GODMORNING

Hellu! Nu har jag precis duschat, tvättat håret, satt på mig sköna rena kläder och sminkat mig :) . Ny och fräsch, love it! Tänkte sätta på denna datorn (Martins) för att lägga in mina bilder från mobilen och kameran så jag kan tömma minneskortet, gillar egentligen inte att använda denna datorn för den är så seg men det är här jag har alla mina bilder, låtar m.m . Oj, nu ropar mamma på mig och vill att jag ska gå ut med Suki en sväng, ha det bra! Skriver mer senare kanske =)

Hihi, en gammal bild på mig..


Puss&Kram

I don't know what to do..

Hej!
Idag har det varit rätt så lungt, med tanke på att det är fredag och inte så många lektioner...Vi slutade klockan två och sedan gick jag hem och kollade lite på praoplatserna igen och bytte lite :) . Jag är tyvärr en sån person som har svårt för att bestämma sig när det gäller vissa saker, en dålig vana...Har precis dansat Modern med Malan och nu sitter jag här med pappas laptop och spelar lite :P . Haha! Det känns verkligen som om jag är den enda som sitter hemma på en fredag kväll och har verkligen ingenting att göra...Ja, sånt händer när man inte har många vänner. Ajdå, har ingenting att berätta, mitt liv är ju inte speciellt roligt att skriva om. Det händer liksom absolut inget speciellt...Skriver mer imorgon :)

Min favorit tjej (L)


Puss&Kram

Am I in Love ?

Hejsan! Skoldagen har varit bra, lite långtråkigt bara, som vanligt! På spanskan håller vi på med ett grupparbete, vi ska välja ett land som man talar spanska i och sedan forska om den. Jag, Pernilla & Axel valde Chile, Pernillas idé, hennes kille är ju nämligen därifrån. Jag ville egentligen inte det men majoriteten vinner :) . Planschen blev jätte fin och vårt arbete var jätte bra enligt Mia (Spanska läraren) . Anledningen till att jag inte ville ha Chile är att det påminner mig om Usch! Han kommer också från Chile, jag vet att jag är jätte dum och elak som kallar någon för det men jag liksom ryser varje gång jag hör hans namn eller om någon säger usch. Han gillar mig men tyvärr har jag inga känslor för honom. På tal om känslor, jag tror jag är kär...Det är både bra och dåligt, det som är bra är att jag faktiskt tror att jag vill ha en kille nu och ha någon som man kan vara med när man är ledsen, glad, har tråkigt och göra allt med! Exakt en sådan kille vill jag ha, alltså inte bara göra samma saker hela tiden, typ också gå i stan, bio, laga mat.. jaa massa roliga saker och inte behöva skämmas för det. Men denna killen jag har i min hjärna hela tiden är bara en nästan sådan kille. Och det som är dåligt är att jag tror inte jag har någon chans på honom...Han är liksom inte världens snyggaste kille men ändå ingen man säger är ful till. Aja, slutskrivet om detta! Nyss tänkte jag ändå gå in på hitta.se och leta efter numret till det cafét jag vill praoa på men precis då fick jag den känslan igen. För feg för att ringa och fråga...

This is me and my dog =) :


Hehe, det blev ett litet format..

Puss&Kram

Hi again!

Hellu! Skiiit, asså. Denna veckan har jag inte alls fått tid över till bloggandet, dels för alla läxor och för att ingen dator är ledig..Eller eftersom jag inte får vara inne på datorn...Men nu är min ursäkt att leta efter praoplats :) . Jag gick in på praktikplatsen och anmält mig till fyra olika ställen men jag vill egentligen inte ha någon av de! Josephine sa till mig att hennes kompis hade praoat på ett café (Min favorit café/restaurang) där man fick baka och äta hur mycket som helst!! Där vill jag praoa men hon sa att det typ är försent nu, det var visst många som ville ha det jobbet och jag väghar typ inte ringa och fråga! Alltså jag fattar inte varför jag är så feg, vad kan liksom gå fel egentligen?! Nu bestämmer jag att mitt nyårslöfte ska vara att inte vara så himla blyg längre! Måste bjuda mer på mig själv.. !
Idag har jag dansat Jazz och det var jätte kul! Av alla dansar jag dansat hittills är det ändå den som är roligast, dels för själva dansen, danskompisen Sandra :) , att det är på mysiga Danshuset och för vår grymma danspedagog Kristina! Hon är jätte snäll och lär ut jätte bra! Den bästa dansläraren jag haft alltså!!!! HipHop Krumpling var också skoj men ganska svårt...Modern vet jag inte så mycket om än..vi har inte börjat på någon koregrafi än /: . 

Jag tänkte göra min blogg/dagbok lite roligare och tänker lägga in mer bilder och outfit: er ! =)

DAGENS OUTFIT!
 
Klänning/tunika - Cubus
Svarta Tights - Gina
Svarta stövlar - Syrrans :)
Halsband - Montini
Armband - Present

Puss&Kram

I can't help

Hejhej! Idag är det fredag och jag älskar det! Skoldagen var som vanlig förutom att killarnas dusch var sönder så de fick duscha på våran sida medans vi väntade inne i hallen och spelade lite fotboll :) . Lektionen var ganska kul, vi körde "Tärningen" , orkar inte förklara just nu men det är jätte skoj! Efter skolan gick jag hem och förväntade mig att en hund skulle springa fram till mig när jag öppnade dörren och vara jätte glad och hoppa på mig typ, men tyvärr var det helt tyst när jag kom in i lägenheten. Jag som behövde lite tröst...Iallafall, jag passade på att dammsuga och när jag dammsugit mitt rum och kom ut till hallen igen ser jag att den där vattengrejsemojsen som låg på byrån i hallen hade ramlat ner och det låg stenar och vatten på hela golvet, ja verkligen otur. Såg sedan att det var sladdarna som hade fastnat i varandra så om jag skulle gå iväg med dammsugaren som jag gjorde skulle den dra med vattensaken...Fick sitta där en stund och försöka torka upp allt och då kunde jag inte hålla mig längre..Mina tårar bara rann ner för mina kinder och det kändes så skönt! Har verkligen mått jätte dåligt de senaste veckorna så det var jätte skönt att få gråta ut ifred, vill nämligen inte visa mig för någon när jag gråter.. Sen var det dags för dans (Modern) med Amalia, ganska kul faktiskt men vi dansade typ inte, hade en väldig lång uppvärmning som hon kallade för en tekniskt uppvärmning, bra för kroppen men tråkigt för mig :P . Haha! Sen körde vi lite diagonaler och det var ganska svårt att hoppa och sedan kasta sig på golvet osv..När vi satt i bilen på väg hem pratade jag och Amalia om massa olika saker och skrattade typ hela vägen, första gången på länge jag var så glad! Tack Amalia! Det känns jätte bra att jag och Amalia har blivit bättre kompisar och kommer bli ännu bättre!!!!

Puss&Kram

Life is different now

Hellu! Ojoj, nu var det nästan fem dagar sedan jag skrev senast, anledningen är att min pappa har kommit hem från HK så jag kan inte använda hans dator längre..Så jag har haft tråkigt väldigt tråkit de seaste dagarna förutom igår, för då dansade jag!! Det var jätte kul, min grupp är egentligen "nybörjarfortsättning" nu men på listan står det fortfarande "nybörjare" så det började några nya igår...Vi började med uppvärmning som vanligt och då ställde jag och Sandra (kompis jag lärde känna där :D ) oss längst bak men efter en stund drog Kristina (dansläraren) mig längst fram i mitten och jag blev jätte nervös! Alla nybörjare skulle typ kolla på mig. Usch, haha gjorde typ massa fel. Efter dansen gick jag till receptionen på Danshuset och skulle dubbelkolla om jag verkligen var anmäld i alla tre danser men det visade sig att  jag hade anmält mig i Jazzen då och det visste jag men också Modern fortsättning :S . Mamma hade ju nämligen ringt och sagt Modern nybörjare och Hiphop Krumpling nybörjare men konstigt nog blev det något fel. Men nu har jag anmält mig rätt :) . Åh, just det. Vecka 10 ska jag praoa för första gången! Det ska bli jätte spännande och roligt! Men tyvärr har jag inte riktigt bestämt mig vart jag vill praoa på än...

Dagen har varit som vanligt men när jag satt där på bänken och väntade på att lektionen skulle börja tänkte jag på massa saker. Bland annat kom jag på att jag och min kompis har glidit ifrån varandra och det är jag jätte rädd för att det blir mer! För detta har redan hänt mig två gånger och jag vill verkligen inte en trejde gång! Denna kompisen har jag varit kompis med sen fyran när vi började i samma klass, hon trodde att jag var en "mobbare" och typ hatade mig men sen fick hon reda på att allt var ett missförstånd...Sedan dess har vi varit väligt tajta och typ stött ut den tredje personen som ville vara med oss men nu är det typ jag som är utstött...Nu har jag förstått hur det kändes för henne när jag, hon och en annan kompis var bästa vänner stötte alltid jag och kompisen ut henne, nu förstår jag verkligen hur det kändes för henne... :( . Ångrar mig verkligen.. förlåt

Puss&Kram

Alone at home

Hejsan! Idag vaknade jag tidigt för att gå och simträna klockan åtta till nio, faktiskt så var det inte så jobbigt att gå upp! Det kändes väldigt skönt att hoppa i bassängen och simma men det är jätte svårt med crawl..Haha, jag simmade i Martins grupp som är den sämsta av de alla men jag ska inte säga nått, är ju lika dålig :O . Vinnie (kusin)  var också där :) . Eftersom Eddie (brorsan) simmar med oss så brukar Vinnie vara på andra sidan med deras morfar och simma. Efter simningen åkte jag, Josephine och mamma till Olskroken och fika efter att vi hade lämnat Martin i skolan. Det är en ny "La pain Frances" restaurang/café, väldigt mysigt tycker jag! Haha, det är nämligen Vinnies pappa som har renoverat där :D . Jag drack varm choklad och en kyckling baguette, mums! Inte världens nyttigaste frukost men det är ju inte alltid man äter de heller :) . Dagens planer var att vara med Matilda och Pernilla, vi skulle ju bjuda Matilda på bio men de ville kolla på "Bröllopsduellen" som jag redan sett så jag tycker det är lite onödigt att lägga oengar på det igen så de åkte tillsammans med Kajsa istället..Får väl skylla mig själv att jag är ensam hemma och har tråkigt en lördagskväll! Aja, nu ska jag försöka fixa denna datorn, den har hackat upp sig..

Puss&Kram


Grattis Matilda (L)

Hejhej! Idag är det då fredag och min favorit dag!! I skolan hade vi lektioner som vanligt och sista lektionen skulle vi ha redovisning om upptäcktsresorna som gjordes för ca 1000 år sedan. Min grupp (Jag, Pernilla & Kajsa) forskade om upptäckaren Christoffer Colombus, först var jag ganska nervös för på min stödordslapp stog det jätte lite saker så jag var rädd att jag skulle glömma bort allt men det gick faktiskt rätt så bra och så fick vi sluta tidigare :) . Vi hade Marina men på måndag kommer Ulrika tillbaka igen, hon har pluggat i en termin, tror det var mer svenska...Åh, iförrgår fick jag en lapp av skolan där det stog att skolsköterskan ville kolla min rygg igen! Usch, det är värsta obehagligt att stå där utan tröja och låta henne känna mig på ryggen, ryser..Jag har faktiskt kollat den innan och då sa hon att den var okej men nu när hon vill att jag ska dit igen börjar jag bli lite rädd..Imorgon blir det nog simning på morgonen och sedan vara med Pernilla troligen om Matilda fortfarande är sjuk :/ . Tyvärr hade hon sån otur och spydde igår, usch! :( . Hon som fyller år idag också. 15år GRATTIS Matilda! (L) . Hoppas du blir bättre, krya på dig! Vet iochförsig att hon inte kommer att se detta men måste ändå skriva det! Hon är trots allt en av mina närmaste vänner och det är jag jätte glad över! Men jag har fortfarande inte köpt någon present till henne än :O . Hon ska ha "festen" nästa vecka, får se till att göra det imorgon eller nästa vecka :)  . Aja, nu ska jag sätta mig framför tv:n en stund...

JAAA, nu har jag läst de tre första böckerna i Twilight serien! Jag älskar de och längtar efter att få läsa den fjärde, men det kan jag isåfall inte göra förrän på tisdag när jag ska till biblioteket. Hoppas verkligen att de har den boken inne! Oh, nu vet jag en födelsedags present jag önskar mig, ALLA FYRA BÖCKERNA!!!!!! (L)

Puss&Kram

090115

Hellu! Wiiieee, snart fyller min älskade Matilda år, imorgon förresten :D(L) .  Och i helgen skulle egentligen jag och Pernilla bjuda Matilda på bio som en födelsedagspresent men det blev ändrade planer..De ville nämligen se på "Bröllopsduellen" som jag redan har sett så jag har inte lust att slösa pengar på något onödigt, öppnade mobilräkningen igår och det blev runt 500kr så jag måste ge mamma trehundra för sms:en... Så nu är jag typ pank :P . Haha! Imorgon är det fredag och min favorit dag :D . Vi har matte och engelska läxa tills imorn men jag har redan gjort de så därför har jag tid att sitta här vid datorn en stund nu :) . Men jag är faktiskt väldigt förvånad på mamma, hon har nämligen sagt att datorn får endast användas på helgerna och på fredagar men denna veckan har jag typ suttit vid datorn varje dag efter skolan och hon har inte sagt ett ord om det! Haha, glad för det men jag tänker ändå inte förlåta henne för det där med simningen... Nu ska jag ta det lite lungt och läsa en stund...

Puss&Kram

Bloggar

Hejsan! Idag har det varit som vanligt i skolan och slutade väldigt tidigt idag :)  14.20 . Eller det tycker jag iallafall, när jag kom hem kom jag på att jag egentligen ska ha hemspråk idag, men det glömde jag :O . Aja, får väl ta igen nästa vecka...Denna veckan har vi inte så många läxor så därför passar jag på att läsa min favorit bok :D . Fast just nu orkade jag inte det så bloggar istället :) . Just det, igår ringde jag Pernilla för att jag behövde lite hjälp med matteläxan sedan pratade vi lite om allt&inget, saknar faktiskt det. Asså nu när hon skaffat en kille och lite andra saker så har hon typ förändrats :/ . Självklart är jag glad för att hon har en kille nu men ändå väldigt ledsen för att det inte är vi två längre...Men iallafall, vi satt och snacka, sedan kom vi in på bloggar och då visade hon mig två som hon brukar läsa..så jag gick in på dem och jag är verkligen imponerad. Det är två tjejer, en är sjutton och en fjorton tror jag. De båda brukar vara modeller och deras bloggar är ganska kända :) . Haha, avundsjuk är jag :P . Hon som är fjorton år är 94:a , alltså lika gammal som mig och hon är modell och hennes blogg har väldigt många läsare..Hihi, önskar att jag med kunde bli modell för något,..men tyvärr är jag nog för kort.... :( . Aja, nu ska jag gå och ta en frukt och sätta mig framför tv:n en stund..

Förresten, bloggarna är www.kenzas.se och www.lisaplace.devote.se  :)

Puss&Kram

Ljudet av ditt hjärta

Hejsan! Idag är jag faktiskr på mycket bättre humör men jag är fortfarande lite småsur på mamma..asså hon typ låtsas som om ingenting. Som om hon inte vet att jag är sur på henne! Det är jätte irriternade!! Aja, dagens första lektion var planering, där fick vi vår nya placering, (bestäma platser, tyvärr)  . Så nu sitter jag längst fram bredvid Tobbe :) . Sen har skoldagen bara varit bra, måndagar är typ den bästa skoldagen, för det första slutar vi tidigt, klockan två =) . Kanske inte så tidigt men det tycker jag iallafall :) . Sen har vi ganska lite lektioner och jag älskar det!! :D . När jag kom hem började det precis ösregna men jag visste att Suki behövde gå ut och kissa så jag gick ut en sväng med henne. Efter det tog jag en frukt och satte mig vid tv:n, fast sen blev det för tråkigt så jag satte på datorn och spelade lite spel, haha! Just det, fick låna den tredje boken i serien Twilight, eller jag tror den heter så iallafall :) . Denna boken heter "Ljudet av ditt hjärta" och jag har redan börjat läsa lite på den! Så spännande..

Dagens färg: RÖD

Jag valde röd idag bara för att jag tycker att denna färgen är väldigt stark och det visar alltså väldigt starka känslor av det. Och just idag har jag en väldigt stark känsla av medkänsla. Jag tycker typ att det är jätte synd om mig bara för att min mamma tvingar mig att börja i simningen men om man verkligen tänker så finns det Många mer det är synd om än mig! Jag ligger typ på den 1399956039335489 platsen, om det ens finns så många som bor på vår jord? Haha, jag vet faktiskt inte hur många människor det lever här på jorden :S . Till exempel de många barnen i Afrika som kanske inte ens har något hem eller familj och måste äta gräs eller nått. USCH, jag vill verkligen hjälpa dem men hur kan man göra det utan att använda pengar? Hehe, tyvärr så har jag inga pengar typ....

Puss&Kram

RÖDGRÅTNA ÖGON

Hejsan! Idag är definitivt inte min dag! Jag är nu ännu mer ledsen och arg på min mamma!!! Det var simning idag och såklart vill mamma att jag också ska gå i det!! Så jag var tvungen att gå upp klockan sju på morgonen och åka till simningen.. och när vi var där visade det sig att det inte var någon träning idag, alla tränare skulle gå på någon utbildningskurs :S . Så jag gick upp helt i onödan!!! Det gör mig ännu argare! Och idag hade jag ju planerat att vara med kompisar och sedan tvingar mamma mig igen att följa med till mormor...så nu sitter jag har och har lite små tråkigt men det är tur att det finns datorer här iallafall :P. Men nu ska jag ta en titt i köket och se vad jag kan hitta, är sugen på nått gott :D . (Haha, som jag alltid är)

Det är verkligen så himla orättvisst! Idag fick jag ju inte vara med kompisar eftersom mamma tycker jag blir dum när jag är med de...Och så var jag så himla arg att jag grät i bilen på väg till mormor men det ville jag verkligen inte visa så det var lite svårt att sitta där och försöka gråta tyst samtidigt som jag ska torka bort tårarna med mina händer och se till att jag inte har någon röd näsa eller ögon.. Det gick väl sådär men hoppas inte de såg det! Jag grät också igår, en väldigt lång stund i tvättstugan där ingen kan se mig som tur var..Där satt jag och tänkte lite på allt möjligt, att livet är orättvisst ocg att det var väldigt längesen som jag grät senast och då kändes det så skönt att gråta ut allt det tråkiga...

Igår gjorde jag chokladkola och den blev ganska lyckad men bara för att jag kokade lite för kort tid blev det mjukt kola istället för hårt...Fast jag älskar ju hårda godisar så jag blev inte så glad, menmen jag får väl skylla på mig själv då..

Puss&Kram

Lögner

Hellu! Idag är det fredag och min favorit dag :D . I skolan hände inget speciellt och vi körde innebandy på idrotten, min favorit! Efter skolan gick jag hem och tog en promenad med Suki..När jag kom hem igen satte jag mig på soffan och läste ut Twilight bok nummer två "När jag har din röst"  , den var också jätte bra och längtar tills jag får gå hem till Pernilla och låna trean också =) . Jag skulle egentligen dit idag men bråkade lite med mamma så jag fick inte gå ut :( . Men imorgon ska jag vara med henne och några till. Asså nu när jag sitter här och skriver, fick jag plötsligt helt hjärnsläpp, jag hade plötsligt glömt allt, fattar inte varför :S . Men det fick mig att tänka på lögner, jag kom på att jag ljugit väldigt mycket under denna tiden, vet inte varför men jag känner mig jätte dum nu och har massa skuldkänslor :( . Aja, men från och med nu ska jag sluta med det! Och det lovar jag!!! Iallafall inte lika mycket, ibland måste man faktiskt ljuga...Just det, igår bestämde jag och Amalia vilka danser vi ska börja i och det blir Hiphop Krumpling och Modern dans, det ska bli jätte kul!!! :D . Och så ska jag såklart fortsätta i Jazzen :) . Nu ska jag gå och koka lite knäck och chokladkola, ha det bra!

Puss&Kram

Livet är orättvist

Hejhej! Just nu är jag inte alls på bra humör som jag nästan alltid är annars.. Min mamma vill att jag ska börja med simningen igen men det vill jag inte alls! Asså jag förstår att hon vill att jag ska må bra och få lite träning och simning är bra dels för att det är väldigt viktigt att kunna simma ifall man någon gång ramlar i hav, sjö eller simbassängen till exempel, man får väldigt bra uthållighet och man får en rätt så fin kropp dessutom. Men nu är det ju faktiskt inte så att jag bara sitter hemma hela dagarna och äter mig fet o mår dåligt. Jag går faktiskt i dans och detta året ska jag börja i fler danser,  jazz, hiphop krumpling och modern dans . Det ska bli jätte skoj! Skulle egentligen också fortsätta i chacha och samba men det fanns inga fortsättnings kurser...suck^^ . När man går i en sport eller instrument eller vad som helst på fritiden iallafall, måste man ju faktiskt gilla det man tränar/gör annars kan man faktiskt aldrig förbättra sig! Asså vad som helst, bara man blir tvingad att göra något så klart man inte blir glad! Om bara min mamma kunde fatta det! :'( . Jag vet att hon vill att jag ska må bra och vara glad men det hjälper inte om hon tvingar mig att göra något jag inte alls gillar!!! ÅH, är så himla ARG och ledsen....Aja, inget mer om det här.. :'( :'( :@ :@

DAGEN
Idag har det varit skola som vanligt, extra tråkigt idag faktiskt..Vet inte varför men kanske för att jag är väldigt trött just idag. Haha, kan bero på att jag läste nästan hela natten :P . Asså jag är så himla fast i de böckerna! Det är nämligen TWILIGHT :D :D yes, i love it (L) Men nu orkar jag inte blogga mer idag, så himla trött, arg och ledsen.....

Puss&Kram

FÖRSTA SKOLDAN 2009

Tjululu! Idag var det då skola och jag var jätte orolig för att jag skulle vakna försent men det gick bra ändå, väldigt förvånad faktiskt. Jag och min brorsa delar ju rum så vi har ju egna väckarklockor, han hade två och jag hade också två. Så med de här fyra väckarklockorna kan man ju inte somna om :) . Skoldagen började med matte och det gick ganska bra men jag har precis börjat på kapitel 5 och där är det väldigt mycket om skalor och det är jag sämst på...Sedan var det idrott och jag hade glömt att ta med mig det så jag fick springa hem på de 10 minutrarna vi hade på oss innan lektionen började och bytte om hemma och sprang sedan till idrotthallen...Det var jobbigt men jag hann =) . Vi körde typ kvarnboll och jag var jätte dålig :O missade målet varenda gång.. Resten av skoldagen gick väldigt snabbt förutom att vi fick stå ute på fotbollsplan utan jacka i cirka 30 minuter bara för att någon hade satt igång brandlarmet...Det var typ några som sköt raketer inomhus...Efter skolan gick jag hem tillsammans med Kajsa, gick först ut med Suki en sväng, sedan kollade jag lite på tv och åt mellanmål och sedan har jag suttit här vid datorn :) . Haha! Måste ju passa på nu när vi än så länge inte har så mycket läxor..

Puss&Kram

Haha, bjuder på denna fula bilden :)



Sista dagen

Godmorgon, eller jag kanske ska säga, godeftermiddag..Idag är det sista dagen på jullovet innan skolan börjar igen, USCH måste jag säga. ! Fast det kanske också är ganska bra, för då kan man ju längta tills sportlovet och det är cirka en månad tills dess och sen till Påsklovet och till slut till SOMMARLOVET! Alla läraren säger att tiden går mycket snabbare på vårterminen än höstterminen för att det är så mycket lovdagar :D . Hoppas också på att de kommer vara en perfekt sommar utan massa tråkigheter, än så länge har vi (familjen) inte planerat att åka nånstans, så jag tror att det blir en sommar hemma här i Sverige, lite sol och värme kan man ju alltid hoppas på! Det var faktiskt väldigt längesen jag har stannat i Sverige på somrarna, oftast så brukar jag ju åka utomlands. Men detta året skulle jag vilja åka till nått varmt land i typ 2 veckor eller nått och bara sola mig jätte brun, hahah. Det tror jag min mamma går med på men pappa är  inte så mycket för sånt..Just det, nu är han i HongKong, värsta fuskigt han åker typ utomlands mer än 4 gånger om året men det är ju också med jobbet förstås, men ändå. Han får ju ändå lite semester. Iallafall, idag har jag inga planer för dagen, min mamma är ledig så vi kanske ska baka eller nått :) . Det är ju typ en röd dag idag eller nått, jag kan tyvärr inte så mycket sånt. Och i morse när jag vaknade hade jag inget att göra så jag räknade ut hur många dagar det är kvar tills sommarlovet och då räknade jag bort alla helger och lovdagar, det är, hmm. Nu glömde jag visst bort det:P . Haha, jag får räkna ut det någon annan dag när vi kan få schemat och så där vi kan se vilken vecka loven är och alla röda dagar och jag vet heller inte den exakta dagen vi slutar så det är lite svårt...Aja, nu ska jag fixa mig lite....

Just det, nu håller jag på att läsa Twilight böckerna och jag är nästan klar med ettan "Om jag kunde drömma" och ska börja på tvåan, det är jätte spännande, har förälskat mig i de böckerna. Förra veckan såg jag den filmen med några kompisar och HOPPAS verkligen på att det ska komma ut en tvåa!!!

Ha en bra dag
Puss&Kram

BARNVAKT

Hejsan! Jag hade faktiskt tänkt vakna lite tidigare idag så jag blir van när skolan börjar igen men tyvärr gick det inte så bra. Jag satte väckarklockan på 10.00 men vaknade 12.00, haha vet inte hur det gick till :P . Eller jo, jag lade mig klockan 03.00 inatt, kan ju bero på varför...Men från och med idag ska jag försöka lägga mig innan 12 :) . Idag blir det det nog en slappardag, har inget planer så det blir väl, äta, gå ut på promenad, sova, kolla på tv eller sitta vid datorm :/ . Haha! Men på kvällen ska jag gå ner till Louise och sova över hos henne för hennes föräldrar ska gå på begravning imorgon så jag ska passa henne :) . Jag kunde egentligen inte först men efter igår så bestämde jag mig för att göra det ändå! :D . Vill helst inte skriva om vad som hände igår men det var iallafall något jag blev sårad av...Aja, nu ska jag fixa mig lite och gå in i duschen.

Puss&Kram


Twilight

Hej svej! Min dag började med att väckarklockan väckte mig (som vanligt) sedan gick jag upp och tog en varm och skön dusch, efter det åt jag frukost och fixade iordning mig :) . När jag blev klar, efter typ en timma :P tog jag och Kajsa bussen hem till Pernilla, där satt vi bara och snackade, efter en stund blev det lite tråkigt så vi åkte till Allum och gick en sväng där och träffade lite kompisar...Efter det åkte vi hem till Pernilla igen för hon skulle äta och så spelade vi Alfapet och jag vann :D . Haha, stolt :P . Medans vi spelade kom också Matilda och gav oss lite sällskap, :) . Men sedan tyckte alla att det blev för tråkigt igen så vi bestämde oss för att ringa Axel och kolla på film. Och han kunde så vi gick hem till honom och kollade på Twilight(L) . Asså jag trodde faktiskt inte att den skulle vara så bra! Nu har jag typ förälskat mig i den...har också bestämt mig för att läsa alla fyra böckerna :D . Hoppas också på att det ska komma en tvåa till Twilight.. =) . Ja, och sedan åkte jag och Kajsa hem och vi bestämde oss för att göra något  tillsammans imorgon. <3 . Jag gick hem och åt middag och sedan har jag bara suttit här vid datorn :P . HAHA!!!!

Puss&Kram

LÖSNAGLAR

Hejsan! Nu är det ett nytt år med nya kundkaper, jag har tyvärr inga nyårslöften för jag vet att jag inte kommer att hålla i det men en som jag gärna vill ha är att sluta äta godis men det kan jag inte!!! Jag erkänner, jag är godisberoende...Aja, idag vaknade jag av att väckarklockan ringde, vet faktiskt inte varför jag använder den men det är bra att vara van vid att det ringer varje dag så man är beredd när skolan börjar om 6 dagar :( . Mhm, iallafall sedan gick jag upp och fixade iordning mig och satte mig och kollade på tv :) . Lite senare när jag hade ätit frukost och satt vid datorn blev jag så himla rastlös så jag satte på mig lösnaglar och nu märkte jag att lösnaglar och att smsa inte går ihop!!! Haha, och så limmet jag använde var den bästa av de alla så det tar jätte lång tid innan de lossnar :( . Men det är ändå väldigt kul att ha långa naglar för en gångs skull, jag kan nämligen inte spara låmga naglar, dels för att jag spelar piano och för att mina naglar alltid bryts..Sen ringde Kajsa mig och jag var en stund med henne, vi kollade på Jeff Dunham's klipp på youtube, haha han är så himla rolig :P . Har precis ätit lite mat och jag är proppmätt!!!  Nu chattar jag med Kajsa om vad vi ska göra, vi har jätte tråkigt och vill hitta på något, aja, men nu ska jag prata mer med henne och se vad vi ska göra...

Puss&Kram


Jackie och Suki<333 De är kompisar :D

RSS 2.0
Blogg listad på Bloggtoppen.se