..Och efter dansen satte jag och Amalia oss vid cafét och planerade våran idrottslektion som vi ska ha :) . Haha, och såklart ska vi ha DANS .

Ha en bra kväll, puss&krAm

6/11-08

Halllu!!!
Idag har det varit en hyfsad bra dag, hade prov i spanska och blev faktiskt lite förvånad att det gick så bra för mig.. eller svarade iallafall på alla frågor :) . Lite senare fick vi tillbaka våran engelska prov o jag fick MVG, det är typ första gången jag får det. Näst sista lektionen hade vi musik och vi skulle spela upp var och en för vår lärare, gitarr och man fick välja vilken låt som helst..jag själv tyckte att det gick ganska bra men jag fick bara ett G /: .

Är faktiskt väldigt glad över att denna veckan snart är slut /: . Har pluggat typ varenda dag och jag känner mig helt slut.. Igår på idrotten, vrickade jag typ foten men jag gick på danslektionen ändå, det var inte så smart för nu har jag så ont att jag inte kan gå normalt så jag var tvungen att hoppa över idrotten idag..faktiskt inte bara för min skull, jag och min kompis Amalia har ju dans imorn och den vill jag verkligen inte missa!! :/ . Imorgon har vi matte, sv och so läxa fast tyvärr så glömde jag de papprerna i skolan, hehe. Men jag bryr mig inte om de längre, orkar inte skolan mer!!!!  Men en sak oroar jag mig fortfarande för; ska ha Beep Test imon!! Usch, och min fot gör fortfarande ont, vet faktiskt inte om jag kan vara med, men jag ska göra mitt bästa iallafall :)


Aja, nu ska jag dra mig och kolla på TV,

Ha det bra!!


En bild på världens sötaste hund<3


Bara en dag kvar /:

Hejsan! Äntligen har jag tid att skriva igen :) har varit med Louise i några dagar ju o sen åkte jag hem o slappade en dag =) . I fredags var jag med kompisar och firade Halloween :D vi klädde ut oss och gick en runda i området sen gick vi in och kollade på skräckfilm, The Grudge 2 .. Den var faktiskt ganska bra, trodde inte det för ettan var skit dålig..Och på lördagen var jag i stan o shoppade med mamma men tyvärr blev det inte så mycket inköp, tiden gick så snabbt så jag hann bara köpa en jätte fin huvtröja :) . På kvällen åkte vi till mormor o firade en liten sen födelsedag för min morbror Kim o så hade min kusin kommit o hälsat på från Mora :) . Vi var där typ hela natten o när jag kom hem somnade jag typ direkt :P . Idag har jag också bara slappat hemma, det är ju trots allt sista dan på lovet :( . Imorn är det då dags för skolan igen! Har spanska prov på fredag men jag glömde böckerna så jag har tyvärr inte pluggat, det känns inte så bra /; .

Aja, men nu ska jag ta en frukt o sen lägga mig, ha det bra allihopa!

Puss&Kram

RSS 2.0
Blogg listad på Bloggtoppen.se