Valborg!

Hejsan! Jag är ju ledig idag och vaknade vid 9 tiden för att dammsuga. Det skulle komma två personer hit för att kolla om renoveringen vi vill ha. Så har bara städat hela morgonen. 

Dagens planer är att först tvätta kläder och sedan åka in till stan med Pernilla för att kolla på cotegen, det ska bli jätte kul och A&C ska vara med och dansa där. Sen ska jag nog sova över hos Pernilla...

Igår var jag och några till hemma hos R. Asså jag typ älskar hans hus, är så himla avundsjuk på alla som bor så fint. Jag har känt honom i ca 3 år och har aldrig varit hemma hos honom, konstigt. Först spelade vi lite guitar hero och jag sög, suck^ , sen fick jag en rund tur med honom i hans hus, hihi. Sen blev det film Saw 3. Jag har redan sett den en gång innan men kommer inte ihåg så mycket, den var jätte bra och mamma kom och hämtade mig vid halv 12 då hon precis slutat jobbet. Det här var min onsdagskväll =) . 

egopics, tss

/Pauline♥


Funkar

fortfarande inte...Mamma ska ringa till bredbandsbolaget igen för 100 gången, asså jag hatar det! Alla i min familj tycker det är irriterande att den alltid ska hålla på såhär och när vi ringer till de så säger de att de ska fixa det men det blir ändå inte bättre, bara värre! Mamma ska hitta ett nytt bolag och byta till det, hejdå till detta skit bolaget!

Kram pauline

Internet problem

Hello!

Åh, vad jag hatar vårat bredband ibland! Asså den dampar och är skit seg, fast det står att den är normal, har försökt fixa den nu men det går inte så jag skiter i det! SKa vara lite duktig och följa med Pernilla ut. Hon ska springa och jag cykla. Hihi, faktiskt för att jag är ju pollenallergiker och därför blir man välditgt täppt i näsan och ögonen rinner och då blir det så jobbigt att springa. Ja, jag vet, dålig anledning. Hehe. Aja, nu ska jag dra,  sedan blir det tacos till middag, mums!

/Kram Pauline

Dagens klädsel!

Kofta och jeans - Present

Double shot at love

Dags för de ikki twins igen, det är söndag! Ska fixa min dagliga fruktsallad och sedan mysa i mammas säng och kolla på twinsen och sedan på abdc (L) . See you tomorrow!

/Pauline!

:(

Det blev ingen lång runda på Liseberg, jag trodde att min mage skulle bli bättre men det blev den inte, så efter vi sett Amalia och Göte Lejon tog vi spårvagnen hem. Vi skulle gå av vid Svingeln och byta bussen men vi missade hållplatsen så vi gick av vid Redbergsplatsen och fick byta till ettan mot östrasjukhus. Där fick vi sitta i 10 minuter och vänta på Partille Centrum bussen. Den tog massa omvägar så jag kom inte hem förrän nu. 

Tänkte fortsätta med min kärleksbok och sedan vila en stund. Jag tror det kommer gå över för det är mensen som är på väg


Hatar mensvärk!

/Kram Pauline

Ciao!

Nu ska jag till Liseberg  med P, hejdå! Jag kanske, bara kanske hinner skriva nått när jag kommer hem också. Ska ta med mig kameran =) !

/Paulineeeeee

17 again!

I fredags kollade jag ju på bio med Louise. Det blev filmen 17 again med Zac Efron. Den var jätte bra och super gulligt när det blev sådär sorgligt, rekommenderar den verkligen! Såklart så hade vi popcorn, läsk och snacks till bion, annars kan man ju inte kalla det för bio, eller? Ja, efter det fick vi vänta jättelänge tills pappa kom och hämtade oss så medan vi väntade tog vi lite kort. 

Louise :)
Och så jag som ser ut som en tjockis!
/Pauline♥


Ajajaj!


Hejsan!


Aj, vad ont jag har i magen :( . Asså jag vet inte varför men det har varit så hela morgonen och det vill inte gå över. Jag har lovat Pernilla att vi ska åka till Liseberg idag och jag vill gärna inte svika henne så jag får hoppas på att det blir bättre. De senaste dagarna har jag haft problem, haha eller det är inget stort problem men jag vet verkligen inte om jag vill ga guldpass eller bara ett vanligt lisebergskort. Det är så himla svårt! Fast nu lutar det mer åt guldpass hållet. 

Som man ser så har inte jag bloggat så mycket, finns två anledningar. Igår gick jag upp tidigt och tog en dusch, sedan åkte jag, mamma och syrran in till stan och åt brunch men mammas kollegor. Sen gick jag och fixade mitt pass som tog cirka en timme för det var lite problem och så. Efter det gick vi till Nordstan och jag har köpt nya löparskor nu! Yes, de är nästan lika fina som mina  gamla, men jag är nöjd. När vi shoppat klart åkte vi hem och hämtade upp Suki, därefter åkte vi till Emme, det var så längesen vi var där! Det var kul, Emil fyller år på måndag så vi åt tårta och grillade =) . Och när vi kom hem så var redan klockan ett så därför har inte jag kunnay blogga. Japp, klart slut.

Emils tårta, hih. Han fyller 11 år!

/Kram Pauline

It's over now

Hello!

Idag hade vi ett engelska prov (grammatik) på morgonen. Det gick sådär men man får hoppas på det bästa. Sen har resten av skoldagen gått snabbt och nu sitter jag här och vill göra om bloggen igen. Fast jag kommer inte på några ideér så det får bli senare. Om en halvtimme ska jag till sista moderna danslektionen, jag ska ju inte fortsätta i det här, hoppas jag inte bara ångrar mig, blä :) . Efter dansen måste jag skynda mig hem för jag ska på bio med Louise, det blir 17 again. Skriver vad jag tycker om filmen imorgon för det blir försent ikväll. 

Fick reda på att min morbrors fru (emelies mamma) är gravid, jag är så himla glad! Det känns som att jag ska få ett till syskon och det är ett av mina wfterlängtande önskningar,  wie! Hon är i fjärde månaden och bebisen beräknas att födas vid september ungefär, jag längtar! Hihi<3

Skriver mer senare

Här kommer bilder =) 

/ Pauline♥

I don't want to know

Hellu! 

Ja, som man ser så bloggade jag inte igår. Anledning? Ja, för det första så lovade jag mig själv och bloggen att plugga mer ordentligt nu och då går ju läxorna före datorn och tv:n. Så igår blev det först piano efter skolan, det gick rätt så bra, sen gick jag hem och åt mat. Tog en lång och skön dusch och efter det gjorde jag iordning min fruktsallad och gick in till mamma och läst läxan med henne. Sen ville jag plötsligt att hon skullr göra något med mitt nytvättade hår, så det blev två fina inbakade flätor, glömde tyvärr ta bild på det.

OKej, går över till dagen nu
PÅ morgonen kom jag nästan försent till mattelektionen det var inte så bra. Sen hade vi idrott utomhus för första gången detta året, det blev att springa 3 km som uppvärmning och sedan brännboll, mitt lag förlorade...Efter idrotten fick jag reda på en sak (som jag inte kan skriva här, iaf inte nu), denna saken har gjort så att jag haft en klump i magen hela dagen och kommer att ha det framöver, åh jobbigt!!! Spolar fram lite nu, sista lektionen var spanskan och vi håller på att kolla på en film nu som vi påbörjade igår. Den heter pans labyrint och är på spanska men vi har med engelsk text så vi iallafall fattar något  :) . Den är faktiskt jätte bra, vi ska fortsätta och se på den imorgon

Aja, slutpratat om det, nu blir det plugg i svenska och sen öva inför provet med mamsen, hej så länge!

Haha, jag på bilden förra året (påsk) uppe i Mora hos kusinerna!

/Pauline♥



Almost done!

Yeaaah, har precis gjort klart min nästsista uppgift i kärleksboken. Jag ska skriva klart min recension till min bok imorgon på lektionen och sedan har jag bara renskrivning och göra min kärleksbok lite finare kvar. Och har cirka en vecka på mig så det är gott om tid. Äntligen en sak mindre jag behöver vara orolig för!

Nu är det hemkunskapen som står på tur, jag gör oftast läxan kvällen innan vi ska ha läxförhör. Så imorgon blir det förhör om mjölk och ost, haha! Men ska gå till mamsen med fruktsallad och plugga vidare nu, see you tomorrow!

Här kommer outfiten och egopics!
/Kram pauline


Pluggar!

Hejsan!

Har precis kommit hem från skolan och tänker börja plugga lite smått. Ska gå och hämta nått att dricka och äta för då blir det mycket lättare att koncentrera sig. 

Skolan har varit som vanligt och jag är nästan klar med elmotorn som vi håller på att göra på tekniken. Maten i bamba smakade **** idag! På fabben tänkte jag utnyttja tiden med att läsa på lite läxor så jag slipper göra det hemma men nej det blev tyvärr inte så. Jag sitter ju bredvid Martin i klassrummet och han är en person som inte gillar att hålla tyst eller sitta och plugga på lektionerna. Så därför störde han mig hela lektionen och jag fick inte gjort ett skit. Haha, fast han är så himla skön och en super snäll killkompis!!!

Nu blir det plugg, skriver mer senare om jag hinner! 
Skriva en uppsats - svenskan
spela piano
läsa på hemkunskapsläxan
plugga i kemin

/Kram Pauline

"Festen"

Igår var jag ju på "fest" nere i lokalen som Kajsa hyrt. Först blev det mat, tacos. Kajsa hade gjort en bål, fick aldrig veta vad hon hade blandat i men det var gott fast det såg ut som avloppsvatten, hehe. Sen öppnade hon presenterna och vi fick chips, godis och cider. Efter det så gjorde vi inte så mycket mer. Dansade lite och snackade med alla, that's it! Gick hem vid 23 tiden...

Orkar inte skriva så detaljerat så det fick bli en super kort sammanfattning om kvällen. Här kommer gårdagens outfit och lite egopics!


Linne - JC
KOfta - Vet inte?
Kjol - Zara
Tights - Kappahl



Det blir att för idag, see you tomorrow!
/Kram Pauline

Haha

Nu orkar jag inte plugga detta mer. Jag har precis skrivit klart min andra uppgift och jag är riktigt stolt över mig själv, har skrivit i ca 1 och en halv timma och gjort klart två hela uppgifter. HIhi, det belönar jag mig själv med att fortsätta plugga imorgon. Har bara pianoläxan kvar, måste verkligen skärpa mig med det, jag slöar för mycket!

Saker jag är orolig för!
Vecka 17
- Pianoläxan
- Prov i engelsk grammatik
- Kemiläxförhör
- Biologi läxan?! :S

Vecka 18
- Lämna in kärleksboken (super orolig över min svenska...stor del av slutbetyget)
- Prov i biologi. (Sex och samlevnad)

Vecka 19
???????????

Vecka 20
- Matteprov!
- Prov i Religion. FÖrhoppningsvis sista provet för terminen!

Ja, det var allt för denna gången! Ciao!


From now on

Hellu!

Jag har tänkt plugga lite nu. Min kropp börjar känna pressen, stressen och nervositeten mer och mer nu så det är lika bra att börja plugga ordentligt (pluggade innan också men inte så bra) och göra det bästa som jag kan så får man inga skuldkänslor om slutbetygen sen för då har man ju gjort sitt bästa. Nu blir det lite svenska, kärleksboken. Det är faktiskt ett ganska stort projekt inom svenskan och är en stor del av betygen i svenskan, biologin och so! Så nu ska jag verkligen läsa ordentligt varje mening, varje text jätte ordentligt så det är korrekt svenska, inga stavfel, lättläst och spännande. 
Jag tog inte med mig andra läxor hem så det blir mer pluggande om de andra imorgon då jag inte har någon träning eller annat skit :) . Ska plugga i cirka två timmar nu, sen blir det mat och efter det mycket piano spelande som jag latat med hela veckan, ska se till att spela så mycket så jag kan min låt. Denna veckan är det en Menuett från Mozart och min andra låt: RIver flows in you, kan nästan spela hela utantill nu, det är bara slutet som krånglar...

Jag kanske har skrivit det innan men här kommer det igen. Jag har en vana att alltid ha ställt väckarklockan oavsett om det är helg, lov eller vanlig skoldag. Det gör jag bara för att jag ska vara van vid ljudet så jag inte bara struntar i det och somnar om om det exempel är en skoldag. Det händer faktiskt lätt, kroppen styr en när man sover, då kommer man inte ihåg vissa saker så därför gör jag det. Vill verkligen inte komma försent till skolan, det är så pinsamt. 

När jag kom hem från Kajsa fest igår som faktiskt var väldigt trevligt men dock gjorde vi nästan ingenting (skriver om det i nästa inlägg) . Sen gick jag hem och kollade på tv tillsammans med mamma, trött som jag var somnade jag och väcktes en stund senare av mamma som sa att jag skulle gå och lägga mig. Jag orkade verkligen inte ta bort sminket så sköljde ansiktet, tog av linserna och borstade tänderna snabbt och vips så låg jag i sängen och sov som en stock. 

Nästa dag (idag) vaknade jag av väckarklockan som ringde klockan 10.30. Ja, hade då sovit i ca 10 timmar. Jag gick upp och åt frukost, sen blev det lite tv och satte mig till sist vid pianot och spelade en stund, sen blev det dags för dans. Pawel var i Spanien så vi hade en tjej som heter Joanna och som också pratar engelska, hon var jätte duktig och vi hade skoj. Pawel skulle engetligen ha hunnit tillbaka men hans pass blev stulen så han blev tvungen att stanna där och fixa ett nytt pass så det kommer ta några dagar, stackars...

Aja, nu blev det ett väldigt långt inlägg men det är så kul att skriva om sig själv, liksom få skriva ut allt som hänt, tankar och känslor. 

Plugg i 2 h, bye! 

/Kram Pauline

Sun

Halloo! 

Vaknade vid 10 imorse och gick ut med vovven, sen latade jag mig vid tv:n en stund. Till frukost blev det lite rester från gårdagen och efter det försökte jag hitta några klädesplagg till att ha på mig ikväll...Men tyvärr så tycker jag inte jag har några kläder men det får nog bli en kjol och nån fin tröja :) .

Nu har verkligen våren kommit! Jag älskar det fina vädret med sol och värme men det är också ganska jobbigt. Det är nu alla träd får löv, blommor får knoppar osv men då kommer ju också pollen och jag är allergisk mot det. Så bara jag har öppet fönster nyser jag men som tur är så kliar inte ögonen, yes! Har ju linser nu så det är inte alls bra om jag kliar...Haha, men pappa är ännu värre, han nyser hela tiden och då menar jag verkligen hela tiden! Jag ska nog säga till mamma att köpa tabletter till mig, orkar inte ha en rinnande näsa.

Här kommer gårdagens outfit som jag inte hann lägga in igår!

/Kram Pauline


I did it!

Helloo!

Hemma från dansen nu, är egentligen tvungen att dammsuga nu men det får vänta tills imorgon, jag förtjänar faktiskt denna kvällen med slapp! 
På matten idag fick jag tillbaka mitt usla prov, det gick verkligen **** dåligt men jag fick ändå ett VG (33/40) och det är jag jätte glad över! Sen hade vi beeptestet och jag är så glad!!! FIck 8.10 och det är ett VG, det som jag verkligen vill ha! Hag blev egentligen redan trött vid punkt 4 mer jag kämpade och var helt slut vid 8.10 . Kom delat andra plats med Pernilla och Sanna, Maja var bäst =) . Super nöjd! 

Dansen idag gick väldigt fort och det var rätt så skoj, sista gången nästa vecka. Jag har bestämt mig, ska iallafall inte fortsätta med denna dansen nästa termin så det blir bara jazz för min del. Men jag vill inte bara träna en gång i veckan så ska försöka hitta yoga kurs och antingen vanlig aerobics eller dansaerobics! Får se vad det blir...



Nu ska jag slappa vidare, tänkte kolla på Harry Potter och fenixorden, har inte settr den än :P . Ha det bäst!

Me like!

Yees, såklart jag gillar att ta kort. Men här kommer bara egopics, sorrry /: . 



KOmmer fler bilder, måste fixa lite saker. 

/Puss Pauline

090416

Hej!

Idag har det varit en dålig dag, vi fick en timma på oss att jobba på kärleksprojektet och jag fick inte gjort ett skit! Så ska ta hem arbetet under helgen och jobba så mycket jag hinner. Middag hos Kajsa på lördag och dans på söndag...

Kan berätta lite mer om Kajsas grej.
Hon fyllde ju år i förra veckan (9 april) och tänkte bjuda hennes närmaste på en middag + dans och grejer =) . Det ska bli mycket trevligt! Jag vet inte så mycket om det än men det blir nog mat (tacos), dans, godis, dricker, chips m.m . Jag längtar redan!!!

Imorgon har vi sovmorgon, engelskan är inställd för Linda skulle nånstans, kommer inte ihåg... Sen blir det beeptest på idrotten, super läskigt tycker jag men det är bra att ha det gjort. Mitt mål är 8.0 . Det måste jag kunna få, annars har jag liksom försämras sen förra terminen och innan de. Det är värsta konstigt, har inte blivit bättre än för två år sedan men inte heller sämre, knäppt :/ . 

Nu måste jag ner till tvätten igen, bye!

Dagens!

Are you ready?! . Här kommer den igen...

Dagens frukost; hönökaka med skinka =)
Dagens lunch; kycklingsallad :)
Dagens mellanmål; äppelpaj med vaniljvisp, mums! Varning!
Dagens godsak; Kycklingsalladen med pasta, godaste rätten på skolan (L) (+nyttigt, yeah!)
Dagens väder; sådär, regnat under natten, tråkigt /:
Dagens måste; do homework! (Already done)
Dagens klädsel; Scroll down!


Linne under -JC
Tunika - Zara
Tights - Gina

/Kram Pauline


Happy or not?

Hejsan! 

Nu har jag suttit en stund här vid datorn och läst alla mina favorit bloggar, super kul! Dansade min näst sista jazzlekton idag och det gick sådär, jag var inte riktigt på danshumör kände jag så min lärare blev inte så glad över mig...

Skolan har varit skit (like always) . Jag fick MVG på en idrottsuppgift så det gjorde dagen lite bättre men sen fick vi också réda på att det är beeptest på fredag så vet inte riktigt om jag ska vara glad eller ej... suck^^ . På engelska lektionen fick jag veta att jag bara fick VG på mitt muntliga "förhör"  och det gjorde inte dagen mycket bättre så MVG:n var trots allt inte så bra ändå den tog med sig otur. (Haha, skylla på det var en väldig dålig bortförklaring)

Aja jag ska göra mitt bästa på testet och målet är 8.0, som förra terminen.

Nu ska jag hämta min USB kabel så jag kan lägga in bilder på dagens klädsel =) . CIAO så länge!


Nöjd!

Hejsan! 

Nu sitter jag här vid datorn igen och borde egentligen sitta vid mitt skrivbord och plugga, menmen det här är ju jag! Pluggandet får vänta tills efter maten eller ännu senare, tv:n och datorn är ju viktigast, eller iallafall för mig! 

Dagen har varit extra bra idag, första skoldagen efter lovet. Vi hade ingen spanska idag och vanligen innan spanskan brukar vi ha en håltimma och nu fick vi en extra lång så jag och några till gick hem till Martin. Jag och P spelade CS och det gick väl sådär, kan ju inte riktigt säga att vi var grymma precis, då är det en lögn:P! Sen gick vi ner till de andra och spelade Halo 3 på Xbox:en, det gick inte heller så bra där, R var typ bäst av alla, suck^ . Sen blev det hemkunskap, dagens sista lektion, vi gjorde vegetarisk lasagne och det var faktiskt gott =) . Förvånad blev jag iaf. Sen visade vår lärare hur man får ost av mjölken och det stank ****! 

Just det! Vi fick tillbaka vårt Franska Revolutionen prov idag och jag fick MVG, super nöjd och stolt över mig själv. Ska gottgöra mig sen med lite godsaker, det förtjänar jag ändå!


Nu ska jag kolla på film! Men ska såklart inte glömma att lägga in några ego pics =) .



/Kram Pauline

090413

Hejsan!

Jag har precis ätit frukost och tänkte sätta mig här vid datorn och kolla på film. Det låter som om jag är väldigt lat men jag tänker faktiskt arbeta med min kärleksbok samtidigt som jag kollar och det är väl bra =) 
Vaknade vid 10 tiden idag och det första jag tänkte på var att det är skola imorgon! NOO, tänkte jag bara, usch :( . 

Aja, nu tänker jag vara duktig och jobba hårt! Sen blir det också mycket pianospelande =) .

Ciao! /Pauline

Dagens!

Jag hade inget och göra så jag tog kort på kjolarna nu istället :) . Bilderna kommer längre ner, här kommer dagens! 

Dagens frukost; 3 bullar (kinesisk frukost) med té
Dagens lunch; Inget...
Dagens mellanmål; kyckling med bacon macka =) . 
Dagens godsak; mackan som jag och mamma delade på på fiket (L)
Dagens väder; rätt så bra men det var inte lika varmt som igår, ca 16 grader
Dagens måste; kolla på MTV!
Dagens klädsel; Har ingen bild på det men hade jeans och vitt linne från H&M och kofta från Zara

Här kommer mina älskade kjolar!
Från Zara 199kr .

BikBok 249kr
Bikbok 249kr

PS. På bild 2 och 3 är inte kjolarna likadana. Tyget är nog samma men modellen skiljer sig lite, man kanske inte ser det men det gör man när man sätter på sig den =)

/ Pauline♥

MMM

Hej igen!

Nu har jag precis ätit och är proppmätt, min syrra lagade någon nudelgrej och det var jätte gott. Ska bara vänta lite så maten hinner smälta sen kommer min älskade fruktsallad igen! Men denna gången har jag lagt till honungsmelon, så får se hur det smakar tillsammans med det vanliga :) . 

Förut var jag på stan med mamma och fick mina efterlängtande kjolar, 3 stycken! Och jag är jätte nöjd över dessa köpen sen gick vi också till ett café Mokki och fikade lite, mysigt! Jag har inte hunnit ta kort på kjolarna än men jag gör det imorgon och då lägger jag in en bild på de =) . 

Cirka klockan 21 börjar "A double shot at love" , jag vet inte riktigt varför men jag har förälskat mig i denna serien så ska sätta mig framför tv:n med fruktsalladen och kanske popcorn sen, hihi. Den är förresten på MTV.

Just det, igår såg jag på SAW 5 och den var super bra men slutet var som på de andra, lite konstiga men ändå bevis på att det kommer komma en fortsättning så ser verkligen framemot SAW 6! Sen såg jag också på Wild Child och den var rätt så bra, killen i den filmen var så snygg!!!

Nu ska jag leta runt på lite bloggar och se om jag hittar någon intressant. Jag har nämligen blivit besatt av bloggar, läser ganska många dagligen. Kan skriva vilka också =) . Skriver först de bästa och sedan sämre och sämre. Jag älskar såklart Kenza's blogg mest!

www.kenzas.se
www.lisaplace.devote.se
www.tdivkovic.blogg.se
www.paulinadanielsson.blogg.se
www.desireenilsson.blogg.se
www.designadinblogg.se
www.lindaslya.blogg.se
www.ellamarie.blogg.se

och ibland blondinbellas också...

/Kram Pauline

Dagens!

Det är så fint väder idag och typiskt så har jag inga planer för att gå ut...Asså jag skulle kunna gå ut och ta en promenad men det är liksom påskafton och jag går ut på en promenad själv, lite mobbat tycker jag då. Här kommer dagens!

Dagens frukost; hönökaka med skinka och té
Dagens lunch; lite gofis från påskägget :)
Dagnes mellanmål;  the same as well, banana
Dagens godsak; Candies!
Dagens väder; det bästa hittills alltså! När jag kollade termometern stog den på 29,8 grader men det kanske är lite överdrivet, den står exakt mot solen...Men ändå, i love it!
Dagens måste; Gå UT på en promenad med älsklingen
Dagens klädsel; En långärmad randig tröja från esprit och en hög vit kjol från Hongkong
Jag orkade inte ta kort på det idag.

/Puss Pauline



Gårdagens outfit

Japp här är jag igen!
Jag glömde nämligen skriva dagens igår så här lägger jag in en bild på gårdagen klädsel :) .

Hon förstörde alla mina planer för dagen, nu blir det hemma hela daan, så ***** arg! Men hoppas verkligen någon ringer och vill göra nått för jag vill verkligen inte ruttna här inne!!!

OUTFIT

T-shirt - hm, kommer inte riktigt ihåg vart jag köpt denna söta t-shirten :) .
Linne - Gina Tricot
Tights - Kappahl

/Pauline!


090411

Idag är det påskafton!

Jag har inte hunnit göra något än, känns det som. Vaknade vid 10 tiden, gick sedan upp och åt frukost, ja det är allt jag gjort idag :) . Men jag är så himla arg! Mamma ska alltid bryta löften hon lovat mig! Asså det är inte alls denna mamman jag alltid velat ha, min drömmamma ställer alltid upp och tänker alltid på barnen före allt. Hon är inte den jag önskat mig...


Mina skor jag köpte igår! =)


/Kram Pauline




I'm Back

Hellu! Jag är på ett super glatt humör! Precis kommit hem från Ikea, det blev inga köp men jag hittade massa som jag ville köpa fast det kommer inte bli köpt förrän vi renoverat mitt rum, oh jaa, det kan ta några år. Efter det gick vi till ett litet shoppingcenter där jag hittade ett par jätte söta tygskor! Och såklart jag köpte de, lägger in en bild på de sen :) . När jag kom hem såg jag ett stort påskägg på mitt skrivbord, hihi, det var mamma som vart och köpt godis till mig :) . Mums, jag kommer äta mig tjock denna helgen, se upp för här kommer jag!!!

Dock var den inte full men det var lika bra, då slipper jag bli såå tjock iallafall =)


/Kram Pauline 

090410

Goodmorning!

Jag har precis varit inne i duschen, älskar att duscha precis efter man vaknat! Dagens planer blir att åka till Ikea med mamma, ska kolla på lite prylar till rummet :) . Sen kanske det blir en sväng till Backaplan med Pernilla, får se vad jag hinner med. Men nu tänker jag fixa iordning mig och äta frukost, bye!

/Pauline♥

Dagens!

Här kommer den igen :) !

Dagens frukost; en banan
Dagens lunch; donken :P
Dagens mellanmål; vanilla latte =)
Dagens godsak; Gratis mat på donken, Kajsa bjöd <3
Dagens väder; vindstilla + varm sol, yeah :D . 18 grader
Dagens måste; ta kort på outfiten. (gjort (:)
Dagens klädsel; Bild längre ner =) .

Kofta - Vero Moda
Tunika - HongKong
Tights - Gina
Bred skärp - JC

Dags för mitt godis (fruktsallad)

/Kram Pauline


Stort Grattis till Kajsa!

Hejsan! 

Som man ser så har jag inte hunnit sätta mig vid datorn förrän nu. På morgonen väcktes jag av att Pernilla sms:ade mig. Hon skrev att när vi var klara skulle vi gå till Kajsa, hon fyller ju år idag! Stort grattis till Kajsa! Jag fixade iordning mig och efter en timma blev jag klar. Mötte Pernilla och Martin på vägen, sedan gick vi tillsammans till Kajsa. Pernilla hade tagit med en muffins som vi satte i ett ljus och tände den, sedan gick vi och ringde på och när hon öppnade sjöng vi för henne och gav henne muffinsen. Sen öppnade hon presenterna som jag och Pernilla hade köpt till henne, det blev en mascara från Loreal och en stor och fluffig borste till ex. solpuder. 
Efter det bestämde vi oss för att åka in till stan, Kajsa ville bjuda oss på något att äta. 
Det blev på donken, enkelt och gott! Hihi.
Sedan fortsatte vi att gå på stan, fast jag hittade tyvärr inget intressant /: , hehe men födelsedagsbarnet hittade massa saker, super glad för henne! När vi tog bussen hem gick jag förbi ica för det var min tur att laga mat, det blev paprika fylld med köttfärs, mycket gott faktiskt!

Mamma har lovat mig att vi ska få göra om lite saker i mitt rum, kan inte skriva så mycket om det nu för inget är riktigt bestämt än.

/Pauline♥


Dagens!

Nu har jag ätit middag och proppat i mig en full skål med frukt, mums! Tänkte lägga till en sak på dagens. Dagens godsak!

Dagens frukost; 2 bröd med skinka och ett glas oboy
Dagens lunch; inget
Dagens mellanmål; banan!
Dagens godsak; en full skål med fruktsallad! 
Dagens väder; regn på morgonen, sen har det bara varit mulet, just vita moln. 12 grader.
Dagens måste; skriva på bloggen, inte vara lat!
Dagens klädsel; har tyvärr ingen bild på det men kan berätta lite kort. Tights med en t-shirt från Zara. Enkelt och bekvämt, bäst!

Japp, nu tror jag inte det blir fler inlägg för dagen. GOODNIGHT!!!

/Kram Pauline♥




Shopping

Åh, jag är så himla shoppingsugen!!! Jag har faktiskt pengar så skulle faktiskt kunna åka in till stan imorgon eller någon annan dag men hittar ingen som vill shoppa med mig...Suck^ . Asså Pernilla skulle kunna åka med mig men hon har ju absolut inga pengar så hon kommer inte tycka det är så skoj och jag vill gärna gå med någon som har samma mål som mig. Att shoppa loss!!!! 

Kläder, skor, smycken som jag vill ha. Dessa affärerna!
BikBok
Gina Tricot
Zara
Rut m fl.
Cubus
Bianco
Glitter
Ur&Penn
Indiska
Stadium 
OCH MASSA MER! ÅH, VAD JAG LÄNGTAR TILLS JAG BÖRJAR TJÄNA PENGAR OCH KUNNA KÖPA VAD JAG VILL!!!!!!!! (L)

/en desperat Pauline

090408

Halloj!

Kan börja med gårdagens händelser.
Jag skrev ju två inlägg igår men hann aldrig skriva vad som hände på kvällen därefter. Först så kom Pernilla och Suzana hem till mig, jag var tvungen att äta...Efter det gick vi till Pernilla, hon åt medans jag och Suzana läste massa blondin skämt, haha! Sen kom Matilda också och då bestämde vi oss för att åka in till stan,  Heden. Vi gick till donken, Pernilla blev så himla sugen på en Big Mac, sen blev det glass för de tre också, jag var super mätt! Sedan tog vi bussen in till Allum och vidare med en annan buss hem (Pernillas hem) . Vi skulle vara hemma halv elva men klockan var bara halv tio så vi tog en sväng runt Kullergärdet. Det är bra med frisk luft och motion, haha, me like! När vi kom hem poppade vi popcorn och satte på "Slumdog Millionaire" , filmen som fått åtta oscar och jag tycker verkligen den förtjänar det! Medans vi kollade på filmen hände massa saker men tyvärr kan jag inte skriva om det nu ifall någon råkar läsa det men det tror jag ändå inte. 

Efter filmen var vi så trötta så vi lade oss direkt alla tre i Pernillas 1,20 säng. Det var lite trångt men det gick :) . 
Vi vaknade klockan 10, gick upp och åt frukost samtidigt som vi kollade på gamla avsnitt av "Grey´s and Anatomy" . 
Sen fixade jag iordning mig och tog bussen hem vid 13 tiden och nu sitter jag här vid pappas kära dator.

Haha, här lägger jag in två bilder på fula mig! Det var ju så längesen!


/Kram Pauline♥

Dagens!

Här kommer dagens!

Dagens frukost; kolla ner!
Dagens lunch; en egen rätt som jag kommit på :) . tss
Dagens mellanmål; en varm kopp té
Dagens väder; super fint, det är sol idag igen och 18 grader :D 
Dagens måste; fixa naglarna!
Dagens klädsel; Ojdå, har fortfarande inte satt på mitt något, har fortfarande pyjamasen :P . 

Jag glömde göra gårdagens måste igår... /: . Men det var faktiskt på grund av klockan, när jag kom hem från bion var klockan nästan halv 12 redan så det var ingen idé + att jag var super trött!

Asså jag fattar inte varför min mage pirrar så himla mycket och jag känner mig nervös hela tiden. Det kan bero på att jag är rädd att Kajsa och Pernilla är sura på mig. Åh, hoppas verkligen inte det :( . Men de skulle liksom vara med varandra igår och vad skulle jag göra då, sitta hemma och ha tråkigt medans alla andra har skoj eller. Och jag sa faktiskt aldrig att jag var arg på Malan, jag lyssnade bara på deras prat om det men jag höll ju inte med de om allt det! Nää, nu blir jag ledsen.

090407

Hejsan!

Min dag har fått en bra start! Jag vaknade vid 9 tiden, gick ut med Suki och hon var jätte duktig. Bajsade och kissade, tss. Efter det gjorde jag en egen speciell lunch till mig, vet inte vad den heter riktigt för det är jag som hittat på den :) . Sen har jag inte gjort så mycket mer...Sitter här och väntar på att Pernilla ska ringa eller smsa, ka ju sova över hos henne idag med Suzana, längtar! 

Bion igårkväll var jätte lyckad. Älskar när man är många och går på bio tillsammans och de gänget som var där kommer alltid överens med varandra så det finns inga risk bråk eller tjafs. Eller ja, nästan, jag brukar ju ofta retas och bli retad men det är alltid positiva saker ändå! 
Jag gillar inte svenska filmer speciellt mycket men måste faktiskt medge att den var ganska rolig, haha.

Tänkte gå och fixa mig nu, ciao!

/PAULINE ♥

Dagens!

Hej igen! Tänkte börja skriva Dagens. Man fattar snart vad det är längre ner :) .

Dagens frukost; hönökaka med smör & té
Dagens lunch; Öh, räknas det där uppe? :)
Dagens mellanmål; en bit kladdkaka, tss.
Dagens väder; Sol och molnfri himmel (L)
Dagens måste; ha ansiktsmask när jag kommer hem (kvällen)
Dagens planer; tvätta kläder och bio (L)
Dagens klädsel; tog bara bild på överkroppen (bild längre ner), på bena har jag jeans från H&M och fötterna skor från Puma.



Linne - Marwin
Kofta -
Zara
Örhängen - Glitter

/
Kram Pauline♥

Ensam hemma

Haha, nu är jag ensam hemma och får göra exakt vad jag vill! Tralalalaaa. Nej, skämta bara..måste ner till tvätten snart och gå en promenad med Suki. Glömde också nämna att det är jätte fint väder ute, åh! 15 grader :D ! 

Pappa, syrran och brorsan åkte för att spela snooker. Det är faktiskt väldigt roligt men jag är ju inte klar med tvätten + att jag ska på bio sen nu...Amalia har dock inte sagt vilken tid än men det blir nog bra ändå :) . 

Dags för tvätten nu, adios!




090406

Goodmorning!

Idag vaknade jag ganska tidigt, kanske för att jag lade mig rätt så tidigt. Asså jag var super trött så kunde inte ens hålla ögonen öppna /: . När jag vaknat till gick jag ner till tvätten och satte in första omgången, så tråkigt! Men det är ju bättre att ha de gjort nu för senare på kvällen ska jag på bio med vännerna♥. Vi ska typ se på Kenny Starfighter tror jag den hette. Har egentligen inte lust att se på den men jag har en biobiljett så kan lika gärna slösa den och så får man ju träffa kompisarna också! 

Imorgon kommer Suzana, längtar redan! Hon ska sova över hos Pernilla likaså jag =) . Vi ska ha det jätte mys och roligt, fast vet inte riktigt vad vi ska hitta på än men vi tar det som det kommer :) . 

Nu tror jag det är dags för frukost för mig, alltså jag har aldrig lust att äta direkt när jag vaknat så måste alltid vänta minst en timme och nu har det faktiskt gått 90 minuter så det är okej! Det blir nog toast med te, blev super sugen på det, hoppas bara på att det finns ost och skinka i kylskåpet nu.


Har äntligen hittat grejen till datorn så här kommer en bild på mig och pappas laptop, älskar den (L)


/Pauline


Yaaay

Wiiie, danslektionen är inställd :D . Matilda från Danshuset ringde precis och sa det men hon sa inte pågrund av vad men det spelar ändå ingen roll, för jag är så glad. Lalalalalaa :) . Här och nu börjar mitt riktiga påsklov!! 
Jag sitter här med en banan och kollar på film, mys! Aja, ska försöka hitta kabeln nu, ciao!

/Kram Pauline

Sunday

Ojdå, jag som sa att jag skulle skriva ett till inlägg igår kväll. Asså jag har faktiskt en anledning, igår var jag ju i Allum, efter det åkte jag in till stan med Pernilla, vi köpte present till Kajsa och så köpte jag en rouge också :) . När vi kom hem var jag med en Kajsa en stund, sedan gick vi hem till Pernilla. Vi gjorde inget speciellt, sen kom Martin och lämnade Pernillas klocka (som hon glömt hos honom kvällen innan) . Han hade inget att göra heller så han stannade kvar med oss, vi poppade popcorn och drack cola till Robinson. Haha, onyttig som jag är! 

Lite senare blir det dags för danslektion efter det börjar mitt riktiga lov utan nånting att oroa mig för, längtar! Eller jag tänkte faktiskt vara lite duktig och jobba lite på svenskauppgiften och spela så mycket piano som jag hinner med/orkar. Efter dansen tänkte jag gå hem till Pernilla och äta sockerkaka, mums! 

Tänkte lägga in lite bilder men jag hittar inte USB grejen, lägger in senare om jag hinner.

/ Pauline♥

Sol

Jaaa, äntligen har våren börjat! Idag väcktes jag av mina syskon, de skulle upp och simma...Och egoistiska som de är så tänkte de inte på att jag fortfarande sov så de skrek typ hela tiden. Jag är tyvärr väldigt lättväckt så när jag väl vaknat kan jag inte somna om.. /: . Jag gick upp och kollade på tv, sedan fixade jag mig och gick ut med Suki. Eftersom det var så finns väder idag så lekte jag en stund ute med Suki och det var faktiskt väldigt skönt! 

Snart ska jag åka in till Allum med Pernilla och Kajsa, de skulle kolla på nått i BikBok och jag har ju ändå ingenting att göra så jag följer med =) . Senare ska jag och Pernilla vidare in till stan, måste köpa present till Kajsa som fyller år nästa vecka (L) och nånting mer om jag hittar :) . 
Jag kanske skriver mer + bilder senare på kvällen. Ciao!

Jag och Suki ute i det fina vädret :) 


OUTFIT
Kort Cardigan - H&M
Linne - JC
Jeans - H&M
Skärp - MQ
Örhängen - Glitter
Halsband&Armband - Present

/ Pauline 

Påsklov!

Hejsan, nu är det påsklov och jag är så himla glad. Idag kunde man klä ut sig till något man brukar ha på 70 och 80- talet. De flesta var utklädda och väldigt fina men tråkig som jag är stog jag över det. På morgonen hade jag utvecklingsamtal och det gick jätte bra, Ulrika var jättr nöjd med mina resultat i alla ämnen och att jag inte behövde förbättra något, bara vara på samma nivå i fortsättningen. Gissa vad glad man blir av att höra något sådant alltså! Fast det fanns en sak som jag tyvärr inte har förbättrats på, det är att prata mer på lektionerna, då menar jag vara med på diskussionerna, våga räcka upp och ha egna åsikter om vissa saker. Jag vet egentligen inte varför jag inte vågar göra det men det känns bara så konstigt när hela klassen blir tyst och bara lyssnar på vad jag säger. Aja, jag måste verkligen börja göra det nu annars kan jag ju glömma MVG i något ämne...

Under svenska lektionen fick vi välja om vi ville jobba med Kärleksboken eller gå till aulan och kolla på "Saturday night fever" med John Travota.  Såklart valde jag filmen men den var ganska tråkig så efter ca 1 timma gick jag och några till till idrotten. Helena (idrottsläraren) skulle till Rom idag så vi hade en kille som heter Andrej, han lärde oss och dansa. Det var faktiskt väldigt kul att se alla dansa seriöst (för en gångs skull) . 
Sista lektionen var en slapparlektion, de flesta gick bort till aulan och spelade guitar hero eller sjöng singstar men jag orkade inte det så jag stannande kvar i klassrummet och körde frågesport istället :) . Vi fick sluta en halvtimma tidigare och sen dess har jag bara varit lat och suttit framför datorn...Suck^^, jag tror jag aldrig kommer kunna ändra på att inte vara lat. 

Om en stund ska jag åka till dansen och efter det har jag faktiskt ingen aning om vad jag ska göra, känner mig så himla ensam ibland, önskar att det kunde vara någon som ringde och frågade mig om jag ville göra något. Men såklart finns det ingen sådan person som tänker mig just nu...



/ Pauline ♥

summer

Ännu en dag med sol och värme, åh vad skönt det är alltså! Längtar bara tills det är så här varje dag, mm (drömmer mig bort*) Skoldagen har varit sådär, vi hade teori heeeela musiklektionen, somnade nästan! Men som tur var gjorde vi lite roliga saker på idrotten som Volleyboll!!! Wiie, det är bäst men tyvärr så är jag ganska dålig på det, tss. När jag kom hem blev jag så sugen på nånting att äta så jag gjorde en skål med fruktsallad till mig, mums! Nu är skålen tom och min kropp full med druvsocker, haha. Men faktiskt så känner jag ingen kick för allt socker jag fått, konstigt..

OUTFIT
Kofta - Vero Moda
Linne - JC
Chinos - Zara

/ Kram Pauline ♥


Första april

Wiiiiiee, äntligen har man gjort klart alla läxor  för denna veckan! Det är bara två skoldagar kvar tills påsklovet och jag längtar som bara den! Jag har precis varit ute med Suki och lekt lite boll, hon älskar verkligen när man springer ute på gräset, haha och såklart har hon bättre kondition än mig (Pinsamt^^) . Innan det dansade jag och det gick jätte bra, fick också reda på att jag ska börja i samma grupp som Amalia till höst och då blir det ännu roligare! =) . Vår lärare Kristina, är väldigt skön och full av energi, gillar verkligen henne!

Dagens; Skoldagen var ganska kort så det var super skönt. Precis innan lunchen gick jag bort till skärmen för att kolla vad det skulle bli för mat och då råkade jag också läsa att det stog, "Partille Kommun har bestämt att alla elever i Partille ska få varsin egen bärbar dator, gå till Helen och hämta den efter tolv" . Såklart det var ett april skämt men dum som jag är så kom inte jag ihåg att det var första april idag så jag gick och berättade det för en kompis, hon började typ gapflabba. Stackars mig säger jag bara, retar mig fortfarande för det. Senare på engelska lektionen så blev vi lurade igen av läraren, hon gav oss ett prov och sa att vi skulle göra den så hon kunde sätta betyg till utvecklingssamtalet...Alla gick nästan på det men jag lyckades faktiskt läsa baksidan av papperet där det stog: "April fool" . Fast jag upptäckte det lite sent så jag hade redan börjat skriva på "provet". 
Sista lektionen hade vi spanska och där kollade vi på en spanskserie, inte speciellt kul men bättre än att få jobba med annat iallafall! 

Suki♥ (gammal bild)

Dagens klädsel
Kofta - Esprit
Linne - någon katalog, kommer ej ihåg :/ 
Jeans - Present

/ Kram Pauline♥



RSS 2.0
Blogg listad på Bloggtoppen.se