Godnatt♥

Njaa, ska inte sova riktigt än men tänkte dra mig från datorn nu, annars kommer jag fastna här och det är inte bra!

Jag gjorde precis klart matteläxan och tittade snabbt igenom spanskan. Det är inte så svårt, 3 oregelbundna verb, Pauline klarar det! Pratade med mamma förut och hon ska följa med mig på öppet hus imorgon på Hvitfeldtska, det ska bli spännande! Imorgon har jag sovmorgon, det ska bli skönt att få sova ut dock måste jag gå ut med Suki imorgon, tisdagar och torsdagar är mina dagar :/ . Aja, det är alltid lika kul att väcka älsklingen på mornarna, hon är ju så lat♥.

Just det, "surfade" runt lite på internet förut och hittade till en hemsida jag fastnade för, inte bra! Det är en hemsida där "Bella" (huvud´personen i Twilight-serien) skriver en dagbok så man får reda på vad som hänt efter bok nummer fyra. Jag är inget stort twilight-fan (men jag älskar böckerna) och jag är ändå väldigt nyfiken om vad som hänt efter boken, haha det är ju bara att hitta på egentligen men jag vill veta hur andra tror och tycker. Hemsidan hittar man här och det är en person, jag vet inte vem men som skriver som om hon var Bella och berättar, det är egentligen som att läsa femman, fortsättningen helt enkelt. Det står på hemsidan att det är den mest besökta twilight hemsidan så den måste ju vara lite speciell, aja jag har iallafall börjat läsa på den, det ska bli spännande att se vad som kommer att hända.

Hittade lite kaffegodis i kökslådan förut, kunde så klart inte låta bli att smaska i mig några, de är ju så goda!



                                   
Jag har precis tvättat av sminket och haft på en ansiktmask, mmmh len hy♥

LOOK

GREEN&WHITE

Today's look


Jeans från Gina
Svart linne från H&M
Grönt linne från Rut m.fl


30 november

Ohnooo, sista november idag :( . De flesta tycker nog att det är bra men inte jag, det betyder en dag närmare gymnasievalet, buuuhuu :(

Idag hade vi sovmorgon som vanligt, började klockan nio. Min pappa åkte till Stockholm imorse, åh skulle med vilja åka dit :/ . I skolan hade vi lektioner som vanligt men Vladimira var inte där idag så vi hade inget läxförhör, yihoo! Dagen slutade med att spanska och det var helt okej. Sen fick vi reda på vad vi skulle ha på provet nästa vecka i historia. Första världskriget & Imperialismen.

Nästa vecka är en hemsk vecka, neeeeeeeeeeeeeeeeej :(:(:(:(:(:(

LOOK kommer senare!

Godnatt♥

Nu har jag typ pluggat, aja jag vet vad jag har lovat mig själv, jag ska göra mitt bästa för att hålla det löftet :)♥


En bild på mig från i fredags..

See yaa tomorrow, goodnight!♥

PLUGG

Yes, du måste jag plugga.

Har kemi och fysik till imorgon, help!


WIieeee :(


Pauline shoppar!

YEAH!

DETTA KÖPTE JAG IGÅR!

Den vita, en glitter eyepencil
Den svarta, 3 in 1 . Kajal,eyeliner&ögonskugga tillsammans ;)
Båda från Yvea Rocher


Man fick med detta som en liten present, vet inte riktigt vad det är...
KÖPT IDAG!


Det ska bli en julklapp, är inte klar än!

Från Lagerhaus


Julklapp till Louise från mig♥


Linne från Rut m.fl 129kr


Tee från Cubus 99kr Köpte i storlek XL, älskar stora sköna tee's!


FRån CUbus med!


BH från Lindex




FOOD

Nu är jag hemma igen!

Har precis ätit och tänkte visa vad jag har köpt :) , återkommer snart!



yeah!

29 november

Buhuu, mitt fritidskort går ut idag! :(

Aja, det var inte det jag skulle säga, iallafall igår skrev jag ingenting och det är för att jag inte haft tid. Jag vaknade vid 10 igår och gick in i duschen, jag skulle ju gå på öppet hus med Oskar och Rasmus men så blev det inte. Rasmus tyckte det blev för tajt med tiden, öppet hus var mellan 10-14 och de hade precis haft träning och han var jättetrött. Oskar är ju som alltid, segast och det gjorde att vi heller inte kom iväg. Men det gör inget, jag ska dit på tisdag istället :) . Men jag och Oskar bestämde oss ändå för att gå på bio och såklart vi såg New Moon, kan inte säga att filmen var jättebra fast helt klart var skådespelarna grymt snygga, det är värt pengarna, haha! Nej men jag har ju alla 4 böcker och den första filmen Twilight och jag tycket böckerna är 10 gånger så bra som filmerna men jag vill ändå se filmerna för de grymt snygga skådelspelarna, ÅH! Haha, nej jag är inget Twilight-fan! Efter bion åkte jag hem till kusinerna, mys!

Men jag hinner inte skriva mer nu för jag ska till stan med mamma och syrran! Shopping of course! Just det, jag köpte lite grejer igår också, visar när jag kommit hem och med förmodligen mer ny inköpta grejer, yeah! Jag sitter vid pappas dator så det finns inga bilder, :/

Men det får bli några gamla bilder!

2009 våren!


2007, haha!


HAHA, 2009 våren!

BYEBYE!


Ser man vad det står?


27 november

OJDÅ! Hehe, nej jag slutar inte såhär sent. Vi fick sluta tidigare idag och när jag kom hem gick jag ut med Suki, sen har jag bara suttit vid datorn och tittat på filmer, hehe. Hade helt glömt bort bloggen :( . Aja, nu är jag här igen iallafall!

Skulle egentligen gå på bio idag, New Moon med Oskar men tyvärr tänkte jag inte på att den fortfarande är rätt ny så det fanns inga platser kvar, buhuu. Men vi ska se på den imorgon så det så! Eller ja, ifall det finns platser kvar, annars ska vi titta på Zombieland tror jag..

Just det, imorgon ska jag på min första öppet hus, ska titta på Hvitfeldska gymnasium, spännande ska det bli :)


ME TODAY♥

UNDANTAG

Hej igen, hemma från dansen nu!

Om en liten stund ska jag läsa lite om August Strindberg som är vår läxa tills imorgon och plugga på de 15 glosorna vi har i engelskan. Sen blir det mat. Just det, skrev ju förut att jag skulle berätta en sak och det är att jag fick G+ på en skrivuppgift :(:( . Det var vårat Ergonomi arbete på idrotten..

Förra året hade vi också en sådan uppgift (man gör alltid denna uppgiften efter att man praoat) och jag fick MVG- på den, blev jättenöjd och jag skrev inte alls mycket. Jag kan inte påstå att jag gjorde denna uppgiften ordentligt för det gjorde jag inte men jag tycker ändå jag förtjänade ett VG. Man fick fråga honom vad man gjort för fel och då sa han att jag inte reflekterade, men sen ser jag att han skrivit på mitt papper "bra reflektion", fattar ingenting verkligen. Aja. orkar inte tänka på det mer, man kan ju faktiskt inte sänka sig på en skrivuppgift i matte för att man bara fick G+, eller?

Trodde faktiskt att jag fick bättre men så var det icke, jaja det här får bli ett undantag. Aldrig mer.


Hade på mig min STS-tröja på dansen idag, wieee♥. Dock tränade jag med
våra uppvisningskläder, PINK, yihaaaa♥


26 november

Helllo!

Kom precis hem från skolan och nu ska jag till kinesiskan och göra prov, AH!

Just det, har en dålig sak att berätta sen, skriver mer efter dansen!♥

Necessär

Wiieee, äntligen klar med power pointen. Fast nu måste jag öva på själva redovisningen också :/ .
Jag gjorde en necessär iallafall, liten och fin som man kan ha i handväskan♥


JAG ÄR NÖJD:D♥

Nu blir det mat, sen ska jag träna på talet!

LOOK

Green&black!


+ jeansleggins från Gina

25 november

Hejsan!

Idag fick vi sluta en halvtimma tidigare och jag har suttit och latat mig här tills nu. Den är äckligt väder ute så Suki har inte fått gå ut, men ska ta en sväng med henne nu, regnat verkar ha lugnat ner sig. Sen ska jag göra en powerpoint till mitt slöjdarbete. Jag vet att jag är lite väldigt sent ute eftersom arbetet ska vara klart imorgon och jag ska kunna redovisa om den imorgon. Aja, får väl lägga på ett kol bara, jag kommer klara det♥! Just det, har kinesiskaprov imorgon, OH :(

"Look" kommer snart, nu ska jag gå ut!



me today

Besviken på mig själv

Jag kommer ihåg för inte så länge sen att jag skrev att jag fick G på ett prov och lovat mig själv att aldrig få det igen. Idag fick jag ett till G. Detta provet var i biologi, handlade om Ekologi och typ lite sånt. Jag tyckte att jag hade gjort bra ifrån mig och verkligen gjort mitt bästa, men tydligen inte enligt henne.

Hon är en väldigt hård lärare och väldigt noggrann så...Jag fick ju i för sig nästan VG, 3 poäng från VG rättare sagt men jag hatar det ändå! Nej men nu får det faktiskt inte bli några fler G:n, då blir jag riktigt sur och besviken! Fast det dumma var ju att jag verkligen trodde att det gick bra och fick tillbaka motsatsen. Sen kunde jag inte hålla mig heller, började gråta. Usch vad pinsamt, haha jättemånga där som sa "åh, första gången jag ser Pauline gråta", haha pinsamt värre! Som tur var vet nästan inga av de anledningen till varför jag började gråta :( .

Aja, får försök förtränga det här nu, nu ska jag plugga vidare :) , eller ja ska bara se klart på serien först :P

24 september

Hallo, kom hem från skolan precis!

Känner mig jättestressad nu, hade lite kul i skolan förut så stannade där en stund, haha! Och när jag kom hem gick jag ut med suki och nu sitter jag här vid datorn och äter clementiner :) Idag ska ju jag spela piano och måste träna på läxan, ja jag gör alltid allting i sista sekunden, inte bra!

Aja, måste verkligen gå nu. Skriver mer när jag kommer hem och då ska jag berätta om två dåliga saker som hände idag :(


See yaa!

Godnatt♥

Pernilla gick för en stund sen och jag har tränat lite piano.

Ska strax börja fixa mig för sängen och skrica i Relax Diaryn innan jag lägger mig. Haha, har varit jättelat med den men ska skriva in de dagar jag missat sen, den ska lämnas in på onsdag. Pernilla kom vid 19 och hon hjälpte med med matten först, ja hon har MVG och jag VG, sen ringde Oskar och jag snackade med honom i 30min(?!) medan hon spelade Sims 3 (haha, vad var det jag sa?!) Nej men hon fick spela faktiskt. Jag är inte en sån person, jag är snäll. Sen fortsatte vi att plugga lite, eller vi (Pernilla spelade sims så jag) läste igenom det snabbt. Men som jag sagt tidigare, denna veckan är rätt lugn och inga av de läxorna vi har är speciellt svåra så..

Pernilla hade dåligt samvete hela tiden och sa typ minst 5ggr "åh, vad löjligt det känns att jag sitter här och spelar ditt sims spel medan du tittar på tv, men du ska veta att jag inte är med dig bara för att spela sims, jag är med dig för att jag gillar dig" , haha super gulligt. Men Pernilla, jag vet det♥.

Aja, nu ska jag fixa mig för sängen, godnatt♥


Haha, som sagt, gillar att göra knasiga miner :)

Mina Tankar

Jag började tänka på det här inatt, precis innan jag lade mig.

Denna bloggen är ju min blogg, visst andra kan ju hitta till denna bloggen och läsa den men det är ju fortfarande min blogg. Jag har helt glömt bort anledningen till varför jag startade denna bloggen.

Jag ville ha en blogg för att kunna skriva av mig, jag skrev i min dagbok innan men tycker det är så jobbigt och tråkigt att skriva för hand och då blir ju en blogg perfekt.

Jag ville ha en person som jag kunde berätta allting för och veta att inget kommer läcka ut, en person som jag litar på till 100%, tyvärr har jag ingen sån vän riktigt och då kan jag istället skriva det här på bloggen.

Jag skulle kunna skriva exakt vad jag tyckte och tänkte utan att andra skulle kommentera och kritisera.

Ja osv, just nu är min blogg inte alls personlig. Den ser ut som precis alla andra bloggar, jag vill innte att den ska vara så.

Från och med nu ska jag skriva ner exakt hur jag tycker och tänker och mina tankar, mina hemligheter etc. Jag orkar verkligen inte hålla allt inom mig längre, det är jättejobbigt. 

Detta citatet tänker jag alltid på, "Behandla andra som du själv vill bli behandlad"
Och jag följer den också, men ibland kan det vara jobbigt att vara den snälla, pålitliga vännen när andra inte behandlar mig så, nej jag orkar inte. Det är därför jag skaffade denna bloggen också. Den här bloggen är min allra närmaste vän a.k.a jag själv, jag skriver egentligen till mig själv. Därför ska jag vara ärlig, inte för att jag inte är det nu, men ja ni (menar jag) fattar :)




23 november

Hello!

Oh, första dagen på veckan är avklarad. Hm, eller ja iallafall skolan..

Nu sitter jag här framför datorn med en macka och ska snart göra matteläxan. Sen ska Pernilla komma och vi ska plugga tillsammans, haha men det blir nog mest Sims 3 för hennes del. Jag säger inte att hon utnyttjar mig för jag vet hur mycket hon tycker om mig (nej, jag tror mig inte), men hon är en person som inte riktigt vet att hon sårat eller gjort fel när hon gör det. Aja, nu kom jag in på fel grej. Nej, men jag vet att hon vill vara med mig bara för att hon gillar mig, visst hon kan ju bara spela sims om hon är med mig, men jaa ni behöver inte fatta, denna bloggen är för mig själv och när jag läser tillbaka så fattar jag, hiih :)


Dålig bild :/


22 november

Godmorgon!

Vaknade vid 11 imorse och åt en äppelkakabit till frukost, haha! Sen har jag tittat på HIgh School Musical 3 på TV 1000, hehe ja. Idag ska jag bara slappa, som jag alltid gör på söndagar. Veckan som kommer är en ganska så lugn vecka så det ska bli skönt. Kemiläxa till imorgon så det ska jag fixa nu, ha det bra så länge! ♥

Haha, jag just nu.

glasögonosminkadmorgonfrisyrtröttstorahörlurarsvartsönderklippttshirt

Godnatt♥

Pernilla gick hem nyss så tänkte skriva ett inlägg iallafall :)

Just nu tittar jag på Transformers som för övrigt är en favorit hos mig. Jag älskar verkligen sånna filmer! Iallafall, kvällen har varit jättetrevligt och vi har pratat ut väldigt mycket, det känns jättebra nu :)! Vi fick skjuts av mamma in till stan, först hämtade vi ut biljetterna och sedan tog vi vagnen till Nordstan där jag köpte lite grejer. Sen skulle vi äta men ingen av oss var speciellt hungriga så vi gick till donken och tog typ varsin Happy Meal. Efter det var det dags för filmen, den varade i 2 timmar och jag måste faktiskt säga att det var en av de sämsta filmerna jag sett! Alltså urdålig var den! Både jag och Pernilla hade jättehöga förväntningar om denna filmen men den sög. Usch, nej den är inte värd ett enda öre.


godnatt♥

21 november

Hallo!

Vaknade för en stund sen och känner mig faktiskt bra. Inga biverkningar! Fast det gör fortfarande ont i armen, kunde inte sova på den :( . Snart kommer Pernilla och vi ska vara här en stund, sen ska vi till stan och hon ska bjuda mig på sushi och sen blir det bio! Wieee, det ska bli kul, men kommer tyvärr inte kunna skriva mer idag, hon vet ju inte att denna blogg existerar :O . Puss&Kram, hoppas alla får en trevlig lördag!

Godnatt♥

Kommer gå ifrån datorn nu ju så detta får bli dagens sista inlägg. Vi hörs imorgon och hoppas på att jag mår bra :)♥

GODNATT!

AJ!

Har precis ätit, ska ta och lägga mig i mammas stora och goa säng, börjar få ont i armen nu, inte bra! Hoppas inte värre biverkningar kommer, tänk om jag inte kan gå på bio imorgon :(:( . Aja, får hoppas hoppas hoppas, jag vill se THE BOX♥

Just det, idol är ju nu hoppas de bästa kommer vidare!


JUST NU

tittar jag på en film och leker med pappas webkamera :)


OH; jag har fått en dubbelgångare :O

SVININFLUENSANSPRUTAN

Just det, glömde säga att jag tog vaccinet idag. Det gjorde inte alls ont och jag har inte fått några biverkningar än, tummen upp :)


Hihi, jag och Elvin♥ (mamma i bakgrunden)

20 november

YEAH, FRIDAY TODAY!

Denna veckan har varit rätt så jobbig och jag är glad att den är över nu! Nästa vecka är en slapp vecka, jag ska ha prov i kinesiska men den klarar jag av, hihi! Idag ska jag inte göra så mycket, imorgon ska jag på bio med Pernilla, THE BOX ska vi se, det ska bli spännande :):)


Jag är inget stort fan av Cameron Diaz men hon är en bra
skådespelerska!

Godnatt♥

Nu ska jag plugga lite engelska till imorgon och sen ska jag lägga mig, fredag imorgon♥

Vi fick våra danskläder idag som vi ska ha på oss på uppvisningen, hihi min grupp ska ha rosa kläder, yeah! Har tyvärr ingen bild på de nu men ska fixa fram kort inom kort, de är inte speciellt fina men färgen är ju bara såå gorgeous!

Jag fick panik förut, fick inte ut min lins, började böla och allt, haha! Men nu har jag fixat det och lugnat ner mig igen, aja måste verkligen träna på glosorna nu.


GODNATT


19 november

Hello!

Slutade för en stund sen och ska snart ut igen. Hemspråk. Sen dans. Snark, jag orkar inte! Aja, ska inte vara så lat nu, vi hörs efter dansen!

Idag på idrotten spelade vi fotboll och jag la mål, hihi. Sen stod jag i mål också och släppte inte in ett enda mål, stolt är jag, haha. FIck också reda på spanskan att jag fick MVG på "provet" . Wieee♥


haha

18 november

Halllo!

Idag slutade jag tidigt och därför är jag på bra humör :) . Vi fick tillbaka testen vi gjorde på engelskan, läsförståelse och hörförståelse, hihi jag fick alla rätt♥. Och sen hade vi skrivit en uppsats om Diskriminering och den blev jag nöjd med också, hon hade bara kommenterat positivt så jag är super glad♥!

Nu ska jag göra matteläxan, vi hörs!


Hörs senare!

Pauline shoppar

Har precis pluggat klart :)

Detta köpte jag under lunchen på Make Up Store


;)


Cover Mix All Concealern 265kr :)


Sen efter pianot kunde jag inte låta bli av med mer pengar. Jag blev förälskad i ett svart linne med massa silverkedjor, good!!! 149kr, hur billigt som helst för ett snyggt linne! Tyvärr fanns den varken i XS/S så det fick bli M men det kan bli snyggt ändå, lalalalaaaa. Har tyvärr ingen bild på den men visar när jag har på mig den :):)

Godnatt♥

17 november

Hola!

Jag har lite bråttom nu men ville bara skriva ett inlägg innan jag går. Idag hade vi endast tre lektioner var av en hade vi prov och sedan fick man gå och den sista lektionen (bild) fick jag gå en kvart innan för skulle ha utvecklingsamtal. Det gick bra och mitt mål är att prata mer. INte för att jag inte är social för det är jag och babblar på som bara den men när det gäller att prata på lektionerna och vara aktiv har jag lite svårt. Men eftersom det är sista året nu så ska jag göra mitt bästa för jag vill inte ångra mig senare i livet :)

Jo, varför vi bara hade 3 lektioner var för att vi gick till Porthälla gymnasium för att titta lite närmare på den skolan. Jag vill inte gå där men den verkar riktigt bra faktiskt! Jag gick och lyssnade på natur och samhäll. På samhäll hade vi en liten frågesport och jag vann, hihi alla rätt!!! Och sedan åt vi på Paprika, mums!


Hihi, men jag kan tyvärr inte äta choklad så Martin fick den :)


Pernilla fick ett poäng mindre så hon fick med ett pris!


Jag köpte en grej på make up store också, vad får ni veta när jag kommit hem, måste gå nu!!

aaaah, bråtttom!

Jordgubbsmoussetårta

Min syrra och hennes kompis har en egen litet företag. De bakar allt möjligt och säljer de till olika företag eller till privatpersoner. Igår fyllde en vi känner år och hon beställde denna goda och fina tårtan. Jag har ätit den flera gånger innan, jag säger tummen upp!!! Super god verkligen♥


MUMMA!


Pauline shoppar

Detta köpte jag i lördags, har inte hunnit visa er det innan.

Wiee, nya sköna varma vantar! Ojdå, jag skrev från Kicks, vet inte varför men jag blandar alltid ihop Kicks och Åhléns, haha dum är jag! Jag menar alltså ÅHLÉNS


Två nya borstar :):) . Hihi, nu har jag tre :D

Foundation borste 99kr
Puder borste 125kr


LOOK

BLACK&WHITE&YELLOW+SILVERDETAILS

"Today's look"


Linne från Gina
Kort tee från HK
Cardigan från Vero Moda (Finland)
Halsband från HK


16 november

Hallo!!

Näää, ingen uppdatering igår, blää :(

Först ska jag säga GRATTIS AMALIA I EFTERSKOTT (HON FYLLDE ÅR IGÅR), 15 ÅR, WIIEEE<3

Igår var det som sagt ingen uppdatering, när jag vaknade åt jag en tigerkakabit till frukost (hihi) och sedan cyklade jag hem till Pernilla för att plugga. Hon skulle egentligen hem till mig för hon ville spela Sims3 och plugga men eftersom min brorsa är sjuk så åkte jag till henne istället. Vi råpluggade musik, okej ska lova mig själv från och med nu att aldrig börja plugga en dag innan plugget, speciellt inte när vi har 30sidor!!! Medan vi pluggade tittade vi på två teckande filmer, hihi det var så längesen! "Kungen av Egypten" och "Skönheten och Odjuret", super bra filmer! Sen spelade vi kortspel också, 500<3 När jag senare gick hem pluggade jag resten av kvällen :( . För första gången pluggade jag på riktigt, haha inte för att jag inte brukar göra det annars men kände att detta provet är väldigt viktigt för betyget och då måste jag verkligen få MVG!


Idag

Dagen började med musikprovet, den var faktiskt enklare än vad jag trott men ska inte hoppas för mycket. Det gick helt okej, så kan man säga. Jag svarade på alla frågor så jag är nöjd :) . Sen fortsatte dagen som vanligt, imorgon ska vi ha den andra delen av musikprovet, lyssningsprovet men den kan jag redan, wie :) . När jag kom hem tog jag en banan och nu ska jag träna lite piano och göra matteläxan :)!


ojdå, vilket runt/ovalt ansikte jag har, haha!

"Dagens look" kommer snart!

Bye♥

Nu ska vi åka, bye♥. Ha en grym lördagskväll!


Tigerkaka

Wihhoo, jag har bakat, som alltid tigerkaka! Medan den står i ugnen tänkte jag visa hur jag gör den, mitt recept ;)

Kameran har fått vara med hela vägen!



Du behöver det här (+ slev, gaffel, kniv, papper och sånt då)!


Smöra formen och bröa den (med ströbröd)!


Vispa socker och smör poröst


Tillsätt 1 ägg i taget.  (Första ägget)

(Andra ägget)

(Sista ägget)


Sila bakpulver&vetemjöl, blanda!


Blanda det i smeten med en slev


Häll i mjölk i smeten och fortsätt att blanda!


Såhär ser den ut när den är klar


Häll i 2/3 av smeten i formen


Såhär typ :P


Blanda lite kakao i smeten som är kvar


In i ugnen!


ta tid, vänta. wiihooo, färdigt!



trettonde fredag

Yes, jag sa ju igår att det istället var min tur dag eftersom jag också är född den trettonde men icke sa nicke(?).

Jag vet inte varför men jag blev trött väldigt tidigt igår och fixade mig klart för sängen och var klar vid 23.30. Plötsligt började jag tänka på att det var fredagen den 13:onde, jag varken hade otur eller tur. Fast sedan släppte jag det för jag tänkte ju ändå lägga mig, vad kan hända liksom?! Vid 23.40 skulle jag byta om till pyjamas men hittade inte mina shorts så jag gick upp för stegen (vi har en våningsäng och jag sover däruppe) för att se om de låg i sängen. Jag lyfte på täcket utan att tänka mig för lite för högt och min armbåge slog i lampan som så klart åkte ner i golvet. Det första jag tänkte på va, ja jag heter Pauline och det är bara jag som lyckas med sånt. Åh, vad sur jag blev alltså! Tur att mina föräldrar inte var hemma men min brorsa som lade sig tidigt för att han har hemspråk idag vaknade. Det första han sa till mig var klant. Ja, jag vet! Men det är faktiskt fredagen den 13:onde. Alltså jag har slått i den där J*V*A lampan hur många gånger som helst och den har inte rasat ihop tidigare. Jag tog sopborsten och försökte sopa bort så mycket som möjligt och tog de stora bitarna med handen. Ville egentligen dammsuga för vi har ju en liten Suki hemma som brukar gå in i vårat rum och då är det inte så bra med glasbitar på golvet. Men eftersom klockan var så sent så stängde jag våran dörr. När jag vakande dammsugade jag direkt och hoppas nu att det inte finns några bitar kvar. Innan jag la mig igår såg jag att jag hade fått en bit i foten och det började att blöda lite men jag fick som tur var ut den och nu är det bra. Men det konstiga var att i mitten av lampan, grejen som håller fast skärmen (som brukar vara av typ eller hårdplaste men vi har glas) satt kvar. Alltså måste lampan gått sönder på ett ganska konstigt sätt. Haha, sen tänkte jag, det är verkligen bara jag som lyckas med sånt. ÅH, alltså det var ju bara 20 minuter kvar till 14 november och jag skulle ju bara upp och lägga mig. Hur otur kan man ha egentligen!?

jag har fortfarande inte sagt det till mamma än för hon jobbar idag men ska se hur hon reagerar sen, hoppas bara hon inte är sur.. :P . Hahaa!!! Mina kompisar kommer att skratta ihjäl dig när jag berättar detta för de, de vet att jag är klantig, Jaja :D!


Haha, bjuder på den!


14 november

Godmorgon! Eller nää, god eftermiddag :)

Bara så ni vet så vakande jag inte nu. Har varit vaken sen klockan halv 11 (inte för att det är tidigt men ändå) och åt frukost. Sen tittade jag på "So you think you can dance" repris från denna veckan. Jag stör mig verkligen på att den går så sent på torsdagar (?), jag måste ju sova tidigt, haha. Nej men repriserna går lika bra. Det programmet och House är de enda jag verkligen gillar och följer :) . Efter det gick jag ut en sväng med Suki och sedan hoppade jag in i duschen. Fräsch och ren nu, wihoo!

Dagens planer blir nog att åka till mormor, haha jag igen! Men det är bra, jag ska ta med mig mina läxor och plugga där, jag ska klara av musikprovet (som är på 30 sidor + att man ska kunna 18 klassiska låtar och kunna de olika kompositörerna till låtarna!!!)

Aja, hörs senare! Just det, ska berätta en grej sen. Inte roligt enligt mig men kanske för er.


Godnatt♥

Från mig&Suki♥

sötnosen♥

Ses imorgon, just det. Eddie åkte ut :/ . Aja, han är ändå inte en av mina favoriter direkt, men har ser bra ut, haha!

Pauline shoppar

Just det, glömde visa er en grej jag köpte förut :)

Nämligen en concealerborste. Jag har bestämt mig för att ta hand om min hy och därför kommer jag använda riktiga borstar till olika smink. Vill egentligen köpa Make Up Store's borstar men vi hann aldrig gå dit så den här får duga så länge. Vem vet, den kanske är super bra?! ;)





Från Åhléns 85kr

Denna Känslan är tillbaka igen

Usch, jag har fått den där obehagliga känslan tillbaka igen. Det är en känsla som jag gör att jag saknar folk och jag är orolig över allting. Åh, vill bara få bort den, det är så jobbigt! Ska trösta mig med att titta på Idol 09 nu :)

- Jag saknar mina nära och kära fastän jag har de vid mig, det är jobbigt
- Jag är så orolig över hur mina betyg kommer att se ut
- Jag är orolig över att jag inte har någon aning om vilken skola jag vill gå på
- Jag är orolig över att jag bestämt mig för att välja natur men det är bara för att det är den bredaste linjen och jag är rädd för att ångra mig i framtiden
- Jag är orolig för att inte få några kompisar i den nya skolan
- Jag är orolig över att jag kommer tappa kontakten med de kompisarna har nu
- Jag är orolig över hur det kommer gå på musikprovet vi ska ha på måndag. Jag har inte börjat plugga än
- Jag är orolig över hur min framtid kommer att se ut
- Jag är orolig över att vara ensam

Jag behöver närhet, ge mig närhet :(

Den enda grejen jag kan göra nu är att plugga och titta på de olika skolorna. De andra går inte riktigt att göra nu, jag orkar inte..

     
Önskar att jag kunde skratta nu

Pauline shoppar

Eftersom jag stör mig väldigt mycket på att luggen hänger ner framför ögonen så köpte jag en produkt som är som gelé typ :) . Hoppas den hjälper iallafall!


Från Bellbox. 189kr


Luktar super gott!

Home again!

Ojdå, hann inte säga hejdå innan jag åkte iväg!

Medan jag satt här och tittade på film ringde mamma och ville att jag skulle följa med till Allum och fixa lite grejer. Eftersom det inte var planerat fick jag bråttom och var tvungen att gå direkt till parkeringen. Därför jag inte hann säga hejdå :)

Såklart jag fick med mig något hem, visar senare ;)

     

Once again!

Haha, "oops i did it again" !


Fler egobilder, det får räcka med denna just nu.

LOOK

Grey&White&Black&Brown

Today's look




Kofta från England
Tunika från BikBok
Örhängen från Glitter

13 november

Wiee, fredag idag! Men det är inte vilken fredag som helst utan fredagen den trettonde!!! Haha, nej men för mig är det tur, jag föddes den trettonde ;)

Idag har ju 2012 världs(?)premiär och det sägs vara årets bästa film, vem vet? Några har redan sett den på förpremiären eller vad det heter men ja det ska bli spännande att se den. Tyvärr ska jag inte se den idag men jag ska se den.

"Dagens look" kommer senare!

MORE

Haha, har jag börjat att ta egobilder så tar det aldrig slut. Hehe, men ska äta nu, see yaa!

Visar bara några av de, haha alldeles för många you know ;)




Såklart jag måste fjanta till mig också :)

Suki♥

Hon är ju bara för söt♥! Älskar att sova på de uddaste ställena, haha. Sötnosen

Visst är hon fotogenisk?♥

12 november

Ojdå, jag "glömde" helt bort bloggen förut när jag kom hem. Det ändå jag tänkte på var MAT. Hahahaaa, jag var jättehungrig, vet inte varför. Efter maten skulle jag till hemspråket och därför hann jag inte heller. Och som ni vet, åker jag direkt till dansen efter hs. Dansen var kul idag men jag har ont i hela kroppen av styrketräningen vi gjorde igår på idrotten. Haha, vad dålig jag är! Eftersom mamma jobbar sent denna veckan så hämtar pappa mig och såklart kommer han för sent! Sen skulle han också till Willy's för att handla mat. Och när jag kom hem skulle jag ut med Suki och sedan duscha, därför jag inte kunnat skriva förrän nu :)

     

     
Orkade inte ta fram kameran så det här får duga. Det är ju ändå bara egobilder.


Skärp dig P!

TILL MI SJÄLV
Nu för tiden har jag märkt att jag slarvar väldigt mycket med läxorna. Det är INTE okej! Pauline, det är faktiskt sista året nu. Okej, grundskolans betyg är inte det viktigaste för de försvinner när du kommit in på en gymnasieskola, de gills liksom inte längre. Då är det bara gymnasiepoängen som gäller. Men ändå! Du har inte kommit så långt än, du har inte ens kollat på en skola än, så dina betyg här på grundskolan är jätteviktiga. SKÄRP DIG! Några timmar mindre framför datorn skadar inte, det är din framtid det handlar om! Det är bara du som vet vad du vill och det är bara du som kan göra att du kan uppnå dina målar, bara DU! Okej, betygen som du får gäller höstterminen 09 och det är inte de som gills när du ska söka in på en gymnasieskola men de är ändå viktiga! Du behöver de för din preliminära sökning! Jag fattar inte varför jag börjat slarva så mycket själv. Men från och med nu ska jag faktiskt skärpa mig. Ändå om jag inte kommer få så många MVG:n så är jag nöjd ifall jag gör mitt bästa! Man kan ljuga för andra men inte för sig själv. Jag vet att jag kommer må jättedåligt i framtiden om jag inte gör mitt bästa nu. Att ångra sig är det värsta jag vet. Jag har gjort så många misstag förut, jag vill absolut inte göra fler misstag. Det får räcka nu, stopp. Jag ska försöka sätta ett mål för då är det oftast lättare när man håller sig motiverad och vet vart man vill nå. Jag är envis, jag kommer inte ge upp så lätt. NEJ!



Sådär, nu har jag skällt färdigt. Texten kunde bli mycket längre men det får räcka för denna gången. Dags att plugga ordentligt nu.


Hm, ojdå. Rufsigt hår. Men lovar, jag såg inte
ut så i skolan, lovar ;)




Godnatt♥


LOOK

ALL BLACK (with silver/white accessories)

Today's look


Tunika från Gina
Snöre som skärp från?
Halsband från HK  (långa)
Halsband från en kompis (korta)

Hade en vit halsduk också, är ej med på bild..

11 november

Hallooo!

Idag är det onsdag och min tur att tvätta kläder. Bläää!

Skolan har varit som vanligt och idag på idrotten började vi med redskap. Det är jättekul enligt mig men många var väldigt rädda och jag tycker det är så synd. Roligt är det ju! Men jag kan förstå de, alla är ju rädda för något. Jag har till exempel spindelfobi och andra tycker det är jättemesigt men jag kommer börja gråta om någon springer efter mig med en spindel i handen, även om den är liten :(:( .

På engelskan startade vi upp med ett hälsoprojekt och vi måste skriva dagbok varje dag nu. Om hur dagen har varit, hur mkt man ha sovit inatt, ifall man är stressad, har man lätt för att sova osv..Jag skriver ju faktiskt varje dag redan så det kommer inte bli några problem :D

Men nu ska jag titta på en film och sedan måste jag plugga spanska och fysik till imorgon, hörs senare!


Jag och sötnosen♥

See yaa

Detta inlägget skulle publicerats igår men det blev något fel :/


Nu drar jag till pianot. See yaa


Bjuder på den ;)

Hm, skelar jag??

Hihi, min älskling

Jag skulle ut och gå med Suki förut och gissa vart jag hittade den busungen!? :D


Vart hitttar man här inne då? :)


Jopp, min älskling♥

SONY DSC-HX1

Yes, så heter vår nya kamera :)


lOVE♥


10 november

Halloo!

Provet gick sådär och nu sitter jag här med ett äpple i munnen, gott! Om en stund ska jag till pianot så måste träna lite nu :)


Wieee, första bilden med den nya kameran!!! Hihi, nu slipper
vi alla suddiga dåliga bilder :D

Godnatt♥

Jag försöker glömma det nu men det gör ont. Jag som hade hoppats så mycket. Jag sa hela tiden till mig själv att inte hoppas för mycket, för då kommer jag bli ännu mer besviken om det inte är sant, som jag är nu, nej usch..
Vill bara glömma det.                             Puss på dig♥ 


Nu ska jag gå och lägga mig :)

Har pluggat en stund nu och jag tycker jag kan allt men om vanligt kan jag det inte när vi väl får provet, suck :( . Aja, wish me luck♥

BIOLOGIPROV, HERE I COME!

Just det, min pappa kom ju hem igår från HK, gissa vad han bland annat hade med sig?! Jopp, en ny kamera, wiiieee äntligen kan jag ta bättre bilder, tummen upp♥

Men jag måste nana nu, vi hörs imorgon efter skolan och jag hoppas det är goda nyheter jag har med mig! Godnatt♥

Jag visste det

Varför, varför måste jag ha rätt?! För en gångs skull vill jag inte det..


Puss på sötnosen♥

:'(

9 november

Ajdå, ingen uppdatering igår :(

Vad gjorde jag igår då?

Jopp, gick upp vid tio och pluggade lite biologi för vi ska ha prov imorgon (AHH) och sedan ringde Louise och frågade om jag ville spela bowling, jaa såklart! Bowling är jättekul och jag fick 1 strike och flera spare, nöjd? Jaaa, haha :)

Efter det hämtade vi pappa på flygplatsen och åkte direkt till mormor för att äta middag. Sen åkte vi hem och jag pluggade lite till och sedan lade jag mig.

Vi hade discobowling, hihi


Me yesterday!


Idag

Gick upp vid 8 och fixade iordning mig. Sedan skola. Och nu hemma. Ska ta något och äta och sedan kommer Pernilla hit och vi ska plugga, duktiga som vi är ;)

Aja, skriver mer senare om jag hinner :)


Wieee, premiär på fredag!!! Men då är det fredagen den trettonde, ojdå.

7 november

Godmorgon!

Äntligen får jag sätta mig ner! Jag vaknade vid halv 11 och gick ut med Suki. Efter det dammsugade jag och moppade hela lägenheten, usch säger jag bara! Men det är skönt att det är gjort nu iallafall. Om en stund ska jag gå och äta frukost, eller det kanske kallas för lunch?!

Efter det ska jag hoppa in i duschen och sen bär det av till lille kusinen. Han blir nämligen 1 månad imorgon och att fira på en söndag är inte lika roligt så vi ska göra det i för väg :) . Så tyvärr kommer det inte bli någon uppdatering idag heller, förlåt :(

Hoppas alla får en grym lördags kväll :D♥

6 november

Yiihooo, Friday today♥!

Tyvärr blev det bara ett tråkigt inlägg igår, jag hade verkligen inte tid att sitta framför datorn för som alltid gör jag mina läxor i sista sekunden, inte bra alls men jaa, sån är jag. Jag hade en läxa där man ska ta reda på fakta om sitt drömyrke och sedan redovisa om det. Jag tog veterinär, inte för att jag vill bli det i framtiden men jag har faktiskt funderat ;) . Jag tränade minst 10 gånger framför mamma och till slut orkade jag inte mer så satte på MTV och tittade på EMA (Europe Music Awards), grymt var det!

Idag redovisade jag som sagt och det gick suveränt (säger man så?) förutom att jag tabbade mig lite, men det var bara lite. Dessutom redovisade jag utan några stödord, hihi stolt!

Om en stund så ska Pernilla komma hit och vi ska hitta på något, vad vet vi inte än, see yaa!


Eftersomdetärtråkigtväderutesåfårdetblientråkigsvartvitbild:)

5 november

Kom precis hem från dansen och nu ska jag hoppa in till duschen, see yaa!

LOOK

Grått & svart

Ovanligt??!!




Linne från Gina
Cardigan från Primark (England)


LOVE

Imorse ville jag ha på mig armband av någon konstig anledning, haha. Jag brukar inte ha det så ofta fastän jag har massor. Men så hittade jag en vanlig silverkedja som det hänger en berlock på där det står LOVE och jag blev direkt kär i den. Konstigt noghar jag inte sett den innan..

Men så kom jag på idén att man kan köpa olika berlocker och hänga på den, åh det skulle bli jättefint, hihi :)


Love♥

Sådär, tillbaka till pluggandet igen :(

4 november

Hallo, hemma från skolan nu ;)

Brr, vad kallt det är ute :/ . Man känner verkligen att vintern är på väg nu, egentligen tycker jag vintern är rätt mysig och helt okej kallt. Men detta året tycker jag det känns mycket kallare, vet inte om jag inbillar mig eller om istiden kommer tillbaka igen?! Hah, nää skoja bara men det är faktiskt kallare :) .

Nu ska jag fixa mig en varm kopp té och sedan plugga en stund. Ha det bra!


Jag häromdan :)

Pauline shoppar

Jag har köpt..

..ett fint hårspänne :)


I like it♥

3 november

Hejsan!

Idag hade jag sovmorgon tills klockan 9.10 och sen var det skola som vanligt. Efter skolan gick jag hem och satte mig direkt framför pianot och tränade nonstop i ca 40min. Hih, är faktiskt lite stolt över mig själv för att jag kunde läxan bra men som vanligt på lektionen så tabbar jag mig :( . När lektionen var slut gick jag till Allum och kollade runt lite, köpte en grej och sen kom mamma och brorsan också. Vi köpte mat på Paprika och åkte sedan hem. Därför har jag inte kunnat skriva förrän nu :) . Men nu måste jag gå igen, läxorna väntar!

Ha det bra!


Me today


Hm, vad kan det vara?

PP

Nu ska jag plugga lite och sen träna på piano, ha det bra!


Dålig bild, förlåt :(

2 november

Hejhej bloggen!!! :)

Äntligen är den första skoldagen efter lovet slut! Usch, måndagar är sämst..

Idag har varit en riktig dålig dag. Vi fick tillbaka matteproven idag och jag blev inte alls nöjd! Av alla prov jag gjort i hela mitt liv och jag menar verkligen alla har jag inte fått ett enda IG, det vill säga mindre än hälften av max poängen. Yes och idag fick jag det, usch jag skäms verkligen! Jag har inte berättat det för någon för jag skäms så himla mycket! Jag fattar verkligen inte varför. Nu när jag tittar tillbaka på provet så ser jag massa fel som jag egentligen kunde fått rätt på. Nej usch, vill inte tänka på det mer. Denna gången får vara ett undantag. Från och med nu ska jag lova mig själv att plugga ordentligt och inte få nått mer IG.

Jag fick 10/25 och enligt Vladimira (vår mattelärare) var det G men enligt mig själv IG. Såhär sa hon att betygssättningen var.

 9-15 - G
16-21 - VG
22-25 MVG

Jag är ändå inte nöjd...


Nu ska jag förtränga det här, ha det bra sålänge!

Godnatt♥

Gud vad blogg.se segar!

Jag har precit tittat på "Den stora resan" , tycker det programmet är riktigt bra och man lär sig mycket från den! Nu ska jag göra lite läxor och sedan lägga mig. Det är ju som sagt skolan imorgon.   Usch

Mamma bakade äppelkaka för en stund sedan, gottgott!

Äppelkakan, super god var den!!!

Vi ses imorgon, godnatt♥

Lite bilder


Syrran med en av tårtorna :)

Chokladtårta
Jordgubbsmoussetårta
En till jordgubbstårta :)

Yes, min syster gjorde alla tre :)

1 november

Wihooo, första november idag! Det vill säga en dag närmare Julafton, haha! En dag närmare gymnasievalet med, usch vill inte ens tänka på det! :(

Klockan är 17 och ni kanske undrar varför mitt första inlägg för dagen kommer såhär sent. Jo, jag vaknade nämligen 15.30 idag och har ätit, duschat och varit ute med hunden sen dess. Varför jag vaknade så sent, jo jag lade mig inte förrän vid halv 5 inatt..Det var inte så smart nej med tanke på att skolan börjar igen imorgon (AH, hjälp) men det blev en lyckad kväll igår så det gör inget.

Eftersom det var Halloween igår var säkert de flesta ungdomar ute och festa men det var inte jag. Som jag sagt tidigare bjöd min syster släkten för en middag på en restaurang och den var igång nästan hela kvällen. Vi tog massa bilder och filmade men tyvärr hittar jag inte sladden till den nu så det får bli mobilbilder sålänge. Kvällen var som sagt lyckad, maten smakade gott och alla tyckte om tårtorna min syrra bakat. Haha, de ville till och med beställa sådana :):) . Efter middagen åkte vi (familjen) till mina kusiner och var där ända tills klockan 4 på natten då vi åkte hem. Ja, det var min kväll, ni kanske tycker att det lät väldigt tråkigt att göra något sånt på självaste Halloween men det tyckte inte jag. Man kan ha kul utan fester och alkohol ;)


Orkar inte..

Nu kallar Suki igen, hon måste ut! Bilder kommer senare :)


RSS 2.0
Blogg listad på Bloggtoppen.se