28 november

Hallo.

Kände för att uppdatera och skriva av mig lite.

Först vill jag bara säga att Kristoffer fyller år, grattis! 16år.
Vi är inte nära kompisar men jag räknar ändå honom som min kompis. Jag lärde känna honom när jag började på Vallhamra skolan, 1:an. Vi gick i samma klass tills fyran då vi splittrades. Hoppas du får en grym födelsedag!
Jag tror verkligen på att du kommer att lyckas i framtiden. Grym på fotboll verkligen!

Igår var jag på en fest hemma hos Amy. Det var riktigt trevligt, kände dock inte så många. Mikael hade bjudit hans kompisar som bjöd andra kompisar och Amy hade med bjudit dit två personer som jag heller inte kände. Men jag måste säga att denna festen var mycket roligare än klassfesten fastän inte mycket alkohol var inblandat. Där ser man, man kan ha lika kul (om inte ännu roligare) utan alkohol ;)

Det blev dock lite spårat på slutet. Vardagsrummet var stökigt, golvet var kladdigt av läsk, cider blandat med rött vin. Amys rum var super stökigt igen. Dörren till toaletten var sönder osv. Emelie och hennes kompis Jossan däckade i toaletten och både spydde som bara den.
Folket jag inte kände drog rätt tidigt, de tyckte antagligen att festen var tråkig. Jag umgicks med Felicia mest, vi lekte kurragömma men lite folk, haha. Sen skulle alla dra hem och pappa kom och hämtade mig. Folket ångrade sig snabbt och ville åka till Max på Ullevi för att äta, det ville Amy också så därför blev jag med tvungen att åka dit. Ingen hemma ju. Emelie och Jossan var helt borta, efter lite om och men så körde Amy in dem på hennes rum och låste dörren, sedan gick vi. Pappa hämtade mig där, det var väldigt kallt. Om mamma får reda på att jag åkte från Hisingen när det är mörkt in till stan, då är jag körd.

En annan rolig grej var att en av Amys kompisar, Benny kände igen mig och frågade om jag var Josephines syster. Han hade inte sett mig innan, vi är ju inte alls lika men han sa att han kände igen mig på sättet jag pratar eller så var det rösten. Haha, komiskt alltså. Han går på min skola också men hade aldrig sett mig, haha.

Sen fick jag reda på att en av Mikaels kompisars mamma jobbar där min mamma jobbar. De har också en hund som heter Jackie, samma ras som Suki. Det var när dem hade hört det från oss att vi köpt denna rasen som de också köpte den. Haha, världen är verkligen liten.

Kom hem vid 1 iaf, nykter ;) .

Känner att jag skriver väldigt dålig svenska men jag orkar inte rätta till.

en sista sak.

Jag har ju alltid varit beroende av att titta på filmer och serier från Kina, Japan, Taiwan och Korea, samt lyssna på deras musik. Men nu är jag verkligen helt beroende. Jag drömmer till och med om dem. Denna gången är det Korea igen. Haha, 2PM in my heart, älskar låtarna och de är snygga också. Speciellt Nichkhun♥.

Om det inte hade varit för att jag börjat titta på We got married så skulle jag aldrig märka honom. Han är gift med Victoria från f (x), grymt söta är de tillsammans och jag hoppas de blir ett par på riktigt.

Men att jag blivit beroende nu är inte alls bra. Första året på gymnasiet. Dessutom håller vi på med att skriva vårt första uppdrag som är super viktigt. Men jag har verkligen tappat motivationen. I grundskolan jobbade jag hårt och nådde målen jag ville nå och gör samma sak nu men ändå kommer jag inte upp till de målen. Det är så irriterande verkligen! Åh!

aja, nu måste jag fortsätta med uppdraget och lyssna på mina favoriter.♥


23 november, update

Hello!

Ville bara säga att på senaste tiden har jag haft fullt upp med skolan, just nu håller vi på att skriva vårt första uppdrag också, inte kul.

Men tänkte bara skriva lite kort om vad som hänt det senaste.
Jag har varit på bio två gånger, en gång med Emelie och en gång med Louise. Den första gången var den 12 november med Emme, vi tittade på Saw 3D. Denna var nog den äckligaste av dem, jag kunde inte titta på allt, det var alldeles för hemskt. Den andra gången var med Louise fredagen efter det, den nittonde och vi tittade på Unstoppable, väldigt bra film måste jag säga.

Sen har jag också förälskad mig allt som har med Korea ännu mer nu. Jag har ju alltid titta på kanto, taiwanesiska och koreanska serier och allt som har med det att göra. Jag gillar skådespelare, sångare, modeller osv. Allt. Jag har ju alltid gillat TVB serierna mest men har ändrat min åsikt nu, de koreanska serierna är mycket bättre och taiwanesiska serier och filmer ligger nog lika med Hongkong nu, hihi. Den senaste koreanska serien var Personal preference, huvudpersonen i Boys before flowers är med huvudpersonen i denna serien, väldigt rolig är den. Sen har jag tittat på That love comes, en serie från Taiwan. Joseph Cheng från It started with a kiss är med i den och han är snyggare än någonsin, MMhm. En till serie som jag sett är Easy fortune happy life, taiwanesiskt och den grymma skådespelerskan Joe Chen, från serien Fated to love you är med och killhuvudpersonen, åh. För snygg! Lan Cheng Long♥

Nu har jag också börjat titta på We got Married, innan visste jag inte vad det var men nu är jag beroende. Jag tittar på den säsongen där det handlar om Nichkhun från 2PM med Victoria från f (x), me love. Han är min nya favorit verkligen. Jag vet inte vem jag gillar mest nu, Raymond Lam, Joseph, Nichkhun .. .., omg det finns massa snyggingar här i världen. Men varför finns det då ingen i min åldersgrupp, buu..

Jag har också börjat lyssna på fler koreanska band och låtar. Till exempel, 2PM, f (x), snsd (som jag sagt innan).

Aja, det var allt för denna gången, nu ska jag fortsätta och titta på WGM, Nichkhun♥


Bild från förra månaden tror jag.

9 nov

Idag snöade det för första gången i år, wiiee. Eller inte.
Iskallt är det med andra ord.

Imorgon blir det simning med skolan, inte kul. 1000m motionssim och rädda en docka från bottnen.

Jag har inte skrivit på hela lovet och jag skäms. Hatar verkligen att jag är så lat. Aja, bye for now.

RSS 2.0
Blogg listad på Bloggtoppen.se