Bloggpaus

Hellu! Nu är jag hemma i Sverige igen och denna språkresan har varit den bästa resan i mitt liv och kommer alltid att finnas kvar i mitt hjärta. Dock har det hänt massa grejer under resan och efter resan som gör att jag inte har lust att blogga på ett tag så det får bli en bloggpaus som bloggare brukar säga? =)

/Kram Pauline

Nähää

Ja nu har jag äntligen duschat klart och det blev en lång dusch. Ja man måste ju göra massa, schampoo, balsam, hårinpackning, raka, duschkräm..osv. Ja massa helt enkelt. Men nu skulle jag ju skriva och berätta om vad jag gjort idag men tyvärr ropar och tjatar min mamma på att jag ska sova nu för måste gå upp halv 4 typ. Om några få timmar?
Aja, det kommer lite snabbt här nu och tyvärr utan bilder...

- Hem till Pernilla klockan 11
- Vi bakade en tårta
- Bjöd över två kompisar och drack té och åt tårta
- Spelade monopol med de, jag vann!! :D
- Snackade en stund med Pernilla, sista gången vi träffas innan jag åker.
- Gratta henne, hon fyller år imorgon. 15år, grattis :D(L)
- Säga hejdå, cykla hem
- Äta kvällsmat
- Packa det sista
- Duscha
- Datorn

Ja det var typ allt. Ha det jättebra så ses vi när jag kommit hem!

(gammal bild)

/Puss Pauline♥


AAH

Bara några timmar kvar tills jag drar till England, asså jag är jättenervös kan inte fatta det :(:(. Vill inte vara nervös men kommer iallafall inte ha tillgång till internet där (tror jag) så det här blir nog näst sista inlägget tills jag kommer hem igen. Ska gå in i duschen nu och sedan kommer ett inlägg om vad jag gjort idag och förhoppningsvis också bilder...

Puss hej

GODNATT

(Bild från Finland)
Nu har jag äntligen packat klart och jag har lyckats få resväskan fylld med mindre än 20kg med saker. Det blev endast 16,4kg :D, haha stolt är jag! Men det ska fyllas på med lite mer grejer imorgon...
Nu ska jag titta en stund på tv och sedan blir det läggdags.


Godnatt♥
/Puss Pauline

SNABBT INLÄGG

Hello, har inte tid att sitta här vid datorn nu egentligen, håller på att packa. Det är verkligen jättesvårt, vägde resväskan nu och den är redan uppe på 13,4kg och jag får max ta med 20kg, hallå jag har ju massa saker kvar att ta med!!! Aja, får sätta mig och plocka ut allt onödigt jag tagit med, det vill säga typ hälften av det jag plockat ned. Men jag är en person som gillar att flytta med hela hemmet när jag ska på resor (Dålig vana!) 

Idag gick jag upp vid 12 tiden och gick in till mammas rum och lade mig där med henne och tittade på tv. Sedan åkte jag och mamma in till Allum för att köpa några saker till resan. Efter det skjutsade mamma mig till Kåsjön där jag träffade P, Carro och Louise, de badade medans jag tittade på. När de började frysa bytte de om och vi satte oss vid busshållplatsen och snackade en stund medan vi väntade på bussen. Vi har bestämt att vi ska träffas imorgon och baka och spela monopol, *längtar* !!!

Ajdå, nu ropar mamma på mig byebye!!!


Goodnight

Nu ska jag titta på tv en stund och sedan blir det läggdags för min del. Imorgondagens planer är att åka till Allum och köpa lite saker till resan, kanske hinner blogga imorgon fast det är inte säkert.

GODNATT♥

Konfirmerad

Just det, glömde berätta hur det var på middagen. Först gick jag och köpte en bukett med rosa rosor och sedan gick jag och P ner till lokalen där middagen skulle vara. Vi grattade Kajsa och gav henne rosorna sedan blev det mat. Det var jättetrevligt där med hennes släktingar och såklart var Martin (henns pojkvän) där med! Efter det blev det tårta, kakor, kaffe, snack och så fortsatte kvällen. När klockan närmade sig 20 drog jag och Pernilla hem. Kul hade vi men man kunde ju ha roligare, det blev lite långtråkigt i slutet...

Här ser ni en del av klänningen jag hade på mig idag (orkar inte ta ett
bättre kort med min dåliga mobil) . Fast jag hade inte den frisyren och
allt mitt smink har försvunnit men whatever jag är van vid att gå ut
utan smink nu. (PROUD:D)

/Pauline♥

Vad gör jag?

Just nu sitter jag och skriver en packlista om vad jag ska ta med mig till England. Det är så himla svårt, vill ta med mig så mycket saker men allt får ju inte plats...Aja, de på STS sa att jag fick ta med mig 20kg i bagage och 8kg handbagage. Det är faktiskt mycket jämfört med andra "språkresebolag" . 

Förlåt för den dåliga kvalitén på bilden, (igen) 

/Kram Pauline

RESUMÈ OM FINLANDSRESAN (Del 1)

Vi tog med Sukis prinsesssäng för att hon skulle sova där men...
OJdå, missade att vi stannade i Borås och åt lunch också!


När vi lämnat packningen på hotellet åkte vi till pappas kompis restaurang och åt middag.
PÅ kvällen gjorde vi inte så mycket mer. Nästa dag åkte vi in till stan, gick till pappas andra kompis
och åt thaibuffé, jättegott!!! Sen hann jag och mamma med en liten shoppingrunda men det blev inga inköp :( . 
När klockan närmade sig 16 så blev det dags att åka till hamnen för att åka båt till Finland.
Sedan gick vi runt på båten, åt mat, shoppade i taxfreeshoppen, lyssnade på musik i baren och spelade spel, 
Nästa dag vid 9 tiden var vi framme och pappas tredje kompis kom och hämtade oss, sedan åkte vi hem till honom.

NU SKA JAG GÅ UT EN SVÄNG SÅ JAG FÅR LITE FRISK LUFT, FORTSÄTTNING FÖLJER!!! ♥





Hejsan!

Idag ska min kompis Kaja konfirmera sig och bjöd mig till kyrkan och middagen efteråt. Men eftersom jag inte tycker att jag är så kristen så tackade jag nej till kyrkan men ja till middagen :) . Jag och P köpte en present tillsammans med henne från Guldfynd, det är ett silverarmband. Fast jag har ett problem, hon sa att man ska vara finklädd och det brukar inte jag precis vara så jag har inga fina kläder...Aja, får gå till syrrans rum och rota lite ifall hon har nått fint.

Men middagen är inte förrän vid halv 5 så jag har lite tid innan för smink/hår/kläder och sånt. Iallafall, ska försöka lägga in bilder från FInlandsresan nu.

/PAULINE

NU

SÅhär ser jag ut just nu, ska gå och hämta lite vindruvor och vatten så jag har min egna lilla fredagsmys. Har nämligen inga planer för ikväll...



En osminkad och varm Pauline

Min älskade laptop som tyvärr tillhör min pappa :(

/Pauline♥


NY VÄSKA

Jag har ju letat efter en väska jättelänge nu för jag har tröttnat på min björnborgväska. Jag är rätt så "kräsen" när det gäller väskor så tyvärr har inte jag hittat någon jag gillar och jag som tänkte ta med en till England...

Men nyss gav mamma mig en present och gissa vad det var!!!

En väska!!! Och det var faktiskt typ en sådan jag letade efter, det är märket Ulrika (ett rätt så nytt märke) men faktiskt väldigt fin design. Den är i skinn och färgen är svart med silvriga detaljer. Här är bilder på den, tyvärr tagen med min dåliga mobil men det får duga sålänge :) . Fast måste varna er, den ser inte ut så som på dessa bilder, 100 gånger så mycket finare!!! Hihi


Hehe, den ser väldig tantig ut på bilden med

/Kram Pauline


Partille Cup

Det är ju Partille Cup denna veckan och de som har ett Partillecupkort får åka buss gratis och av någon konstig anledning fick också Pernilla ett kort (för hennes lag är med i PC och de hade ett extra kort över) men hon har redan ett månadskort så jag fick låna kortet av henne, hihi så det blir gratis buss för mig!!!

PS. Pernilla har en knäskada, därför får hon inte spela matcher, endast träningar. DS

/Pau♥


Stod inte ut längre

Hihi, tjatade på mamma att jag inte kunnat sova de här nätterna för att det varit så varmt så mamma och min lillebror åkte och köpte en fläkt till mig, wiee!!! (Hon köpte en till hennes rum med)


Förlåt för den dåliga kvalitén på bilden, min mobil suger, suck...

/PAULINE

VARMT

Inte konstigt att jag svettas ihjäl här, det är ju 31 grader här inne, hjälp!!! (Ute är det 30 grader) Och jag som precis tagit en dusch för jag varit och badat i Kåsjön, suck det blir nog en till dusch ikväll.

Idag vaknade jag av att jag svettades (usch) , gick upp och tog en snabbdusch och sedan åkte jag och mamma till optikern för att titta om min syn blivit sämre och det hade den inte *glad* så det blev att beställa hem nya par linser. Efter det hämtade vi Pernilla och så skjutsade mamma oss till Kåsjön, där tog jag mitt första dopp och det var faktiskt skönt måste jag säga! Sen låg vi på bryggan och solade en bra stund så har fått lite färg nu,hihi får ta och åka dit oftare så jag blir bruuuuuuuuuuuuuuuuun!!! När jag kom hem igen tog jag en till dusch och hjälpte sedan mamma med maten, det blir grillad kyckling med ris och grönsaker, mums det är gott!!! Väntar bara på att kycklingen ska bli klar nu, är ju hungrig.


Det var mycket folk må jag säga!!

/Puss Pauline

SORRY

Eller kan jag ändra mig?! Jag är väldigt varm nu och känner att jag måste svalka mig lite och kan inte sitta här framför datorn så bilderna från resan kommer någon dag när det är dåligt väder ute, förlåt igen!!!

Btw, GODNATT<3

Hemma

Ojdå, ingen uppdatering idag (förlåt!) men det har faktiskt varit så fint väder idag och då kan man ju inte sitta hemma!(?) Iallafall vaknade tidigt, tog en snabb dusch (+håret), fixade mig lite och tog bussen till Allum för att möta Pernilla. Sen tog vi bussen till stan för att shoppa lite, när vi shoppat klart blev det lunch på en thai snabbmats restaurang (kan man säga så?) och det var mumsigt!! Efter det promenerade vi till Valhalla för att titta på när våra kompisar spelar handboll för det är ju PARTILLE CUP denna veckan :D ! Jaop, det var trevligt men shit vad varmt det var alltså! När matcherna var slut fick jag skjuts av Pernillas mamma hem och tog genast en till dusch när jag kom innanför dörren, skönt var det iallafall. Sen har jag nog inte gjort så mycket mer, ätit mat, tittat på tv och sitter nu här framför datorn.

Som sagt, jag skrev ju i förra inlägget (?) att jag tagit massa bilder på min korta resa till Finland och tänker nu , bilderna kommer i nästa inlägg!!!

Bild från Partille Cup idag!

/Pauline

RSS 2.0
Blogg listad på Bloggtoppen.se