Pluggpluggplugg



Biologiläxa, 5 sidor om Genetik

Matteprov
ekvationer, kvardreringsregeln, konjugatregeln, rymdgeometri & andragradsekvationer, åh :(

Spanskaprov
Preteritum (oregelbundna+regelbunda), adjektiv, substantiv, verb & småord, bilda meningar osv..

Kemiläxa
Anteckingar + ?

Engelskaläxa
Förklara 6 ord

Fysikläxa
Studieuppgifter + 1 sida att läsa

Än så länge, det kommer komma fler!

Åh, jag orkar inte, snaaaaaark !

Skriver mer om vad jag gjort idag imorgon efter skolan, måste fortsätta att plugga nu... :/


VARFÖR MÅSTE DU GÖRA SÅ?!

Vår sista lektion var kemi igår och jag såg att P inte var på lektionen, hörde från Vladimira att hon gått upp till expetitionen för att prata med vår kurator. Kände redan på mig att det måste ha varit på grund av mig. 

Efter So:lektionen idag höll Ulrika kvar mig för att hon vill snacka. Då var jag helt säker på att det hade med henne att göra. Ulrika hade pratat med Åse (vår kurator) som hade pratat med P och hon sa att hon hade det jobbigt. Åse ville prata med mig och se hur jag ser hela situationen och sedan se om vårat problem går att lösa. Hon hade lyssnat på P's version och nu ville hon veta hur jag tänkte, Ulrika tyckte också att det var bra att jag skulle prata med Åse, jag hade inte precis något val så var tvungen att säga ja. Efter skolan gick jag till Åse och vi ska träffas fredagen som kommer klockan 9.

När jag gick ut tänkte jag, va håller jag på med egentligen? Varför ska jag göra så att jag börjar gråta igen och slösa min energi, varför ska jag missa en lektion bara för att hon mår dåligt, det är ju inte mitt fel precis?

Jag har försökt prata med henne innan men jag fick inte. Så vadå, så jag får prata nu bara för att det passar dig? När jag ville prata lät du mig inte göra det och började skälla ut mig direkt utan att veta vad jag egentligen skulle säga, vad är det med dig egentligen?!

Varför kan du inte bara låta mig vara? Bara för att jag fortfarande har massa kompisar som dessutom står på min sida utan att ens veta vad det handlar om? Du får faktiskt skylla dig själv, ingen tvingade dig att behandla dina kompisar dåligt, det är du som inte gillar de.

Jag tänker inte prata med dig mer, vi kommer inte att bli kompisar igen, det kommer aldrig att bli bra igen mellan oss. Jag gillar inte ditt sätt att behandla andra och hur du är som person, jag gillar bara den Pernilla som jag lärde känna, du gillar väl inte mig heller eller?

Jag orkar inte mer, du förstör mitt liv!!!

Hm, vem var det då som skrek mig rakt i ansiktet och sa att vi inte skulle prata med varandra i resten av nian och när vi började på gymnasiet skulle vi inte känna varandra, hm vem var det?!

Det var en av de största anledningarna till varför jag inte ville vara kompis med henne längre.

Jag ska prata med kuratorn men jag ska absolut inte bli kompis med henne igen.

Jag tycker att jag har rätt, hon tycker att hon har rätt. Ändå om hon erkänner att hon har fel kommer jag inte förlåta henne, jag orkar inte mer.

Jag har inte berättat om vad som hänt mellan oss för mina vänner, endast Kajsa, Lisa F, Martin och Sanna. Det var ju den gången jag inte kunde hålla mig och var tvungen att få allt ur mig. Anledningen till varför jag inte berättat är för att jag inte vill att mina vänner ska behöva välja en sida att stå på, ifall de umgås med henne eller om de umgås med mig så ska de känna att de svikit den andre. Jag vill absolut inte sätta mina vänner i den situationen.

Men vad gjorde P då? Hon snackade med Lisa bakom ryggen på mig och sa att allt var mitt fel. Om Lisa skulle stå på någons sida så skulle det vara hennes, asså jag fattar inte vad det är med henne. Hur elak kan man vara egentligen? Sedan snackade hon skit om andra i min klass också, ÅH! Lisa sa ingenting men när hon berättade det för mig sa hon att hon står på min sida. Jag är väldigt tacksam för det och jag vet att de flesta av mina vänner står på min sida och jag är verkligen jätteglad. Tycker inte att jag förtjänar de ibland, mindre tjänar ju P isf, hon behandlar ju alla som skit. 

Nu orkar jag inte lägga ner mer tid på henne.. ciao!


Inte som planerat

Åh, har äntligen fått ut allt från klädkammaren, hehe, visste inte att vi hade så många saker. Nu är hela vardagsrummet fylld med skräp, vi ska skänka oanvända kläder och resten ska till soptippen :) .

 Det blir troligen ingen Elfa hyllsystem i vår klädkammare. De som bodde här innan oss har byggt ett eget hyllsystem och har spikit i väggen med väldigt många starka och långa spikar. Vi kan inte ta loss de så vi måste lämna tillbaka allt vi köpt och sedan köpa små korgvagnar som vi kan ha under klädhängarna =)

Aja, så det kan bli. Men nu är jag jättehungrig, ska börja fixa maten nu!

P.S, om en stund kommer en väldigt lång text, måste få ur mig mina känslor...


FIXA/STÄDA/BYGGA

Nu ska jag och mamma rensa klädkammare så vi kan bygga upp Elfa hyllorna, wiieeee♥

Det kommer bli min framtida garerob btw :)


BUSIGT eller dumt gjort?

Haha, vet ni vad jag gjorde igår?

Hahhahaha, nej men jag fick typ panik för att mitt hår är slitet och torrt så tog mammas frisör sax in till toaletten och började klippa alla slitna toppar. Det är inte lätt att klippa sig själv men jag lyckades klippa bort många slitna toppar :) . Man ser inte att jag har klippt mig eftersom det var så pass lite så jag har inte berättat det för någon.

När jag klippt klart hoppade jag in i duschen och gjorde en inpacking på håret.


Det är fortfarande slitet och tårt dock..
Men inte lika mycket som innan?

Jag måste verkligen hitta någon produkt för torrt hår, mitt hår var inte så här torrt innan :/
Hittade precis en inpackning på nätet som är väldigt bra för torrt hår, det behövs avocado, banan och olivolja, ojoj, har inget av de hemma, måste ringa mamma, bye!


27 februari

Hello!

OHH; Sverige har tagit 5 OS guld, wohoho!!!

Jag tycker om att titta på Curling och när jag stängde av datorn igår kväll ville jag inte lägga mig än så satte mig framför tv:n. Zappade lite mellan kanalerna och tryckte precis på 1:an då Curling finalen för damer skulle börja. Jag tittade en stund och de blev väldigt spännande, dock slarvade Sverige väldigt mycket :/ . Vid halv 2 vaknade mamma och sa att jag var tvungen att lägga mig så fick inte se hur det sluta :(

När jag vaknade imorse satte jag på tv:n direkt och såg att Curlingen var på repris, men jag kunde inte hålla mig så gick in på texttv och såg att Sverige vunnit, hihi! De är grymma♥. Jag är ingen person som följer alla sporter men det är väldigt roligt att titta Curling :) .

När jag hade satt i linserna och bytt om gick jag ut med lilla Suki. Det regnade igårkväll/natt så det är väldigt halt och slaskigt ute nu, blää. Efter promenaden fixade jag en sen frukost till mig själv =)

Nu ska jag fortsätta att titta på Curlingen, det är spännande!!!


Bild från igår


Söta Suki


Det finns ingen sötare hund än Suki♥


Senaste köp + presenter jag fått

Jag är lat så förlåt för att det tagit så lång tid... :)


Har hört från många håll att de här produkterna är väldigt bra så tänkte pröva det själv :) . Började med de nyss så har inte fått något reslutat än men jag återkommer till det :) . Den ena är en skrubb, bra för de som har pormaskar och den andra är en 2 in 1 produkt. Rengöring+mask!


Ansiktsvatten från Yves Rocher :)


Denna fick man på köpet!

Mascara och foundation från Maybelline. Har dock fel färg på foundationen så måste köpa en ny :/


Köpte denna i tisdags. Haha, köpte den bara för att den vibrerade..
Nej men det är rätt bra, ingen wow-produkt precis men den är bra!


Impulsköp på rean =)




Födelsedagspresent från fina Emme♥ Tack ^^


Födelsedagspresent från mamma♥ Tack^^




1. Från Emme 2. Från mamma 3. Från mig själv^^


Födelsedagspresent från Louise familj :) .
Perfekt present till mig =) . De bjöd mig också på lunch och bio :)

Hm, det var nog inte allt men jag orkade inte leta fram allt igen.
Som sagt, jag är lat ^_^


26 februari

Yeah, Friday today!

Tyvärr kommer denna helgen bli rätt tung för mig för nästa vecka kommer jag ha fullt upp med skolan. Vi ska ha 3 prov + massa läxor :/ . Därför kommer jag plugga (iaf försöka plugga^^) nu i helgen. Så klart jag inte vill men har inget val. Om jag vill behålla mina nuvarande betyg måste jag plugga, bläää.

Idag har varit en skön dag, vi slutar ju vid 12:40 på fredagar och det är chillchill, hihi ^_^ !

För en stund sedan samlade jag ihop alla mina senaste köp + presenter jag fått och tänkte visa de i nästa inlägg =) !


Me today


JAG OCH ELVIN


Igår♥


MER ÄN ÖGAT SER



Denna boken läste jag under lovet. När jag såg den för första gången i biblioteket var jag bara tvungen att läsa på baksidan vad den handlade om. Jag liksom drogs till den direkt. Jag läste baksidan men det var liksom ingen "wow-bok" men jag lånade den ändå. När jag kom hem kände jag inte för att läsa den. Inte förrän på lovet, då jag inte hade något speciellt att göra tog jag fram boken. I början fattade jag typ ingenting, men ändå var jag nyfiken på vad som skulle hända så jag fortsatte att läsa den. Till slut kunde jag inte sluta läsa den så blev uppe alldeles för sent. Det tog inte alls lång tid för mig att läsa ut boken. När jag hade läst ut den blev jag lite förvånad typ, hur kunde den sluta så? Men det måste ju finnas en fortsättning? Trodde aldrig att det skulle sluta så? Aja, fortsatte att tänka så och gör det fortfarande, jag fattar typ inte riktigt?

Jag kan inte säga att det är en jättebra bok men ändå tycker jag om den. Heh, vet inte varför, jag bara dras till den...

Haha, ett helt onödigt inlägg men ändå ^_^


ARRRRRGGGGGGGG

MISSADE DANSEN IDAG.. =(

BUSSEN KOM ALDRIG, OM JAG SKULLE VÄNTA PÅ NÄSTA BUSS SKULLE DET INTE VARA NÅGON IDÉ ATT ÅKA, DE SKULLE REDAN HA SLUTAT NÄR JAG SKULLE KOMMIT. ÅH! ALLT ÄR PAPPAS FEL, VARFÖR KUNDE HAN INTE RINGA TIDIGARE SÅ ATT JAG VAR FÖRBEREDD OCH HADE MER TID. ÅÅÅÅHHHHHHHHHHH!



Nu ska jag titta på en film, är arg!


Suki älsklingen♥


25 februari

Hello!

Hemma från skolan nu, jag fick sluta tidigare för att jag blev klar med laborationen, hihi. Skoldagen var seg men nu är den iaf avklarad så det känns bra. Om en stund ska jag dansa, wieee! Höhö, egentligen orkar jag inte men jag ska göra mitt bästa!

Idag på idrotten spelade vi innebandy och det var jätteroligt. Innebandy äger!

Oppps, pappa ringde nyss, jag får inte skjuts till dansen så måste rusa nu, annars missar jag bussen, ciao!


23 februari

Halloo!

Om en stund ska jag ta bussen in till Allum, piano you know. Dock har jag inte spelat piano under lovet så det känns inte speciellt bra..
Skolan har varit helt OK idag, en kille från Greenpeace kom till vår klass och prata lite om det, faktiskt väldigt intressant. På SO:n fick vi tillbaka Buddhismen "provet" och jag fick 53/54, blev jätteglad och jag tror jag fick bäst i klassen :) . Blev dock lite sur för det poänget jag inte fick, det var ett pyttefel :/
Men nu ska jag träna piano och kommer troligen ta en tidigare buss in till Allum, vill inte riskera att komma för sent. Alla bussar är sena nu för tiden på grund av vädret :(

Hejdå 3, hej Comviq!

Yeeeeah, inatt bytte jag operatör, från 3 till comviq, it feels good!

3 har jag haft i 2 år nu och det sög, eller iaf mitt abbonnemang..
Tidigare hade jag Telenor har jag för mig och Vodafone..

Suki♥

20, 21, 22 februari

Jahopp, hej igen!
Har tänkt skriva lite om vad jag gjort de senaste dagarna men när jag satt här och tänkte kom jag på att jag inte kommer ihåg? Hm, japp, jag har inget stort minne, allt liksom bara rinner ur mig. Jag är en person som har jättelätt för att lära mig exempel, glosor i skolan men redan nästa dag kan jag ha glömt av allihopa. Man kan se det på två olika sätt, visst är det bra att jag är väldigt snabblärd men det spelar ju ingen roll om jag gör ifrån mig bra på "läxförhöret", eller jo, jag får alla rätt men sedan kan jag ju de ändå inte. Det är som att ljuga för alla men man kan inte ljuga för sig själv. Alla tror att jag är jättegrym men egentligen är jag sämst.
Det är därför jag är så himla osäker och ledsen för mina betyg. Många tycker att 280 poäng är jättemycket och det är det också men förtjänar jag verkligen de? Jag tycker inte det, därför mår jag väldigt dåligt. Som på det nationella provet i svenska, det gick jättedåligt, där kommer det säkert komma ett bevis på att jag egentligen inte ska ha MVG i svenska. Så klart jag inte hoppas på att det gick så dåligt men jag vet vad jag gjorde..
Oj, nu kom jag in på en helt annan sak, hehe. I alla fall tillbaka till ämnet (är det ens ett ämne?)
Nu har jag suttit här och tänkt i 5 minuter och jag kom på lite :)
I fredags natt var ju mamma och pappa ute så jag tittade på en kinesisk skräckfilm själv, haha. Det var liksom inte en jätteläskig skräckis utan en mer rolig variant. Men jag hade faktiskt Suki sovandes vid min sida, haha!

I lördags

Jag kommer inte riktigt ihåg när jag gick upp i lördags men jag hoppade in i duschen direkt när jag vaknade iaf. Det behövdes verkligen kan jag säga, mitt hår var äckligt fet!
Den dagen snöade det jättemycket så när vi skulle ta bilen till mormor kom vi inte iväg förrän 45 minuter senare. Snön hade liksom täckt hela pappas bil och mammas bil som är i garaget kunde vi inte få ut eftersom det var så mycket snö utanför porten. Mamma och pappa fick hämta en stor spade och skyffla iväg all snö medan vi frös ihjäl oss. Aja, men det löste sig till slut.
Sedan tillbringade vi hela lördagen hemma hos kusinerna =)
Vi tittade på Melodifestivalen bland annat, helt OK deltävling, det var liksom i Göteborg, hihi!


Jag och Elvin =)


Så söt är han♥

I söndags

Jag gick upp vid 10 och fixade i ordning mig. Sedan gick jag ner till Louise och vi åkte in till stan. De hade en överraskning till mig som min födelsedagspresent. Vi åt på Incontro, det är typ ingen restaurang, lite svårt att förklara men de hade en bar och sånt, en klubb på kvällen typ. Men det var ett litet mer högklassigt ställe, haha, lite roligt faktiskt. Men vi åt en brunchbuffé och det fanns massa att äta. Man fick äta hur mycket man ville, hihi. Jag fick också ett presentkort från Make Up Store, perfekt för mig :) . När vi hade ätit klart gick vi en stund på stan och jag köpte lite grejer, kommer visa allt jag köpt på sistone i något inlägg framöver, har inte orkat ta kort på allt än bara :) . Sedan blev det dags för bio, Farsan, jag som inte gillar svenska filmer måste säga att den var rätt rolig ändå. Jag skrattade iaf ihjäl mig, hehe. Efter filmen åkte vi hem och jag gjorde inte så mycket mer.
Åt middag, tittade på Project Runway, gjorde kemiläxan...
Jag på Incontro


Det här började jag och Louise med :) . haha vet att det inte ser jättegott ut men det var det!!!


Söta Louise :)

Idag

Jag hade jättesvårt att somna inatt och jag tror faktiskt inte jag sov ens, låg typ och blundade hela natten eller något. Dock är jag inte trött, men det kommer jag vara imorgon, därför ska jag försöka lägga mig tidigare ikväll (säger vi). I skolan hände inget speciellt, jag och P är fortfarande "ovänner" eller vi är inte ovänner men heller inte vänner, aha, ni/man fattar =)
Jag slutade inte skolan nyss men när jag satte på datorn och såg att det fanns massa inlägg jag var tvungen att läsa och sedan gå in på lite andra sidor som jag alltid gör. Suck, man kan inte vara ifrån datorn en dag utan att den blir bombad med grejer. Jag mår inte bra om jag inte får läsa de bloggar jag följer och titta på mina serier..
Jag, innan jag lade mig, hehe

Hehe, men nu ska jag fortsätta och titta på favoritserierna, ciao!

Godnatt♥



Jag och söta Suki på nyår♥

Nu ska jag titta på tv, byebye!


19 februari

Hallo!

Nepp, idag har jag inte bloggat men har en bra anledning, jag har inte varit hemma :)
Jag vaknade vid 11 idag med hjälp av väckarklockan (känner att jag måste vänja mig med väckarklockan igen, skolan börjar ju snart) men kände inte för att gå upp så låg i sängen och läste. Inte förrän pappa kom in och frågade om jag ville ut och äta lunch gick jag upp. Vi åt lunchbuffé på en av min pappas kompisars restauranger. Det fanns massa att välja mellan och jag åt mig proppmätt, heh. Efter maten åkte jag, mamma och syrran till Bauhaus och köpte ett "hyllsystem" till våran klädkammare. Det var jättesvårt att få ihop måtten och allt så vi kom inte därifrån förrän 2h senare :/ . Vi hade egentligen tänkt gå i stan en stund också men det hann vi inte med.
När jag kom hem fixade jag nudlar till mig själv eftersom mamma och pappa ska ut. Men nudlar är gott det med :)
Efter maten gick jag ut med Suki och hjälp vad det blåste, det är snöstorm därute!

Nu efter maten är jag sugen på att äta någonting sött, tss, ska gå till köket och se vad som finns nu =)

Ciao!

Suki♥

Det var länge sen jag lade in bilder på sötisen♥
Här kommer några fina bilder på den sötaste hunden på Jorden



















Det får räcka för denna gången♥


Just nu


Usch, ser så himla ofräsch ut :/

Wiee, pappa kom precis hem, är huuuungriiiiiiiiiiiig! Hihi^^


Babbel om pollen

Brrr, var precis ute med Suki, usch vad kallt det var. Just nu snöar det också och då blir det ännu värre, men det värsta är ändå vinden. Suck, när kommer våren egentligen??

Eller nej just det, våren gillar jag inte! Alla som är pollenallergiker håller nog med mig, nu när våren är på väg kommer också pollen. Jag vet att det är väldigt många som är allergiska mot pollen och jag förstår precis hur de känner. Dock är jag inte den som är jätteallergisk mot det men det är min pappa. Därför försöker alltid min pappa åka utomlands under våren, haha. Önskade att jag med bara kunde åka iväg så där..

Varje år har jag haft det jobbigt, jag är inte personen som har problem med att ögonen kliar och rinner och så utan det allvarligaste för mig är min näsa. Man nyser hela tiden och det är som att man är förkyld hela pollensäsongen och jag avskyr verkligen det. En av de värsta sjukdomarna är nog förkylning enligt mig, jag hatar verkligen det. Jag är en person som måste andas genom näsan och då blir det väldigt jobbigt när man exempel ska gå och lägga sig. Det tar alltid lång tid för mig att somna och det är riktigt hemskt.

Varje år har jag testat medicin som sägs hjälpa mot pollen men det har inte hjälpt en enda gång. Jag har minst testat 5 olika tabletter och 5 nässpray förra året och inget hjälpte. Till sist stod jag inte ut mer så fick åka till vårdcentralen och se om de kunde hjälpa mig. Läkaren skrev ut ett recept på en nässpray. Jag hade inga större förhoppningar denna gången heller men det hjälpte faktiskt. Jag blev överlycklig att jag äntligen hittade nått som hjälpt mig. Tyvärr skrev min läkare bara ut två doser så nu har jag bara en kvar, jag hoppas verkligen att den kommer hjälpa mig denna våren med. Att vara pollenallergiker suger, buu!


Ojdå, haha, det var inte precis det här jag skulle skriva om men aja..


Elvin♥

Lite bilder från förra veckan :)
Jag och söta Elvin,♥




Emil och Elvin  ♥

Hm, är det bara för de som har Google Chrome som det tar så lång tid att ladda upp en bild? Det  tog aldrig så här lång tid förut :/


Google Chrome

Just det, glömde berätta att jag inte använder mig av Internet Explorer längre. För några dagar sedan skaffade jag mig Google Chrome och måste faktiskt säga att jag gillar den :) . Den har dock några nackdelar men de kan jag leva med.
Jag har tidigare prövat Safari och Mozilla också. Safari gillade jag med men inte Mozilla :/ . Hah, när mamma kom hem igår och satte på datorn märkte hon att det inte så likadant ut och nu gnäller hon på att hon vill ha tillbaka Explorer igen, hah, min mamma är en person som har lite svårt för att lära sig nya saker och det tar väldigt lång tid för henne att lära sig något nytt. Men som tur är har jag inte tagit bort Explorer så hon kan fortfarande använda den om hon vill :)
Iaf, Google Chrome får 9/10 stjärnor =)

18 februari

Godmorgon!

Nej, jag skojar bara, jag vaknade inte nyss. har faktiskt varit uppe ett bra tag nu. Jag lyckades vakna tidigt utan min väckarklocka, det är typ konstigt. När jag vill sova ut längre vill inte min kropp det, åh, det är alltid så! Men det är okej ändå, vaknar man tidigt får man en längre dag, det känns bra, inte för att jag ska göra något speciellt idag..
Igår hade jag jätteskoj med mina fina vänner. Tyvärr kunde inte Matilda vara med för hon går i skolan nu på sportlovet :/ . Vid 18 träffade jag Amalia & Cindy på torget och vi gick till videoaffären för att hyra en film. Heh, men det gick inte så bra, vi stod där i minst 20 minuter och kunde inte bestämma oss för vilken film vi ville se. Till slut bestämde vi oss för Watchmen. Efter att vi hyrt filmen gick vi till Ica och köpte glass. Sedan promenerade vi hem till Amalia och bakade en kladdkaka♥. Vi åt kladdkakan med glass och hallon, den var super god! Eter kakan gick vi ner till källaren och tittade på filmen.
Jag har länge velat seWatchmen och jag har hört från de flesta att det var en bra film. Njaa skulle jag säga, jag kanske är dum men jag fattade typ ingenting (?) och det är jag faktiskt inte ensam om, Malan och Cindy fattade heller inte. Aja, men vi hade ändå en grym kväll♥.
Tack så mycket för den grymma kvällen♥
Haha, det ser inte så gott ut på bilden men tro mig, den var jättegod. Jag som inte kan äta mycket choklad åt upp allt som låg på tallriken ändå, för att den var så god =)
Cindy gillar inte hallon så jag och Malan tog allt, haha.

Nu ska jag leka en stund med Suki, hon har lite tråkigt tror jag, hon ligger just nu i pappas resväska, haha!
Så himla söt är hon♥

Just det, idag åt jag en bit tigerkaka till frukost, MM vad gott=) , haha inte speciellt nyttigt, jag vet men kunde inte låta bli^^

Tjejkväll

Wieee, Amalia ringde nyss, det blir tjejkväll ikväll! Vi ska vara hemma hos Amalia och Matilda ska också vara med =) . Men nu har jag lite bråttom, vi ska träffas här nere på torget klockan 18 och hyra en film och kanske köpa glass och grädde för vi ska baka kladdkaka, MMM♥

Byebye, vi ses imorgon!


En till gammal bild på mig, haha


Tigerkaka

Hahaha, blev plötlisligt sugen på tigerkaka så bakade en, den blev jättegod, hihi :)

Jaghar inte gjort något speciellt idag, tittat på serier (like always) och lagat nudlar till mig själv, det var jättegott !

Nu ska jag ut med Suki en sväng, både hon och jag behöver lite frisk luft =)


Min ser inte riktigt ut så här men typ ;)


17 februari

Åh nej, det är redan onsdag :(
Snart har halva sportlovet gått men jag känner mig inte alls redo för skolan än (eller vem gör det egentligen?) men ja, sånt är livet.
Idag skulle jag ju på en tjejkväll men jag vet inte hur det blir med det just nu, vi har inte kommit någonstans med planeringen och jag tror ingen av oss orkar ta tag i det, hehe. Aja, vi får se senare...
Mamma åkte precis till jobbet så nu är bara jag och Suki hemma, jag vet inte vart Josephine tog vägen, hörde bara att hon gick ut vid 11 tiden eller något, var bara halvvaken då, haha.
Jag har bara tagit en kopp med honungsvatten idag och känner mig jättehungrig just nu så ska gå till köket och se om jag hittar något smaskigt :) .
Som sagt, jag är lat, har inte orkat lägga in bilderna igen så det får duga med gamla bilder så länge =)
Jag var helt oförberedd..

Semledagen

Nej nej, så klart jag inte glömt att det är semledagen idag :) , dock är jag inte speciellt förtjust i semlor. Men jag vet faktiskt inte varför man har en semledag, någon som vet? :)
Sen sist jag bloggade har jag gjort följande:
varit ute med Suki
ätit middag
tagit en dusch
gjort inpackning med mitt slitna hår
ångbastat mitt ansikte, haha
tittat på mina favoritserier
hm, ja det var nog det?

De flesta tycker nog det verkar som att jag har jättetråkigt och slösar bort mitt sportlov men det tycker inte jag :) .
Jag är en person som både kan släppa loss och vara ute hela dagarna men jag kan också bara vara hemma och ta det lugnt, hihi =) .
Nu ska jag lägga mig i mammas säng en stund och läsa en bok. Sen blir det tv med favorit fruktsalladen =)

16 februari

Buhuu, är fortfarande förkyld :( . Skulle egentligen åka med syrran och träna på Sportlife idag men nej, tyvärr ville inte min kropp det :( . Aja, hoppas jag blir bättre tills imorgon iaf, då ska det bli tjejkväll tillsammans med Amalia & Cindy, yeah!
Nu ska jag ta det lugnt och titta på favoritserien, byebye så länge.

Min födelsedag♥

Har helt glömt bort att skriva om min födelsedag. Iaf, jag fick redan gratulationer av några dagen innan men det var min pappa som var den första som grattade och gav mig en present den 13 februari. Jag gick upp lite tidigare den dagen för att baka min tårta. Min syrra skulle baka den stora tårtan som alla andra skulle äta, jag är som sagt ingen tårtälskare men jag är väldigt förtjust i moussetårtor så en sådan bakade jag. Josephine gjorde en vanligt tårta, har bilder på den men de kommer någon annan dag, just nu är jag för lat.

När mamma vaknade fick jag två presenter av henne och en trisslott, tyvärr vann jag inget :/ . Jag satte mig vid datorn en stund medan tårtan var i ugnen och när jag loggade in på Facebook såg jag att jag fått många gratulationer, blev jätteglad och skrev tillbaka till allihopa :) . Jag fick också fler sms av mina kompisar. Det kändes så bra att så många kommer ihåg min födelsedag och lägger ner tid på att gratta mig, är så glad :) !

Senare på dagen åkte vi till mormor, där fick jag fler presenter. Vi åt middag och umgicks lite, tittade på Melodifestivalen :) . Jag lekte också med söta Elvin. Efter middagen blev det dags för tårta och det var roligt att höra att alla gillade den. Min syrra är rätt duktig på att baka. Sedan smakade de på min tårta och tyckte den med var god, blev jätteglad :) . Senare på kvällen åkte vi hem och sedan lade jag mig. Klart slut, haha.

Nej men jag var jättenöjd med min födelsedag, tack så mycket allihopa för att ni bryr er om lilla mig♥


Denna fina tårtan gjorde jag i HongKong. Jag och syrran gick på bakkurser där och det var verkligen jätteroligt =) . Det ska jag definitivt göra om !


Jag och syrran.
Åh, vill bli brun igen, saknar sommaren.


TACK♥!

Har varit hemma från veterinären en bra stund men har inte orkat skriva bara. Det gick jättebra, de undersökte hennes öga för att se om hornhinnan hade skadats och det hade den inte, jag var jätterädd medan hon undersökte att jag inte ens tittade på. Nu ska vi droppa en slags salva i hennes ögon 2 gånger dagligen i 14 dagar. Tack och lov att hon mår bra♥. De sa att de inte kunde se något fel med hennes hals heller men om det skulle bli värre skulle vi åka dit igen. Hon vaccinerades också som sagt, mot 4 olika sjukdomar, hon var jätteduktig :) .

Nu är hon lite sur och ligger under byrån och sover, hihi. Börjar bli hungrig nu så ska se vad det blir för mat, mamma jobbar kväll denna veckan så det är pappa som lagar mat :)


En gammal bild på älsklingen♥


15 februari

Hallo!

Nu är det måndag igen och en ny vecka. Min födelsedag var jättelyckad och jag hade jätteroligt. Tror inte jag kommer ha ett "kalas" eller så men ska ändå fira med mina närmaste vänner.

Nu i veckan, troligen på onsdag ska jag ha en tjejkväll tillsammans med Cindy & Amalia, det ska bli super roligt! Men annars har jag inte planerat något speciellt denna veckan, ska bara slappa och göra massa roligt. Min pappa ska till Stockholm på tisdag och jag ville faktiskt hänga med först men Carro är i Spanien just nu :/ , typiskt. Jag som ville hälsa på henne för en gångs skull, det har alltid varit hon som kommit hit, tss.
Men på söndag ska jag på bio med Louise familj, det blir troligen THE IMAGINARIUM OF DR. PARNASSUS, det ska bli roligt :) .

Idag ska jag och pappa ta med Suki till djurkliniken för hon måste vaccineras, ska också passa på att fråga om hennes hals och ögon :/ , är jätteoroligt just nu men hoppas det inte är något allvarligt !

Har inte orkat lägga in bilderna från födelsedagen än men de kommer, snart, haha.


En gammal bild får duga så länge


14 februari

Hallu!
Idag är det alla hjärtans dag, yay !

Och nej, jag är inte med någon kille eller så, har ingen ;-). Vi kom hem väldigt sent igår så jag vaknade inte förrän klockan 12.30, gjorde inte så mycket.. Vid 15 tiden åkte vi hit (kusinerna) och det är här jag kommer vara resten av dagen. Det är inte bara alla hjärtans dag idag, det är faktiskt kinesiskt nyår också. Gott nytt år :) Det nya året är tigeråret, rawr ! Haha , vi har precis ätit och jag väntar på att Project runway ska börja:).
Jag fick en jättebra födelsedag med massa presenter tack vare mina nära och kära, tack så mycket<3. Det blev massa bilder men eftersom jag bloggar från mobilen nu kan jag inte ladda upp några bilder, tråkigt, jag vet. Men hoppas alla får en trevlig alla hjärtans dag, kramar♥


13 februari

WIEEE, IDAG FYLLER JAG 16 ÅR♥

Jag vaknade vid 10 idag och håller på att baka en tårta nu :) , vi ska fira min födelsedag hemma hos kusinerna och det kommer bli massa bilder. Tyvärr kommer jag inte kunna uppdatera mer idag, man vill ju inte spendera sin födelsedag framför datorn, eller? ;)

Nu måste jag gå, hoppas alla får en grym lördag♥


Hahaha, en jättegammal bild på mig :)


Godnatt♥

OJOJOJ, DETTA INLÄGGET SKULLE PUBLICERATS I ONSDAGS, VET INTE VAD DET BLEV FÖR FEL MEN HÄR KOMMER DEN. HADE ÄNDÅ INTE SKRIVIT NÅGOT SPECIELLT :)



Godnatt, imorgon blir det NP, jag är taggad!!!

Nu ska jag titta på SYTYCD och sedan blir det sängen♥



Vi hörs imorgon efter skolan :)

Har redan fått en present :) !

Min moster och 2 av mina kusiner bor uppe i Mora. Vi hälsade på de i Juni sist för att gå på min kusin Jennifers student, haha, det var den gången vi gick av från tåget för tidigt och det blev helt kaos. Hahhaha. Aja, vi kanske ska dit igen under Påsk, jag älskar som sagt skidor, wieee♥. Men usch så kallt det är däruppe!

Idag fick jag iaf en present från de. Min moster brukar alltid skicka ett kort och pengar till oss :)


Haha, min andra kusin, Christoffer ska alltid vara den "roliga", han skrev Lars-Olof istället för Christoffer, haha =)


LOOK

GREY&BLACK


Tunika från Bik Bok
Leggins från Gina


12 februari

WIEEE, NU ÄR DET LOV I CA 9 DAGAR, YAAY♥

Skolan var jätteslapp idag, vi tittade klart på Schindler's list, grym film dock sorglig :/ .Idag ska jag och mamma till Emme, vi ska baka något som är typiskt för kinesiskt nyår. Yesyes, glöm inte att det är alla hjärtans dag och kinesiskt nyår på söndag ;) . Men vet ni vad det är för dag imorgon? Jo, februari den 13, alltså min födelsedag. Äntligen fyller jag 16 år, wiee♥


ME TODAY


11 februari

Provet gick helt OK. Orkar inte skriva så mycket om den. Sen har det inte hänt så mycket mer idag. Har dansat, fira kinesiskt nyår på hemspråket.. 

Nu vill jag bara gömma mig, men nåste göra engelska läxan först, byebye.


Man kan ignorera mig och titta på den sötaste Suki♥


I am afraid

För några veckor sedan fick lilla Suki väldigt mycket tvål i munnen. Hon mådde inte alls bra och "hostade" hela kvällen, hon skydde upp en del men det fanns endå kvar i halsen och magen. Jag blev jätteorolig och kunde inte sova på hela natten.

Efter några dagar blev det bättre igen och hon "hostade" inte lika mycket, det hände enstaka gånger, men varje gång hon var ute och andades in friskt luft börjad hon "hosta" igen. Jag var så rädd, den känslan var riktigt hemskt. Jag började tänka på, att en dag kommer inte hon finnas i denna världen och jag är verkligen rädd för att den dagen är här snart. Nu, när jag tänker tillbaka och om jag skulle fått välja igen skulle jag inte vilja ha en hund. Förut förstod jag inte vad älska betydde men nu vet jag. Jag älskar verkligen Suki och vet inte hur jag kommer klara av att leva utan henne. Nu förstår jag att man faktiskt kan ha ett djur som en familjemedlem. Suki betyder jättemycket för mig och jag är jätterädd för att hon ska försvinna, det får inte hända!

Idag badade min bror Suki igen och hennes "hostattacker" har kommit tillbaka igen, jag är rädd, min mage pirrar och allt känns bara jätteobehaligt, jag vill bara gömma mig någonstans och gråta. Men jag vet att jag måste vara stark, hon behöver stöd.

Hon kan heller inte öppna ena ögat, vet inte om hon fått tvål i den eller om hon på något sätt fått ögoninflammation, hoppas verkligen inte det. Om hon inte blir bättre får vi ta henne till veterinären. Snälla, jag ber, låt henne bli frisk och glad igen. Hon är världens finaste och snällaste hund, snälla♥

Jag vill bara sätta på mig öronproppar så jag slipper höra henne hosta och jag förstår verkligen hur jobbigt det är, kommer ihåg när jag hade min halsböld, det var hemskt, riktigt hemskt. Det går inte att beskriva den känslan men det gjorde så ont att jag faktiskt bara vill försvinna härifrån, jag önskade att någon bara kunde slå mig jättehårt så jag svimmade, så jag kunde slippa den smärtan. :(

♥Suki måste bli frisk, måste!♥


Finaste, bli frisk igen!


Just nu

mumsar jag på min fruktsallad. Har tvättat klart kläderna och tagit en dusch, känner mig ren och fräsch igen :) . Ikväll var mamma snäll och gjorde fruktsalladen åt mig, tihi ♥


Snart

Efter imorgon är allt jobbigt över tills sportlovet börjar, yeah. Nu ska jag bara göra klart det sista på idrottsläxan, see yaa♥

IGÅR


10 februari

Suck, börjar bli trött på blogg.se nu. Jag skrev ett inlägg igår och skulle lägga in en bild också men då loggades jag ut och sidan stängdes ner. Jag prövade logga in igen men då hade inlägget försvunnit, försökte skriva igen men det gick inte och jag orkade inte mer sen så struntade i det. Hoppas det fungerar idag i alla fall!

Det var nog inget viktigt jag skrev om igår (eller?) , kommer inte ihåg haha.

Skolan har varit helt okej idag med. Vi håller på att titta på Schindlers list på SO:n, den är rätt bra men väldigt sorglig :/ . På idrotten fick vi tillbaka idrottprovet och gissa vem som fick bäst i klassen, jo jag! Hihihi. När jag fick provet stod det att jag hade fått 35/41,  sen tittade jag igenom häftet men jag hittade bara 3 fel och sedan såg jag att han hade rättat fel så fick 3 poäng till, så jag fick 38/41, MVG var 37, hihi :) . JAG ÄR NÖJD! Vill inte skryta eller så men jag hade faktiskt inte pluggat mycket till detta provet, la max ner 1h 30 min på den, tror inte ens det var så mycket...


Det är jag som tvättar denna veckan, tog dessa bilder precis när jag vara nere med tvätten, tss


See yaaa

Nu måste jag dra, vi hörs senare om jag får tag i datorn innan mamma gör det, haha.
 
Min älskling♥


Me today

Sitter här med apelsinklyftor och en kopp med honungsvatten, prefekt mellanmål :)

Nu ska jag spela lite piano innan jag åker ♥

en dålig bild jag vet, orkade inte..


9 februari

Halloo!

Jaaa, nu är det första Nationella provet avklarat, det gick väl så där, tyckte först att 80 minuter var länge men när man satt där och hade flera sidor kvar och det redan gått halva tiden blev man så stressad. Jag kommer inte ens ihåg vad jag skrivit, aja, inget man kan göra nu, får hoppas på det bästa :)

Om en stund ska jag ta bussen till pianolektionen. Förra veckan kom bussen för sent så jag hann inte ta en runda på Allum, men denna gången ska jag göra det. Är jätteshopping sugen och det var faktiskt länge sedan jag köpte någonting, hih :) .

Just nu är jag jättehungrig så ska ta någonting att äta, ciao!


Hahahah, bjuder på den. (Inte från idag)

Mango♥

Jag har spenderat min kväll framför datorn med min fruktsallad, mumma♥. Kvällens fruktsallad bestod av en halv melon, en mango  och en apelsin, gud vad gott det var! En av mina favoritfruker är nämligen mango, tyvärr finns det inte alls ofta goda mangon här i Sverige :/ .

Nu är klockan 20.00 och jag ska dra mig från datorn för att titta på Design: Simon & Thomas, byebye.

Till mig själv och alla 94:or i Sverige: Lycka till på provet♥.


Gammal bild.

8 februari

Hihi, idag blir lilla Elvin 4 månader, gud vad snabbt tiden går, tänk, om några månader får han tänder och snart kan han gå också, aww..


En gammal bild på lilla sötingen♥


Skolan har varit som vanligt, inget speciellt har hänt. Imorgon ska vi göra vårat första nationella prov i 9:an, svenska läsförståelse. Det börjar klockan 8.20 och kommer hålla på tills 9.40, 80 minuter om jag inte har fel (?). Jag längtar inte precis men man kan ju inte direkt plugga till det så om jag bara gör mitt bästa är jag nöjd. Jag tycker ju faktiskt inte jag förtjänar ett MVG i svenska.

Svenska är förövrigt det tråkigaste ämnet enligt mig.

Nu ska jag försöka komma på något till min idrottuppgift, inte roligt..

AVATAR



Det går inte att beskriva hur bra denna filmen är. Jag kan inte fatta det, visst hade jag förväntningar för denna filmen eftersom den fått så bra kritik men jag trodde verkligen inte att den skulle vara så här bra. Jag var typ gråtfärdig under hela filmen, den var så fin samtidigt som det var så sorgligt. Men jag är en person som gillar lyckliga slut och denna filmen slutade bra, det ger massa plus. Kan inte fatta att personen som kommit på denna storyn är samma person som gjort Terminator och Titanic, jag såg en intervjuv häromdan med honom och han såg inte alls ut som en person som kunde ha en sån fantasi. Okej, jag dömmer folk alldeles för snabbt men han såg verkligen inte ut som det. Men jag är glad att han inte gav upp, alla fattar nog att det inte alls är lätt att göra en sån här film, han och hans team var grymma, tack så mycket. Tycker verkligen den är värd en Oscarpris, den ska få en Oscar om inte fler! Och att filmen fanns i 3D gjorde det ännu bättre, det var inte jättemycket 3D effekter men det var ändå jättebra gjort. Alla färger och alla fina figurer som egentligen inte finns, allt var så himla vackert. Na'Vi folket, så himla fina, Neytiri, jättevacker, hela Omaticaya folket var fina. ÅH, allt folk har sånna fantasier, jag önskar att jag kunde vara mer fantasifull och komma på något sånt här. Planeten Pandora, språket, miljön, folket, djuren, robotarna, åh, allt. Tycker också det är väldigt duktigt gjort av honom att komma på ett eget språk, det kan inte vara enkelt. Jag skulle kunna beundra denna filmen hur länge som helst, skriva massa bra saker om denna och det kan aldrig ta slut, Aw, är förälskad i denna filmen. Dessutom var huvudpersonen grymt snygg, hih :)

Den var definitivt värd 150kr, man måste ju se den i en biograf också! Jag skulle kunna se den flera gånger igen, ÅH! Det går inte att beskriva hur mycket jag gillar denna filmen alltså.

Den var ju samtidigt så hemsk som den var vacker, man ville bara gråta.


Tack Amalia, för att jag fick se denna fina filmen med dig♥

Jag vill så gärna skriva mycket mer om denna filmen men jag hinner inte, *snyft*


7 februari

Wiieee, grattis till Suzana som fyller 16 år idag♥



Godmorgon :)

Idag är det söndag och det är ju lika med en plugg och slapp dag. När jag är klar här framför datorn ska jag dammsuga, mäta rummen och sen ska jag och mamma åka till Bauhaus för att titta och eventuellt köpa golv om vi hittar något vi gillar :) . Plugget får vänta tills jag kommer hem, det är inte så mycket, kemi och matte.

Om ca 5 dagar är det ju sportlov, det ska bli jätteskönt. Men innan dess ska vi ha två nationella prov i svenska och det är inte bra alls. Blää :(


Jag häromdan

6 februari

Yay, I am awake :)

Vaknade för tidigt, som vanligt. Jag satte väckarklockan på 11.30 men vaknade en timma för tidigt, suck, vet inte vad det är för fel på mig. Ville faktiskt inte vakna men min kropp vill visst det :/ . Igår somnade jag framför tv:n, haha, klockan 00.30 typ, jag kan inte vara vaken länge nu för tiden, kroppen har vant sig att få vila vid 23 tiden, haha kommer ihåg precis innan jag skulle börja skolan efter jullovet så kunde jag vara vaken tills klockan 3 utan att vara trött ^^

Klockan 16 idag sitter jag i en biosalong med fina Amalia, det ska bli mysigt! Ser fram emot att få se denna populära filmen, hoppas den inte är överskattad bara..men det tror jag inte :)
Jag och Malan ska in till stan innan bion och ta en fika och kanske en shoppingrunda, hih. Vi åker vid 13.30 typ så måste gå nu, annars hinner jag inte :)



Nu ska jag börja fixa mig, har precis varit ute med Suki och ätit en god frukost.

The way I treat my hair

Det här är mina hårprodukter, använder så klart inte alla på en gång ;)


Schampo, balsam och inpackning glömde jag tyvärr få med på bild..

Kan visa en annan gång tillsammans med min lock och plattång :)

Proppmätt!

Att jag alltid lyckas alltså. Jag åt ju middag ganska nyligen och tänkte låta min mage få vila lite innan jag tar min lilla kvällsfika (som oftast alltid är frukt) men jag kunde inte hålla mig nät jag visste att det låg en stor melon i kylen som väntade på mig. Min syster hade med sig en kompis hem idag och de fick ena halvan och jag tog den andra. Det var inte sååå bra, nä. Nu känner jag mig nästan spyfärdig, bläää. Asså jag var egentligen mätt men ändå kunde jag inte låta bli. Aja, får väl skylla mig själv..


♥Suki♥

Curly hair

Halloo igen!

Jag har inte gjort så mycket sen jag slutade skolan. Har varit ute med Suki ett par gånger, tittat på mina favorit serier och sen har jag också beställt ett nytt abonnemang :) Jag var tecknad för 3 i 2 år och nu slipper jag äntligen det. Jag själv tycker inte 3 är så bra, men nu ska jag ha comviq och har höga förhoppningar för den nu, haha.
Som tur är får jag behålla mitt gamla nummer.

Förut fick jag för mig att leka lite med mitt hår, knäppte ett par kort som jag tänkte lägga upp nu också :)


Ostylat hår





Plattat håret :)


Halvt krull & halvt rakt :)


Klart♥

Nu ska jag äta, byebye!

5 februari

Yaay, äntligen fredag! :)

Jag bloggade inte igår, nej. Blogg.se bråkade med mig som vanligt :/ . Aja, gjorde ändå inte så mycket igår, efter skolan tog jag bussen till dansen och när jag kom hem gick jag förbi Ica och köpte en stor melon, tss. Duschade och åt mat när jag kom hem, sedan åt jag halva melonen, haha! Satt vid datorn resten av kvällen. Eller just det, pluggade lite också (?)

IDAG
Skolan har varit helt OK, fredagar=kort skoldag=grymt. Nu sitter jag här framför datorn och vet inte riktigt vad jag ska göra. Vi får se..

Imorgon ska jag iaf på bio med Amalia, det blir Avatar♥. Vi ska in till stan innan och ta en fika och sedan titta runt i affärerna också. Det ska bli mysigt!


Gammal bild, har ingen ny..

LOOK

BLUE&BLACK


Tunika från Bik Bok
Halsduk från Indiska
Jeansleggins från Gina

3 februari

Tjoo!

Slutade rätt tidigt idag och har inte gjort så mycket sen dess. När jag kom hem satte jag på vattenkokaren och sedan skar jag upp två apelsiner. Så min mellanmål idag blev 2 apelsiner med honungsvatten, :)

Eftersom vi ska ha prov imorgon måste jag plugga nu så byebye!


Me today..

Godnatt♥

Ikväll borde jag egentligen ha pluggat men jag har i stället tittat på tv, inte bra! Jag får väl ägna hela imorgondagen till att plugga då, det är ett måste! Har märkt att jag skriver saker här i bloggen som jag säger att jag ska göra men sedan gör jag det inte, hm. Lat är du Pauline!

Men nu ska jag i alla fall lägga mig. Har sovmorgon imorgon, yihoo :)


Min älskling♥


-

SYTYCD VS House

ÅH, varför måste mina två favorit program/serie gå samtidigt på tv? :( .
Dessa två är de enda jag verkligen följer vecka efter vecka. Aja, denna veckan valde jag SYTYCD, det börjar bli spännande nu :) . Men och andra sidan är det säsongsstart för House, aja får väl zappa mellan kanalerna :)


haha, efter duschen ser jag ut såhär.
Sminket har försvunnit och mascaran har runnit.
Hm, jag har ju vattenfast mascara, hm?


2 februari

Halllllllo!!!

Idag fyller Avishan år, wihho, grattis Aviiiiiii♥ 16år.




Skolan har varit helt okej som vanligt. Vi hade en lång lunchrast idag och då gick jag till torget och köpte lite godis, inte bra jag vet. Men kunde inte låta bli ^^ . Om en stund ska jag ta bussen in till Partille Centrum, pianolektion. Ska också titta runt på Allum lite och se om jag hittar något fint, är jättesugen på att köpa någonting nytt :)

Nu ska jag i alla fall spela lite piano och sedan läsa igenom häftet om nätsporterna som vi ska ha prov i, bläää.

Byebye!

Godnatt♥

Imorgon slutar jag sent, 15.40. Senare på kvällen har jag piano också, :( . Men aja, det var imorgondagen.

 Nu ska jag lägga mig, byebye♥


Jag igår, hahahhaaaa.

13 snart 30

Vad har jag gjort ikväll?

♣ Pluggat biologi till imorgon
♣ Tittat på Design: Simon & Thomas
♣ Spelat piano
♣ Fixat mig för sängen eller nästan, har bara tänderna kvar
♣ Ätit vindruvor :)
♣ Chattat med Carro som är i Spanien just nu, avis :(

Vad gör jag just nu?
♣ Skriver det här, haha
♣ Tittar på 13 snart 30, den har varit bra hittills, Jennifer Garner är grym :)



JaAaa, det var väl det jag ville säga :) , bye!


My dream job

GJorde matteläxan för en stund sen och det var inte skoj! Jag kan aldrig göra en hel läxa själv, jag suger på matte. Fattar inte ens att jag har VG. Fattar heller inte varför jag vill läsa natur. Matte A,B,C,D, hjälp. Blääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääää

Haha, nu känner jag mig mycket bättre. Har precis ätit köttfärssås med spaghetti, gott? Helt okej, jag är ingen spaghetti person, tyvärr. Nu ska jag fixa min efterätt, té med vindruvor, yer yer yer! Sen blir det lite plugg och sedan tv. Design: Simon & Thomas♥

Jag älskar allt som har med design att göra´och vill verkligen jobba med något som har med design att göra. Tyvärr blev inte jag den lycklige som fick den talangen. Det kommer alltid att vara mitt drömjobb dock, forever
Jag vet inte om jag vill vara en kläddesigner, skodesigner, inredningsdesigner, arkitekt eller hålla på med industrielldesign. Det finns så himla många olika men jag tror det alltid har stått mellan arkitekt, kläddesigner och inredningsdesigner, me love♥.  My dream.


BLUUUUUUUUUUUUUUUUUUEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE


Chopchopchop

Lilla Suki har klippt håret, hiih :)



LOOK

WHITE


T-shirt från HK
Kofta från Esprit
Jeans från H&M


1 februari

Wihooo, endast 12 dagar och några timmar kvar tills jag fyller 16år, yeah!

Skolan har varit helt okej idag, den slutade dock illa. Eller illa och illa, men Tobbe i min klass fick reda på min kod till mitt kodlås precis innan vi skulle gå hem. Han ville ha tuggummi och då ville jag byta kod och därför hjälpte Rasmus mig. Men sedan bytte han koden utan att jag fick se och när jag ville att han skulle öppna låset så jag kunde gå hem sa han att han inte kunde koden. Först trodde jag att han skojade med mig men sedan kunde han faktiskt inte få upp låset så han fick flytta över alla sina böcker till mitt skåp och vi använde hans lås, eller mitt egentligen.

Som tur är har min brorsa ett likadant kodlås här hemma så jag lånar den så länge och får köpa en ny imorgon eller nått. Inte jätteroligt, nej.


me today

Feg

Nu känner jag mig mycket bättre. Jag gick till skolan lite tidigare idag för att få prata med Ulrika, jag sa till henne att jag inte kunde prata med P och det respekterade hon. Det var skönt att få det sagt och nu mår jag mycket bättre för det. Dessutom är det 1 februari idag och valet är redan gjort för de flesta. Jag vet inte vilka skolor hon har valt men jag tror hon valde samma skola som mig som första val, aja. Det är bara 3 år, (jag är positiv, duktigt va?) sen är jag fri från allting, yeah. Eller inte.

Jag ville också prata med Ulrika om att jag inte tycker att jag förtjänar MVG i svenska men jag vågar inte. Vet egentligen inte varför men jag vågar inte.

Idag fick vi häftet med texterna vi ska ha i Delprov A som vi ska ha på tisdag, 80 minuter har vi på oss. Temat är "I Gränslandet", texterna var inte så värst svåra att förstå men sedan fick vi ett papper där det stod vad andra elever svarat i det nationella provet år 2008 eller någonting. Det fanns 3 olika svar och jag tycket svar 1 lät bra men när jag tittade längre ner var den icke godkänt. Jag fick typ panik, läste igenom alla frågor och svar och svaren på nivå 3, alltså de bästa svaren, så skulle aldrig jag skrivit. Därför känner jag väldigt stor press nu, jag har ju MVG i svenska. ÅH! Jag har inte MVG i matte eller engelska och det känns ändå rätt skönt. Jag vet att jag inte kan höja mig i matte men jag har en chans att höja mig i engelska och jag ska göra mitt bästa. Sen ska vi ha ett nationellt prov i ett av NO ämnena och jag hoppas verkligen att vi inte ska få kemi, då är jag bokstavligt talat död. Jag vill behålla mitt MVG i kemi och om vi ska ha ett prov på det kommer jag inte klara det och då kommer hon sänka mig, bläää. Snälla, snälla, snälla, snälla, snälla, snälla sig att vi inte ska ha kemi som vårat nationella prov, snälla!

RSS 2.0
Blogg listad på Bloggtoppen.se