Sjukhuset

Imorse fick jag lite sovmorgon (20min typ) därefter åkte jag, mamma och pappa till sjukhuset, Drottning Silvias barn och ungdoms sjukhus. Eftersom röntgenavdelningen där också tar emot akut så var jag tvungen att sitta och vänta där extra länge. Vi hade bokat tid klockan 8.30 men jag fick inte göra röntgen förrän 10 typ. Långtråkigt att sitta där och jag avskyr verkligen sjukhusets speciella lukt. Det känns så himla obehagligt, urh, ryser när jag tänker på det..Men röntgen gick bra och de tog 3 kort när jag låg på rygg, två på sidan och en när jag stod upp. Inte så farligt faktiskt men jag fick inte veta resultatet än för de hade ingen läkare där så de ska skicka det till skolan istället, så får vår sjuksyster berätta om hur min rygg är. Hoppas verkligen inte att det är något fel på min rygg för då vet jag inte vad jag ska göra :( . Men såklart så hoppas jag¨på det bästa! 

Jag kom till skolan vid 11 tiden och då hade de precis haft matte och vi skulle ha håltimma tills 12.10 så det var väldigt onödigt för mig att gå till skolan när jag istället kunde vara hemma och äta lunch här. Men faktiskt så var det god mat i bamba, antingen chili con carne med ris eller panerad fisk med potatis. Jag valde fisken och den var god men fisken var dock lite torr. Efter lunchen hade vi spanska och vi fick tillbaka våra prov, fick MVG men blev inte speciellt nöjd för jag hade vissa fel som egentligen jag kan så fick minus 6 poäng, så surt alltså!! Fast det var ju ändå ett MVG så det är bra! Senare hade vi hemkunskap och där lagade vi Paella och till efterrätt påsk rulltårta, hehe egentligen är det vanlig rulltårta med en klick grädde på och en persikabit på toppen. Eftersom det snart är påsk så ville vi göra något gult och fint så detta blev jätte gott tillsammans! Jag blev proppmätt och vi slutade 15.20. Efter skolan gick jag till Ica och handlade lite frukter till min dagliga godis. Fruktsallad, mums. Det har blivit som en grej jag gör varje dag nu. efter middagen tar jag en paus så all mat smälter ner sedan gör jag en skål med frukt, just fruit. Det är så himla gott och det hjälper verkligen mig att minska på mitt godissug!

Dagens klädsel (Very casual)
 
Tröja - Esprit
Chinos - Zara

/Pauline ♥




Ute på språng

Är på ett super bra humör! Har precis duschat och det var jätte skönt och nu sitter jag här vid datorn och surfar lite :) . Efter skolan gick jag och Amalia till HT (Härlanda Tjärn) och sprang runt sjön, cirka 2.8km. Det är inte jätte jobbigt men vi håller ett ganska lungt tempo och pratar hela vägen, det blir mycket lättare då, tycker jag. Jag gillar egentligen inte alls att springa men bara för mitt betygs skull och kroppens så måste jag hålla igång min kropp mer! Min kondition måste bli mycket bättre för att jag ska få ett bra betyg i idrott för dansen gör inte så man blir bättre på just det men man bygger ju mycket andra muskler också såklart! När jag sprungit klart varje gång blir jag så himla stolt, man har liksom lyckats springa en hyfsat lång sträcka utan några pauser och kommit in på en ganska bra tid (20min) . Jag älskar slutet!!! Nu ska jag försöka sätta mig och plugga en stund. Ciao!

Imorgon ska jag på röntgenundersökning för min rygg :( .  Är super rädd att det ska vara något fel på den, hoppas inte!!! Och att man måste typ stå halvnaken inför den som gör undersökningen, pinsamt! Öhm, mamma är typ sjuk så pappa ska följa med istället, ännu mer pinsamt. Aja, för min skull måste jag göra det. Skriver mer om det imorgon. 

OUTFIT
Tröja - Esprit
Jeans - H&M

/PS ♥

Lördagsgodis

Hejsan! Idag är det söndag och snart slut på denna helgen :( , fast det är faktiskt ganska bra ändå! För om en vecka så är det Påsklov!!!!!! 8 dagars ledig från skolan, det kan inte bli bättre! Och inatt bytte man till sommartid, det vill säga att man sover en timma mindre, inte så bra /: . Snart ska jag åka och dansa med A, längtar inte precis eftersom jag inte gillar denna dansen men det är bara 3 gånger till, för sedan är det avslutning med dansen. Man dansar tyvärr bara i 12 veckor plus att det är väldigt dyrt att dansa på Danshuset. 
Hihi, pappa har lovat om vi har tid så ska vi åka till Finland på sommarlovet, vi har varit där en gång innan för pappas kompis bor där och han har också hundar. Två likadana som Suki och två Bichon Frise, super söta! Och denna gången tänkte vi ta med Suki dit så hon kan få lite kompisar, det ska bli kul isåfall men det är inte säkert det blir av för det kanske krockar med språkresan som jag ska med 7/7 till England. Men man kan ju alltid hoppas. Jag längtar verkligen till Juli, det ska bli jätte spännande och jätte kul att få träffa nya vänner, fast jag är fortfarande jätte rädd för att jag inte kommer fatta någonting, pinsamt isåfall! (Haha, ska ta med mig en liten lexikon, ifall) 

Från och med igår så ska jag försöka minska på allt smått&gott, det här ska hålla framtill sommaren och ska absolut inte bryta detta löftet. Men det betyder inte att jag inte får äta nånting, för det får jag, tihi! Här är mitt nya lördagsgodis! Lika gott som vanligt godis + mycket nyttigare! Smart som jag är =)

FRUKTSALLAD UTAN TILLSATT SOCKER :D MUMS!
1 Banan
Vindruvor (lila&gröna)
1 Apelsin
1 äpple


/PS ♥




Let's Dance

Igår var det ju finalen i Let's Dance och finalparen var Magnus&Annika och Laila&Tobias. Jag hejade på Laila för hon var den som dansade bäst men Magnus var ju också väldigt duktig. Från att gå från en "världens starkaste man" till en dansare är ju väldigt svårt men han klarade det galant. Såklart är han fortfarande långt ifrån ett proffs men han har ju blivit så mycket duktigare än för 10 veckor sedan, så de förtjänade också att vinna...
Fast jag tycker fortfarande att det var ganska orättvisst mot Laila, hon var ju så mycket duktigare och förtjänade mest att vinna, det tyckte ju jurynarna med men så kommer alla tittarna som tycker det är kul att se en sådan stor och lång man dansa! Lite irriterad blev jag ju, de röstade på honom bara för skoj skull liksom, inte för den som är bäst. Suck^^ svenska folket...

/PS

090327

Hejsan! Jag är så himla förbannad! Tänkte ta fram mitt tålamod och göra om bloggen lite så den blev mer personlig och fixa fram en header..men nej, datorn låter mig visst inte göra det!! Åh, är så himla arg! Jag hade precis lärt mig hur man sätter in en egen header och plötsligt försvann allt så jag öppnade internet och gick in på blogg.se igen, när jag öppnade min blogg hade allt gått tillbaka till så som det var från börjat!!!!! Näää, nu har jag tappat tålamodet, orkar inte det här mer, har faktiskt jobbat på mitt tålamod och jag har förbättrat jätte mycket men när sådana här saker krånglar tappar man faktiskt tålamodet! 

Jag har ju inte haft tid eller tillgång till att blogga denna veckan och det är jag väldigt ledsen för. Men nu när all prov och lass med läxor är över så ska jag faktiskt uppdatera mycket oftare och denna gången lovar jag att jag ska hålla detta löftet! Fast det finns ett undantag, om det verkligen kommer en vecka med massa läxor och prov så jag inte hinner blogga, då gills det inte om jag har dålig uppdatering just den veckan. Men såklart jag inte hoppas på att en sådan vecka ska komma. 

Denna veckan har gått rätt så snabbt, kan skriva lite kortfattat om vad jag gjort denna veckan =) . 

Måndag
Efter skolan åkte jag och mamma och hämtade hem mina glasögon samtidigt som jag beställa fler linser, så nu ska de räcka i 3 månader =) . Efter det var jag duktig och tränade på pianoläxan, sen läst jag också på läxan till på tisdag, Hemkunskapen

Tisdag 
I skolan hände inget speciellt, direkt efter åkte jag och Amanda in till Partille Centrum. Jag hade piano och sedan gick jag en sväng i Allum, köpte pannband, hårspännen och diadem. På kvällen satt jag en stund och pluggade på kemin till nästa dag

Onsdag
Skola som vanligt, sen blev det hemspråk, vi gjorde inte speciellt mycket. Efter det åkte jag till dansen (Jazz) , super kul. Vi har börjat på en ny dans och den är jätte bra, låten är Akon's - Kill The Dance . 

Torsdag
Vi fick sluta tidigare i skolan p.g.a basket turneringen, (yippie) . På vägen hem gick jag förbi Ica och köpte ett paket Fullkornsvåfflor för jag blev så sugen på de och det var ju våffeldagen dagen innan :) . När jag kom hem sa mamma att jag istället skulle göra smulpaj för vi hade så många äpplen så där blev det ändrade planer. Medans jag bakade vi fick jag ett sår på köpet, jag råka skära mig på fingret när jag skulle skära äpplena..Jaa, sån otur och klantig som jag är. Det gjorde inte speciellt ont faktiskt, förlorade lite blod och satte på ett plåster så var det som om inget hänt. Resultatet av pajen var super bra och alla gillade den (Huvudsaken) ! Våfflorna får vänta tills på lördag :) . 

Först var det skolan och då hade vi prov i historia (Franska Revolutionen) det gick ganska bra men det var en uppgift som jag inte kunde så jag bara skrev nått. När jag kom hem satt jag en stund vid tv:n och sedan datorn för att fixa bloggen därefter åkte jag till dansen. Det gick väldigt bra men jag funderar på att sluta i det, inte riktigt min stil heller...Asså den enda dansen som jag riktigt gillar just nu är ju jazzen så nästa termin blir det bara den dansen. Fast jag vill ju träna mer så funderar på att börja i aeorobics eller yoga som jag alltid velat börja i. Men nu måste jag äta, ciao!



OUTFIT
Tunika - La Redoute 
Kofta - Stadium 
TIghts - GIna

/PS



OUTFIT

Hejsan! Det var ett tag sen /: . Aja, önskar att jag hade tid till att skriva lite om min tjejmiddag i lördags men tyvärr så har jag inte tid...Prov och massa läxor denna veckan så det är dags för att ta fram pluggintresset igen! 

Här kommer en bild på de jag hade på mig i lördags. (Tjejmiddagen)

OUTFIT
Rosett tröjan - Present
Kjol - Zara
Tights - Gina
Skärp (syns dock ej på bilderna) - MQ

/PS

TODAY'S OUTFIT

Hejsan! Hinner inte blogga idag...Men jag kommer lägga in en bild på dagens outfit :) . 

OUTFIT

T-shirt - Zara
Linne (under) - Gina
Kofta - Vero Moda
Tights - GIna

/PS

Studiedag

Hellu! Idag är det måndag och studiedag för alla som går i högstadiet, vet inte om de andra också har det..Imorste gick jag upp tidigt och tvättade håret, åt, sminkade och läste ut fjärde boken i Twilight och jag älskar verkligen de böckerna!! (L) . Sedan var det dags för att åka in till stan med mamma, skulle nämligen ha möte med de på STS. Fråga lite saker om språkresan jag ska på i sommar, närmare bestämt i Brighton. Jag har redan anmält mig och åker härifrån 7/7 , lite synd är det för just den dagen fyller Pernilla år och då kan jag inte fira hennes femtonårsdag med henne :( . Egentligen hade jag först tänkt åka den 17/6 och komma hem 7/7 men hon som jobbade där sa att det inte är lika mycket elever från olika länder, det är nästan bara de nordiska länderna som har sommarlov så tidigt och jag vill gärna vara där när det är massa olika folk man kan lära känna så det fick bli den sena istället. Mitt på sommaren. Efter mötet åkte vi hem och jag har bara suttit vid datorn och kollat på film sen dess, eller har varit lite duktig och gjort klart idrottsuppgiften som man ska vara klar med och lämna in på torsdag. 

Nu har jag precis ätit klart och planerat att träna lite piano, har ju det imorn och då är det bäst att jag tränar lite, har slöat med det hela veckan...

OUTFIT

Linne under - JC
Marvin kofta - JC
Långkjol som jag dragit upp - Lindex
Tights - Kappahl
Skor på den tredje bilden, syns dock nästan inte - Skopunkten

/PS

MELODIFESTIVALEN 09

Hejhej! En snabb bloggning, måste hjälpa mamma med maten, hon gör en speciell maträtt, vet dock inte vad den heter på svenska..Alltså är det kinesiskt :) . Idag har jag inte gjort så mycket, tittat på tv, suttit vid datorn och dansat. Jojje var sjuk igen så vi hade Pawel, önskar verkligen att dessa lektioner ska ta slut snart, asså det är inte tråkigt eller så, har bara inte den talangen :/ . Efter det har jag hjälpt mamma med maten och spelat lite piano..

Igår var det ju melodifestivalen och vinnarlåten La voix med Malena var ganska bra men det var inte den låten jag hoppats på vinna..Ville ju att Måns skulle vinna, hans låt är verkligen en schlager låt som tror hade gått långt i Eurovision Song Contest..Men det går tyvärr inte att ändra på, Sveriges folks vill ju tydligen ha henne så det får ju bli det.

P.S Mitt hår är super fett, ska gå och duscha/tvätta håret snart, lovar!!

/PS

BRUNCH

Hejsan! Idag gick jag upp alldeles försent så var tvungen att stressa jätte mycket. Först bytte jag om, borstade tänderna, satte på mig linserna, borstade igenom håret och slängde på mig lite smink, det tog faktiskt inte mer än 20minuter! Stolt^^ . Jag, syrran och mamma skulle nämligen först lämna Martin på hemspråk och sedan åka till Olskroken, till ett café där och äta brunch med mammas vänninor :) . Som tur var så hann vi och jag ät en kycklingbaguette med té (sankt tropé), det var hur gott som helst, dock orkade jag inte hela så mamma hjälpte mig, tihi. Efter det hämtade vi Martin igen och åkte för att handla saker till min middag som jag ska ha nästa vecka. Jag fyllde ju år förra månaden så tänkte bjuda mina närmaste kompisar på middag&bio, längtar redan!! 

När vi handlat färdigt åkte vi hem, jag skulle egentligen åka till Angered för att hälsa på Suzana med Pernilla men i sista sekunden sms:ade Pernilla mig och sa att Suzana inte kunde så dagens planer gick i krasch.. :( . Så jag har kollat på tv och suttit framför datorn nästan hela dan, eller jag har faktiskt varit lite duktig, cyklade en kvart på cykeln, styrketränade lite och strechade..Haha, känner mig lite smalare iallafall! Men jag tror jag åt upp mig igen efter två stora portioner med TACOS! MUMS!!!!!


OUTFIT (Dansade i detta)

Linne under - Gina Tricot
T-shirt - Zara
Tights - Kappahl¨

/PS


FRIDAY THE 13TH

Hejsan! Ja, det var ett tag sedan jag bloggade, har faktiskt en anledning till det och det är att ingen dator på vardagar, läxor, ingen tid och massa mer :p . Iallafall, i veckan har det hänt massa saker, både bra och dåligt. Det braiga är att jag äntligen fått min efterlängtande bok, fyran i Twilight serien på svenska. Asså de böckerna är de bästa jag någonsin läst! Sen har jag äntligen fått mina linser, det känns jätte skönt att kunna se bra igen! Vi hade tema-dag igår så jag var ledig, åkte in till stan med Pernilla och Kajsa, vi gick runt för det mesta men jag gjorde ett litet inköp iaf. Nagellacksborttagning, mamma ville ha det :) . 

Idag var jag tvungen att gå upp tidigare för att jag är ju en nybörjare som använder linser och därför måste jag vänta 20-30minuter efter jag vaknat innan jag kan sätta in de, så om jag inte vaknar tidigare hinner jag inte sminka mig och de..Jaa, jag vet, är värsta utseende fixerad, I can't help it /: . Veronica, tjejen som gjorde synundersökningen på mig sa att jag t.o.m är född för att ha linser på mig..hehe, med det så menar hon att jag har lätt för att sätta in de och ta ut :) . Hihi, riktigt stolt över mig själv. Det tog ca 5minuter sammanlagt för det, ska jobba på att förminska tiden till under 1 minut :) . Och nu har jag också berättat det för Pernilla, hon reagerade inte på ett speciellt sätt men det känns skönt för mig ändå, har inget att oroa mig för längre!! Har längtat efter detta i snart 3 år!!!!!!!!!!! WIIIIIIIIIIIIIIIIIIEEE, vad skööööööööööööööööööönt!!!!!!!!!!!!!!!!

P.S Idag är det fredagen den trettonde, måste vara extra försiktigt då, egentligen tror jag inte på det...Men idag, på idrotten så körde vi brännboll, fick en hård volleyboll rätt på huvudet tre gånger av en och samma person!!! Asså, otroligt, fattar inte hur otur man kan få?! Jag stog liksom bakom flera personer men ändå kunde den träffa mig.. /: . Sånt händer när man har otur..Eller jag har otur jämt faktiskt..Iallafall, kunde inte motstå att gråta, asså det gjorde inte jätte ont, fick lite huvudvärk bara men jag tror det var hormonerna..Hehe, ja skylla på det. Lite pinsamt var det att börja gråta på en idrotts lektion men sånt händer, man är ju trots allt bara en vanlig människa...

OUTFIT

Halterneck linne - JC
Kjol - H&M
Kofta - Esprit
Tights - Gina

/PS

OUTFIT

Hejsan! Jag hinner inte blogga idag, måste plugga på stenhårt!! Men hinner ändå slänga ut några bilder på dagens klädsel =) 

OUTFIT

Kofta - Esprit
Tshirt - Gina
Jeans - H&M

/PS

SUNDAY

Hejsan! Igår var jag ju på bio och det var super trevligt med M&M. Först tog vi bussen in, sedan promenerade vi från Svingeln till Bergakungen, hämtade biljetterna, därefter gick vi vidare till Willys för att köpa godis&dricka, sen gick vi till SF igen och köpte popcorn&snacka MUMS. Det var massa folk där så vi fick stå jätte länge i kö och när vi väl kom fram så var det dags för insläpp, hihi, det här var ju min första 15års film på bio och första skräckfilmen =) . Den var jätte bra men inte speciellt läskigt :S . Försöker inte skryta eller så men jag älskar skräckfilmer och är inte ett dugg rädd för de :) . Efter filmen skjutsade Martins pappa oss hem och Matilda sov över hos mig, MYS!

Idag vaknade vi vid 11 tiden, vi gick upp och åt frukost, toast med mjölk! Sedan fixade vi iordning oss, satte oss vid datorn en stund och sedan var det plötsligt dags för dans. Asså det gick SKIT idag på dansen och vi hade Pawel, hans koregrafier är jätte grymma men super svåra..Han typ märkte mig hela tiden och sa till mig massa saker, asså det är ju bra men värsta pinsamt ändå...Jag var iallafall SKIT dålig!!! 

Nu ska jag kolla lite film, väntar på att mamma ska komma hem och laga mat till oss, Mums!! MAT. I LOVE FOOD!!


OUTFIT

Mysbyxor - Intersport
Pösig T-shirt - Lindex

/ PS



BIO

Hellu! Nu sitter jag här och bloggar samtidigt som jag kollar på en av mina favvo filmner, yihaa =) . Dagens planer var ju att åka till optikern så hon kunde fixa linser till mig men tyvärr så ringde hon tidigt imorse och sa att hon var sjuk..Så jag kan inte få mina efterlängtande linser förrän på torsdag, då mamma beställt en ny tid.. :/ . Iallafall, hela dagen är inte förstörd..ikväll ska jag gå på bio med M&M, hihi, Martin och Matilda..Martin fyllde ju år i torsdag och därför bjuder han mig på bio, jag känner mig värsta dum..Det är ju liksom hans födelsedag och det är han som ger en present till mig..men sen sa han att han inte gav mig någon present när jag fyllde år så det här var en försenad födelsedags present. Min present till honom blev att jag skulle gå på bio med honom och Matilda då, och att jag bjuder på popcorn och dricka, maybe candies too :D  . Vi ska iallafall kolla på Friday the 13th :) , hihi den var premiär på min födelsedag och det passade verkligen on eftersom det var fredagen den trettonde..Aja, det är iallafall en skräckis, haha min favvis (:  . 

Igår hann jag tyvärr inte blogga för jag var hemma hos Louise mormor på middag :) . Först var det ju sista praodan på den grekiska restaurangen, det var super kul att prao där och alla var jätte snälla, eller nästan alla...Jag fick 100kr i dricks också! :D  . Sen gick jag över till Yummy som ligger orecis granne med den grekiska, ägaren där är ju Tiffany's föräldrar, jag och Paula (Tiff's mamma) åkte först och hämtade Louise och sedan Tiffany som var på dagis, därefter åkte vi till Willy's och köpte godis&glass, mums!!!! Sen åkte vi hem till Louise mormor, där lärde jag mig att vika olika figurer av papper som Paula lärde mig :) . Jag kommer lägga ut bilder på de snart :) . Längre ner...

Aja, nu ska jag fixa iordning mig och dammsuga...


Flygplaner
Boll
Fågel - Svan

/ PS 

PICTURE

Här kommer en bild på miig ...           =) ¨


Haha, egopic gillar jag! :D


/ PS

TODAY'S OUTFIT

Här är dagens outfit, eller iallafall halva dag. Dessa kläder har jag på mig när jag praoar på den grekiska restaurangen. Asså värsta grymt är det att praoa där! Jag älskar det stället och maten där är jätte gott!!! Synd att vi bara ska få praoa i en vecka :( :( . 

OUTFIT


/ PS

TUESDAY

Hello! Jag har inget att skriva om :/ . Förutom att jag gjort det vanliga, först gå upp, sen frukost, ut med suki, fixa iordning mig, bussen till stan, en promenad på stan, jobba/prao, ta bussen hem, ut med suki, sätter mig vid datorn, åt mat, sitter vid datorn nu igen :) . Japp, det var allt för idag ! :D

Jag skriver mer någon gång när jag kommer på nått jag kan skriva om... =)

/ PS

2/3-09

Hejsan!!!! Yeah, idag var det min första dag som praoelev och det var grymt! Alla där var trevliga och man fick jätte god mat, just det förresten, jag jobbar på en restaurang och ska vara där i en vecka. Börjar klockan 10-16. Jag fick faktiskt sluta tidigare och de är jätte snälla mot mig! Sen gick jag till apoteket och köpte ny hudkräm, min gamla håller på att ta slut, sen tog jag bussen hem :) . Och nu sitter jag här och gör exakt ingenting, förutom detta då. Hm, nej jag har faktiskt inget mer att skriva om, skriver mer imorgon!!!


En gammal bild på min älskling (L) . 


/ PS

Start Of Something New

Hejsan! Hm, bloggade jag igår? Jag vet, har typ världens sämsta minne...suck^^ . Jaja, iallafall jag kan skriva om vad jag gått igenom igår ändå :)

Igår vaknade jag klockan halv 10, gick upp, ut med Suki, tog en varm och skön dusch, sminkar&tar på mig kläder, frukost och sedan satte jag på datorn för att kolla på en av mina favorit serier :)  . När klockan slog halv elva väckte jag mamma så hon skulle hinna göra sig i ordning, det var ju en väldigt speciell dag för mig..Jag satte bara på mig vanliga kläder och sminket blev också mycket mindre..Sedan åkte vi bort till munkebäck, för det är där jag ska göra min synundersökning...Asså va skönt att vara mig själv igen måste jag säga!!! Jag har hållt denna saken i snart 3 år och Ingen har fått dela den med mig, det var förra månaden som jag berättade för familjen, kunde inte stå ut med att leva ett suddigt liv mer!!! Synen hade blivit mycket sämre och jag fick huvudvärk så det var lika bra att berätta det och en till bra sak är att mamma & pappa låter mig få ha linser!! Fatta vad glad jag blev när jag fick höra det. Men dock måste jag också köpa ett par glasögon för man kan inte alltid ha på sig linserna...Jag tog hem tre par för att pröva och nu har jag bestämt mig för de lila =) . Ojdå, glömde nästan skriva vad jag har för synfel..tss . Optikern sa att jag bara har vanligt närsynhey och det är jag jätte glad över! Fast jag har en ganska djup synfel, hela - 2.75 och hon sa att det troligen kommer bli värre tills jag fyllt ca 20 år, då jag växt klart... Mer information om mina ögon kommer jag att skriva om framöver..just nu vet jag bara såhär mycket :)

Idag vaknade jag klockan 11 av väckarklockan, asså jag slår vad, om inte jag hade satt på väckarklockan hade jag typ inte vaknat förään klockan ett!! Men jag fattar inte varför jag kan vara så trött, jag la mig klockan 00 igår och har alltså sovit i mer än 10 timmar!! Och nu har jag huvudvärk..suck^^ (igen!) Sedan åkte jag och dansa utan Amalia, hon skulle iväg nånstans..Jojje var sjuk så vi hade Matilda istället och jag tycker hon är jätte duktig. Hennes koregrafi var grym och rolig men ändå inte för komplicerat för en nybörjare som mi :) . Önskar att jag hade henne istället..Aja, jag ska ändå inte forsätta med Hiphopen så...

Nu sitter jag och kollar på min favorit serie (igen) och den är så sorglig.. :(  . Iallafall, från och med idag, igår börjar mitt nya liv med synfel och jag ska leva ett bättre liv!! Klartslut. Detta löftet tänker jag hålla! Om jag bryter det så...vet jag inte :P . Tss

En gammal bild som jag tog i somras :) .


/PS

RSS 2.0
Blogg listad på Bloggtoppen.se