Godnatt♥

Just nu sitter jag och spelar Facebook spel, haha är som sagt beroende nu.

Vid sju tiden kom pappa hem och vi åt middag, innan middagen hade jag tagit en lång och skön dusch, gjorde en hårinpackning också.
Efter det hade jag inget att göra så tog fram epilatorn och drog bort håren på mina ben, (oops, ej låren, har ej vågat göra på de än) men jag har lovat mig själv att en dag ska jag lyckas. Jag vill inte använda rakhyvel och behöva raka varje dag för att benen ska vara fina och lena, det orkar jag inte med. Så därför ska jag lära mig att gilla epilatorn, den ska bli min vän. Det är en av mina mål i mitt liv just nu, tss♥

När min mage var redo igen blev det frukt! Pappa hade köpt jordgubbar idag så min fruktskål blev väldigt somrig ikväll. Apelsin, gröna druvor och jordguggar. Orange, grönt & rött, mm sommar♥.
De var dock inte jättesöta men det gick att äta, det är huvudsaken.

aja, nu ska jag tvätta av mig rengöringsmasken jag har på ansiktet och lägga mig, eller ska läsa en stund innan också, like always.


Nightnight
♥.

Vi hörs igen efter skolan, för då är det lov, lalalalaaaaa♥

31 mars

WOOOW, 31 mars idag, 1 april imorgon. Se till så ni inte blir lurade =) . Jag ska också se upp, ingen ska få lura mig whakakaaa

Nej men nu är ännu en skoldag avklarad innan påsklovet, yeah, bara en dag var!
Imorgon har vi ingen slöjd på morgonen så börjar inte förrän klockan 9.50, sen blir det ingen kemi heller så vi slutar efter idrotten 14.20, hur chill som helst ju^^
Dock har vi 2 läxor tills imorgon, en glosläxa och en läsläxa, not funny men jag ska läsa på de.

Vi kommer troligen få reda på hur det gick på svenska np imorgon också, är lite nervös nu men gjort är gjort, det går inte att göra något åt det nu, så varför vara orolig i onödan, am I right? Yeah!

Nu ska jag slappa framför datorn och sen ska jag nog ta en lång och skön dusch, mitt hår är ofräscht, buhuu..


me today

30 mars

HALLO!!!

Yes nu är äntligen allt 'jobbigt' avklarat fram tills påsklovet. Efter lovet kommer det ännu värre grejer men de skulle jag strunta i nu.

Idag var skoldagen riktigt slow, sedan blev det dags för biologiprov, det gick inte så bra som jag hoppats men sånt är livet... *pratar för mig själv*

Aja, det känns iaf väldigt skönt att det är klart nu. Resten av veckan kan jag känna mig lugn utan stress, me like!

Igår ringde någon från kulturskolan mig och sa att Ullas lektioner är inställda idag så ingen pianolektion för mig. Känns skönt på ett sätt, hade inte tränat så mycket på läxan, heheh.
För en stund sedan ringde min hemspråkslärare och sa att hon troligen fått influensan (svininfluensan?), så lektionen är inställd. Sen har jag ingen dans heller, de ska tydligen ha stängt för att det är skärtorsdag.

Hehe, känns som att det kommer bli en 'lätt' vecka som jag har framför mig, me like♥


Det är inte så lätt att ta bilder med lille busungen nej, haha. Kan säga
att det tog x antal gånger innan jag fick fram de där bilderna jag laddade
upp igår, aja det gör inget. Bara roligt att ta kort med sötisen♥

L'oreal absolut repair serum



Nu har jag använta detta serumet under en tid och det är en serum som fungerar men den gör inga 'wow mirakel' . Doften är super god och jag brukar sätta in serumet i fuktigt hår, man känner till och med att det blir lenare men jag tror de flesta serumen gör samma sak med håret.

Den är lite för dyr enligt mig, ca 250kr har jag för mig.

Tror inte jag kommer köpa denna igen men den är ändå bra, har inget emot den =)

Doften ger den massa plus också, hih♥

Bilder från i helgen

Söta Elvin har lärt sig att krypa nu♥.

I lördags så pluggade jag lite biologi, sedan satt jag framför datorn resten av dagen, haha. Nej men vid 18 åkte vi till stan och åt på restaurang, mumsigt gott!

Sedan ringde morbrors fru och undrade om vi ville komma, mamma som älskar sitt lilla gudbarn sa så klart ja direkt.
Men vi kunde dock inte åka dit direkt, lilla Suki var ju hemma så vi åkte hem först och sedan åkte vi förbi Ica där vi köpte en fryst cheeesecake, MM vad god den var alltså! När vi kom dit lekte vi med lilla Elvin, så himla söt är han!

Vi fixade iordning fikat och satte oss i vardagsrummet och tittade på Natt på museét, super grym film förresten =)

Efter filmen åkte vi hem och jag sov tills klockan 12 nästa dag, super skönt!

Hm, det är kanske därför jag inte kunde sova inatt, sov för mycket i lördags, buhuuu.

Söta Elvin, 5 månader nu typ :)


Jag och Elvin


Syrran och Elvin


Mamma och Elvin


Suki älsklingen♥

29 mars

Måndag idag!
Första skoldagen är avklarad för denna veckan och nu väntar bara tre till.

De närmaste dagarna kommer vara rätt chill förutom biologiprovet då, men jag ska plugga järnet idag/ikväll så jag får ett bra resultat. Hon ska som sagt inte få någon anledning till att säga något negativt om/till mig.

Det ska bli så skönt att få 10 dagars lov nu, de senaste veckorna har varit riktigt jobbiga med svåra prov osv, skönt att få slappna av nu, dock är det flera prov som väntar efter lovet men de behöver man inte tänka på nu, heh ^_^

Varför jag sitter framför datorn fast jag borde plugga nu är för att jag inte mår bra om jag inte får skriva i bloggen minst en gång om dagen, om jag inte får läsa bloggarna jag följer, om jag inte får titta på mina favoritserier och om jag inte får följa min förebild, Lindy Tsang. Tror ingen fatta men huvudsaken är att jag gör det =)

Bilder från i helgen kommer i nästa inlägg!

Ciao!

28 mars

Hallo!

Jag hinner inte skriva mycket mer än så här just nu. Idag är det söndag, alltså lika med pluggdag.

Har som sagt ett stort prov på tisdag och jag har knappt börjat att plugga O_O .

Vi hörs troligen inte förrän imorgon, byebye!

P.S Sommartid nu = en timma mindre sömn


Jag och Elvin för ett tag sedan♥

27 mars

Godmorgon!

Idag vaknade jag vid 10 och ville egentligen inte gå upp men när jag väl vaknat så kan jag inte somna om. Gick upp och satte i linserna, sedan blev det att gå ut med sömntutan Suki. Tittade ut genom fönstret för att se var det var för väder och japp, tråkigt nog regn. Suki hatar regn och jag tycker dagen känns så mörk och dyster, ger ingen bra känsla. Men dock tycker jag att det är rätt mysigt att lyssna på regnet som öser ner, haha, jag har aldrig sagt att jag är normal, eller? ^^

Igår åkte jag, mamma och syrran till gymmet och körde ett Body Step pass. Hade för mig att det var MRL men jag hade fel. Det var faktiskt riktigt roligt och jobbigt. Jättebra för att träna bort all fett på kroppen, man håller igång hela tiden. Tyvärr kunde jag inte köra 100%, jag har troligen problem med mina fötter. Jag har alltid fått ont i hålfoten på båda bena när jag ska springa eller hoppa på idrotten, danser osv men när jag går vanligt för det inte ont. I början gjorde det inte jätteont men med tiden får jag kramp i hålfoten bara jag springer några varv och hoppar. Trodde det var något fel på mina skor först men nu har jag testat flera par och det är likadant. Jag tror jag måste skaffa inlägg, har skeva fötter, buhuu.

Det gjorde iaf extra ont under passet men jag var med på allt och försökte, :) . Har sagt det till mamma så vi ska nog boka en tid hos **** (vet inte vad de personer som jobbar med sånt heter) så får vi se vad de säger...

Jag har inga speciella planer för idag, ska kanske åka in till Allum med mamma för hon skulle byta ett par byxor. Men en sak jag måste göra är att plugga till biologiprovet vi ska ha på tisdag. Varje gång vi ska ha prov försöker jag alltid plugga så mycket att jag kan exakt allting och satsa på ett högt betyg men denna gången vet jag inte. Eva,vår biologilärare gillar inte mig och jag ser det väldigt tydligt. På ett läxförhör hade jag skrivit exakt likadant som Lisa och hon fick 3 poäng på den frågan medan jag fick 2 poäng bara för att jag hade skrivit lite extra utöver det som kanske inte hade något med frågan att göra men hon hade sagt att man inte kunde få något minuspoäng. Detta har hänt fler än en gång. Jag har sagt åt mig själv att prata med henne om det och det ska jag göra.
Förra terminen hade vi ett prov om Ekologi med henne och jag pluggade verkligen stenhårt och när jag gjort provet tyckte jag att det gick rätt bra. När vi fick tllbaka det sa hon att jag fick G på provet och det var tre poäng från VG. Jag blev helt paff, det var mitt första G på ett prov någonsin. Jag visste inte vad jag skulle säga, jag tyckte att det hade gått bra ju och hade för en gångs skull förväntat mig ett bra betyg. Icke sa Nicke. Jag började gråta efter lektionen. Ingen fattade varför jag började gråta och jag ville inte prata om det. Jag blev verkligen jätteledsen.

Sedan skulle varje person en och en prata med henne enskilt om betyget och hon sa till mig att hon hade tänkt höja mig till MVG (jag hade VG), men när hon såg resulatet av mitt prov sa hon att jag inte ligger på VG+ längre, snarare VG- . Jag blev så himla sur på henne! På alla läxförhör förra terminen fick jag antingen MVG eller VG och nu pågrund av det provet som jag faktiskt hade 3 poäng från VG sänker hon mig från VG+ tlil VG- . Asssåå, ÅH! Nu när jag tänker på det blir jag arg igen!

Jag tittade igenom provet och försökte hitta mina fel. Visst hade jag några fel men alla de felen hon gett mig var bara hälften av de riktiga fel. De andra har hon bara inte fattat hur jag menar. Okej, jag kanske inte är jättebra på att formulera mig, men jag skriver alltid ut allting jag kommer på och alla andra lärare förstår mig, så så stort fel kan det inte vara på mig. Det är isf hon som har svårt för att förstå.

Därför tänkte jag på detta provet kunna allting och svara på frågorna exakt så som det står i boken, då kan det ju inte bli fel. Jag vet att de flesta läraren vill se svar som visar att vi förstår vad vi skriver och inte skriva av boken men hon förstår tydligen inte mig så jag får väl skriva av boken då.

Aja, nu har jag iaf bestämt mig för att kunna detta provet jättebra och satsa på ett högt betyg. Hon ska inte få sänka mig. Men jag kommer ändå inte ändra min åsikt om henne, hon är en av de sämsta lärarna på skolan. Vet inte ens vad jag gjort henne, varför har hon så emot mig?

Åh, nu har jag fått skriva av mig, det känns genast mycket bättre.


Nu ska jag titta på favoritserierna och plugga framåt kvällen eller något. Jag ska iaf inte ge upp!


Old picture
P.S Mattias vann Let's Dance 2010, yeeey♥

26 mars


Lilla sötnosen ligger och sover på mina knän just nu, buse♥



Yeeey, fredag idag!

Skolan var chill idag, inga läxförhör osv.
När jag kom hem blev det att gå ut en sväng med älsklingen. Man känner verkligen att våren har kommit nu, vinden var varm, ah♥

Om en stund ska jag och mamma åka till Sportlife och träna, det ska bli skönt =) . RML har jag för mig att passet hette, mage, rumpa & lår.
Sedan ska jag nog springa på löpbandet en stund, det skadar aldrig att springa bort några hundra kalorier, bara chill♥

Nu ska jag titta på favoritserien tillsammans med SukiBuki♥


25 mars

Hallo!

Har precis ätit middag och väntar på att maten ska smälta så jag kan äta min fruktsallad^^

Dagen har varit chill, slöjd först och sedan tre korta lektioner, efter det idrott och den sista lektionen skulle vi ha kemi men när vi kom dit gav hon oss lite studieuppgifter som hon sa att vi kunde göra hemma och sedan fick vi gå hem, wohoo.

Jag gick hem och gick en runda med Suki. Sedan bytte jag om och gick till skolan igen, hemspråk. Vid 16 kom pappa och hämtade mig och vi åkte till dansen. Väldigt skönt att få röra på sig, det behövdes verkligen!

Efter dansen åkte vi hem och jag tog en lång och skön dusch, really good!
Mamma och syrran är inte hemma, de ska träna ett pass på Sportlife så pappa skulle laga maten. Men det 'orkade' han inte så jag fick laga nudlar till mig och brorsan, yeah!

Nu ska jag cutcutcutcutcutcut mina älskade frukter ^_^


Not today, from last week (=

RIGHT NOW

Jag just nu.




Maten är snart klar så ska äta, sedan blir det plugg, byebye!


SUPER FÖRSENAT IMLÄGG

Yesbox. Samma dag som jag tog kort på 'jackan' och glasögonen jag vill ha lade jag in de på datorn och gjorde två collage. Men när jag skulle spara collagen så krånglade det och det gick helt enkelt inte.
Till slut gav jag upp men glömde skriva det...

När jag satt här och tittade igenom några bilder på datorn såg jag bilderna jag tagit på jackan och gick in på programmet för att försöka spara bilderna igen, denna gången gick det, wiee!

Här är de!


Me like, har ännu inte haft på mig den dock..
Vero Moda 199kr I think?


Nu när jag tänker efter så vill jag inte ha de, de är alldeles för stora för lilla mig..
Aja, får fortsätta och leta, sommaren är inte här än =) 59.50kr på H&M

LOOK

Det var ett tag sedan ja..

MARINEBLUE




Tunika och linne från BikBok
Halsband från HongKong


24 mars

HOLA!

Jag bloggade inte igår, nej :/ När jag kom hem från skolan satte jag på datorn men jag hade ingen tid att skriva, var bara tvungen att titta på busstiderna. Spelade piano en stund och sedan åkte jag in till Centrum. Hade lite extra tid så gick till biblioteket och äntligen fick jag tag på Genom dina ögon av Stephanie Meyer. Ja, det är samma författare som skrivit Twilightserien.
Denna boken har haft massa reservationer sen den kom ut men jag orkade aldrig reservera den så hoppades bara på att den fanns inne. Bibliotekarien sa till mig att boken precis hade blivit återlämnad så det var tur =)

Efter pianot åkte jag hem och sedan blev det plugg för hela slanten.

Vi hade ju musikprov igår, det var jättelätt och jag tror jag har alla rätt om jag inte gjorde något slarvfel då. Tummen upp!

Idag var det nationella i engelska, not that funny but it was okey. Okej, ska inte skriva på engelska mer. Det gick helt OK, får se vad Marina säger om den. Sedan blev det dags för idrottprovet, måste säga att det var ett av de lättaste proven jag någonsin gjort, hehe. Nej men fick 14/15=MVG, helt OK nöjd. Skulle vilja ha alla rätt, menmen...

Har tagit hem lite böcker så det kommer bli plugg senare ikväll...


Bilder från i söndags. Osminkad, yeah.

22 mars

Hello!

Jag har varit hemma ett tag nu men inte orkar skriva för att jag var så trött efter skolan. Men nu har jag laddat kroppen med en banan och en kopp med ingefäravatten.

Det håller på att växa ut en tand i min mun just nu, typ hörntanden, vet inte om det är visdomstanden eller var det nu är, det gör iaf jätteont! Jag kan inte gapalika stort som jag brukar kunna göra, det gör ont varje gång jag sväljer, jättesvårt att tugga och det gör ont när jag pratar. ÅH, varför måste den komma nu, buhuu.
Tycker synd om mig själv o_O

Iaf, skoldagen var lika tråkigt som vanligt, inget speciellt hände..

Nu ska jag göra matteläxan, sedan träna lite på musikprovet vi ska ha imorgon  och så ska jag nog spela lite piano också, tummen upp!

Bye så länge!




Ett smygfoto mamma tog på mig för ett tag sedan, jag satt och läste skvallertidningar, haha!


21 mars/Jag&Suki

Hallo!

Har varit hemma en stund nu, väntar på att maten ska bli klar, är hungrig!

Igårkväll hade jag ju tänkt sitta uppe hela natten (njaa, nästan iaf) och spela Facebook spel. Men vid 00.15 igår blev allt plötsligt mörkt och strömmen hade gått. Det var strömavbrott i alla områden runt om oss , inklusive oss då. Typiskt alltså! Jag har aldrig varit med om det innan faktiskt, bara de gångerna man blivit varnade för att strömmen skulle gå.

Vi fick tända levande ljus och satte på radion om de hade något att säga om det men nej..
Jag gick också in på pappas dator och surfade runt om det men hittade inget. Tur att pappa har ett mobilt bredband, annars skulle vi inte kunna gå in på internet.

EFtersom jag ändå inte kunde göra något gick jag och lade mig, en timma senare kom strömmen tillbaka igen :)

Man inser också hur mycket vi egentligen är beroende av ström, extremt mycket!

Imorse vaknade jag vid 11 och åt frukost. Sedan lade jag mig i mammas säng och tittade på tv tills klockan 14. Då blev det dags att gå upp och dammsuga, buuu.

Läste också igenom kemiläxan tills imorgon och tittade igenom musik och idrotts proven vi ska ha i veckan. Usch!

När allt var klart åkte jag och mamma till Krauta och köpte 3 korgar till till klädkammaren, sedan åkte vi till Järnringen och jag fick övningköra, riktigt roligt! Jag lyckades att köra utan att bílen dog, wihhooooo

Sedan åkte vi och tvättade bilden.

Nu är maten klar!

Efter maten måste jag göra läxorna och titta på tv så kommer inte kunna skriva mer ikväll, byebye




Bilder från igår♥


20 mars

Hallo!

Sitter just nu på mammas säng med laptopen och Suki på mina knän. Lite jobbigt att ha laptopen på magen, väldigt svårt att skriva men lilla Suki ville ligga på mina knän så...

Idag vaknade jag vid 12, var rätt pigg. Gick inte och lade mig förrän vid 2 igår, kunde inte sluta spela, haha! Man blir beroende ju, jag lyckades heller inte slå mamma, buhuuu. Men jag har ännu inte gett upp. Ska bara fixa fruktsalladen och sedan ska jag ligga och spela här resten av kvällen, hahah.

Iaf efter frukosten åkte jag och mamma till Sportlife. Tränade i ca 1 timma, de skulle stänga..
Jag fick iaf lite kalorier brända, ca 250 kalorier, haha rätt lite men helt ok för första gången^^
Sprang på löpnadet medan jag tittade på tv, grymt bra. Då blir träningen mycket roligare. Sedan sprang jag en stund på cykeln också.

Efter gymmet åkte vi till en tom parkeringen och jag fick köra en bil helt själv för första gången. Vi åkte så klart bara inom parkeringen men det var riktigt roligt. Nu har jag lärt mig grunderna i att köra bil iaf. När jag har tränat några gånger till ska vi på en handledningskurs så jag kan övningköra med mamma :) . Wieee, mitt mål är att faktiskt kunna köra i trafik innan sommaren kommer, ska se hur det går, hihi :)

Efter det åkte vi och handlade mat på Willys och sedan drog vi hem.

Nu ska jag låta maten smälta i min mage och sedan äta frukt, mums! Och lite godis får det lov att vara också, det är ju faktiskt lördag idag ^_^




Me today

 

Passade på att ta fler bilder..

 

Avslutat med en 'rolig' bild.

 

 


Nattinlägg

HAllo!

Skulle gå och lägga mig men sitter fast..

Har suttit och spelat facebook spel i en timma nu, haha, har blivit beroende. Förut spelade jag aldrig spel på Facebook men sedan 'tvingade' mina kompisar mig att spela Poker och jag började tycka om det. Sedan spelar mamma hela tiden Bejeweled Blitz så jag testade och det var faktiskt roligt. Försöker slå mammas rekord nu men det går inte så bra, fast jag kommer inte ge upp så lätt, nejnej.

Jag använder mig av pappas laptop nu och då blir det ännu svårare att styra 'musen', nej men ska inte skylla på det. Tänkte iaf ta en paus från spelandet och berätta lite om igår/idag/imorgon.

Igår
Efter skolan igår tog jag bussen till dansen. Låten vi dansar till är av Leona Lewis och hon sjunger ju så fint! Dansen är med jättefin men man måste verkligen ha riktigt bra balans för att kunna dansa denna koreografin bra. Men nästa vecka ska vi börja med en ny dans så det är bra. Efter dansen tog jag bussen hem och var jättehungrig så åt middag först och sedan hoppade jag in i duschen.

Skulle egentligen inte sätta på datorn alls igår men var tvungen att skriva i IUP:n. Men när jag var klar med det stängde jag av datorn och lade mig i mammas stora säng med fruktskålen och böckerna framme. Pluggade hela kvällen..

Idag
Skönt att det är fredag idag! Dagens första lektion var engelska och vi övade i att skriva uppsatser inför det nationella provet vi ska ha på onsdag nästa vecka, då är det delprov C, alltså skrivdelen. Är inte speciellt nervös nu men jag vet att jag kommer att bli det..

Sedan blev det dags för provet. Det var ett extra svårt prov om man jämför med vad hon brukar göra men jag svarade på alla frågor så jag är rätt nöjd. Men på något sätt känner jag att jag inte kommer att få ett jättebra resultat, känns inte alls bra :/ . På spanskalektionen hade vi rollspel och sista lektionen var svenska. Då planerade vi med Ulrika hur resten av terminen skulle se ut. Det ser bra ut ! ^^

Vid 12.40 slutade vi och jag och några tjejer gick till torget. Där köpte vi godis/sötsaker + dricka, vi skulle ha extra syslöjdslektion, det var frivilligt så klart. Men jag kände att jag behöver jobba lite på min klänning så jag gick på den lektionen. Jennie har varit sjuk flera gånger, det är därför vi måste ta igen.

Det var iaf jättemysigt, det är extra bra när man får äta godis till också, hihi. Stannade där i 1h 30min och sedan åkte jag, mamma och syrran till Frölunda Torg. Där gick vi på den nya delen av köpcentret samt den gamla delen och jag hittade lite fina grejor :) . Me love shopping!

Vid 19 drog vi hemåt, åt middag och satte mig framför tv:n en stund, tittade på Let's Dance..(Grymt att Mattias ör i final, hoppas han vinner!). Passade på att göra en ansiktmask i pausen. När vi var på Åhléns tidigare idag köpte jag en lermask som är bra för de som har instänga porer. Använde masken och det sved lite men när jag sköljt av ansiktet känner man verkligen att huden blivit jättelen och porerna kommit längre upp, riktigt bra mask! Enda nackdelen är att det svider lite när man har den på huden :/ .

Efter Let's Dance har jag bara suttit framför datorn och spelat Facebook spel, haha! Såg också att min kompis Filip lagt in fler bilder från Brighton, saknar verkligen det. Har fortfarande inte förlåtit mig själv för att ha tappat bort kameran, åh, är så arg!

Ska spela en stund till nu och sedan gå och lägga mig.

Imorgon ska jag hänga med mamma till Sportlife, hihi. Det ska bli skönt att få bränna lite fett. Har en väldigt läskande godispåse i min låda som väntar på att jag ska äta upp den, mm♥


Nightnight!

19 mars

Har varit hemifrån hela dagen så har därför inte kunnat skriva. Kan inte skriva så mycket nu heller, ska titta på favoritserierna, hihi^^ .

Imorgon ska jag hänga med mamma till Sportlife och träna på gymmet, löpbandet om jag ska vara mer exakt :) . Så skriver mer när jag kommer hem från det, puss :)


18 mars

Jag kan inte skriva mer än så här ikväll. Måste plugga till provet, byebye.


Nightnight


Mätt och glad

Sådär, nu ska jag försöka att plugga!


Me today

Outfit från igår!

Haha, orkade inte fixa det igår så här kommer den!


Tunika från Cubus. Älskar färgen^^ Snodde den från mamma, hih
Jeans från Gina
Klocka från Ur&Penn

17 mars

Hallo!

Har precis tagit en sväng i det äckliga vädret med Suki på en promenad. Nu ska jag dricka grönte och äta mellanmål.

Det har inte hänt något speciellt i skolan idag. Vi fick plugga på SO lektionen och Tobbe kopierade mina frågor, haha!

Just det, en av koftorna jag köpte igår ska min syrra lämna tillbaka idag. Den har speciella sömn i axlarna som är väldigt populärt nu men de gör att jag ser extra bredaxlad ut, jag är redan bredaxlad och det räcker.

Aja, ska iaf behålla "jackan" jag köpte på Vero Moda. Bilder kommer snart..

Nu är jag hungrig, bye!


Me today

Godnatt♥

Sådär, har precis proppat i mig en hel melon och vindruvor, mumma! Nu ska jag skölja bort ansiktmasken och lägga mig på mammas säng och plugga till provet. Känner att jag verkligen behöver det nu, only 3 days left to the test, i'm nervous!
Nej men jag har ju lovat mig själv att klara detta provet galant.

Imorgon har jag en liten sovmorgon och på första lektionen kommer vi få plugga till provet, känns riktigt bra! Efter skolan ska jag fortsätta med plugget och sen ska jag nog inte göra något mer, får se imorgon..

Iaf, när jag var på Allum förut hittade jag massa fina grejer, fick med mig två fina cardigans hem, wiie!! Hittade också ett par snygga pilot solglasögon men var lite tveksam om de verkligen passade mig så lät de vara kvar i butiken för denna gången. Vem vet, jag kanske åker dit i helgen och köper den, hihi.

Bilder på det jag köpt kommer imorgon eller något, nu måste jag plugga, byebye!


Nightnight

16 mars

Idag hade vi vårat första nationella prov i engelska för årskurs 9. Det var del B, alltså läsförståelse och hörförståelse. Vi började klockan 8.30, tog med två bananer också ifall jag skulle bli hungrig, hih^^ Var inte speciellt nervös, vi började med läsförståelsen och det gick rätt bra, lite svårt var det men jag tyckte jag gjorde mitt bästa och det är det som räknas.
Sedan hade vi rast i 30 min och efter rasten blev det dags för hörförståelsen, den var jag lite mer nervös inför och tyvärr måste jag säga att jag inte hann med allt. Eller asså jag skrev på alla frågor men jag hann inte lyssna och se om jag skrivit rätt eller inte. Människorna i bandet pratade väldigt otydligt, hm :/ . Jaja, nu är det gjort iaf, det känns skönt.

Sedan fortsatte skoldagen som vanligt, på musiken hade vi ännu en ny lärare så vi delade upp klassen i två grupper och jag var i gruppen med den nya läraren. Han var jättetrevlig och vi fick lärare oss spela olika instrument som man brukar spela i länderna man talar persiska. Det var riktigt roligt !

Fick också reda på att jag fick MVG på spanska provet, 112,5/117. Är väl nöjd men skulle vilja ha fullpott, hah.

Nu ska jag öva lite på pianoläxan och sedan trallar jag iväg till Partille Centrum, är super shopping sugen så tänkte åka in en bra stund innan så jag hinner shoppa lite, hihi^.^





Me yesterday

Sådär, skriver mer när jag kommer hem. Måste plugga till provet så vill intw sätta mig vid datorn. Jag känner mig själv bäst och vet att jag kommer sitta kvar vid datorn och strunta i att plugga. Icke bra!


Piano♥

Hallo igen!♥

Tillbaka vid datorn igen! Vet ni vad jag har gjort?! Jopp, suttit framför mitt piano och spelat non stop i mer än 40 min. Det är värsta länge för att vara mig. Jag har varit lat och inte tränat på min läxa så fick lite ångest och sa bestämt till mig själv att jag ska klara och spela det stycket utantill.

Jag är en rätt envis person så när jag väl bestämt mig för en grej så ska jag klara den. Men  ag är också enn person som ger upp lätt om det är något fysiskt jag gör, som att springa till exempel. Hur envis jag är kan jag inte tvinga min kropp att fortsätta och springa när jag är helt slut. Önskar att jag hade bättre uthållighet men tyvärr..

Men nu när jag satt framför pianot och lyckades pricka alla tangenter perfekt och spelade flytande pirrade min mage. Det kändes jättebra att spela en låt som jag verkligen gilla och kunna den flytande. Jag är väldigt glad nu för att jag inte slutade att spela piano. Inte förrän nu inser jag hur mycket jag egentligen gillar att spela piano. Jag vet att det har tagit ett tag för mig att inse det när jag spelat i mer än 4 år men bättre sent än aldrig^^

Jag gillar inte att få läxor i piano men är det en låt jag verkligen tycker om att spela är det okej.

Det pirrar fortfarande i min mage, jag är typ stolt över mig själv att jag klarade att spela det svåra stycket, att jag inte gav upp. Ibland är det  bra att vara envis ;)

Nu har jag bara några jobbiga grejer att klara av innan påsklovet. Eller ja, det är 5 prov och många andra läxor då men jag ska klara det!

Det känns skönt att få alla de här proven avklarade innan lovet för annars måste man plugga under lovet och det är inte nice. Inte för att vi inte kommer ha fler prov efter lovet men det tar jag itu med senare, haha!

Nu kurrar magen, ska gå och se om maten är klar!
Efter maten ska jag äta frukt och läsa på frågorna jag skrivit om andra världskriget, jag ska ju få ett bra resultat på det provet :)


Från och med nu ska jag försöka se allt från den positiva sidan♥


Nationella imorgon!

Japp, imorgon ska vi ha våran första nationella prov i engelska för i år. Jag är inte speciellt nervös men svårt kan det inte vara, eller? Försöker vara/låta positiv men det går inte så bra :/ . Nej men jag kan inget göra nu, det är inget prov man kan plugga till precis och sedan ligger inte hela betyget på detta provet, it feels good!

Jag satsat alltid på det högsta betyget i varenda ämne men går det inte så går det inte..
Engelska är ett ämne jag gillar väldigt mycket så det ska bli spännande att se om jag lyckas med de nationella eller inte. De är ju gjorda för elever som går i årskurs 9 och vi borde ju klara dessa proven galant, huh? ^^



Me right now


JAG ÄR TAGGAD OCH REDO!


Plugg med Amalia + milkshake!

Gick ju hem till Amalia igår och vi hade det grymt trevligt. När jag kom dit höll hon på att äta och vi snackade lite om melodifestivalen, hon tycker också att fel person vann, tummen upp! Sedan gick vi in på hennes rum och snackade lite men efter en stund kände vi båda att vi måste få någonting gjort så vi fick igenom och diskuterade frågorna som står i slutet av varje kapitel. Det gick väldigt bra, vi skrev ner svaren också, när vi gått igenom allt tog vi en paus och gjorde milkshake. Mums! Vi tog lite vaniljglass, mango, hallon, banan och mjölk och mixade. Det smakade riktigt bra faktiskt. Milkshaken hade en ljusrosa nyans och vi tyckte den var lite tråkig så vi sprutade i lite sylt och blandade. Det smakade ännu bättre så ett tips. Ha i lite sylt i milkshaken, det gör susen! Hih ^.^

Jaa, efter det pluggade vi lite till och sedan snackade vi bara, det var riktigt mysigt och skönt. Vid 22.30 ringde jag pappa och han kom och hämtade mig. När jag kom hem hade de sparat mat till mig så åt lite, drack soppan och åt frukten mamma hade skurit upp till mig. Vet att det inte är bra att äta så sent men jag var ju hungrig, hade inte ätit mycket på hela dagen, hehe..

Sedan gjorde jag inte så mycket mer, lade mig i sängen och gick igenom kemiläxan och sedan somnade jag. Klart slut!




På väg till Malan, haha ser typ orange ut i ansiktet. Kanske borde byta till en annan foundation, tss.


15 mars

Solen är här och värmer! Men våren är inte riktigt här än, all snö måste bort först, sen så..

Jag kom hem från skolan för en stund sedan, ensam hemma är jag just nu, vet inte var lilla Suki har tagit vägen..
Kände mig hungrig så kokade te och gjorde en toast, MM!!!
Nu är jag mätt, tänkte göra matteläxan nu så jag har det gjort. Det hände inget speciellt i skolan, vi fick en föreläsning av en gubbe på fabben som pratade om annabola, rätt så intressant faktiskt^^

Skriver i nästa inlägg om igår kväll :) ..


Me today


Nu trallar jag iväg!

Har precis varit ute med Suki en sväng, nu bär det av mot Amalia. Ville inte vara hemma hos mig, haha!

Byebye, kommer troligen inte kunna blogga mer idag så ses imorgon!


Me today!


Bilder från igår

Nu har jag slappat klart, ska skriva klart de sista frågorna nu så jag är beredd när jag och Malan ska plugga =)

Här kommer bilderna från igår !


Louise, jag & mamma


ME!


Jag och Louise!


Jag & Louise


Jag & Louise!


Mamsen och Jag♥


Elvin♥





Me and my babe♥


Jag & Elvin♥

See yaa!


14 mars

Hola!

Måste bara säga det direkt, fel person vann Melodifestivalen! Asså jag fattar inte vad det är med Sverige?! Anna har visserligen en helt ok röst men hon åkte ut från Idol (=hon har ingen speciell/bra röst) och det var knappast en schlager låt! Inte för att de andra var det då men tror hon verkligen att hon kan vinna Eurovision Song Contest med sin gitarr som hon håller lite för högt upp, fula klänningen och på tal om utseende, skorna! Vaa liksom!! Åh, jag är så arg! Okej, jag låter väldigt taskig och så här men hon borde faktiskt inte vinna! Salem eller Eric skulle helt klart vinna! De har så mycket större chans att ta hem Eurovision! Det såg man ju på poängen de olika jurygrupperna gav. Alla grupper i Europa gsv höga poäng till Eric och Salem, Anna fick typ ingenting. Sedan när man kommit till Sveriges jurygrupper ger de bara höga poäng till Anna. Då vet man ju redan att det bara är Sverige som gillar henne och hennes låt. Europa uppskattar inte sånt, åh!!! Det är något fel på Sverige alltså.

Åh, orkar inte mer! Hoppas hon kommer sist i Eurovision och skämmer ut Sverige, då kanske Sveriges befolkning äntligen inser att de skickat helt fel person till Norge.



Haha, jag var faktiskt tvungen att få skriva ur mig det, hon suger..

Jag och mamma lunchade som sagt, sedan hämtade vi Louise och åkte till Bergakungen. Där köpte vi popcorn och dricka och gick in till salen. Filmen var i sal 1, alltså en av de största salarna på Bergakungen och rymmer 400+ personer där. Det var längesedan jag tittade i en av de salarna.

Filmen var iaf väldigt bra, man kunde hänga med trots att man inte sett den teckande Alice i underlandet. Johnny Depp var cool!

Efter filmen åkte vi hem till Emme. Jag lekte med lilla Elvin hela kvällen, haha. Nej men vi åt middag, hade det trevligt tillsammans, sedan tittade vi på Melodifestivalen och efter det åkte vi hem. Japp, låter kanske inte jätteroligt men det var det, en hemmakväll med sina nära och kära är aldrig fel.

När vi kom hem var klockan strax efter 23 och jag hade sån ångest för att jag inte pluggat på fredagen och lördagen som jag hade lovat mig själv. Så satte mig cvid skrivbordet och började plugga kemiläxan och till provet. Haha, halv 1 gick jag och lade mig..

Vaknade vid 10 idag och satte i linserna och fortsatte pluggandet där jag hade stannat igår. Efter en stund lagade jag nudlar till mig själv och tog en lång och varm skön dusch, MM♥.  Sedan fortsatte jag att skriva frågor till texterna (mitt sätt att plugga, skriva frågor om texten som jag svarar på själv, funkar great!). Sedan bestämde jag mig för att ta en paus, därför jag sitter vid datorn nu, haha!

Nej men jag har bara en liten bit kvar, ska ju ändå plugga tillsammans med amalia ikväll !

Nu ska jag fortsätta att spendera lite tid framför datorn här.

BIlder kommer senare

Godnatt♥

Ska stänga av datorn efter detta inlägget och titta på tv en stund, sedan behöver jag min skönhetssömn, hah♥

Tänkte skriva om hur min dag kommer att se ut imorgon. Första ska jag och mamma till mitt favorit café och ta en brunch, sedan blir det bio med mamma och Louise :) . Efter det ska vi troligen hälsa på lilla Elvin, mamma saknar sin lilla gudbarn, haha :)♥

Aja, så kommer dagen se ut för mig imorgon, ska kanske plugga också, annars gör jag det på söndag. Det är ingen fara, jag ska klara detta provet!



Godnatt♥

Ska stänga av datorn efter detta inlägget och titta på tv en stund, sedan behöver jag min skönhetssömn, hah♥

Tänkte skriva om hur min dag kommer att se ut imorgon. Första ska jag och mamma till mitt favorit café och ta en brunch, sedan blir det bio med mamma och Louise :) . Efter det ska vi troligen hälsa på lilla Elvin, mamma saknar sin lilla gudbarn, haha :)♥

Aja, så kommer dagen se ut för mig imorgon, ska kanske plugga också, annars gör jag det på söndag. Det är ingen fara, jag ska klara detta provet!



Just nu

10 plusgrader var det idag! Wohhooo, våren börjar komma..

Dock var det fortfarande väldigt kallt så fick ta på mig rejält när jag skulle ut med Suki. Hon var inte riktigt på humör idag så hon ville nästan hem direkt när hon kissat klart, aja..
Dock fick jag inte motionera som jag verkligen behöver.. 

Jag har egentligen slappat mig igenom hela dagen och bara fått i mig massa mat, inte bra!
Först åt jag rester från köttfärspajen, sedan drack jag honungsvatten, åt en toast, tog ett äpple, gjorde en varmchoklad till mig själv, åt pastan som fanns i kylen..

Det är ju hur mycket som helst, detta åt jag under en 6 timmars period, inte bra! Blää :/

Ska kanske åka iväg med mamma och övningköra senare, yihooo


Jag just nu..

Har gått runt osminkad hela dagen nu, det känns jätteskönt! Gjorde också en mask förut, så nu är min hud jättelen, dock inte fin :/


Försökte göra en inbakad fläta på mig själv förut, det gick inte så bra..


Vi hade inget att göra på rasten så min kompis gjorde en annorlunda inbakad fläta på mig, haha! Tog bara "mittenhåret" och lät håret på sidorna hänga framåt. Vissa i min klass tyckte jag såg ut som de Navi's i Avatar, haha!


ut och gå!

Börjar ogilla min kropp mer och mer nu, det blir inte precis bättre om jag sitter här och klagar och gör ingenting åt det. Så jag tänkte gå ut och gå nu. Med lilla Suki så klart!

Hon ligger i sängen och sover nu, hehe. Lilla latmasken. Jag har heller inte gjort så mycket idag, plugga ska jag göra senare idag (hm, menar jag det?), det ser inte ut att vara så kallt idag så slänger på mig jackan, halsduk, vantar och hörlurarna så är jag redo!


See you later


12 mars/studiedag

Yeah, studiedag idag!


Skulle egentligen gå på bio idag med mamma och Louise men det fanns inga platser kvar..
Fast det gör inget, för vi har köpt biljetter till imorgon istället! Det ska bli "Alice i underlandet", i'm so exited!

Det ska bli jätteroligt, längtar! Vi ska troligen äta brunch innan på mitt favorit café, mm...

Idag är vi lediga från skolan men tyvärr kan inte jag slappa ändå. Vi har ett stort prov nästa vecka om andra världskriget och jag måste verkligen få MVG på det provet!

Därför ska jag plugga idag, eller iaf försöka. Men annars gör det inget. Jag och Amalia ska plugga tillsammans på söndag och så ska vi baka scones, gottgott♥


Min älskling♥


11 mars

FÖRSENAD INLÄGG! SKULLE PUBLICERATS IGÅR!




Hallo!!

Det har inte hänt något speciellt idag. Skola, hade min egna idrottslektion på idrotten, det gick bra men precis innan min lektion skulle sluta gick Sebbes axel ur led. Oh, det var hemskt att titta på :( . Hans axel har gått ur led flera gånger och om den gått ur led en gång är det mycket lättare att det händer igen. Det är därför han inte får spela hockey på ett tag. Han lyckades "knäcka" tillbaka axeln igen men han behöver ändå opereras.. Det var läskigt :/

Efter skolan blev det hemspråk och sedan åkte jag och pappa till dansen. Det var riktigt kul att dansa idag, vi fick lära oss några afrikanska steg och det var hur kul som helst! Efter dansen åkte vi förbi emme för att hämta lite grejer, fick träffa lilla Elvin och han har blivit så stor! Det var typ 2 veckor sedan jag träffade honom sist och nu är han redan så stor, hihi. Dock spydde han på mig, hehe..

Nu på kvällen har jag inte gjort så mycket, tittat på tv.. Väntat i flera år (överdrivet, jag vet, heh) på att min brorsa skulle bli klar med maten, han är så himla seg! Det blev iaf köttfärspaj med sallad, gott var det väl..

Nu ska jag nana, byebye!


Ingen rubrik

Mätt och glad. Nu blire plugg


right now


10 mars

Hallo!

Kom hem vid 17.30 idag. Nej, jag slutade inte så sent men skulle ju träffa Åse (kuratorn) . Slutade skolan vid 15.40 men vi fick sluta 20 minuter tidigare. Inte en bra grej för mig egentligen..Dessutom var Åse försenad också så vi började inte prata förrän vid 16.

Denna gången gick det mycket bättre, jag grät inte! Var nära till gråten flera gånger men jag klarade det, vi snackade lite om Pernilla men mest om mig själv, vad jag vill osv..

Hon ska iaf säga till Pernilla att jag inte vill prata mer om det, vill bara gå vidare, får se hur hon kommer ta det..

På fysiklektionen försökte hon prata med mig flera gånger men jag backade undan, man kan säga att jag är långsint eller vad som helst men så är det. Jag kan inte låtsas som att ingenting har hänt, så som hon alltid gör...



Annars har skolan varit OK idag. Tabbade mig dock på SO läxförhöret :/ . På engelskan hade vi en vikarie för att Marina var sjuk, vi tränade på hörförståelse och läsförståelse. Det är ju engelska nationella på tisdag! 2 st dessutom, hör och läsförståelse då. Och veckan efter ska det vara en skrivuppgift. Är inte lika orolig över det här som det var med svenskan men jag skulle vilja höjs mig i engelskan, aja får se. Det går inte direkt att plugga till detta..

Men en grej jag måste plugga till är andra världskrigs provet vi ska ha nästa fredag. En väldigt viktig del inom vår historia så jag måste göra bra ifrån mig.

Sen har vi två prov till innan påsklovet, biologi och musik. De är en aning lättare me måste ändå plugga :/

Idag behöver jag bara läsa på till fysiken imorgon. Tänker plugga lite historia på fredag.

Vi har ju studiedag på fredag, wiiieee♥



me today


Nu är jag hungrig, ska se om maten är klar :)

9 mars

Lagar mat just nu, kommer inte hinna skriva mer idag. Tyvärr :/ . Har varit lat med att göra läxan så måste göra det ikväll...

Men skriver när jag kommer hem efter skolan imorgon. Ska till kuratorn också, buu



Haha, gammal bild. Använder pappas laptop^.^
Nu är laxen klar, måste rusa!

8 mars

Måndag, yeah! Eller inte, nej men vi har ändå studiedag på fredag så det är OK!

Sitter just nu här framför datorn med en hemmagjord hårinpackning i håret, (har också en söt badmössa på huvudet, hihi^_^), den har varit inne i 20min nu så ska strax hoppa in i duschen. Behöver verkligen det!

För vet ni vad, igår stängde de av alla vattenledarna i hela Sävedalen för att det blivit någon läcka någonstans och de måste hitta den och försöka laga den, helt utan förvarning. Som tur var hann vi laga mat, sedan kom inte en enda droppe från kranen. Jag som behövde tvätta håret och ta en dusch :/ . Efter ca 2h droppade det lite vatten från kranen så vi kunde iaf borsta tänderna! Idag är allt som vanligt igen, det är skönt!

För det stod på nätet att det kunde dra ut tills på onsdag, men det var bra att de hittade läckan och lagade den..

Skoldagen var helt OK idag. Vi fick tillbaka resultatet av kemi labprovet och jag klarade den! Yay! Sedan fick vi tillbaka matteprovet och jag fick 20/27, är inte jättenöjd men jag klarar mig^^. Ska kanske få 2 extra poäng också, hon rättade lite fel..

Annars har skoldagen varit som vanligt.

Snart blir det middag och sedan ska jag läsa lite i geografihäftet, vi har 8 sidor i läxa om växthuseffekten :/ . Aja, livet är hårt ibland..

Ska heller inte åka till språkcafét idag, det var många som inte kunde åka så vi bestämde oss för att skjuta fram det istället. Måndag vecka 13 är det bestämt iaf! Inte för att jag längtar precis..


Dags att skölja ur geggan i håret och duscha, byebye!

Går inte att ladda upp bilder sk*t!


Brrr, kallt!


Jag innan jag skulle träffa kuratorn. Så här såg jag iaf inte ut när jag kom ut igen, åh, vi helst glömma den bilden av mig..
Kände för att gå ut i det kalla vädret och ta en riktigt lång promenad. Känner att jag börjat äta mer och mer den senaste tiden och man kan se det på min kropp också.

Jag är inte nöjd med mig själv, så är det bara. Det finns så många fel med mig och jag kommer aldrig kunna räkna upp allt. Jag vet att ingen är perfekt men varför kunde inte jag bli lite bättre.. ?

Många säger säkert, "nej du är inte alls tjock, typ jättesmal" osv, men asså, jag är kort. Därför tycker alla att jag är så liten och smal, det är jag inte! Jag är faktiskt rätt "stor" för min längd..

Jag säger hela tiden till mig själv att sluta äta onyttiga grejer men jag är en människa, det går inte! Jag fattar inte hur personen kan hindra sig själv från allt gott i livet, hur kan man banta?!

jag vill inte banta men jag vill leva ett nyttigare liv och jag behöver träna mer. Just nu tränar jag en timma i veckan + idrottspassen då men de räknas inte..

Det är alldeles för lite asså!

Jag tog med mig Suki och jag klädde på mig, varm och go jacka, stor mössa, stora vantar och en stor halsduk. Jag var förberedd för det kalla vädret! Tog också med mobilen och hörlurarna, sedan gick vi.

Det var jätteskönt att få komma ut och jag började tänka på massa olika saker, det mesta var ledsna saker men det var ändå skönt att tänka på det. Vi gick runt i området men Suki ville inte gå mer så jag fick bära henne. Hehe, sedan fortsatte vi att gå och det var riktigt skönt. Bra för min kropp också, lite motion ju!

Fast Suki tyckte inte lika mycket om det, hon frös, dessutom är hon lat, latare än mig! Så vi var tvungna att gå hem igen, 30 minuter var vi ute och promenerade iaf, det är bra. Tummen upp!

Nu är jag hungrig (igen), måste äta, byebye!

Innan promenaden åt jag två apelsiner, mums♥





Suki just nu


Så himla söt ^_^


7 mars

Söndag, en lat Pauline

Skulle egentligen åka till stan med mamma och köpa lite grejer till klädkammaren och efter det skulle jag få lära mig grunderna till hur man kör en bil. Jag är ju 16år nu! Men sedan skulle syrran av någon anledning följa med och då visste jag att jag inte skulle få träna med mamma så jag skippade att åka med. Man kan säga att jag är lat eller att jag inte orkar med syrran atm.

Idag vaknade jag vid 9 och ville verkligen somna om men det gick inte. Jag är jättetrött nu men kan inte "sova middag" :/ . Jag låg iaf kvar i sängen och tittade på Shrink, en film på min mobil. En och en halv timma senare var den klar så jag gick upp. Konstig men på något sätt tycker jag om filmen :S . Jag åt lunch och bytte om till bekväma kläder, sedan lade jag mig i mammas säng och tittade på 16 and pregnant...

Nästa vecka kommer vara en skön vecka, endast 4 skoldagar, vi har studiedag på fredag ^^ Tyvärr har vi fortfarande läxor och så men jag klarar mig. Den enda läxan jag behöver läsa på idag är kemiläxan, fast jag kan den redan så egentligen får jag slappa hela dagen idag :)




Jag bloggade inte igår nej, men först åkte jag och mamma till K-rauta och köpte lite grejer till klädkammaren, sedan åkte vi till Allum och jag shoppade loss. Haha, nej inte riktigt, ville verkligen köpa massa grejer men hittade inte alls mycket :/ . Tar kort på allt en annan dag, idag är Pauline trött och lat (som alltid) .

Vi fikade också på Allum, eller typ, jag drack bara ett glad färskpressat apelsinjuice och mamma loka med blåbärs muffins. Jag var tvungen att spara min mage, skulle ju på tjejmiddag.

Jag tror jag har glömt skriva om det på bloggen, eller?

När vi kom hem igen började jag och mamma fixa lite inne i klädkammaren och när jag tittade på klockan var den 17:45 och klockan 18 hade jag bestämt med Lisa att vi skulle gå. Fick jättebråttom och hann inte fixa någonting, lät håret vara som den var men bytte till lite finare kläder.
Vi skulle till Frida, hon skulle bjuda oss på middag och det skulle bli en tjejkväll. När vi kom dit hade redan Cindy och Amalia kommit, vi skulle bara vara 5 pers och jag tycker det är ett bra antal, då kan man prata om allting utan att någon blir utanför. Det är lite svårt att förklara hur jag menar, men jag fattar och det är huvudsaken^.^

Hon bor jättefint och hennes badrum, asså det är typ drömbadrummet, större än mitt rum :/ . Jag älskar allt som har med arkitekt att göra och det är verkligen roligt att komma hem till personer som bor så fint och inredningen var så mysig och fin :) . Tyvärr ska de sälja huset och flytta till Stockholm i höst. Så hon ska börja gymnasiet där, kommer sakna henne :(

Frida bjöd oss på lax med klyftpotatis, hemlagad sås + sallad, cider, kolsyrar vatten och kola. Det var jättegott verkligen. Efter middagen stod vi alla 5 och snackade en stund i köket och dansade till musiken som spelades på radion, haha. Frida och Cindy började förbereda efterätten som var chokladfondu med frukt. Jag är ju ingen chokladälskare men det var verkligen jättegott! Man behöver ju inte doppa hela fruktenbiten och det gjorde jag inte och det blev jättegott. De smälte en mörkchoklad och en mjölkchoklad block tillsammans. Himmelsk gott alltså! Sedan var ju mina favorit frukter med också. Ananas, vindruvor och melon, mm!!!! Vi hade banan också och det var jättegott det med. Man brukar vanligtvis doppa jordgubbar men på denna årstiden finns det inte färska och goda jordgubbar, så det var lite synd :/ . Men det är definitivt inte sista gången vi ska ha en sån här mysig kväll, det var verkligen jätteroligt!

Efter fondun var alla jättemätta och vi snackade om lite allt möjligt, så som tjejer brukar snacka när de har en tjejkväll, haha :) . När vi hade snackat en stund bestämde vi oss för att titta på en film som Frida hade hyrt. Den heter "The ugly truth" och den var verkligen grym, jag gillar tjej huvudpersonen, hon är en riktigt bra skådespelerska. Filmen är en typisk tjejfilm men en bra en. Rekommenderar den verkligen! Vi hann också titta på slutet av melodifestivalen, Pernilla och Jessica kom vidare till finalen. Jag hade ingen speciell som jag hejade på precis men grattis till de iaf.

Till filmen åt vi godis och drack kola, gissa om man kände sig gravid när man kom hem, haha!

Mamma var iaf snäll och hämtade mig, Lisa och Amalia så vi slapp gå, hihi, tack mamma♥.

Det var iaf en jättelyckad kväll och det var längesedan jag hade så här roligt, tack till er tjejor, ni är guldvärda♥.
Måste säga att det var riktigt skoj utan P där, det låter dumt jag vet men måste säga så ändå .

Vi hade så roligt så glömde ta kort :/


Enda bilderna jag tog, åh, blev jättesugen på det igen! :(


5 mars

Idag fyller Martin 16år, gratttiiiiiiiiiiiiiis :D



Wiee, nu är det helg igen!

Min syn hade inte förvärrats så jag ligger fortfarande på -3.0 :) . Ska kanske byta till månadslinser nu, jag har ändå haft linser i 1 år nu. Inte för att jag vill det men det kostar typ hälften så mycket så...

Sen har det inte hänt något mer speciellt, det andra har jag redan skrivit om..

Nu ska jag hjälpa till att flytta tillbaka allting in till klädkammaren, bye!


Åh, varför måste jag vara så känslig?

Hallo!

Glömde nog skriva igår vad jag skulle göra idag efter skolan. Jag skulle iaf prata med kuratorn.

Från den dagen jag visste att det fanns en kurator på skolan trodde jag aldrig att jag skulle behöva prata med henne. På grund av en tjej nu som inte ens är värd min tid måste jag prata med kuratorn.

Jag slutade vid 12.40 men inte förrän klockan 13 var tiden inbokad. Eftersom det bara var 20 minuter emellan stannade jag kvar i skolan. Efter en stund kom Åse och hon började prata lite om Pernilla, jag kände att tårarna började tränga sig fram och jag kämpade inte emot, lät det bara rinna och det var skönt. Åse såg att jag började gråta och gav mig papper. Sedan började vi prata och jag berättade om allting. Hoppade mellan tiderna men hon förstod mig, det var väldigt svårt att prata samtidigt som man grät men det gick.

Åse förstod mig och jag blev jätteglad, tyvärr hann vi inte prata klart eftersom jag hade bokat en synundersökning klockan 14.40. Men vi bestämde en tid, nästa onsdag efter skolan då vi ska prata om hur jag vill göra. Tills dess kommer hon inte säga någonting till Pernilla.

Jag vill iaf inte ha något med henne att göra mer och jag orkar inte hålla på mer.
Jag har försökt prata med henne men hon ville inte lyssna. Och nu, när det passar henne så måste jag prata då eller? Nej, det tänker jag inte göra.!

Det var iaf skönt att prata med en person som förstod en. Dock såg jag ut som en 'jag vet inte vad' efter det och så skulle jag på synundersökning. Haha, med uppsvullna ögon. Sedan skulle jag och mamma till K-rauta för att köpa lite grejer till garderoben och till Willys för att handla mat..

Haha, men jag klarade mig :)


4 mars

Phuuu, veckan alla prov är avklarade, yeah!

Om det gick bra en annan femma, haha

Skoldagen började med slöjd. Jag håller på att sy en klänning, det är första gången jag ska sy ett klädesplagg och det är en väldig svår klänning jag ska göra också. Säger alltid till mig själv varför jag gör det här egentligen? Menmen, vad gör man inte för sitt betyg? Eller hm, om det går dåligt och jag gör massa fel kommer jag ändå inte kunna höja mig, oh dooo :(

Efter slöjden blev det fysik och vi har fått reda på att vårat nationella prov i ett No ämnen blivit Fysik. Jag är faktiskt väldigt glad trots att jag tycker fysik är jättetråkigt men det är så klart bättre än att ha kemi. För om jag "failar" då så är mitt mvg kört..

Jag var ju inne på skolverkets hemsida och tittade igenom förra årets prov och det var skit svårt!
Jag vet att jag inte kan få mvg i fysik så det känns bra :)

Sedan blev det dags för spanskaprov :/ , Marina är en lärare som begär väldigt mycket av oss elever, men jag gjorde mitt bästa så jag är nöjd :) , dock behövde jag lite mer tid, men aja..

Vår sista lektion var kemi och då var det dags för labbprov, jag tror jag gjorde rätt iaf, så jag är nöjd med det också!

Vladimira sa att hon hade rättat matteproven men ville inte ge tillbaka de förrän på måndag, haha.

Nu måste jag dra, ska packa väskan och dra till dansen, hörs när jag kommit hem och duschat :)


Gammal bild


Fredag imorgon!!! Hm, nää?

Jag vet inte varför men jag får hela tiden för mig att det är fredag imorgon. Jag vet mycket väl att det är onsdag imorgon men ändå tror jag att det är fredah imorgon :/ . Åh, haha det kanske är för att inte vill ha prov imorgon, hahahahah.

Nää, men ännu ett onödigt inlägg, oooops, måste ner till tvätten ..


Me today


Igår

Jag hade ju pianolektion igår och jag hann faktiskt gå en sväng på Allum.

Inköpen blev ett sött linne och 3 söta trosor, hann inte med något mer :/

Onödigt inlägg, men ville bara skriva det ..


3 mars

Hallo!

Har varit hemma en stund nu, druckit ett glas juice och varit nere med tvätten. Suck, min tur denna veckan :/ . Att tvätta kläder är verkligen tråkigt, ååååh!!!

Idag hade vi matteprov, det var inte så svårt som jag trodde men jag lyckades tabba mig ändå. Skrev 0,7mm istället för 0,7cm, buhuuu! 3 poängsfråga också!

Annars var skoldagen rätt lugn :)

Imorgon blir det två prov så ska spendera kvällen till att plugga(eller inte), haha♥


Gammal bild på mig och älsklingen


2 mars

Nu är jag mätt och glad :) . Det var ingen god lunch i skolan så var "tvungen" att äta något när jag kom hem nu. Jag åt två mackor med té, mums♥.

Om en stund ska jag till Allum, piano och kanske lite shopping på Allum??

Det hände inget speciellt i skolan idag, vi fick reda på vad vi skulle ha på musikprovet och det är lite förvirrande men jag ska klara det! Eftersom jag ska ha piano idag ska jag passa på att fråga Ulla lite grejer som jag inte förstår :)

Efter pianot måste jag plugga till matteprovet som vi ska ha imorgon så kommer nog inte hinna blogga :/

So, seee yaaaa, wish me luck♥

Buu, går inte att ladda upp bilder :/ , aja ciao!


1 år (och en dag)!

När jag satt här framför datorn var det en tanke som slog mig.
Hur länge har jag haft glasögon/linser nu? Jag bläddrade bak i arkivet och den 28 februari gjorde jag synundersökning och fick med mig provlinser och 3 par glasögon hem. Alltså var det 1 år (och en dag) sedan!

Det känns verkligen jättekonstigt. Det känns nästan som att det var nyligen jag skaffade linserna. Jag har fortfarande inte riktigt vant mig vid de, ibland svider det när jag har haft i de för länge och ögonen är "torra" . Sen kan jag inte sätta i linserna utan en spegel, buuu :( . Ta ur de kan jag lätt som en plätt dock^^

Tänk att för ett år och några dagar sedan såg jag världen suddigt, usch :( . Kommer ihåg att jag hade hållt det hemligt i 3år. Fattar inte ens varför jag gjorde det? Så farligt är det ju inte med glasögon..
Haha, jag var typ rädd för att bli mobbad eller något :/ . Men jag är glad att mamma och pappa tog det väldigt bra :)

Kom också på att det inte alls är många i min klass som vet om det, hehe!

De får lista ut det själva, jag kan iaf se vem som egentligen tittat in i mina ögon ;)


Är jättehungrig, ska säga till pappa att skynda med maten nu ^.^


1 mars

Wohoo, våren är på väg(?)!
Eller? Det är ju faktiskt mars nu :(

Slutade skolan för en stund sedan och nu ska jag sitta en stund vid datorn och titta på filmer/serier och sånt. Ett måste som jag gör varje dag!

Efter det ska jag träna på pianoläxan och efter det ska jag läsa igenom biologiläxan och plugga till matteprovet :) . Yeah, jag har planerat för en gångs skull.

Skolan var iaf som vanligt idag, jag hann inte gå till kuratorn för att byta tid. (Hm, har jag sagt att jag ska göra det innan?) . Iaf, jag "kom på" att jag kommer börja gråta när jag väl pratar med henne och jag vill ju inte se ut som en ??? efter träffen, det är ju mitt i alla lektioner så de kommer jag inte slippa undan. Därför ska jag fråga henne om vi kan ha träffen efter skolan någon dag :) . Good, huh?

Nu ska jag genast sätta igång med min planering för dagen, först ska jag ta något att äta bara, är hungrig :(


Bild från förra veckan


RSS 2.0
Blogg listad på Bloggtoppen.se