Frukt och tv

Halloo!

Blogg.se har krånglat hela kvällen, så har varken kunnat skriva eller lägga in bilder, krånglar det för er med?

Men nu är den som vanligt igen, men en aning seg. Vi har precis ätit, ja det är rätt så sent men pappa kom inte hem förrän vid 18 och jag var tvungen att tjata på honom massa gånger för att få honom att gå in till köket och laga mat, ja annars skulle det bli ännu senare. Har vilat min mage en stund nu så det blir melon för min del :) . Hih, fast det går tyvärr inget bra på tv så får titta på något på datorn, det går lika bra :) !

Okej, blogg.se är inte alls felfri, det går inte att lägga in bilder!!! Åh, vad jag kan hata den ibland, då får det väl vara ett tråkigt inlägg...

Godnatt så ses vi imorgon!
Btw, imorgon har jag min första pianolektion efter sommarlovet, det ska bli kul♥


Fortsättning

Nu fungerar det igen!


Mina två nya armband, en väldigt dålig bild, ska ta en bättre :)


Halsband och örhängen som jag haft innan :)


Haha, jag och min glass

BLogg.se krånglar igen, fler bilder kommer snart!


Nu så!

     
Hade ingenting att göra så gjorde inbakad fläta i luggen och två
fiskebensflätor, hihi stolt över att jag lärt mig det nu!

       
De kanske inte blev jättebra men jag är ju trots allt en nybörjare på de..

     

     
Visst ska man bjuda på sig själv ibland?! hahaha, håller med om att bilderna är fula!


Dagens

Hejhej!

Nu är jag hemma från skolan (äntligen!) eller har varit det en stund men har suttit och läst bloggar, aja iallafall skolan började vid 9 idag och slutade 15.20. Orkar inte skriva något om skolan, det är så tråkigt ändå!

Igår så tänkte jag att jag inte behöver gå upp så tidigt eftersom det inte är jag som ska gå ut med Suki idag (på morgonen), så satte klockan på 7.55, då hade jag ändå 50 min på mig. Det slutade med att jag fick springa ner till Sanna med ofixat hår och en nektarin i munnen, suck. Fast som tur var så hade vi super tidig lunch idag, det är massa ändringar med schemat men från och med nu har vi lunch halv 11, kanske inte tidigt för er men det är det för mig!

När vi väl slutat och jag skulle gå hem så frågade Titti mig om jag ville följa med och hämta hennes lillebror (som är 2år & 6mån) på dagiset vid skolan och jag skulle ändå inte göra något så jag följde med henne. Småbarn är ju så söta!♥

Efter det så gick jag hem och tog en promenad med Suki i duggregnet, eftersom hon hatar när det regnar så blev det en kort promenad. När jag kom hem igen så blev jag sugen på att äta något och såklart något onyttigt, det blev en glass... Aja, sista gången dårå..

Bilder från idag
      
Enkel klädsel..

MEN! Blogg.se krånglar så kan inte lägga upp fler bilder men ska pröva igen senare :) !

Puss

Mini iphone?!

Hallo, detta inlägget skulle egentligen redan publicerats förra veckan men jag glömde helt av det. Förra veckan följde ju jag med Louise, hennes familj och några till när de spelade golf och då visade hon mig hennes nya mobil och gissa vilken det är, jo en mindre version av Iphone!

Funktionerna är inte exakt detsamma och såklart är Iphone mycket bättre men de ser nästan exakt likadana ut och dessutom så är hon bara 11år så den här duger för henne. Haha, den är också täckt av Hello Kitty (om ni inte fattar vad jag menar så titta på bilderna längre ner). Hennes mamma klickade hem den från Tradera för bara 600kr, inte alls farligt mycket så vill man ha en nästan likadan mobil som Iphone men inte vill lägga så mycket pengar på det så borde man satsa på denna!

Dock är ju såklart Iphone ett snepp bättre på många sätt men ändå! (Skrev inte jag typ såh längre upp (?) äsch, gör inget)

    
hennes lilla påse som skyddar mobilen..

   
Visst är den söt?! Knappen i mitten är en bild på Hello Kitty, sött!


På iphonen kan man endast använda fingrarna på skärmen men den här fungerar både pennan och fingrarna, pennan har en egen liten ficka i mobilen, praktiskt!

OBS, hello kitty märkena är inte klistermärken utan den är gjord så!


Candy♥

Jag älskar godis♥

     
Igår var jag inte så sugen på godis så Pernilla åt typ upp allt åt mig men det här är kvar och nu är jag sugen igen!

Haha♥

OK..

..Jag är dålig på att uppdatera, så är det bara...      *suck*

Igår hade jag det jättetrevligt, det blev förresten ändrade planer också. Precis innan jag skulle till stan med mamma och syrran så ringde Matilda och undrade om vi skulle göra något och eftersom jag ändå inte skulle göra så mycket i stan (förutom att shoppa, men det får bli någon annan dag) så var jag med henne. Vi åkte till Allum där jag köpte två armband och en godispåse, heh. Sen åkte vi hem till henne och var där en stund, planerade kvällen osv..Sen kom Axel förbi då vi var med honom en stund, trevligt! Efter det kom Pernilla och Oskar och då skulle Axel hem så vi fyra gick hem till Rasmus.
När vi kom dit tittade vi på tv en stund, efter det gick vi till Freja och köpte pizza. Eftersom Pernilla var skyldig mig pengar och vi skulle dela på en så slapp jag betala (eller det gjorde ju jag egentligen) men jag åt typ två små bitar, Pernilla åt resten...När vi ätit upp hade vi lite problem med att välja en film vi skulle titta på, alla har ju inte samma smak men sedan valde vi till slut Iron Man och det är jag glad för! Den var verkligen grym, hihi, jag älskar sånna filmer♥! Rasmus föräldrar var jättesnälla, vi fick massa gottegrejor så alla mådde dåligt efter för vi ätit så mycket, hehe.

Efter filmen gick vi upp till Rasmus rum och var där en stund, han samlade på massa tändare och de var coola, haha! När klockan blev tolv kom pappa och hämtade mig, ja sedan gick jag hem och sov...

Idag har jag inga speciella planer så får se vad det blir :)

Här kommer lite bilder från igår, dock tog jag inga bilder när vi var hemma hos Rasmus för min mobil hade typ inga batterier och jag var tvungen att spara lite så jag kunde ringa pappsen, aja..

Min outfit
      
Tunika - Exprit
Kofta (har på bild längre ner) - HM (Brighton)
Halsband - Guldfynd
Skor - pumps inte på bild.


Min frukost de här två dagarna, tss


Haha, jag o Matilda hade lite tråkigt innan Axel kom...Btw, älskar hennes solglasögon!

      


      





Här var några av de, behöver inte lägga upp alla :D

Vi hörs senarE!♥


Stan

Hejhej!

Idag ska jag till stan med mamma och syrran, shopping you know♥!

Ikväll ska jag vara med några kompisar, det blir nog film och pizza kväll, mysigt :) . Ja, sen har jag inget mer att säga, eller jo, haha jag åt tacos till frukost idag♥

MEN, nu hittar jag inte min usbkabel igen så bilder kommer senare, eller imorgon ?!

Förlåt, vi hörs!

Bra hy

Vill man ha bra hy så måste man först sköta den och vara "snäll" mot den, alltså inte överdrivet mycket smink och så får man också tänka på att köpa "nyttigt" smink, som exempel innehåller mineraler och som inte skadar huden.

Nu rengör jag mitt ansikte varje kväll och jag känner redan att den är lenare, mjukare och inte lika torr :) .
Efter rengöringen tar jag ansiktvatten och tillslut en kräm som jämnar ut "ojämnheter" , super grym från Yves Rocker, dessutom luktar den jättegott♥.

Vissa kvällar gör jag mask också, ibland "hemmagjord", ibland mammas eller så köper jag en mask helt enkelt :) 

De här är stegen till bättre hy♥, förlåt att jag skriver lite krångligt, men är trött nu, haha klockan är bara 22 men man blir ju så uttröttad av skolan och ändå har jag bara gått en vecka, hjälp hur ska jag klara mig igenom detta året (?!), tveksamt om jag klarar mig till höstlovet ens...suck Pauline, skärp dig nu!


Man kan också sätta gurkbitar på ögonen, de är bra!

Fredag♥

Hejhej!♥

Slutade skolan vid 13 och har diskat, ätit glass och gått ut med Suki tills nu :) . Ska bara ta det lugnt nu, läsa bloggar och titta klart på The ring♥

     
Har inget speciellt på mig idag så tog inga kort på de, bjuder på dessa!

    
Mm, glass..                   Nää fy Pauline, glass är inte bra för dig!!!!

Vi hörs♥

In 7 days

OH, sitter här och tittar på "The Ring" , ettan då men det är typ den enda skräckfilmen som gör mig lite rädd och jag kommer fortfarande ihåg filmen från innan, såg den tillsammans med några kompisar för flera år sedan, maan glömmer aldrig denna filmen...Lite scary sådär men annars är den rätt så bra, kan rekommendera denna till de så gillar psykiska filmer, like me♥

"You gonna die in seven days" , kommer inte riktigt ihåg om meningen var exakt såhär men den som sett den "speciella" filmen kommer få ett samtal precis efter att ha sett filmen och tjejen i telefonen säger sådär...

Aja, om ni vill veta mer så får ni se den själv♥hihi



Ha det bra så ses vi imorgon♥puss hej

Weird pics

Hahahhaa, tycker faktiskt att jag bjuder på mig själv nu, varsågod♥

      

      

090827

Hello, nu är jag hemma från skolan♥

Har precis varit ute med Suki och nu ska jag sitta här vid datorn en stund och läsa bloggar, chatta, osv...

Här kommer dagens bilder

outfit
      
tunika - La redoute (stavning)                   (Det syns en linje vid magen och det
Skärp - JC                                                        är mitt linne)
Tight - HM
Cardigan - Primark

Smycken today
      
Halsband - kommer inte ihåg
Armband - julklapp


OJ, vilken ful bild, aja bjuder



En hel bild....

      
Det är gubbar som jobbar med våran balkong här ute nu, högljudda!!!


 

Mums med glass =)

Ha det bäst♥

See yaa

Hellu från förra inlägget tills nu har jag hunnitgöra massa :)

Tagit en lång dusch, ätit middag, diskat, gått ut med Suki, tittat på filmen, tittat på tv, ätit fruktsalladen och pratat med min pianolärare i telefon =) .

Aja, ännu ett ointressant inlägg men det gör inget, hejdå så ses vi imorgon!♥


GODNATT♥


Fruit Drops♥

Har tagit en paus från filmen och tänker ta en riktigt lång och varm dusch, mm älskar det plus hårinpackning, rakning, jaa alltihop♥!

Åh, när jag tittade på filmen ville jag ha någonting att tugga på (som vanligt) så när jag öppnade kylskåpet såg jag mina älskade fruit drops som man oftast bara kan köpa på båten (köpte en burk när jag var påväg till Finland) och de smakar obeskrivligt gott :D ! (kan man säga så?)

     
En av mina absoluta favoriter när det gäller godis!

Film

Hehe, om ni inte förstått det än så älskar jag filmer och vissa serier men filmer är bäst! Om jag skulle behövt välja mellan tv:n och datorn så skulle det klart bli tv:n men oftast så tittar jag alla mina filmer på datorn så då väljer jag datorn, hm nu krånglade jag till det, aja ni förstår säkert... (hoppas jag)

Nu tittar jag på "Bridget Jones Diary" , de flesta säger att den är grym så det är ju jag som förlorar på det om jag inte tittar, hihi!


Gammal bild på mig...

Vi hörs♥


Hejsan!

Nu är jag hemma från skolan som varade från klockan 8 till 13.10, skönt! Men tyvärr kommer inte alla dagar att se ut såhär, denna var ett undantag. Idag hade vi riktiga lektioner och jag trodde det skulle gå bra men jag kan säga er, absolut inte, jag höll på att somna hela tiden typ, "aja baja Pauline. lägg dig tidigare ikväll!" brukar jag säga till mig själv men när jag väl ligger i min säng så går det inte att somna, så det är ju inte mitt fel, hehe min kropp, fy skäms!

Nää, men det var min dåliga humor igen. Imorgon börjar jag iallafall 8 igen och det blir slöjd, jag tror jag ska välja syslöjd denna terminen så får vi se hur det blir med nästa. Nu ska jag lägga upp dagens outfit och sedan titta på film, haha my favourite hobby (L) !

    
Jeansleggins - Vero Moda
Långt linne - HM
Cardigan - Primark (London)
Skärp - HongKong

    
Klockan kommer från Ur&Penn, en present :)
Armband från kompis, syrran och Hongkong!

     
Jag satte skärpet utanför, det blev faktiskt ganska snyggt, men tyvärr inte på bild...

     
"Facelook" på morgonen innan skolan!

    
Ute med Suki förut :) haha hon ser ut som en tjockis♥

     
"Facelook" efter skolan, har haft idrott så all smink och de är borta...

Ha det bra så ses vi!

Brr kallt!

Usch, vad kallt det börjar bli nu, kände det när jag gick ut med Suki precis...
Åh nej, hösten är redan här :(:(

Jag har redan ätit min dagliga fruktsallad så nu blir det tv utan någonting, kanske vatten bara. Aja, det här var inget intressant inlägg men whatever nu blir det "So you Think You can dance" .

Godnatt♥

Hannah Montana

Hehe, gissa vad jag tittar på just nu?!

Joo "Hannah Montana The Movie" haha, jag har redan sett den en gång innan på bio med min "kusin" (som är 11år, Miley-fan) som typ tvingade mig. Men måste faktiskt erkänna att filmen är rätt okej :) . Och eftersom jag inte har någonting att göra nu så är det kul att titta på en film som den här♥ !


See ya!

Skola :(

Hejhej bloggen♥!

Som sagt, nu när skolan börjat igen så kommer jag inte ha lika mycket tid för bloggen så det kommer tyvärr bli mindre uppdateringar men det gör ju inget, jag vill ju ändå bara skriva av mig och det räcker :)

Imorse gick jag upp rätt tidigt för måste ju hinna äta frukost, gå ut med Suki och jaa, allt det där. När jag kom till skolan fick vi våra scheman, klasslistan, massa pappren som måste fyllas på och lämnas in, sedan åt vi lunch, spagetti men den var alldeles för saltad /: . Efter det hade vi rast och sen fick vi skåpen, jag fick en grön, (hehe super intressant) .

När jag kom hem så var jag jätteduktig, diskade och plockade ur diskmaskinen, sedan dammsugade jag hela lägenheten och tillslut rastade jag Suki :) . Hhihi!!! Aja, nu är jag helt utmattad så ska lata mig här i mammas säng och titta på film :)

Imorgon börjar jag 8 och slutar 15.20 typ :( :(


My breakfast today :)

 
My outfit today

     
My outfit today

    
Some of my dear friends♥


Hehe, Oskar blev upptäckt av Ulrika (vår lärare) med att åka skateboard inomhus, förbjudet! Haha!


Öhm, min kamera på mobilen blir bara sämre och sämre.. ?


Hej igen

Det här blir kvällens sista inlägg för nu när skolan börjat igen så får man ju inte lägga sig så sent, eller hur? :)

Min paj blev jättegod fastän jag minskade på sockermängden lite och jag har redan smaskat i mig två bitar, tss. Imorgon börjar jag vid 9 och slutar runt 14 men kommer dock inte hinna lägga in outfit-bilder på morgonen så de bilderna och kanske andra bilder kommer upp när jag kommit hem, okej?♥

Nu ska jag och älsklings Suki ut på en kvällspromenad, hejdå så ses vi imorgon!!!

GODNATT♥


PAJ!

Sitter och väntar på att pajen ska bli klar, tills dess ska jag titta på "Miss HongKobng" , en skönhetstävling ni vet :)


Öhm.. ?


Idag

Nu har jag bakat klart, tyvärr blev det inga bilder för var tvungen att göra det snabbt för mamma behöver köket för att laga maten men nästa gång så :)


Detta hade jag på mig idag;

  
Valde helt fel kläder att ha på mig, det är super varmt och jag kokas ihjäl i det här men bytte nyss till en t-shirt och shorts, mm mycket skönare =)


Jag hjälpe Pernilla med maten, det blev fläskpannkaka men istället för fläsk lade vi i bacon, mycket gott!


Oj, vad sur jag ser ut!?


Första skoldagen/Massa bilder

Hello, nu är föesta skoldagen avklarad. Eller hm, vi hade ju inga lektioner utan samlades vid aulan, rektorn pratade lite och sedan gick vi till vårt klassrum och våra klassföreståndare pratade lite och sedan slutatde vi :) . Tss

Då kanske ni undrar art jag har varit eftersom skolan slutade vid halv 12 och klockan är snart 17 nu :) . Jo, jag följde med Pernilla hem och vi bakade en annorlunda äppelpaj, super god och jag ska nog göra den själv här hemma sen. Då kan jag ta kort steg-för-steg så ni får se =) . Aja, orkar inte skriva mer nu men igår lovade jag bilder från i lördags, söndags och idag, här kommer de!!♥

Förresten, jag blev jättenöjd med min nya hårfärg, :) dock inte så mycket skillnad men me like!

LÖRDAG (22/8)
     
Hemma hos Carros mormor, där vi jobbade :) (Tjänade 300kr förresten!)
Carro i blont hår, Cassandra i rött och så jag då.

    
När vi "jobbat" klart skulle Cassandra ta bussen hem så vi följde henne:)
Det är väldigt fint i Hovås..

   
Såklart skulle jag passa på att ta kort på mig själv, oseriösa som vanligt!

    
Sedan kom mamma och hämtade mig hem till mina kusiner, aa, bilderna talar för sig själva..

    
Sen ville Suki hälsa på Jackie och ge honom en puss =)


Mamma, morbror, mormor och morfar spelade mahjong

   
Såklart blev jag hungrig så det blev lite nattmat, sushi!♥

   
Sen hade jag tråkigt igen, så läste gamla skvaller tidningar och åt nötter.

    
Min outfit..

  
När jag jobbade tappade jag två av lösnaglarna :( men nu har jag satt dit nya!


Avslutar denna dagen med en konstig bild på mig?!

(Vi kom inte hem förrän vid 3 den natten, usch vad trött jag var!!!)

SÖNDAG (23/8)

Blev väckt av att Helen ringde och undrade om jag ville följa med de och träna lite golf, jag sa ja :)


Eftersom jag inte gillar golf så mycket (och jag kom bara dit för att få leka med småungarna) unnade jag mig med lite choklad och dricka !

    
Mamma och Martin spelade med!


Hm, du är nog för lite för att köra bil ;)


Det blev lite bilder innan maten på den kinesiska restauragen "Hing Wa"


En kinesisk maträtt..


Avslutar denna dagen med en bild min finaste älskling♥

Dagens bilder kommer snart, ska baka nu!!!


Hihi

Tss, gissa vad jag gör just nu?! JO jag TONAR håret :D 

Jag vill inte färga håret för det skadar så mycket, jag vill ju ha långt och fint hår. Men iallafall, denna toningen har ingen ammoniak och då skadar det inte lika mycket...Är lite nervös nu, vill se hur färgen blev, kanske blev jag super nöjd eller skit onöjd?!



Förlåt för de super dåliga uppdateringar de två senaste dagarna. Men eftersom jag börjar skolan idag så kan jag inte vara uppe så sent, så bilder och texter från de två senaste dagarna kommer imorgon, lovar!♥

Godnatt så ses vi imorgon!

Hejdå!

Oj, nu blir det bråttom, mamma ville åka tidigare så jag måste gå nu, hejdå



Gjorde håret lite vågigt med plattången för att få lite volym, tyvärr fick jag ingen bra bild på det...

Hejdå, vi hörs!♥


Morning!

Idag gick jag faktiskt upp senare än vanligt (inte bra) men ändå var jag fortfarande trött så jag gick ut med Suki en stund så nu är jag lite piggare :)

Vid 15 tiden så ska jag ju till Hovås där Carolines mormor ha sitt "kalas" där jag ska jobba och tjäna lite pengar, det ska bli kul! Så nu måste jag äta, duscha, fixa håret, välja kläder, sminka mig, åh massa grejer iallafall!

Men jag kanske hinner skriva något mer inlägg, annars blir det hejdå så ses vi ikväll :)


Bjuder på denna bilden :)

Hemma

Halloo!

Nu är jag hemma från NRJ och jag har hunnit äta middag och efterrätt som min syrra gjort, hihi vad onyttig jag är alltså! Aja, får skärpa mig nu när skolan börjar...

Jag säger iallafall godnatt nu så hörs vi imorgon!♥



Goodnight, sleep well♥

NRJ In The Park

See you, nu ska jag ta bussen till stan och möta upp Caroline, sen kanske det blir lite shopping :) (?) och sedan blir det NRJ in the Park i Liseberg med Pernilla♥


Smycken

Just det, glömde visa er mina smycken jag har på mig idag :)


Present från Kajsa :)                              Present från mormor :)

Present från Matilda och syrran         Present från Paula


Öhm, inga kommentarer :)

Outfit

Hm, som ni vet vid det här laget så gillar jag att ta egokort när jag har tråkigt så här är några av de..

Min outfit idag


Vanlig t-shirt - HongKOng
Tight kjol - Primark (London)




Eftersom jag vill ha finare hud hoppade jag över puder och foundation..



Har endast läppstift, rouge, kajal och mascara :)

My breakfast♥

Hihi, min frukost/lunch består av vitlöksbaguette med té, mumma!!♥


Åh, vad onyttig jag är!

Vaken

Haha, nu är jag vaken!!!

Åh, idag orkar jag verkligen inte att skriva så det kanske inte blir så många inlägg, förlåt! Men det blir nog bilder för jag ska inte iväg förrän vid 16 så... :P

Just det, som ni kanske vet så spelar jag piano och skulle testa spela in det en gång, fast det är inte hela låten men om ni tycker om det kan jag fortsätta med andra och hela låtar :)

Här är iallafall en bit av "Can you feel the love tonight" av mig. (Var tvungen att filma med mobilen och den suger så förlåt för att det låter konstigt...


Godnatt♥

Nej, jag ska inte lägga mig än men det ska bloggen♥!

Ska se om det finns något roligt att se på tv nu, vi hörs imorgon! Godnatt allihopa!


Öh, så här brukar jag se ut på kvällarna. Just det, den här bilden är den första bilden jag lagt upp när jag har mina glasögon på mig, haha har inget att skämmas för :) . Ser inte jag väldigt sliten ut, usch?

Glöm inte att rösta på mig hos Sabuha är ni snälla♥

Nails

Haha, jag hade lite tråkigt förut så satte på mig lösnaglar, jag vet att det är fult och jag ska faktiskt gå och fixa akrylnaglar snart men pappa har aldrig tid att följa med mig (eftersom det är hans kompis fru som gör det) så jag får stå ut med mina fula naglar ett tag till. Och mina naglar är redan fula så det skadar ju inte att sätta på lösnaglar för det är ju fortfarande fult då..Hahah♥


Mina fingrar är cpiga så ignorera de ;)


Rösta är ni snälla :)

Hej igen!♥

Fick precis en kommentar av Sabuha att jag är en av de 5 som kan bli "veckans blogg" hos henne och jag skulle hemskt gärna vilja bli det. Har aldrig varit det så det kan vara kul men då behöver jag er hjälp (eftersom jag inte kan rösta på mig själv) så är ni snälla och lägger ner lite tid (högst en minut tar det) på att gå in till hennes blogg genom att klicka här och skriva en liten kommentar att ni röstar på mig. Snälla♥!


Tack för hjälpen :) , om ni skulle behöva hjälp något hjälper jag hemskt gärna till.
Lämna en kommentar bara♥

Äntligen klar!

Åh, vad skönt, nu slipper jag det här i 1 vecka sedan är det dags igen, suck... (menar att tvätta kläder för de som inte fattar) =)

Tyvärr är solen typ nere och det blåser lite mer nu så ingen solning för mig :( , min syrra kom precis hem och hon hade varit och shoppat med hennes kompisar så har pratat med henne om kläder och sånt, hon ville ha mina åsikter om grejerna hon köpt också!

Och på lördag ska jag ju på Carolines mormors 75 års kalas, det kommer vara rätt så stort med ca 80 pers så det ska bli kul. Eller jag ska egentligen jobba på kalaset, haha att tjäna pengar är ju aldrig fel :) . Men det kommer nog bli kul ändå och samma kväll ska syrran på fest hos en av hennes tjejkompisar och såklart ville hon låna något av mig så den svarta nya tunikan/klänningen får inte hänga med till kalaset utan på en fest istället, tycker faktiskt att jag är väldigt snäll ibland :) .



Haha, älskar att ta kort på henne men det verkar inte som hon gillar det :O ?

Hah

Eftersom jag ändå inte ska någonstans idag så orkade jag inte fixa mig, har bara ett vanligt lila linne, okammat hår, ofixad face och ett par shorts..


åh, vad trevligt, haha man ser typ bara fettet som väller ut snart..
Vill ha längre hår!!

Tvätt?!

Hejhej, nu är jag vaken och måste ner till tvätten, denna veckan är det nämligen min tur at tvätta kläder och jag avskyr verkligen det!

Idag vaknade jag av att väckarklockan ringde vid 10.40, jag gick upp och tog ner den första tvätten, sedan åt jag en banan och har tittat på tv sen dess. Haha, ibland är jag verkligen lat på mornarna...

Men nu blir det tvätten igen så vi hörs senare!

Just det, tack för alla fina kommentarer om min vackra Suki♥


Suki♥Pauline

Åh, kan inte beskriva hur mycket jag älskar min älskling!!!






Haha, hon ville inte vara med på kort


Bråttom hade hon med, jag tror hon var kissnödig??


Gammal bild..

Nu börjar den gen (det var reklampaus) , vi ses!


So you think you can dance

Hallu, tittar på det som är rubriken nu, spännande, men som tur är så sitter min favorit tjej säker till nästa vecka så det är bra :) . Till programmet har jag såklart frukt att smaska på och ikväll blev det melon :)


jagjagjagjagjagjagjagjagjágjagjagjag

Accessorize

Hihi, när jag gick runt i Nordstan idag så såg jag att de hade öppnat en ny liten butik och gissa vilken det var (!?) jo nämligen "Accessorize" som är en söt liten butik med mängder av väskor, smycken, scarfs, plånböcker och mycket mer fina grejer! Den kommer från Storbrittanien och jag har aldrig sett den i Sverige innan så det var med tiden att de skaffade den här i Göteborg. Jag köpte massa smycken därifrån när jag var i Brighton och tänkte faktiskt på att det skulle vara bra ifall den kom till Sverige med. Hehe, tycker iallafall att alla ska gå dit, ni hittar säkert något fint =) . Men dock är det inte så billigt...


En söt påse var det med =)

Här är bilder på grejer jag fick med hem idag, hih♥


Såklart jag köpte något från min nya favorit butik, det blev en svart liten söt väska som jag länge letat efter..
225 kr


Bomullspinnar och någon serum till mamma..


Jag hade ju lovat mig själv att börja ta hand om min hy bättre, därför köpte
jag några produkter från Yves Rocker, ett märke som min syrra använder flitigt :)
Expediten var väldigt snäll också så fick massa provexemplarer hem!





En kofta som jag blev kär i direkt när jag såg den. 199kr från H&M

Japp, det fick jag med mig från stan hem idag. Kanske shopping snart igen, tss♥

Lalalaaa

Sådär, nu är jag tillbaka igen!


Vi beställde varsin stor varm choklad och hon med en croissant
(med choklad) och jag en kyckling-baconbaguette, mums!


Men jag är inte så förtjust i bacon så petade ut allt, haha!


Jag är så glad att jag fick lära känna henne =)<3


Hade på mig ett par blåa örhängen som matchade min tunika (som jag tyvärr inte orkade ta kort på men det är en liknande modell av den jag hade igår, samma färg också) och ett stort vityt hårspänne :)


Mätt

Nu har jag ätit klart, det blev entrecôte, ris och sås, mums. Men usch vad mätt jag är nu!

Som sagt, jag tog bussen in till stan vid halv 3 tiden och sedan träffade jag Caroline inne i femman. Efter det gick vi runt i Nordstan, vidare mot Kompassen, till Kungsgatan, Avenyn, Heden, ja vi gick typ runt hela stan. Ont i fötterna igen ja, det blev de höga klackarna idag...Iallafall, efter det tog vi en fika på ett fransk café, det var mysigt. Sedan tog vi vagnen tillbaka till Nordstan och jag impuls shoppade lite, hehe men än har jag inte ångrat mig!

MEN ÅH, NU ROPAR PAPPA IGEN! DAGS ATT GÅ UT MED SUKI, AJA KOMMER SNART MED BILDER OCH SÅNT♥

Visst är hon söt♥?!

Trevligt var det!

Hejsan, nu är jag hemma igen♥

Det var super trevligt och kul att träffa Caroline igen. Jag tycker det är jättelätt att prata med henne och att vi passar ihop på något sätt så det är ju bra.

Ojoj, pappa ropar på mig nu att det är mat så skriver mer om dagen sen och med bilder också!!

Vi hörs snart! =)

Byebye

Hejdå, nu ska jag fixa det sista och sedan blir det stan med Caroline :D

VI hörs senare, troligen med bilder och annat skoj då !


GRATTIS AXEL

Just det, idag fyller en av mina bästa killkompisar år, nämligen Axel :) . Hihi, 15 år idag och jag hoppas han får en trevlig födelsedag med massa presenter! Tyvärr har jag inga bilder på honom eftersom min dator kraschat så det blir en tårta istället :)


Visste ni att min favorit tårta är moussetårta?


Hallloo

Nu är jag vaken, fixad och klar med ♥.


Hihi, läste några kommentarer jag fick idag, shit vad alla går upp tidigt? :P , Hm, eller är det bara jag som går upp sent? Men det är alltid trevligt att få kommentarer och jag svarar alltid på alla =) . Så ställ frågor om ni har några :)

Dagens planer blir att åka till stan vid halv 3 tiden och träffa min vän Caroline, det ska bli jättetrevligt! Henne lärde jag känna från språkresan jag var på i sommar (som var super kul) men hon bor i Stockholm så har inte träffat henne sen dess. Men denna veckan fyller hennes mormor år och därför åkte de ner hit för att fira det och hon kommer stanna här tills på söndag så vi kommer träffas några gånger till =) . Aa men vi ska iallafall gå i stan och så ska jag nog visa runt henne lite i Göteborg, något trevligt finns det ju alltid, eller?

Min frukost

En banan! Jag har aldrig någon matlust på mornarna men frukost är väldigt viktigt så något äter jag alltid! Ibland mer och ibland mindre, idag blev det iallafall en banan =)

Vi hörs senare!♥


Vindruvor♥

MMMM, vindruvor är en av de godaste frukterna ever :):) !


Dålig (mobil)kamera bild, sorry!

Ska titta på tv nu, kanske ett till inlägg senare annars blir det godnatt nu så hörs vi imorgon!! ♥


Please

Hello igen!

Nu har jag ätit, jag skulle behöva lite hjälp nu så är ni snälla och svarar på dessa frågor =)

Tycker ni att jag ska ändra någonting med min bloggdesign eller är den bra?
♦ Vad ska jag skriva om som du tycker är intressant att läsa?
♦ Ska jag ha mer bilder eller mer text i bloggen?
♦ Uppdaterar jag för sällan?

Yes, de här fyra frågorna skulle jag vilja att ni svarade på är ni snälla :) .

My day♥

Som sagt, jag hade bråttom iväg imorse så hann inte skriva ett inlägg till men här får ni se och läsa lite om min dag, inget speciellt men iallafall =)

HAR ONT I FÖTTERNA, AJ!

Först mötte jag Matilda vid Ishallen, sedan promenerade vi ner till Triumf glass där vi köpte varsin glass och satte oss i solen och snackade lite. Sedan gick vi hem till henne och jag fick jätteont i fötterna på vägen dit( på grund av skoskaven som de småklackarna ger) så jag tog av mig klackarna och gick barfota, haha, det var många som kollade snett på mig men vad ska man annars göra? Har iallafall lärt mig en läxa nu, ska inte använda de på tag eller har ni några andra tips om hr man kan göra med sådana skor? Iallafall, när vi väl kom hem till henne snackade vi en stund vid matbordet, sedan ville hon se några bilder från min språkresa till Brighton så gick in på Facebook och visade henne. Efter det gick vi hem till hennes mamma (för vi var hos hennes pappa) där vi fick fika, gott var det men jag är inte speciellt förtjust i godsaker som sånt, (bild längre ner) . När vi varit där en stund gick jag hem för Matilda skulle till hennes kusin. Jaa, gissa varför jag har ont i fötterna, har ju gått hela dagen i ett par obekväma skor!!! Jaja, det här var inte ens roligt att läsa, eller hur?!

Här är bilderna!

Matildas glass till vänster, jordgubb och blåbär smak, jag tog en ananas
split i rån, mums!


Det blev muffin med hallon på och vanilj inuti och saft =)


Så söt är hon<3


Skönt att solen äntligen kommit tillbaka, ehm konstig
bild på mig...

Ska äta mu, vi hörs senare!


Ni är så snälla!

Hejhej!♥

Nu är jag tillbaka igen efter mitt lilla äventyr, haha nej det var inget äventyr men skriver mer om det i nästa inlägg!

Nyss när jag loggade in såg jag att jag fått några kommentarer och det är jag jätteglad för, ni får gärna fortsätta så =) . Jag vet inte riktigt hur ni hittat till min blogg (för brukar inte göra reklam för den) men det är jättekul verkligen! Hoppas ni kommer fortsätta läsa den i fortsättningen, säg gärna till om ni tycker att jag ska ändra någonting med bloggen, gillar åsikter!!!

Angående Bloglovin..
Visst, jag har inga problem med att lägga till er på min Bloglovin om ni vill det men snälla, skriv liksom inte "Hej, lägg till mig på Bloglovin så lägger jag till dig med" , jag vill helst att ni ska följa min blogg för att ni gillar den, inte bara för att jag lagt till er på bloggen så ska ni tacka mig genom att lägga till mig på Bloglovin. Menade inget illa till er som skrivit det innan men bara så att ni vet nu :) . Jag vill absolut inte att någon ska lägga till mig på Bloglovin bara för att göra det =) . Tacktack för att ni hade tålamod att läsa det här :) .

Om man inte räknar med det så är ni super grymma och jättesnälla, tackar♥

OUTFIT

Eftersom jag inte har en kamera (längre) och kameran i min mobil suger så får det bli webbkameran :) . Men tyvärr så vet jag fortfarande inte hur man ställer in den på "självutlösare" för nu måste jag ju trycka för hand och då blir inte bilderna så bra, eller man ser ju inte så mycket. Nån av er kanske vet hur man gör? Tacksam för hjälp =)


Lång tröja - BikBok
Tights - Kappahl
Halterneck linne (under) - JC
Halsband - Present

Enkelt och inte speciellt uppklätt, me like :)

Goddag?

Haha, tänkte skriva godmorgon egentligen men för det första så är klockan över 12 och då är det inte morgon längre eller? Och för det andra har jag redan haft den rubriken innan så det är inte så kul, tycker iallafall inte jag. Nu är det ju på dagen så det blev goddag :)

Idag gick jag upp vid 10 för min kära kusin ringde mig och ville att jag skulle "leka" med henne idag, eller passa henne egentligen men jag har ju redan planer för dagen så var tvungen att säga nej /: . Hon är faktiskt jättesnäll, iallafall mot mig :D ! För första gången på flera veckor åt jag en ordentlig frukost, eller jag tror det var en ordentlig frukost, man blev ju proppmätt av den. Efter frukosten hoppade jag in i duschen och nu är jag fräsch och fixad, väntar bara på att söta Matilda ska bli klar nu så vi kan träffas♥

My breakfast;

Två vanliga rostade mackor med två stekta ägg på
och så té såklart =) . Nyttigt eller onyttigt??


Sista

Nu har jag äntligen tittat klart på "En shopaholics bekännelser" , den var helt okej om man blir verkligen sugen på att shoppa efter man sett den =)

Imorgon tänker jag sätta väckarklocka och gå upp vid 10-11 tiden. Jag brukar alltid sätta väckarklocka trots att det är lov och sånt bara för att vara van vid ljudet när skolan och så börjar igen. Min kropp har en tendens att stänga av ljudet i mina öron så jag hör aldrig min väckarklocka. Eller så kanske det är fel på min väckarklocka eftersom min brorsa säger att han heller inte hör den...Hm, får försöka reda ut det problemet innan skolan börjar, 9 dagar kvar eller jag har ju min mobil så det blir nog bra ändå♥.

Jag chattade en stund med Matilda förut och vi bestämde att vi ska träffas imorgon så det ska bli roligt. Dock vet vi inte vad vi ska hitta på än men det kommer väl =)

Det här är iallafall sista inlägget för dagen, tycker faktiskt att jag uppdaterat rätt mycket idag, eller?:)

Godnatt så ses vi morgon!!! ♥

Frukttime :D

Haha eftersom jag typ inte har ngt liv ikväll skulla jag filma när jag gjorde min lilla "fruktsallad" som kväll endast består av vindruvor och melon. Men tyvärr ville inte min mobil göra det så den lade av mitt i filmningen, ingen batteri..AH, typiskt!! Haha, men det är ju inte så roligt att se ett videoklipp på när jag gör in fruktsallad...

Nu ska jag njuta av min "fruktsallad" och titta på tv =)


Inte så lätt att ta kort med en inbyggd webbkameran, men det får duga :)

Vi hörs senare!♥

Just det..

..vad dum jag är..Skrev ju i ngt tidigare inlägg att jag fastnat för en ny blogg, den där om smink, hår, och styling..
Tack till Michelle som frågade =)

Hon heter Linda och är en utbildad make-up artist :) Här är en länk till hennes blogg 
http://www.micromiss.blogg.se/

Nu har jag ätit och jag är mätt och belåten, ska bara låta magen vila lite nu och sedan blir det frukdags :D . Hade egentligen inte frukt hemma och jag orkade inte gå ner till Ica och handla men pappa var snäll och åkte förbi Ica innan han kom hem (efter att ha spelat golf) så det blir kvällens godsak♥. Kanske tillsammans med en film?

Baaaj

Hahha, jag är (kanske) fortfarande i kiss-och-bajs-åldern. Haha!

Iallafall, jag är vrålhungrig (!!), har frågat pappa flera gånger om maten är klar än men han säger bara snartsnartsnart. a visst, snart liksom, har väntat i typ 2h!!! Segast på att laga mat!

Heheh, när jag är hungrig blir jag lite småsur :P

Nää, nu ska jag gå och fråga igen :)♥

Bloggdesign

Jag kan inte speciellt mycket om bloggdesign men jag har lärt mig massor på en av alla bloggar jag läser, nämligen www.designadinblogg.se , super grym verkligen!

Nu har jag gjort lite små ändringar i bloggen, ni märker det säkert inte men det gör jag och jag är nöjd :) ♥


Ordentlig

Nu har jag fastnat för en till blogg, ajaj (läser redan ca 15 bloggar dagligen) , men det är en blogg om smink, hår och styling så det är bra att ta tips från henne och så :) 

Japp har bestämt mig för att vara mycket mer ordentlig med min hud och behandla den bättre. Har hittat massa bra produkter från den bloggen så ska nog åka in till stan en dag och köpa allt. Sen får vi se om det verkligen hjälper, det är ju olika från person till person..

Mitt hår ska jag med ta hand om mer eftersom jag vill spara långt hår så blir ju håret slitigt lättare så det ska jag försöka "reparera" . Som ni ser så har jag ju färgat hår med och att färga sliter ju super mycket, ska nog sluta med det nu, svart hår är ju inte så fult eller? =)


Slitet är det som sagt :(

/Pau♥

Beroende..

Tyvärr så är jag beroende av min mobil, måste ha med den vart jag än går och om jag inte har det känner jag mig inte som mig själv. Haha, mobilen är en del av mig. Suck, vill egentligen inte vara det men så är det bara..


Jag har säkert visat er den förut men här är den igen. Det är en w910i Sony Ericsson, men tyvärr satte jag in den i tvättmaskinen en gång så den är lite urfunktion men de vanliga fungerar iallafall och det är huvudsaken. Men jag skulle inte tacka nej till en ny mobil :)

Vet inte vad jag ska göra så skriver massa onödiga inlägg förlåt!

/Pau♥


Färdig!

Gissa vad jag har gjort!?♥

Hihi, städat min garderob som var väldigt stökig, inte ens ett enda vikt plagg typ...Aja, men nu är det iallafall fixat (fast om mindre än en månad kommer det bli kaos igen) och jag är glad!

FÖRE;

Hehe, jag kanske borde skämmas...Men det är väl inte bara jag som har en sådan garderob?

EFTER;

Jag viker inte så bra jag vet. Men det ser åtminstone bättre ut än vad det gjorde innan :)

Nu ska jag leta efter något att äta, är hungrig :):)

/Pau♥

Tips?

Har ni några tips om vad man kan skriva här på bloggen så det blir mer intressant och som gör att läsare som kommer hit vill stanna kvar?? =)


Varför ser jag alltid så liten ut på bilder?? Hmm

/Pau♥

Look


Har min goa tjocktröja igår, hehe den är lite för stor:P
Fast det är skönt med stora tröjor..!


Har ofixat hår och är osminkad, hahah det är faktiskt härligt ibland..


/Pau♥

Ingen rubrik

Gick upp vid 9 tiden idag och tog en promenad med Suki älsklingen i regnvädret :(


Hhihi, min älskling♥

/Pau♥

Hallu

Godmorgon♥!

Som ni ser så skrev jag endast ett inlägg igår och det var för att när jag kom hem från rix fm festivalen hade jag inte tillgång till någon dator :( , aja idag ska det bli mycket mer!

Vet inte varför men idag är jag extra morgontrött så låter bilderna tala för sig själv (med lite hjälp)


Hemma hos Pernilla, vi tittade på någon konstig häxfilm innan vi åkte till stan.


Jag hade lite tråkigt så lekte med Pernillas träningsgrejer :P


Haha, det är jag på bilden och en snögubbe som vi gjorde tillsammans.


Som sagt, när man har tråkigt så blir det såhär..


På Rix Fm festivalen var bland annat Andreas Johnson och Agnes och sjöng


Alcazar var med där!!


E.M.D med såklart... !


Hehe, det blev massa bilder på oss två


Ehm, Inga kommentarer :P


Hahahahha


När jag kom hem blev det kiwi och kex, hehe..

Japp, en liten sammanfarrning om min dag igår :) , nu ska jag äta frukost, sedan blir det fler uppdateringar!

/Pau♥

OUTFIT

Har lite bråttom så det blev några slarviga bilder men det får duga :)



Tunika - Zara
Halsband - Guldfynd
Armband - Köpt i Hongkong
Skor - Primark (London)

Just det, jag har börjat använda mindre och mindre smink, hare bara eyeliner och mascara på bilden :):) stolt*

Måste rusa nu, vi hörs!

/Pau♥

Awake

Hello!♥

Jag hann tyvärr inte skriva fler inlägg igår för min kära syster snodde laptopen så jag spelade kort med min brorsa, kusinen Emil och min morbror från klockan 22.00 på kvällen tills 02.00 på natten. Gissa hur trött jag är idag alltså!

Vi kom hem vid 3 tiden och jag somnade direkt, nästa morgon vaknade jag av att det kom en stark vind som blåste ner alla mina piano pappren (för jag sover med öppet fönster) och som vanligt kunde jag inte somna om. Det här hände vid 10 tiden :( . Jag gick upp och satte på tv:n, tittade på disnet channel en stund för det var "Lilla Sjöjungfrun-Sagan om Ariel" alltså berättelsen som utspelades innan "Lilla sjöjungfrun" , eftersom jag aldrig sett den innan så fick det duga för orkade inte ens byta kanal...Haha!

När filmen var slut började jag bli lite hungrig så satte på ugnen och gräddade en vitlöksbaguette (som är det godaste brödet typ?) och kokade vatten för blev sugen på té :) . Nackdelen med att äta vitlöksbröd är ju den icke goda andedräkten man får som är kvar i typ 2 dagar? Usch, vill inte ens tänka på det :P


Har bara mascara och eyeliner :):)
Såhär såg jag typ ut igår..


Hih, min baby blev så trött så hon
brydde sig inte om att vi var högljudda,
somnade iallafall..

Pernilla ringde för en stund se angående Rix Fm festivalen vi två ska gå på idag. (Det är också Göteborgs kulturkalas sista dag.) Iallafall, Rix Fm Festivalen börjar vid 17.00 tiden och slutar ca 20.00. Men Pernilla ville att vi skulle hitta på något innan så jag ska gå hem till henne snart, närmare bestämt klockan 14.00 :)

/Pau♥

Kakor

Egentligen så är inte jag så förtjust i kakor och bullar och sånt men nu för tiden vill jag bara ha det, inte bra!


Just nu; äter kakor och tittar på film :):)

/Pau♥

Hemma hos Emelie

Hejsan♥!

Jag, min mamma, syrran och brorsan åkte till mina kusiner först för pappa skulle fixa lite grejer innan. När vi kom hit så hjälpte vi till med maten och sedan spelade vi lite mahjong (som är ett kinesiskt spel) sen blev det mat som smakade himmelsk!

För några minuter sen kom min pappa med hans kära laptop och såklart ville jag låna (sno) den, hehe och det fick jag med. Så nu sitter jag med laptopen framför mig och uppdaterar här på bloggen. Just det en till grej, jag har besöksrekord idag med 15 besökare och jag är verkligen super GLAD :D . Hihi, sen fick jag flera snälla kommentarer av er och det värmer verkligen, tack så mycket♥!


Fick ett sms av P nyss som frågade mig om jag ville hänga med på "Rix Fm festivalen" imorgon kväll och såklart jag sa jaa, så det är mina planer för imorgon, tss :)

/Pau♥


Dagens planer

Sådär, nu är frukosten/lunchen avklarad :)

Nu väntar hela familjen på att min mamma ska bli klar och sedan ska vi hem till kusinerna, där ska vi äta middag och umgås bara, trevligt ska det bli! Därför är det inte säkert att jag kommer kunna blogga mer idag, men ska som sagt försöka =)



Haha, som vanligt så blir jag så dålig på kort, men aja de bjuder jag på.

Jag har inte tagit kort min min "outfit" idag för har inget speciellt på mig.
En cardigan från H&M, t-shirt från HongKong och en svart kjol från Zara :)

/Pau♥

Att tro sig

Ni kanske tror att jag tror mig väldigt mycket eftersom jag oftast skriver till "er-form" och skriver så att det låter som om massa läser min blogg. Men nej, jag tror verkligen inte det och jag hade aldrig ens tänkt på att en person skulle läsa den..När jag skaffade denna bloggen förra året så har inte jag berättat för en enda person att jag har den så ingen i min närhet vet det. Fast sen när jag började få några kommentarer så blev jag så glad och ville väldigt gärna ha kvar er men ni läser ju såklart bloggar ni tycker är bra och jag vill verkligen inte tvinga någon att läsa min blogg.

Jag skaffade denna bloggen för att jag gärna vill skriva av mig varje dag eller varannan dag. Innan så skrev jag dagbok men jag gillar inte att skriva så mycket för hand och tycker min handstil är väldigt ful så varför inte skaffa en blogg där man använder tangenter som är mycket lättare. Och så kan man också lägga in bilder så blir det mycket roligare att läsa, till exempel om jag vill bläddra tillbaka och läsa :) . Jag har fortfarande kvar min dagbok som jag tar fram ibland och läser lite, det är väldigt kul att läsa tillbaka vad man skrivit och varit med om som man kanske inte kommer ihåg nu.

Men eftersom jag inte alltid har tillgång till datorn så kan jag inte uppdatera lika mycket varje dag men de dagarna jag har en dator och har tid så uppdaterar jag så mycket jag kan, men ibland kanske det bara blir ett eller två inlägg fast jag ska försöka låta bli det hända. När jag inte har tillgång till datorn och vill skriva av mig så brukar jag göra det på min mobil, då öppnar jag ett nyss sms och börjar skriva och i ett sms så kan man ju skriva som om det var 10 sms och sedan sparar jag den som utkast och läser de ibland när jag har tråkigt :) . Fast det är inte lika roligt när mina kompis lånar min mobil och sedan ser det...Hehe :)

Oj, nu bev det väldigt mycket men jag vill bara att ni inte ska missförstå mig, jag har inte tänkt få ut något av bloggen men det är väldigt kul att ha läsare för det peppar mig och då vill jag skriva ännu mer! Tack♥

/Pau♥

Frukost eller lunch vid denna tiden?

Godmorgon♥!

Hih, idag vaknade jag lite senare än vanligt men det tycker jag är okej för sommarlovet är inte riktigt slut än. :)

Jag vaknade upp idag av att telefonen ringde och min brorsa svarade, som vanligt kan inte jag somna om så gick ut till vardagsrummet och tittade på tv en stund. Sen kunde jag inte låta bli att sätta på datorn och läsa lite bloggar och såklart uppdatera min egen. Jag såg också att jag hade 12 besökare idag och det är ju mitt rekord så jag är väldigt glad!

Jag hoppas ni kommer fortsätta att läsa min blogg och om ni tycker att den är lite tråkig eller inte tillräcklig intressant kan ni väl lämna en kommentar och ge mig lite tips hur jag ska bättra mig på det? Tack allihopa♥!

Nu blir det frukost, eller lunch kanske man kallar det nu vid denna tiden?

/Pau♥

Filmkväll

Nu ska jag lägga mig i soffan och titta på "En shopaholics bekännelser" ♥

HIhi, eftersom jag älskar shopping så borde denna filmen vara något för mig, eller? :)
Medan jag tittar på filmen ska jag gotta mig med saft och ballerina kakor, mumma! Jag är inte så förtjust i choklad och äter sällan kakor och sånt men mamma köpte hem en rulle igår så kunde bara inte låta blir :P , typiskt mig..


Bjuder på denna bilden med, har ju redan lagt ut massa osköna bilder så varför inte en till ?

Godnatt allihopa, sov gott så ses vi imorgon!♥
/Pau♥


bloglovin

Yes, nu har jag skaffat bloglovin ikonen till vänster, där kan ni trycka och följa min blogg :) . Det är helt frivilligt och jag gjorde det för skoj skull så ni ska inte känna någon tvång för det är inte alls meningen!


Hehe, super gammal bild på mig!

/Pau♥


Mums!

♥HIhi, nu är jag mätt och belåten :)
Det blev bland annat kräftor och jag har faktiskt lärt mig gilla det (jag åt aldrig kräftor förut)


1. öh, varför stirrar alltid jag in i kameran?
2. Mm, saft!!!
3. Eh, stirrar igen..suck ska förbättra mig framför kameran men tyvärr är jag en person som inte fastnar på bilder..
Haha, langar fingerposen som är typiskt asiatisk?? (Brukar inte göra det men ska kanske börja?) Vad säger ni?

/Pau♥

Pauline=kock?

Hahah, nää tror inte det vaa? =)

Aja, nu ska jag laga mat, får se om jag lyckas annars går nog larmet... :O

Ehm, som sagt när man har tråkigt blir det såhär..

/Pau♥

Egomoment

Hahahhaha, såhär brukar man göra när man har tråkigt ♥




Hehe (A) ..


Icecream

Heh, tröst äter mig med en Sandwich glass, jag har ju så tråkigt här hemma och det är visst ingen som vill hitta på något med mig så... :/


Haha, dessa bilder bjuder jag på!!!


Har tråkigt

så såhär kan det bli..



/Pau♥

Onyttig


OJsan, det ska inte vara enkalste, utan enklaste :)

Outfit

Eftersom jag inte har några speciella planer för dagen tog jag bara på mig det första jag såg från den överfulla mini garderoben, men jag tänker ändå visa er det :)


Vanlig t-shirt - Kommer inte ihåg vart jag köpte den ifrån..
Kjol - Zara

Heh, som ni ser så är det inte så lätt att fota sin "outfit" samtidigt som man måste trycka på knappen, någon som vet där man kan sätta en tid så knäpper den bilden själv? Skulle vara jätteglad om någon kunde svara på det :)

/Pau♥

Hairmask

Hihi, gissa vad jag har gjort :) , jo en egen hemmagjord "mask" till håret. Det hjälper mot skadad hår och lindrar till och med topparna, den "reparerar håret och gör det mjukare och finare. Jag har dock aldrig provat det här innan så det är spännande hur resultatet blir. Nu väntar jag bara på att klockan ska ticka vidare så jag kan skölja ur det och berätta för er hur det blev :)

Om ni vill så kan jag visa er hur man gör denna hårmasken, det är bara att skriva en liten kommentar så fixar jag det :) . Ingredienserna du behöver är lite och allt finns i ditt kök så det är både bra och billigt, me like :) .


Hehe, så här ser mitt hår ut just nu.

Bilder

Nu har jag ätit klart och börjat fixa mig lite smått, har inga bestämda planer för dagen, får ta dagen som den kommer =)


Min "outfit" igår


 vit tröja - BikBok (ny)
 linne under - JC
 tights - Lindex
 klackar - Skopunkten


De två bilderna upp till vänster är på mina underbara vänner, Pernilla, Clara och Matilda♥
Drickan är en frapino, jordgubb och mango smak från Exspresso house, mhm, vad god den va!!!
Heh, Pernilla övertalade mig att köpa thaimat idag igen så det fick det bli, god som den är, åh....


Jag kände för att pröva någonting nytt så köpte ett läppstift :) , den är från Viva la Diva..
Och så blev det en mask från Nivea också, den luktar gott och är faktiskt väldigt bra.
Hehe den gröna sörjan längre ner är Kiwi, vet att det inte ser så gott ut där men det var det!

/Pau♥

Nu..

är jag vaken! Eller vakande egentligen redan vid 9 men ville inte gå upp så halvsov tills nu. Jag är en person som har svårt att somna om på morgonen så det får bli en lång dag för mig idag. Man ska ju som sagt ta vara på det lilla lovet som är kvar (:

Just det, i det förra inlägget jag skrev så hade jag lovat att lägga in bilder från igår, men tyvärr kom vi hem senare än vad jag trodde så bilderna kommer upp idag och det lovar jag verkligen!

Heh, men nu blir det frukost för mig och sedan kommer bilderna upp :) , dock är det inte så många menmen...

/Pau♥

hemma hos Emelie

Hallu!

Just nu sitter jag i emmes datarum och surfar runt lite på internet, läser bloggar osv...Vi är här och hälsar på mormor och morfar och de mår jättebra! Det var kul att träffa de igen, jag har faktiskt saknat de med, det kanske man inte kan tro...hehe. Iallafall, jag kan inte lägga in några bilder än eftersom jag inte är hemma och har inte usb-grejen men lovar att göra det när jag kommer hem, annars blir det imorgon.

Just det, när jag var i stan med Pernilla kunde jag inte låta bli att handla lite (det vill säga slösa pengar) på utséendet :) . Hehe, det blev ett läppstift och en ansiktsmask som rensar på djupet, det behöver jag verkligen!

/Pau♥


...

..Hittar inte min USB-grej så bilderna på min "outfit" kommer när jag kommit hem, nu måste jag rusa hej så länge!

/Pau♥

Iväg

Sådär, nu är brunchen nere i min mage :)

Har precis ätit och gått ut en sväng med Suki, det var faktiskt varmare än vad jag trodde ute, hade ju kollat upp vädret för denna veckan och det stod regnregnregn men nej, himlen ville överraska oss med sol, yes!

Ja, men jag tror inte jag hinner skriva så mycket mer nu, ska ta halv bussen in till stan med Pernilla och sedan får vi se vad som händer. Ska iallafall försöka ta några kort, men som sagt jag har längre ingen kamera...(fast ska kanske köpa en ny snart)

Just det, ska kanske lägga in "dagens outfit" bilder, eller vill ni se sånt på min blogg, varsågod och kommentera och säg vad du tycker! :)

/Pau♥


Godmorgon!

Hehe, godmorgon!

Så sent är det väl ändå inte? :) Nejnej, iallafall det var Pernilla som väckte mig idag genom att ringa min mobil och ja, det är ju inte det roligaste sättet att bli väckt på. Aja, hon lät mig faktiskt sova lite till och ringa henne när jag verkligen är vaken så ska vi hitta på något tillsammans, ja det är dagens planer!

Just det, min mormor och morfar kommer hem idag, wiiiee!! Oj, ni kanske inte vet vart det har varit ens, iallafall lite kort, de åkte till Kina i januari och kommer hem nu i augusti. Eftersom de flesta av deras släktingar bor där och båda är pensionärer så är det roligare att stanna där lite längre. De brukar faktiskt åka dit varje år med jämna mellanrum.

Ikväll ska jag nog hem till de och hälsa på lite, det var ju trots allt längesen vi sågs sist, men annars ska jag dit på lördag med, middag med kräftor, det tackar man inte nej till! Ska nog börja fixa mig nu så Pernilla inte blir sur :):) , vi hörs senare!


gammal bild

/Pau♥

New!

Här är mina nya inköp! =)



2 likadana tröjor (blå och vit), kunde inte bestämma mig:P . Iallafall från Bikbok, 149kr/st
Vitt linne - H&M Divaded 99kr
Lila och rosa tshirts - h&m divided 99kr/st
Tunika - Bikbok 99kr


Present till *** och nagellack från Depend, 25kr :)



Sådär, det var mina inköp för idag, dock inte så mycket som jag velat köpa men får nöja mig med det så länge

/Pau♥

Men

Hallå, vad är det för fel på blogg.se egentligen, jag kan inte ladda upp bilder :( . Aja, får försöka senare, tänkte ju visa er mina inköp men...

/Pau♥


FOTA

Sådär, nu har jag ätit. Jag tänker ta lite kort på mina inköp nu så lägger jag upp de bilderna snart, hörs!


SHOPPA!!!


Hemma igen!

Hej igen!

Har precis kommit hem från min shoppingrunda med min kära kusin♥. Det var jätteroligt och såklart hittade jag någonting att köpa, haha typiskt mig att handla upp för alla pengar jag har tillgång till...

Iallafall, jag trodde det skulle vara dåligt väder idag så drog på mig ett par jeans (jeans har jag inte haft på åratal känns det som) , ett svart boxarlinne, jackan och svarta klackar. Och ja, när jag gick av bussen kände jag värmen komma mot mig och det är super varmt! Aja, sån otur har jag alltid, tar alltid på mig fel kläder efter väder, suck..När vi shoppat klart kände vi för att äta nått och det blev thailändskt mat denna gången (bild på det längre ner) och det var super gott!


Mina klackar, nya väska mamma köpt till mig och ett "smycke" från Louise


Efter shoppingen är det alltid gott med något i magen =)


Hoppas man ser vad det står :)



Ojdå, mamma ropar på mig nu (maten är klar) så vi hörs senare. Kommer skriva fler inlägg innan dagen är slut så oroa er inte! =)

/Pau♥


Shopping dags!

Godmorgon!

Vaknade vid 11 tiden idag, ska ju möta Emelie klockan 13 på Centralen för idag är det shopping för min del!!! Nu ska jag sminka mig lite och fixa håret, sen måste jag nog springa ner till bussen. Aja, nu hinner jag inte skriva så mycket mer, ska försöka ta några kort idag så blir det roligare att dansa =)

Hej så länge!

/Pau♥

Erase it

Hallu igen!

Nu har jag bestämt mig för att fortsätta att blogga, varför ska jag låta andra/annat förstöra min "hobby" . Jag tänker radera det snabbt och fint från mitt minne och så börjar jag om från början. Och det tänker jag börja med nu.

Som sagt, det har hänt en del grejer (som jag helst inte vill ta upp här på bloggen) och där med att jag inte har några bilder, därför måste jag tråka ut er med gamla bilder. Men eftersom jag ska börja om från början så ska jag försöka ta kort varje dag och uppdatera oftare här på bloggen så blir det också trevligare.

Jag är en person som har lite svårt att visa känslor för folk så därför är bloggen väldigt bra för mig, där jag kan skriva av mig och helt enkelt bara vara mig själv på riktigt för en gångs skull. Nu menar jag inte att jag brukar vara falsk men jag har väldigt svårt för att lita på folk också och det gör det svårt att vara mitt riktiga jag för jag tror egentligen att jag är osäker på mig själv, också anledningen till varför jag inte våga vara mig själv...

Nä, men från och med nu ska jag försöka vara mig själv och inte bry mig om vad andra tycker (endast mina vänners känslor då) . Oj nu blev det nog lite fel, jag menade absolut inte att jag ska vara elak mot allt och alla förutom mina vänner. Aja, hoppas ni förstår vad jag egentligen menar.

Imorgon är jag den nya/gamla och riktiga Pauline med mycket uppdateringar och bilder, godnatt!


/Pauline

RSS 2.0
Blogg listad på Bloggtoppen.se