SVERIGE

Hejsan!

Hinner inte skriva så mycket nu men idag är det den sista dagen i Finland för mig och jag har faktiskt (för en gångs skull) tagit massa bilder de här dagarna och jag ska lägga ut de när jag kommit hem :) . Båten går från hamnen klockan 17 och jag är framme ca klockan 9 på morgonen i Stockholm och därifrån bilar vi hem.

Nu ska vi ut till stan och käka brunch och sedan ta en shoppingsväng och efter det blir det dags för en båttur!

/Pauline♥

Godmorgon!

Hejsan!

Nu har jag precis kommit ut från duschen och känner mig super fräsch. Jag är dock inte så pigg och glad för min kära hund skällde och morrade hela natten, hon är inte van att bo på hotell så därför blev hon väldigt orolig varje gång hon hörde något ljud, suck, det betyder alltså ingen sömn för min del. Nu ska vi ner till min pappas kompis resaurang och äta lunch och sedan blir det ju en sväng till stan och senare, eller närmare sagt klockan 17 drar vi ner båten, japp det ska bli spännande!

De här dagarna jag kommer vara borta så kommer jag bara ha tillgång till att visa er texter, tyvärr så glömde jag min usbkabel, sorry. Håll ut!! :D

/Kram Pauline

GODNATT

Nu är jag hemma igen efter middagen på pappas restaurang :) . Mina föräldrar har gått ut så det är bara jag och min brorsa kvar här på hotellet, han kollar på tv och jag sitter här med pappas laptop. Just det, innan vi gick hem så gick vi in på Coop Forum och tänkte köpa lite snacks att äta nu på kvällen men jag blev så sugen på vindruvor så jag köpte ett paket vindruvor och en flaska mer. Tycker faktiskt jag är lite nyttig nu =) . Haha!

Mina ögon vill inte hålla sig öppna längre så jag tror det blir läggdags för min del. Förresten, sa jag att jag är i Solna nu? Imorgon blir det en sväng in till centrum (innan vi åker till hamnen och går på "kryssningen" ) så tänker jag shoppa lite och då hoppas jag Stockholm har lika fina kläder som GBG, tihi..

/GODNATT PAULINE

STOCKHOLM

Hejsan!

Nu är jag framme i stockholm och jag hoppas alla haft en bra dag, alltså inte en sån som jag haft. Det har varit skit varmt i bilen även med AC och så är det ju så tråkigt att sitta i en bil i ca 5-6h. Men vi stannade några gånger för att Suki måste ju också rastas och då passade jag på att pröva nya glassen på donken, nämligen "Mcflurry marängswiss" , mums den var super god! Aja, nu ska vi ut och äta och jag tror inte jag kommer hinna skriva några fler inlägg idag så ni får ha det bra så ska jag försöka ta så mycket kort som möjligt :)

Egentligen så har jag inte tillgång till en dator här uppe men min pappa gick nyss och då passade jag på att "låna" hans laptop :D

/Puss Pauline

BYE

Imorgon åker jag till Stockholm och sedan vidare till Finland med kryssning, är hemma igen den 1 juli, ses då!♥

Jag kommer ta med kameran så ska försöka ta så många kort som möjligt så det inte blir så tråkigt här på bloggen =)


(gammal bild men har ingen annan bild på denna datorn)


Ha det bra så ses vi snart!!

/Puss&Kram på er Pauline


Liseberg

Godmorgon! Japp, idag är det fint väder med så jag och några kompisar tänker åka in till Liseberg och ha lite skoj där!
Jag har guldpass och har bara varit där 2 gånger i år så måste utnyttja den lite mer :D 

Radiobilarna är en av mina favoriter!

/Pauline♥

SOL

Hejsan! Visst är det fint väder idag?! Japp, sån här väder vill jag att det ska vara varje dag under sommarlovet nu, hihi. 

Idag har jag träffat P för första gången sedan hon åkte till Kroatien och vi åkte in till Allum (eller A var också med) . Vi tittade runt lite, sedan köpte vi två paket jordgubbar och åkte hem till A där vi satte oss ute i trädgården och solade och åt jordgubbar, mums! Efter det gick jag hem till P för hon skulle äta och så var vi bara där en stund och efter ca 1h gick jag hem för skulle äta. Så nu sitter jag här framför datorn och väntar på att maten ska bli klar =) . Blir nog entrecôte med ris och någon god sås mums!

BIlder kommer snart på min dag =)

/Kram Pauline

Sitter

här och suger på en klubba just nu =) . HAha, eller har redan ätit 4 st men det ska bli fler, älskar klubbor♥

HEHE
/Kram Pauline

Present

Det här fick min kusin och Pernilla ska få den på onsdag =)


Kalas

Jag var hos min kusin Emelie igår för hon fyllde 15 år i torsdags, grattis till henne i efterskott!!! 
Detta hade jag på mig..


Annat

/Pauline, ett tråkigt inlägg

ONÖDIG FAKTA


Oops I did it again

Hellu!

Jaa, att jag lyckats med detta igen, jag hade ju lovat mig själv och er att jag skulle blogga mer men här har jag brutit mitt löfte igen. Suck, jag är verkligen dålig på det här, men jag är ändå jätte glad för att jag har denna bloggen dels för att jag får skriva av mig och dels för att jag får så fina kommentarer av er läsare, tack så mycket!

Idag är det söndag och jag har ingenting planerat. Funderar på att göra om bloggen lite eller hjälps min kompis med hennes design på hennes blogg. Jag kan dock inte säga att jag är proffs på sånt men kan ändå lite om det :) .

Här kommer lite bilder på min tigerkaka jag gjorde här om dagen. Alla tyckte den var god och jag älskar den med!

Den godaste kakan enligt mig♥

MIDSOMMAR

Hejsan, japp det är midsommar idag!

Jag gick upp tidigt imorse för att baka en midsommartårta och det gick bra, förutom att jag råka ha tårtbottnen lite för länge i ugnen (ojdå, tv:n var så lockande) . Sen åkte vi till mina släktingar och åt middag + tårtan där. Jag åt tyvärr inte tårtan för jag är ju som sagt ingen tårtälskare. Nu kom jag precis hem och tänkte lägga upp bilderna som jag tagit idag men som vanligt hittar jag inte USB-kabeln... Suck, slarvig som jag är!

Jag hade tagit kort steg för steg hur jag gjorde min fina jordgubbstårta, aja får väl ta och leta efter kabeln och sedan lägga upp bilderna imorgon =) 

/Kram Pauline


VISSTE..

OJDÅ, TEXTEN KANSKE BLEV LITE FÖR LITEN? GÖR INGET OM NI INTE SER VAD DET STÅR, SKREV INGET VIKTIGT DÄR ÄNDÅ =) . LITE FAKTA OM MIN GAMLA KANIN...


UT

Nu har jag precis och tänker gå ut på en promenad med min älskling samtidigt som jag kan förbränna mitt fett. Haha, har ju varit sjuk så har bara legat hemma, måste ju sätta igång min träning nu så jag får en fin kropp till sommaren :)

Dessa bilder tog jag en dag jag var ute med Suki när det var skitväder.


NEW

Här är jag igen!

Jag köpte nya skor för 2 veckor sedan (tror jag) och jag har inte hunnit (eller rättare sagt orkat) ta bilder på de och visa skorna för er. Ja, så lat är jag typ, men ska skärpa mig :) . 

Här är de!

/Puss Pauline

FÖRLÅT

Hej igen bloggen!

Som ni ser så har inte jag bloggat på flera dagar och jag ber verkligen om ursäkt men denna gången har jag faktiskt en bra anledning (eller bra och bra), jag har varit sjuk. Det var/är inte en vanlig sjukdom (jag är fortfarande sjuk men inte lika sjuk)  jag hade halsförluss med högfeber och en halsböld. Det är rätt så vanligt sa min läkare men absolut ingen lätt och rolig sjukdom. Aja, vill inte tänka mer på det, ryser bara...

Det här kunde jag inte göra under dessa dagar;
- Äta
- Dricka
- Svälja
- Spotta
- Nysa
- Hosta
- Prata
- Knappt sova
- Vara vaken

Ja, jag kunde liksom inte sova men ändå inte vara vaken för det gjorde ont i varje fall...
Tänkte skriva lite mer om detta när jag blivit helt frisk (och det hoppas jag är snart) för då är det mycket lättare att tänka och skriva. Nu skrev jag säkert massa fel och huller om buller...

/Puss, vi ses snart igen!

Disappear

Hej, jag mår skit just nu och vill bara försvinna under marken. Min hals har blivit ännu värre så jag gick ner till apoteket och köpte en paket Mucoangin och tog en tablett men problemet är att jag tror inte att det är min hals som gör att jag mår så dåligt. Ja, det är nånting i halsen men jag tror inte det är vanlig halsont. Det gör bara ont på ena sidan av halsen (vänster) och jag tror det är halsmandeln som svullnat upp och då hjälper inte dessa tabletter...
Jag kan inte äta, drick eller svälja. Har inte ätit någonting idag men jag känner mig ändå inte hungrig, har ingen aptit just nu men jag hoppas verkligen att det kommer bli bättre. För jag vill gärna inte stanna hemma hela lovet....Blääää

Ska lägga mig här i sängen och sätta på en film och bara vila en stund och se om det blir bättre, hörs senare!

/Kram Pauline

:'(

Usch, jag hatar att inte ha någonting att göra! Och det är vädrets fel, hatar det med! Jag har verkligen inte gjort någonting "bra" idag. Har suttit framför datorn, tv:n och halvsovit och jag orkar inte med det här mer men jag vet inte vad jag ska göra?! Åh, bläääääääääääääääääääääääää, hatar när det är såhär!

Nu är jag avundsjuk på alla som har en kille/tjej!!! De kan alltid hitta på något kul tillsammans, skit på att vara singel...


/Pauline♥


SOMMARLOV

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, äntligen är det sommarlov!!! 
Det jag har längtat mest efter, först var vi i aulan och lyssnade på kören som sjöng och på rektorns tal. Sedan gick vi till vårat klassrum och fick våra betyg. Jag är rätt så nöjd för jag har bland de bästa betygen i klassen men inte just de bästa. Iallafall, vill ni veta mina betyg? Jag går ju bara i 8:an men ändå :) . Skriv en kommentar isåfall så kan jag skriva om de i ett inlägg :)

Vi hade planerat att åka in till Slottskogen idag och fira att vi precis slutat 8:an men otur som vi har så regnar det därute och planerna kraschades. Aja, får väl sitta här hemma och ha tråkigt hela dagen då...

OUTFIT
Jag hade inte den röda koftan på mig till skolan, det blev en svart tunnare cardigan...

Tunika/linne lånad av mamma
TIghts från Kappahl
Cardigan (inte med på bild) syrrans..
Jacka från H&M
SKor från Bianco

/Kram Pauline

SVAR

Såg att jag hade fått en kommentar av en läsare (Nathalie) om vilken film vi såg igår. Först kom ingen av oss överens om vilken film det skulle bli men sedan lottade vi och det blev Lucky Number Slevin. Jag fattade dock inte så mycket i början (för den är lite seg då) men sen så blev det riktigt bra! Den är inte en av min allra favoriter men en film jag skulle kunna rekommendera...

Jag skrev i förra inlägget att det var det sista inlägget för kvällen men om jag får en kommentar med en fråga eller bara en komplimang eller något sånt så kommer jag genast svara på det. Man ska ju ta vara på de få läsare man har, jag vet att jag inte har speciellt många och jag begär inte att någon ska läsa den men det är jättekul att iallafall några läser min lilla blogg =) . Godnatt och ha det bra alla läsare!!!

/Pauline♥

Slapp

Hejsan!

Jag har precis tagit en dusch och rakat mina ben så de är lena och fina tills imorgon. Och vet ni vad, det är min skolavslutning imorgon och jag längtar som ***! 


Idag började vi som vanligt 8.10 och vi började med svenska fast vi gjorde inget speciellt. Först fick vi tillbaka våra kärleksböcker som var en rätt så stor projekt som skulle betyda mycket i vårat svenska betyg. Hon hade skrivit en liten kommentar till varje person och hon skrev massa bra saker om min bok men hon hade också gett mig ett tips, att jag inte skulle använda ordet så ofta. Jag vet faktiskt inte varför jag alltid skriver det ordet men jag är medveten om att jag ofta skriver det ordet. Aja, ska sluta använda det ordet så ofta från och med nu.
Efter skolan vilket var klockan 11.30, väldigt tidigt, (vi hade endast en "riktig" lektion och sedan skulle vi städa) så cyklade jag hem till Pernilla och där hjälpte jag henne att vaxa hennes ben. Det var skoj och det fungerade men hon tyckte det gjorde rätt ont. Sen hade vi inget att göra så vi gick ut och satte oss i det halvfina vädret och drack té samtidigt som vi spelade mobilspel, hehe. När vi druckit klart blev det dags för henne att laga mat och hon frågade mig om jag också ville äta där och jag svarade självklart ja, (haha) . Det blev falukorv i ugn med hemgjord potatismos, super gott!!! Efter maten satt vi framför tv:n en stund och sedan blev det dags för Pernilla att åka till hennes träning så jag cyklade hem igen och tog en dusch...Ja, och sen vet ni ju allt annat =) . 

Här kommer några bilder från dagen (: 


Jag kommer inte ihåg vart jag kpte min huvtröja ifrån...
Tights från Kappahl och skor från Puma

Satt ute på hennes terass och passade på att ta några egopics...
Sen försökte hon ta kort på mig :P

Såhär såg falukorven ut innan vi satte in den i ugnen.
Hehe, vet den ser inte då fräsch ut... (men god!!!)

Såhär såg den ut efter den varit i ugnen, mums! 

Ja, det här har varit en slappdag för mig, nu ska jag torka mitt hår och hitta något fint att ha på mig imorgon, skriver inga fler inlägg för dagen, vi hörs imorgon!

/Kram Pauline

MOVIE

Nu ska jag hem till en kompis och titta på film med några kompisar till. Det vanliga gänget...(L)

VI hörs imorgon!

/Kram Pauline

Tillbaka i tiden

4 JUNI

Den dagen gick jag tidigare från skolan för att jag skulle hinna med tåget vi skulle ta. När jag kom hem packade jag det sista och mötte min kusin Emelie som också skulle följa med. Min pappa skjutsade oss (jag, min mamma och Emelie) till Nils Ericsson Terminalen och vi gick på tåget. Det första tåget var en x2000 så den var rätt så fräsch och fin, när vi kom till Katrineholm bytte vi tåg och det blev till ett mindre fint tåg. Den var väldigt gammal och man hörde knappt vad de sa i högtalarna när de sa vilken station vi stannat på och så. Nästa byte skulle ske i Sala. Mamma hade somnat och jag och Emelie satt och snackade, tiden gick så snabbt och plötsligt var klockan 18:47 och vi tåget skulle vara framme 18:50. Allting hände så snabbr, tåget stannade, vi gick av tåget och plötsligt stod vi där vid en liten busshållplats och vi såg inget folk. Efter en stund kom vi på att vi nog gick av en station för tidigt, vi hade nämligen gått av i Ransta. Det regnade och var skit kallt, vi  både skrattade och grät, vi grät för att vi inte visste var vi var och vad vi skulle göra och skrattade åt att vi var så dumma att vi åkte fel. Eftersom det bara skilde några minuter från Ransta och Sala så tänkte jag att det var rätt så när och sa till mamma att hon skulle ringa en taxi. Men såklart vi inte kan numret till taxin där uppe, men smart som mamma är så ringde hon nummerupplysningen 118118 och de gav oss numret. Mamma ringde och taxin var på väg men eftersom vi var i en liten mini ort så skulle det ta en stund innan taxin var framme och vi frös nästan ihjäl oss. Iallafall taxin kom till slut och han körde oss till Sala, resan gick på 500kr och när vi tittade på listan när nästa tåg skulle komma så stod det klockan 21.00 och därför skulle vi vara tvungna att sitta och vänta där i ca 2 timmar. Men när vi kom fram till stationen stod det en buss där och snäll som vår taxichaufför var så frågade han de ifall vi kunde få åka med för de skulle till Borlänge och snäll som han också var fick vi det. Borlänge ligger ca 1,5h från Mora med bil så vi ringde min moster och hon åkte dit och hämtade oss. Ja, det blev en dyr resa upp till Mora och jag var helt slut när vi kom hem till henne. Orkade knappt hälsa på mina två kusiner innan jag somnat i hennes säng. 

5 JUNI

Min kusin Jennifer skulle ta studenten så hon gick upp rätt så tidigt, likaså jag. När jag kom upp hade redan min mamma och min moster gått upp och höll på att förbereda inför studentmiddagen vi skulle ha efter hon tagit studenten. Jag hjälpte till att dekorera tårtorna som jag visade i förra inlägget och dukade fint. Sedan var det dags att åka in till parken där de skulle gå den lilla paraden och det var skoj. Sen kom min "morbror" s (det är typ inte min riktiga morbror) fru med deras bebis och min "morbror" jobbade. Den bebisen heter Erica och är super söt. När studentgrejen tog slut åkte vi tillbaka lägenheten och fixade resten som var kvar, gästerna kom vid 17 tiden och allt var klart innan dess. Middagen var lyckad och mina kusiner skulle ut och festa efter det så jag och Emelie fick stanna hemma och ha tråkigt. Vi gjorde inte så mycket, tittade på tv, satt en stund vid datorn och sedan lade vi oss.

6 JUNI
Oh, nationaldagen!

JAG ORKAR INTE SKRIVA MER NU, UPPDATERAR DETTA INLÄGGET SENARE, FÖRLÅT!
/Kram Pauline

Slut

Hello!! Yes, idag var vår sista riktiga skoldag och jag är så glad! Tänk att jag faktiskt ska börja i 9:an efter sommaren, eller nej, usch, det är en dålig tanke, jag vill inte börja i 9:an! Det kommer bli jätte stressigt och jag kommer att få panik med slutbetygen, vilket gymnasium jag ska välja, vad jag vill läsa och ja press! Nej, sommaren får aldrig ta slut!

(Vårt sommarlov är i 75dagar)

Nu har jag tänkt lägga ner lite tid på att skriva vad jag gjort i helgen och så =) inlägget kommer snart, eller när jag är klar.

/Pauline♥

Hemma

Hejsan, nu är jag hemma igen men jag är för trött för att skriva nått men det ska jag göra imorgon så ni kommer inte missa något =) . 

Eftersom jag är så trött tänker jag låta några bilder visa vad jag gjort. Jag har tyvärr varit jätte dålig på att ta kort denna helgen men det här får räcka :) 

På tåget..
¨
Vi såg ett bi på vägen och den hade skadat sig så den kunde inte flyga, vi tyckte det var hemskt att den plågades så vi "avled" den..
¨
När min kusin tagit studenten hade hon en studentmiddag men familjen och jag hjälpte till med tårtorna :D 

Hon fick en liten studentflicka som dekoration också =)

Hehe, jag och min kusin hade lite tråkigt en kväll så vi tog massa bilder...(på mig) 

PÅ vägen hem

Fula bilder på mig men ibland får man bjuda på sig själv..

Nu har jag inga fler bilder på min mobil men jag tog massa med kameran också så de kommer imorgon! Ha det bra, godnatt.

/Kram Pauline♥

Snabbt inlägg

Hello!

Det har hänt massa saker här men hinner inte skriva om det nu men ska göra det nästa vecka när jag kommer hem =) .

Nu ska jag leka lite med bebisen som är här (L)

/Puss&Kram Pauline

Sjuk

Hello!


Här kommer en liten sammanfattning om igår och idag.

Igår sov jag över med några hos A men det visade sig att jag hade feber så det var inte så kul för min del, fick en tablett och somnade i hans säng men ändå på nått sätt så sov jag inte på riktigt förrän vid 5 tiden på morgonen. Sen väckte de mig klockan halv tio på morgonen och då var jag helt genomsvettig men min feber hade gått över. När jag kommit hem så kollad e jag på tv en stund och sedan ringde M mig och undrade om vi kunde göra något och det tyckte jag var okej. Så hon kom hem till mig och vi gjorde chokladmousse, mums! Dock kan jag inte äta så mycket choklad och sedan fick jag tillbaka min feber igen så hon gick hem. Efter det åkte jag till dansen men jag tittade bara på för jag har skit ont i halsen, (halsmandlarna har svullnat upp) . Och nu när jag kom hem började jag packa för imorgon ska jag nämligen åka till Mora (Dalarna) med mamma och min kusin Emelie. MIn andra kusin Jennifer som bor där uppe ska ta studenten :) . Dessutom missar jag en hel och en halv skoldag och det är gött :D . 

Men eftersom jag bara sovit ca 4h inatt tänker jag äta lite nu och sedan gå och lägga mig. Har fortfarande jätte ont i halsen och jätte mycket huvudvärk men hoppas det går över tills imorgon :) . Det blir tyvärr inga mer inlägg för idag och vi ses igen på måndag för jag kommer hem väldigt sent på söndag...

/Puss&Kram Pauline

Sun, where are you?

Jag vill ha sol, sol sol sol sol sol sol sol sol sol!!!
Bli brun, brun brun brun brun brun brun brun !!!

/Pauline♥

Glad!

Wiieeeee, idag har jag ju badat med några kompisar. Eller rättare sagt, jag tittade på när de badade, jag gillar inte att bada i sjöar och så och det fanns ingen sol :( . VI cyklade dit och det var jobbigt måste jag säga, usch vad dålig kondition jag har! När vi (de) badat klart så bestämde vi oss för att åka hem till Pernilla. Först körde jag och Rasmus vattenkrig och det gick inte så bra, båda blev skit blöta så vi fick låna kläder av Pernilla. Sen så bakade vi kokosbollar och sedan hade vi krig i Pernillas trädgård, haha!

Sen kom vi plötsligt på att alla vi 5 kunde sova över hos någon och det blev hos Axel men då skulle jag ringa och fråga mamma om jag fick. Och ja, däremellan hände massa grejer som jag inte vill skriva här men jag fick iallafall till slut. 

Nu ska jag ta en dusch och sedan packa och cykla hem till honom =)

/Kram Pauline

OUTFIT

Det här hade jag på mig i lördags på kalaset =) . 

/Pauline♥

Vädret

Godmorgon!

Dagens planer var ju att åka till Kåsjön och sola/bada men jag var precis inne på väderprognosen och där stog det att det bara kommer att vara 19 grader och det är rätt så lite för att kunna bada. Men ändå, vi ska åka iallafall :) . Nu ska jag ringa de och fråga när de vill åka dit, ha det bra så länge!

En gammal bild som jag tog sommaren 07 (Härlanda Tjärn)
/Kram Pauline


Kvällspromenad

Jag älskar att ta en kvällspromenad då luften fortfarande är varm och vindstilla. Det är så skönt och att ta med sig Suki är ännu roligare. Hon gillar med att gå på promenader och jaga katter, fåglar, fjärilar, ja allt möjligt :) .

Såhär roligt kan jag ha när jag är ute, ta egopics...  (Förlåt för egobilderna)


/kram Pauline

Hade förväntat mig något annat

Hejsan!

Nu sitter jag här framför datorn och äter min dagliga fruktsallad samtidigt som jag skriver detta. Ikväll blev det dock bara apelsiner och äpplen för det är det enda vi har hemma just nu. Jag har varit för lat för att gå ner och handla. Iallafall så tycker jag att apelsiner, vindruvor och meloner är godast!

Nu är jag hemma igen från bion och den var inte så bra som jag tänkt mig. Jag gillar alla 3D effekterna men själva historian var dålig, hade redam hört innan att folk inte tyckte om den och så men ville ändå se den och det gick på 125kr. Men så snäll som min mamma är så betalade hon den, eller det tror jag iallafall...

Jag hoppas det blir fint väder imorgon för jag hade tänkt gå och bada/sola med några kompisar imorgon. Det ska bli kul och jag vill bli brun!

/Pauline♥


TEMADAG

Imorgon och på onsdag är det såkallade temadagar och därför är vi som går i MA/NO gruppen lediga och det ska bli så skönt. Då ska jag sola och bara slappa!!!

Men nu ska jag äta, ha det bra!

/Pauline♥

My Bloody Valentine

Hellu! 

Jag kom precis hem från skolan och det är hela 37 grader ute i solen! Åh, vad jag älskar att sommaren äntligen kommit. Fast dock har jag inte hunnit sola mig i år men det kommer jag få massa tid av på sommarlovet som börjar om 9,5 dagar typ, wie!!!

Lite senare ska jag gå på bio med några kompisar och det blir "My Bloddy Valentine" i 3D, det ska bli skoj och spännande. Jag älskar skräckfilmer :D

/Kram Pauline

RSS 2.0
Blogg listad på Bloggtoppen.se