HAPPINESS

Hej! Äntligen har jag lite tid för detta ;) . Jag ska försöka vara med på lektionerna mer så slipper jag plugga så mycket hemma, då har jag ju mer tid med detta =) . Idag var det dans igen och det var skoj men vi gjorde en jätte svår "rörelse" eller vad man nu kan kalla det för..Hehe, vi fick det som läxa till nästa gång men det var inget måste sen tämjde vi väldigt mycket och det Älskar jag! Hennes mål för över oss är att få oss gå ner i spagat och det är också en av mina mål med dansen, nästa är ju då splitt men det är ett långsiktigt mål, alldeles för såvrt :P . Haha! Just det, jag har ju varit medlem i Facebook ganska på länge men det var på sistone som jag börjat använda den igen :) . Jag blev värsta förvånad när så många la till mig som vän asså typ sånna från handbollen och jag känner de typ inte ens, men det är ändå skoj att ha många vänner! En dag loggade jag in och såg att Sofien hade lagt till mig som vän! Hehe, gissa om jag blev förvånad! Det är en kille som jag träffade när vi var i Belgien med handbollen, han är fransk typ :) . Vet inte så mycket om honom, vi tänkte hålla kontakten men han hade inte msn så jag fick hans kompis msn istället och sedan lade vi till varandra på Facebook men vi snackade inte så mycket och nu när jag började använda den igen skickade Maximé (kompisen) en vänsak till honom om att han skulle adda mig och det gjorde han :) . Sedan började vi "snacka" lite, genom gästboken då. Och nu sa han att han var väldigt glad över att jag hållt kontakten med hans kompis så nu jag kan lära känna honom bättre :) . Jag är faktiskt ganska glad för det, alltså jag gillar honom inte precis men han var verkligen jätte snäll och söt :P .

________________________________________________________________

Idag är det fredag och nästa vecka ska vi praoa hela veckan och det ska bli jätte skönt!!! Jag kommer då praoa på en grekisk restaurang om jag inte skrivit det innan?! Arbetstiderna är från 10.00-16.00, man får mat där och det är inga direkt bestämd klädsel, bara bekväma byxor och skor, t-shirt och förkläde får man där :) . Jag var där i måndags för att säga hej, fast de var inte såå trevliga / : . Men hoppas bara det var en dålig dag för de och inte alltid är sån. Det som är bra med detta är att restaurangen ligger i stan så man kan gå runt där efter jobbet och kanske få några inköp? :O . Haha, nej men jag har faktiskr hittat en jätte fin sminkväska på Åhlens och har bestämt mig för att köpa den, än så länge vet jag inte vilken färg jag vill ha..Det finns guld, lila och rosa. Usch, jag gillar verkligen inte när de har så många färger man kan välja mellan för jag kan aldrig bestämma mig!! Sminkväskan är förresten från MakeUp Store. Jag har faktiskt börjat gilla deras smink, eller asså jag har aldrig provat eller köpt något av deras produkter men de som jag känner har sagt att sminken är grymt bra! Det enda som isåfall är dåligt är ju priset, deras smink är väldigt dyrt men vill man ha bra smink så man inte förstör huden med dålig skit så får man vara beredd att lägga pengar på det. Ansiktet är ju också något man alltid visar upp och kommer leva med det resten av livet (om man inte plastikopererar sig så man ser helt annorlunda ut) då vill man att den ska se perfekt ut. Har man använt för mycket dåligt smink och förstört huden så är det ju försent  eller ja, det kanske finns någon skönhets salong som kan fixa det men det kostar ju också massa pengar så varför inte lägga pengar på sminken från första början?! Haha, känner mig faktiskt rätt så smart nu, eller ja iallafall lite. För egentligen behöver man inte alls ha smink, fast vissa föds ju med dålig hy och har massa ojämnheter som jag till exempel.. :( . Jag sminkar mig inte för att försöka vara en fjortis eller försöka vara klassens ljus (populärast) . Asså det är ju inte så att jag sminkar mig för att Inte vara fin men den största delen är faktiskt för att jag ska kunna visa upp mitt ansikte utan att jag ska behöva skämmas över mig själv, jag har faktiskt väldigt dåligt självförtroende egentligen och Hatar speciellt speglar! För då ser jag alla ojämnheter med min hud och jag avskyr det! Eller nej förresten. den största anledninen till att jag har smink är för att täcka alla ojämnheter!!! 


Ojojoj, nu har jag suttit här en bra stund och skrivit ett låååång inlägg, haha det var faktiskt väldigt längesen! Men nu ska jag gå och skölja lite vidruvor och sätta mig bekvämt i sängen och kolla på min favorit film, hare bäst!


Här kommer en jätte gammal bild på mig och min älskling (L)


/PS


DAGENS OUTFIT

Hellu! Tyvärr så hinner inte jag blogga idag igen! Ska dansa snart så måste förbreda lite saker innan :) <men här kommer dagens outfit! Det har jag iallafall tid med ! :) . Just det ! Jag är värsta glad över en sak idag, för det första tyckte alla att min kofta var jätte fin och att den passade mig och för det andra så fick jag bra resultat på SO provet :) .  51/60 , jag vet att det inte är jätte bra egentligen men jag fick liksom bättre än de typ smartaste och bästa i våran klass, riktig nöjd! :D . Sen fick vi också tillbaka MA provet och det är jag riktigt missnöjd med, ett poäng från MVG liksom!!! 23/26 :( . Men är verkligen glad för Pernilla som fick alla rätt + att hon var den enda också! 


OUTFIT

Kofta - Foji
Klänning/Tunika - H&M?
Tights - Gina

/ PS

DAGENS OUTFIT

Hejsan hoppsan! Jag hinner tyvärr inte skriva så mycket idag men har iallafall lite tid för en bild på outfiten :)



Tights - Gina
Kofta - Zara
Tunika - Esprit

/ PS

WEDNESDAY

Hejsan! Wiiie, jag har precis gjort klart engelska uppsatsen Och den muntliga delen =) , hihi stolt över mig själv. Okej då, jag erkänner, fick faktiskt ganska mycket hjälp av min syrra, ett stort Tack!!! Idag hade jag matteprov och det gick skit, sen har resten av skoldagen gått bra..På kemin fick vi reda på när vi ska ha temadagar, studiedagar och prov. Haha, verkligen glad över att jag går i MA/NO gruppen. Det är ju inte speciellt mycket svårare än den andra så det är okej för mig att ha 10 minuter extra lektion =) . På dansen idag hade jag jätte skoj, är verkligen glad över att Kristina faktiskt gillar mig och tycker att jag är duktig :) . Men nu har det börjat några till från min skola och de är typ Stora Fjortisar!! Usch! Fattar inte egentligen vad som är bra med att vara en fjortis eller partille-johnny...Just det, på biologin idag läste jag om att alla människor är unika och livet är guld värt. Man ska ta hand om all tid man får :) . Men eftersom alla är unika och kan ha sin egen stil så varför vill alla se likadana ut?! Det fattar jag faktiskt inte, hur kul är det egentligen att vara en kopia av någon annan? Jag vill absolut inte vara en av de, jag vill ha en alldeles egen speciell stil. Fast än så länge har jag inte hittat den än...




OUTFIT (Obs, inte dagens!)


Tröja - Zara
Chinos - Vero Moda
Halsduk - Indiska
Klocka - Present
Halsband - Present

/ PS


22/2-09

Hallu! Igår hann jag tyvärr inte skriva på bloggen för jag skulle hem till Pernilla. Först åkte vi in till Allum för att handla mat, hennes mamma gav oss pengar och vi fick köpa vad vi ville. Pernilla skulle nämligen vara ensam hemma så hon ville laga mat åt mig. Vi bestämde oss för lövbiff, pommes frites med bearneise sås =) . Så köpte vi jätte mycket godis, läsk och grejer till marängswish (stavning) . Medans hon lagade maten gick jag ut på en lång promenad med Betsy i snövädret. Det var skönt att motionera lite men dock var det ganska kallt.. Maten var jätte god men biffen var lite för mycket kryddade..Sedan kollade vi på melodifestivalen och åt glass, jag tycker personligen inte att de bösta kom till final men det gjorde visst de andra..Efter det hade vi tråkigt så vi gick ut en sväng med Betsy igen. Det hade börjat snöa väldigt mycket och snön var typ 5cm tjockt. Pernilla hade väldigt roligt så hon kastade snöbollar på mig men haha hon missade !! :P . Efter det gick vi in igen och ringde Martin och Axel, de kom till oss och vi körde snöbollskrig i lag, jag och Martin mot Axel och Pernilla :D . Haha, vi vann typ :P . När vi kom in igen var typ klockan redan 00.00 . Vi satte oss vid tv:n en stund och båda somnade, hehe. Vi gick upp och lade oss klockan 2 :) . Klart slut!
Idag har jag varit duktig och tränat/spelat piano i en helt timma!!! :D . Sedan skjutsade pappa mig till dansen och nu sitter jag här :) .

OUTFIT

Tröja - Zara
Kjol - Zara
Tights - Gina

/ PS

SORRY ONCE AGAIN

Hejsan! Jag vet, väldigt dålig uppdatering de senaste dagarna men tyvärr så jag har inte haft tid eller haft tillgång till någon dator. Denna veckan har trots allt gått väldigt snavbbt men vi hade prov igår så jag pluggade stenhårt till det och man kan väl säga att det gick bra. Vågar dock inte hoppas på för mycket, jag svarade iallafall på alla frågor så det var bra iallafall :) . I onsdags dansade jag jazz och det var super kul som alltid! Jag älskar verkligen det, plus att jag har en jätte trevlig och snäll kompis som jag blev bra kompis med. Hon heter Sandra och är 2 år äldre än mig :) . Och igår dansade jag Modern utan Amalia, det var ganska kul. Våran lärare var sjuk så vi fick en annan istället, han var väldigt duktig men han typ blandade svenska, spanska och engelska så man fattade inte så mycket..Och så lärde jag känna alla i min grupp bättre, det var iallafall bra! Amalia är i Branäs så jag kommer få dansa själv på söndag med :( . Usch, jag är jätte nervös för det.

SAKER JAG ÄR OROLIG FÖR: (Kortsiktigt)
Piano läxan :'( super SVÅR!
Redovisa på engelska på onsdag 25/2
Lämna in en recesion på engelska 25/2
Prao vecka 10
Synundersökning vecka 9
Spanska prov vecka 12
Få tillbaka SO provet (resultatet)
Min vikt... :(

Aja, det här är några av de saker jag är jätte orolig om och kan inte sova bra på grund av detta. Känns verkligen som om det är någon som pressar mig hårt men egentligen är det bara jag som pressar mig själv men jag kan inget göra åt det. :'( . Nu ska jag fixa mig, ska sova över hos Pernilla idag och hon ska laga middag åt mig :P :D

OUTFIT

T-shirt - Zara 
Tights - Gina Tricot

 Puss&Kram

17/2-09

Hejsan! Har precis tagit en dusch efter en lång skoldag och piano efter det. Eller, njaa, skolan var inte så lång faktiskt, Ulla-Britt (hemkunskaps läraren) var sjuk så vi fick sluta klockan 13 istället för halv 4. Grymt alltså! Jag passade på att gå hem och satte mig vid datorn en stund men då orkade jag inte blogga.. tss . Sedan övade jag lite till på piano läxan och när det var dags gick jag ner till busshållplatsen och mötte Amanda och Kajsa. Amanda tar ju sånglektion samma tid som mig och Kajsa ville bara följa med för skoj skull =) . Efter pianot gick jag till H&M för att byta min blus/tröja mamma köpt till mig i födelsedagspresent, hon hade köpt storlek 34 och den var för tajt vid axlarna så jag var tvungen att byta till 36. Asså jag har märkt det på sistone, har typ gått upp i vikt jätte snabbt! Egentligen får jag ju skylla mig själv när jag bara tränar tre gånger i veckan och äter upp mig med massa godsaker. Men jag har faktiskt inte vant mig än ´med mindre träning. Förut, när jag spelade handboll tränade vi ju jätte mycket och då gjorde det inget om man åt lite mer..Men nu när jag bara dansar tre gånger i veckan så äter jag alldeles för mycket....USCH, tjocka jag....

Puss&Kram

Blogga eller skriva för hand?

Hellu! Jag funderade precis om denna bloggen är bra att ha egentligen? Alltså jag menar att eftersom denna bloggen syns på internet kanske det inte är så bra om jag skriva privata saker på denna bloggen och jag vet int hur man gör den anonym :s . Jag vet, är verkligen helt oteknisk :/ . Men att skriva som man gjorde förr, eller det gör man nu med kanske, dagbok är ju jobbigt. Man får så himla ont i handen och det tar mycket längre tid att skriva..Behöver inte heller sudda om man skrivit fel det är ju bara att tryka på delete knapen, snabb och enkelt :) . Men dagbok är ju mer personligt så jag vet inte vilken av de jag ska välja?! För båda sakerna har jag ju redan prövat men nu när jag funderat lite till så tror jag jag väljer denna bloggen hellre. Den har dubbelt så många fördelar som en dagbok och det är ju det som räknas =) . Men nu ska jag äta, ha det bra!

Puss&Kram

This week

HELLO! Jag vet, det är ca en vecka sedan jag bloggade senast. Är så himla ledsen för det, på en vecka kan det ju hända massa saker som jag exempel inte kan berätta för någon och istället skriva allt här :) . Det är ju egentligen därför jag gjorde denna bloggen, för att skriva alla mina känslor, hemligheter som jag inte får berätta och det är inte meningen att någon ska få se denna bloggen. Nu ska jag skriva lite om hur min vecka har sett ut =)

Måndag;
Igår dansade jag HipHop för sista gången innan sportlovet, sedan körde Helen (Louise mamma) mig, Josephine och Louise till Louise mormor där vi ska vara hela veckan. När vi kom dit var det ganska sent så vi spelade mahjong och kollade på tv, sen lade vi oss :) .

Tisdag;
Idag vaknade jag och Louise ganska sent, vi somnade ju väldigt sent också men sedan gick vi upp och åt en super nyttig och god frukost, jag brukar faktiskt inte vilja äta på morgonen men det såg så gott ut så jag åt tre mini baguetter. Gissa hur mätt jag var alltså! Sedan sjöng vi singstar, Louise fick en playstation 2, singstar med två skivor i julklapp :) . Det var jätte skoj! Efter en stund var det lite tråkigt så vi satte oss vid datorn och då passade jag på att kolla på en av mina favorit serier IGEN! Den heter "Fated to love you" och är en serie från Taiwan! Asså det är en av de bästa serier jag sett! Jag kunde inte slita ögonen från datorn, men sen blev Louise också uttråkad för hon kan inte så mycket mandarin så hon, Josephine och hennes mormor gick upp och spelade wii. Tyvärr så satt jag fast vid datorn så jag ville inte vara med...På kvällen spelade vi mahjong igen tills klockan ett på natten typ och sedan lade vi oss.. :)

Onsdag;
Idag hade Louise mormor gäster här så vi satte oss inne i datarummet för att inte störa de..VI sjöng lite singstar och sedan satte jag mig vid datorn igen för att fortsätta och kolla på serien. Eftersom Louise och Josephine inte hade något att göra då satte de sig också vid mig och kollade. När gästerna hade gått så var alla vi tre fasta vid datorn, de började också gilla denna serien så ingen ville göra något annat. När klockan blev 16 så kom pappa och hämtade mig och Josephine. Vi skulle åka till min faster och farbror för att hälsa på de och se deras nya lägenhet :) . Det var jätte skoj, sen kom min kusin med hans barn också och jag lekte med de. Haha, älskar småbarn!! (L) .

Torsdag;
Idag var jag med Pernilla och Suzana, vi åkte runt i Göteborg. Ja, det var typ de vi gjorde :P . Och så åt vi Göteborgs godaste kebabrulle!! Haha.

Fredag;
Idag fyller jag år, hihihi. 15 :D . Det firades med en jätte god frukost och sedan kollade vi klart på serien för vi hade inget annat och göra. Klockan sex på kvällen åkte vi ut till stan för att jag skulle bjuda alla på thai middag :) . Det blev jätte lyckad och så fick jag mina Twilight böcker av mamma också! Oh, I love them!!!! Sedan var det dags att åka hem igen.

Lördag;
Idag hade jag inga planer så jag passade på att städa min garderob och slänga alla gamla och fula kläder :) . Ritkigt nöjd faktiskt. Fast det kommer knappt hinna gå en månad förrän den blir en katastrof igen...Sen spelade lite piano, har ju inte varit hemma på hela veckan så måste ju träna på läxan. Fast jag har ju faktiskt en ursäkt till varför annars :) . Efter det tog jag en dusch, sedan såg jag att jag fått ett sms från Pernilla, det stog att jag skulle komma hem till henne vid klockan sex :) . När jag kom dit och plingade på så öppnade hon dörren och där stog Pernilla, Cindy och Amalia och sjöng för mig! Åh, vad jag blev överaskad och glad alltså! De hade en överrasknings födelsedag för mig :) . Jag har verkligen tur som har sånna snälla och omtänksamma vänner! Efter en stund kom Kajsa också :) . Vi åt tårta, chips och godis. Drickan fick bli cider och cola sedan kollade vi på Dirty Dancing 2 och Melodifestivalen! Just det, jag öppnade presenter också. FIck ett jätte fint rosa armband från Cindy och massa små saker från Lagerhouse av Amalia och Pernilla :) .  Nu håller jag på att planera vad jag ska bjuda de på! Men det blir nog det gamla vanliga.. Bio och mat  :D .

Aja, idag är det söndag och jag har inga planer, ska bara slappa hela dagen och vara pigg tills imorgon :) .

Puss&Kram

SPORTLOV!

Jaaa!!!! Nu är det äntligen sportlov!! :D . Sista skoldagen har vart grymt bra faktiskt, vi jobbade ine speciellt mycket och så körde vi volleyboll på idrotten, det var super kul! Min nya favorit sport :D , fast såklart finns dansen på första plats med :) . Sedan gick jag hem och dammsugade och vidare till dansen. Det var Modern dans idag och det gick super bra! =) . Nu har jag bara HipHop Krumplingen kvar så har jag lov på allt, eller vi ska ju ha prov och sånt några veckor framåt men det hinner man plugga till efter lovet :) . Det är faktiskt första gången jag ine har några speciella planer på ett lov :S . Jag fyller ju år på fredag så det kommer jag ju fira med antingen familjen eller kompisarna, sen på alla hjärtans dag ska jag vara med Amalia och förhoppningsvis någon mer och mysa med godis, film m.m och så ska jag till Louise mormor en dag och baka! :) . Det ska bli skoj! Just det, har också fått reda på vad jag fick för praojobb, det blev på en restaurang, dock inte den jag ville helst men den här är med okej. Restaurangen ligger på Kungsgatan som jag har ingen aning om vart det ligger, ska ta reda på det snart :) . Arbetstiderna är ganska bra, 9.30-16.00 =) . Får iallafall lite sovmorgon!

Puss&Kram

Barbie 50år!

Halloj! Jag har precis kommit hem från tandläkaren och det gick inte så bra som jag hoppats, min tandläkare (Joanna) tyckte att mina tänder var fina och välskötta men hon sa att om jag fortsätter att äta så mycket godis som jag gör så kommer det bli hål! Så farväl Godis!!!!! Eller nä, inte riktigt farväl, ska bara minska på antalet lite. Hihi! Vem kan inte motstå godis liksom?! Jag gick lite tidigare från skolan så jag slapp idrotten, haha. De skulle ändå ha lite fysträning så det är lungt för mig. Tidigare idag så åkte vi (klassen) in till Partille Kulturrum för att lyssna på någon författare, vi kom dit en timma tidigare så jag, Amalia och Pernilla gick runt på Allum, fast det var stängt :P . När klockan blev 10 gick alla klasser in i aulan där och där satt en kille på en soffa på scenen. Vi liksom tänkte, är han författaren? Värsta ung och snygg :P . När alla kommit in och vi blev tysta började han presentera sig och sa att han hette Navid och att vi blivit lurade, han var ingen författare. Därför att om man ska vara en författare måste man minst ha gett ut två böcker men det hade han inte. Sedan satt vi där i ca 1h och 15min och lyssnade på honom när han pratade om sitt liv och det förflutna. Ganska skoj faktiskt men sedan blev det lite långtråkigt...Under hela "föreställningen" satt jag och tänkte på hans namn :P . Hehe, hans namn baklänges är "Divan" , fast jag skulle inte beskriva honom som en diva, mer som en snobb :P . Fast en snäll en :) . Aja, nu är det dags att gå ner till tvätten igen. Ciao!

Just det, precis när jag skulle logga in här på bloggen såg jag en stor rubrik på en artikel där det stog att Barbie fyller 50år idag! Asså kan faktiskt inte tänka mig att den har funnits så länge. Men det var kul att leka med den när man var liten :P . Grattis till Barbie!!

DAGENS OUTFIT! Jag vet, inte så bra bild men det får ändå duga =)


Tunika - Gina
Tights - Kappahl
Midjeband - present
Halsband - Köpt från HongKong

Puss&Kram

Danshuset/The Voice Street Dance School

Hellu!!! Har precis ätit upp mina vindruvor för dagen och väntar på att min syrras kaka ska bli klar så jag kan äta lite mer ! (Tjocksomjagär) Skolan har varit som vanligt, fick reda på vilket praojobb jag fick. Det blev nån av de fem jag valt men inte den jag ville helst..Ulrika ska berätta mer om det imorgon :) . Sedan fick vi reda på att vi ska ha prov i Geografi vecka 8 tror jag och spanska prov vecka 11 . Åh! Orkar inte med allt detta!!! Aa, just det, på engelskan håller vi på att läsa varsin engelskbok som man sedan ska redovisa om och berätta för klassen och skriva en recension på ett halvt A4 (Dataskrivet) . Och Linda( Engelska läraren) ska sätta betyg på det muntliga och det skriftliga. Ännu mer Usch! Jag blir verkligen stressad av betygen och alla läxor men det är bra att vi snart ska få en veckas ledighet från skolan :D (Sportlov) . Fast egentligen är det här ingenting jämfört med det vi kommer att få i nian, gymnasiet, universitet osv.. önskar jag var en pluggperson men det kommer tyvärr föralltid bli en dröm/önskan...
Efter skolan körde pappa mig till dansen och det var så skönt att träna!! Och speciellt jazz, det är min favorit av alla danser jag går i :) . Sedan åkte jag hem och tog en lång och varm dusch!! LOVE! När jazzen var slut passade jag på att gå till receptionen där för att fråga och jag kunde få inbetalningslappen och skriva på ett papper på vilken storlek jag ska ha på mina kläder. Jag valde M =) . det är ju bättre att den är lite större än trång och för liten  =) . Det finns detta erbjudande för de som har dubbelvip p.g.a av Danshuset inte bara är den längre, det är The Voice Street Dance School nu också som har hand om alla "street" danser. 

Just det! Det snöar ute!!! Enligt mig är det inte alls bra, visst, snö är fint och skönt att ha ibland men jag hade verkligen förväntat mig att våren skulle komma så jag slipper alla lager kläder, den tjocka jackan och klumpiga skor..Jag gillar vintern men önskar ändå att den kunde vara lite kortare..Sommarn är ju trots allt den bästa årstidern!!! Sen kom jag på att det är långt kvar tills "vårtecken" börjar synas, det är ju bara februari :( . Aja, nu ska jag gå in på www.sf.se för allt leta efter nån bra film som passar mig, Pernilla ska nämligen bjuda mig på bio på min födelsedag :) (13februari) . Och en annan film som det är 15års gräns på som jag och Martin ska gå och kolla på hans födelsedag (5mars) . Hihi!!

Här kommer en bild på mig och min kusin!! (L) 
OBS! En väldigt gammal bild!!



Puss&Kram

Weekday

Hejsan! Har precis ätit och då tänkte jag vila min mage lite med att sitta här och skriva :P . Sen ska jag proppa i mig med massa vindruvor, det är nämligen min favorit frukt om man kan kalla det för det :) . Men alla håller hela tiden på att säga, nej, ät inte vindruvor, de är den frukten som de alltid sprutar i massa .... (har glömt bort namnet) . Och det är ju inte speciellt bra men jag sköljer faktiskt igenom de flera gånger och gnuggar ordentligt men mamma tyckte fortfarande inte det var bra så hon förbjöd mig en period. NO vindruvor!! . Jag kunde inte hålla mig så jag gick och köpte ändå xD . Jag kom också på att vindruvor är väldigt dyra, ett packet med typ 500g kostar 30kr!!!! Verkligen dyrt, men det är värt det, enligt mig allafall :D . Skoldagen har varit som vanligt och på hemkunskapen gjorde vi köttfärspaj, den blev ganska bra men konstistensen (stavning) smakade beep = bläää :P . Men jag åt faktiskt upp allt jag fick på tallriken, duktiga jag =) . Efter skolan åkte jag och piano till Partille Kulturrum där hon har sånglektioner och jag piano :) .  Sedan hade Amanda bråttom så jag gick själv till Allum för att köpa munskölj och sminkborttagning :) . Aja, nu tror jag min magsmältning är klar och behöver fyllas på med  nyttiga vindruvor. Ciao!

Just det, jag var precis inne på Weekday's hemsida och hittade massa fina kläder, åh vad jag älskar den butiken!!! Jag har handlat kläder där innan men inte så ofta fast nu ska det bli ändring på det. Ska börja samla lite pengar och shoppa loss på WEEKDAY . Wiiiee (L)

Hihi, en bild på mig och älsklingen min (L)



Puss&Kram

Can I ever be happy again?

Hellu! Har precis kommit hem från skolan och känner mig så himla dum :P . Dagens sista lektion var Biologi och sedan gick jag till skåpet för att hämte jackan och läxböcker, när jag skulle låsa skåpet var låset redan låst men inte på skåpet och då frågade jag vem det var men ingen svarade. Sen skulle jag ta upp mina nycklar för att låsa upp låset men då kunde jag inte hitta de heller. Till slut ropade jag högt: Vem har tagit mina nycklar?! . Alla tittade på mig men nekade till svar och jag letade igenom hela mitt skåp, kompisarnas skåp, min jacka och alla i sin. Men ändå hittade vi de inte, jag blev plötlsigt bara helt tyst och började gråta, haha. Värsta känslig, men det är ju nycklar och det är en väldigt viktig sak!! När jag gråtit en stund, lutad moit Kajsas axel ropade Axel på mig och sa att han hittade mina nycklar i min jackficka. Jag tackade honom och alla andra för hjälpen men jag vet också att det var någon som faktiskt tagit de för vi trippelkollade min jacka och de låg inte där i! Har verkligen lust att veta vem som gjorde det men jag skulle inte bli arg på den personen....Haha, och sedan kom andra gruppen och alla såg typ att jag gråtit. Super pinsamt!!!! Aja, men resten av skoldagen har varit som vanligt. Nu sitter jag här vid datorn och kollar på film och skriver samtidigt här! :)

En liten bild på mig och Suki på hennes födelsedag (L) 2 ÅR




Puss&Kram

RSS 2.0
Blogg listad på Bloggtoppen.se