Like always

Hihihihiiii, jag har inte gjort mina läxor än. Ja, lata Pauline är här igen. Men jag har faktiskt läst igenom provhäftet och den var faktiskt inte speciell svår. I will make it, yer yer yer!

Men jag har faktiskt varit duktig ändå. Använde ångmaskinen vi har hemma till mitt ofräscha ansikte. Den tar bort orenheter och öppnar upp porerna, sedan tog jag en ansiktmask som tar bort porerna och nu är min hy len, dock inte fin..

Nopprade ögonbrynen lite och sedan rensade jag min garderob, jaa den var ännu stökigare än förra gången! Tränade också på pianoläxan och så hittade jag noterna till en annan låt jag vill spela också, tummen upp!

Sen blev jag hungrig och då passade det bra att mamma sa att maten var klar och det var den också. Jag blev överlycklig och började duka, sedan skulle jag ta ris, hm. Martin hade glömt trycka på knappen till riskokaren så jag blev ledsen igen. Bläää, men nu ska riset vara klart, byebye!


Blää





Yeah, osminkat och förhoppningsvis rent ansikte

I'M DONE

Yes, nu är gymnasievalet avklarat. Jag har rangordnat 5 olika skolor men egentligen vill jag bara gå i en av de. Men de sa att man helst ska ha 3 eller fler skolor så jag la till de jag kanske vill gå. Men nu är det äntligen klar. Jag kommr ihåg i höstas, när jag inte visste ett dugg om gymnasieskolor och ja var jätterädd. Grät flera gånger på grund av det också, men nu är det klart och jag känner mig äntligen bra igen förutom det då.

Nu har jag bara de nationella proven och vårterminsbetygen kvar att oroa mig för och om jag kommer in på den skolan jag vill gå på. Om jag inte kommer in på den vet jag inte vad jag ska göra, vill inte ens tänka på det. Men en sak vet jag, det kommer bli många tårar..

Nu måste jag plugga in reglerna för nätsporterna tennis, pingis, badminton och volleyboll. Fattar inte varför man ska ha prov om sånt. Jonas sa iallafall att detta provet var väldigt viktigt för vårat betyg. Den är typ 20% av hela betyget, tycker det är väldigt onödigt men han är läraren så..
Men ändå om jag pluggar stenhårt och får MVG på detta provet kan jag inte få MVG som slutbetyg, det vet jag. Men jag ska ändå göra mitt bästa, det är ju mittlöfte, right? :)


Pictures from yesterday


Mamma åt en baguette med briost och oliver. Dricka: Kaffe
Jag åt en baguette med kyckling och bacon, tog dock bort baconen
och löken, det gillar jag inte :) . Dricka: Chaité


Jag och söta Elvin♥


haha, fick ingen bra bild på det, han rörde sig för mycket.
Elvin och brorsan


One more!



31 januari

Godmorgon!

Vaknade vid 11 och har precis ätit frukost, idag ska jag inte göra något speciellt. Kanske plugg lite?


Det blev lite ändrade planer igår..
När jag vaknade kände jag att jag hade en jättestor klump i halsen och jag kunde inte prata. Kände att förkylningen blivit värre också så jag sms:ade Amalia och sa att vi skulle träffas någon annan gång istället, ville inte smitta henne eller någon annan.

I fredags köpte jag tabletter som man kan ta mot förkylning på Apoteket, den heter Sinova, så tog en sån tablett och somnade en stund. När jag vaknade igen kände jag mig genast bättre och fick ut allt snor, haha det låter värsta äckligt men den tabletten gör så att snoret blir mer rinnande och lättare att få ut. Jag hade också druckit ett glas med ingefäravatten mot halsen och det blev mycket bättre.

Mamma skulle åka till Ikea och undrade om jag ville följa med, jag sa okej och så åkte vi och fikade först på mitt favorit café, sedan åkte vi till Ikea för att titta på grejer till renoveringen. Efter det åkte vi hem och hämtade Suki och sedan vidare till mormor. Hihi, lilla Elvin har blivit flintskallig, haha! Så söt är han!

Vid 23 någon gång började skräckfilmen 'Jag vet fortfarande vad du gjorde förra sommaren', det är fortsättningen av 'Jag vet vad du gjorde förra sommaren', eftersom jag inte hade något att göra tittade jag på den och måste säga att det är en av de sämsta skräckfilmerna jag sett, man fattar typ ingenting. Men måste faktiskt säga att Freddie Prinze Jr, är grymt snygg!

Åkte från de vid 1 men vi åkte inte hem för att min syrra var ute i stan, på någon klubb och vi skulle hämta henne. Det tog dock nästan 1h att hitta henne, hahha. När jag kom hem var jag helt slut och somnade direkt..



Nu känner jag mig mycket bättre, är nästan inte förkyld längre och klumpen i halsen har försvunnit, yihoo!

Har några bilder från igår men orkar inte ladda upp de nu, kanske senare, byebye så länge!

Godnatt♥

Jag ska inte lägga mig än men skriver detta inlägget nu, jag vet att jag inte kommer orka att göra det efter filmen/dansprogrammet, så byebye!



Imorgondagens planer är inte riktigt bestämda men det blir troligen filmkväll :) Skriver mer om det imorgon, godnatt♥

Tummen ner för finnen på min kind
Tummen ner för att jag är förkyld
Tummen ner för att det är kallt ute
Tummen ner för gymnasievalet
Tummen ner för skolan

Tummen ner listan är oändlig men eftersom jag är så trött får det räcka med de fem punkterna, som sagt, livet suger ibland.




Det blev en liten tråkig avslutning på dagen så för att göra den lite roligare ska jag skriva om en grej som nästan ingen vet, haha. Eller hm, nej skriver om det någon annan dag istället. Här kommer en bild på semlan jag åt häromdagen, gottgott!


I'm home!

Nu är jag här igen♥

Skrev ju förut att jag skulle åka med mamma och titta på tapeter. Hon slutade jobbet vid 15.30 och hämtade mig 16, vi åkte först till Allum för att köpa lite grejer där. Sen blev jag hungrig så vi åt på mamma mia, mums! Efter det åkte vi till K-rauta och tittade på tapeter, golv osv..

Som jag sagt innan har jag jättesvårt att välja bland grejer där det finns flera färger att välja emellan. Därför har jag bestämt mig för att bara ha vita väggar och sedan något färgat som jag kommer ha på väggen, exempel en tavla eller något. Jag har verkligen beslutsångest och jag hatar det!

När jag kom hem lagade mamma köttgryta och nu sitter jag här mätt och glad :) . Om en stund ska jag sätta mig framför tv:n med té och vindruvor och titta på Let's Dance. Eller såg precis att Mumien 2 ska komma på kanal 3, samma tid som Let's dance. Hmm, vilken ska jag välja? ÅH, varför måste jag alltid välja, kan inte någon välja åt mig så jag slipper tänka istället :(

     
Mamam tog äppelpaj med té. Jag tog en Luna med bacon&ost, mumma!


Köpte hårspray och inpackning på Bellbox :)


Testade en ny frisyr idag, känns lite ovant men tycker det är
en enkel och lätt frisyr att göra, i like it!



Bildcollage

Så, bara för att jag inte lagt in bilder på flera dar så får ni 8 st nu . Tog de nyss och bryr mig inte om hur jag ser ut. Jag är sjuk och det ser man också, great



29 januari

WIIIEEEE, IDAG ÄR DET FREDAG♥!

Idag är det den 29 januari och min kusin Jennifer fyller 20år, grattis på födelsedagen:D♥

Skolan var helt OK idag, vi tittade på en konstig film på spanskan, fattade typ ingenting men det är en såndär kortfilm som man måste lista ut vad den handlar om, oj, nu vet jag inte ens vad jag skriver aja, lämnar det nu.

Jag ska ut med Suki om en stund och senare ska jag troligen till K-rauta med mamma för att titta på tapeter. Wie, äntligen ska vi renovera vår lägenhet, vi har velat göra det länge men ingen har tagit tag i det. Men nu ska det bli av, det säger jag!

Jag vet att jag inte lagt in bilder på flera dar men orkar inte, förlåt

MEN!

Vi hade svenska som vår sista lektion och sedan ville Ulrika att jag skulle stanna kvar, jag visste vad hon ville prata om. Jag såg att hon pratade med Pernilla innan lunchen och då skulle hon troligen vilja prata med mig med. Aja, jag orkar faktiskt inte mer! Kan inte någon för en gångs skull tänka på mig, försöka förstå hur jag känner mig. Jag försöker alltid tänka på alla andra i första hand och se till att de har roligt och mår bra. Jag utgår alltid ifrån hur jag vill bli behandlad behandlar jag andra. Kan någon behandla mig som jag vill då? Tydligen inte, men bara för att andra inte gör det tänker inte jag vara likadan, jag ska fortsätta och behandla mina vänner så som jag själv vill bli behandlad, jag vet, att någon gång kommer jag hitta personen som förstår mig utan att jag ska behöva säga det rakt ut, den personen finns någonstan, det vet jag.

Iaf, jag pratade med henne och kunde inte hålla mig, mina tårar gick inte att hålla undan. Eftersom jag är rätt förkyld började jag snora också och det var väldigt pinsamt. Men snälla ulrika hämtade papper till mig och det gick bra. Hon vill att jag och Pernilla ska ta ett snack, egentligen vill jag inte det men jag vet att det behövs så jag sa jaa. Nu ångrar jag mig, jag har redan försökt prata med henne en gång och hoppades verkligen på att Pernilla skulle lyssna men jag hade fel. Jag tror inte hon kommer vara bättre denna gången men aja, får väl försöka en gång till, sista gången. Vi ska prata mer om det på måndag.

På måndag är det den 1 februari och då ska valet vara gjort, åh.


28 januari

MM, nu är jag mätt och glad, tacos till middag♥

Efter skolan idag dansade jag för första gången i år :), det har börjat några nya i vår grupp, det ska bli kul att lära känna alla. Vår dans är dock väldigt svår :( . Efter dansen gick jag förbi torget och köpte halstabletter. Jag har tyvärr åkt på en förkylning, hatar verkligen förkylningar! Min hals mår inte heller så bra så köpte mina favorit halstabletter och hoppas de hjälper nu :)

Ska sätta på vattenkokaren och dricka en kopp med honungsvatten också, mumma! Sen har ag två läxor tills imorgon som jag måste göra, så ikväll blir det inget mer sittande framför datorn :/ . Imorgon vet jag inte riktigt vad jag ska göra, vi får se :)

Märkte att blogg.se har ändrat lite saker här, det blev helt okej, tycker jag iaf =)

Nu kallar Suki, hon vill leka, tss.

Byebye

27 januari

Hallo där, har precis läst klart alla bloggar :)

På vägen hem från skolan förut kände jag mig för att köpa något onyttigt att äta. Vi har ett konditori precis bredvid skolan och den passade perfekt. Jag är som sagt en godismänniska och gillar inte bakelser, tårtor, kakor etc speciellt mycket. Men just idag kände jag för det så jag köpte en semla med vaniljkräm istället för mandelmassa, jag gillar inte mandelmassa. Den kostade 27kr, tycker inte den var värd det men Cederlöfs har alltid dyra bakelser.

Om en stund ska jag göra klart matteläxan och lite andra studier, sedan ska jag bar slappa, yeah!

26 januari

Hallo!

Yeah, tisdagens skoldag är över! Vi hade ju "prov" idag och det gick väl sådär, aja. Sedan var det inget mer speciellt med skolan. Just det, på bilden idag gjorde vi en till mask av Patrik och det gick jättebra, nästa gång ska vi börja jobba med maskerna, vi ska sätta ihop de, det ska bli spännande!

Jag har precis ätit mellanmål och tittar på favoritserien. Om en stund ska jag till Kunskapsgymnasiet med Kajsa och Martin :) .

Bye så länge!

I am the winner

Jag lovade ju att jag inte skulle prata med henne mer och tänker bara lämna det liksom. Om hon vill att jag ska vara den dumma och det gör henne gladare får jag väl stå ut med det. Bara jag vet att jag inte är den dumma så räcker det, jag bryr mig inte. Orkar som sagt inte mer. Men ändå fortsätter hon att prata med mig. Okej, det är inte så lätt för henne heller eftersom vi labbar tillsammans och sitter bredvid varandra på mattelektionerna. Men ändå, det går. Nu är det hon som vill starta bråk, inte jag.

Hon frågade mig om jag fått sms:et, jag svarade ja, enkelt och kort svar. Sedan frågade hon om jag läst det, jag sa ja. Hon tycker att det är jag som ska ha skuldkänslor så jag tror hon tror att jag har det nu men jag kan säga dig, det har jag inte.

JAG KOMMER INTE ATT FÖRLORA, JAG SKA VARA DEN MOGNA OCH SNÄLLA OCH INTE FORTSÄTTA MED BRÅKET, DET ÄR DU SOM VILL BRÅKA, HAHA YOU LOOSE! Nu var jag lite elak jag vet, förlåt. Men det var skönt att få skriva det, hih!

25 januari

Skolan var helt okej, jag överlevde efter allt som hänt. Jag orkar inte mer som sagt. Men jag är väldigt glad för att min andra bästa kompis, alltså min kusin Emelie tänker välja denna skolan också, det ska bli jätteroligt att få gå i samma skola som henne. Vi var väldigt väldigt tajta förut men vi har glidits ifrån varandra och jag tycker verkligen det är synd, ska se till att vi blir riktigt bra vänner igen :)♥!

Sen ska kanske Liza välja denna skolan också, yeah, min andra grymt bra kompis. Vi har bara träffats två gånger men jag vet att om vi umgås mer så kommer vi att komma jättebra överens och hon är den dröm bästa vännen jag alltid velat ha. Samma med Emelie, I'm so exited!♥

Vi ska ha ett "prov" om Buddhismen imorgon så måste skynda mig!


Jag orkar inte mer

Jag hade bestämt mig för att inte prata med henne i skolan idag, det skulle bli bäst så. Hon sa några ord till mig och så och jag svarade ett vanligt enkelt svar. Sedan labbar vi tillsammans så det är väldigt svårt att undvika henne. Jag vill henne inget illa och jag tänkte aldrig såra henne eller bråka med henne men det är hon som inte ville lyssna och därför blev det ett missförstånd, hon missförstod mig och jag kan ingenting föra. Jag orkar inte förklara för henne hur det var jag egentligen menade. Hon kommer inte att lyssna, hon kommer att avbryta mig och sedan kommer det sluta likadant som förra gången. Jag visste att det skulle bli så innan jag pratade med henne men jag ville hellre få det ur mig än att ha det kvar inom mig. Det gör ont.

Hon är arg på mig nu men jag bryr mig inte, vi är egentligen två helt helt olika personer och borde egentligen inte umgås med varandra, men jag är glad över den tiden vi hade tillsammans och jag ångrar ingenting, du var min bästa vän.

Efter skolan idag skickade hon ett långt sms till mig, det var sammanlagt 9 sms tillsammans. Redan när jag läste de första raderna visste jag att hon skulle skriva och tänka så. Hon vände på allt, jag sa aldrig att det var hennes fel men hon skyller allt på mig. Allt är mitt fel, hon skrev som om jag ska känna mig skyldig, att jag ska få skuldkänslor. Det har jag inte och kommer heller inte få det. Jag är stark.

Hejdå för alltid. Vi har så himla många minnen ihop, de kommer alltid att finnas i mitt hjärta.

P.S Hon tänker välja samma skola som mig, men jag tar varje dag som den kommer, vill inte tänka på det nu D.S


SHOPPING


I AM IN LOVE♥

På rean, 300kr Scorett

OUTFIT

Gårdagens, ett försenat unlägg :)

BLACK&BLUE&SILVER







Linne från Lindex (Kedjorna sitter fast i linnet)
Kjol från BikBok


Nytvättat hår..

24 januari

Idag är det söndag, buu :(

Vi hade jätteroligt igår, middagen var super gott och hon gillade presenterna hon fick, tummen upp! Sedan åt vi tårtan som syrran gjort och alla tyckte om den. Efter middagen åkte vi hem och hämtade Suki och sedan vidare till kusinerna. Lille Elvin är så himla söt nu, kan inte tänka mig att han bara är 3 månader, han ser ut som 6 månader minst, haha! Nej, men den gulleplutten är jättesnäll :)

Jag snackade lite med min kusin Emelie igår och hon tänker nog med välja Kunskapsgymnasiet, det ska bli jättekul att gå i samma skola som henne :)♥

Eftersom det är söndag så betyder det plugg. Byebye!

     
Jag & Louise, igår.

I can't hide it, I am afraid

Igår skrev jag ju att jag mådde mycket bättre nu och det gör jag! Men jag kan inte ljuga för mig själv och säga att jag inte är rädd. Jag sitter här och skakar, jag är så rädd för hur det kommer att bli i framtiden. Jag vill inte tänka men det går inte att gömma det. Men jag har lovat mig själv att vara stark och stå på mig, jag ska klara det. Idag är idag, imorgon är imorgon, morgondagens problem får man lösa imorgon! :)

Så, nu känner jag mig mycket bättre när jag fått skriva av mig ♥


23 januari

Idag vaknade jag av väckarklockan som ringde 9.50. Jag latade mig i sängen en stund och gick sedan upp och duschade/tvättade håret. Kände mig fräsch och fin efter det. Sedan satte jag mig framför tv:n en stund. Efter en stund vaknade lilla Suki och ville gå ut, jag gick ner till torget med henne för att köpa tårtbrickor från Cederlöfs, (min syrra behöver de till hennes tårta), det var en jättesnäll tjej där som gav mig brickorna gratis, tack så jättemycket, det var jättesnällt♥. Jag gick hem igen med ett stort leende på mina läppar :) . När jag kom hem gjorde jag frukost till mig själv och nu sitter jag här.

Jag har redan bytt om men har varken fixat ansiktet eller håret än. Men vi ska ändå inte vara vid restaurangen förrän klockan 18. Efter middagen så ska vi kanske åka och hälsa på lilla Levin, det är inte bestämt än.

Men nu ska jag packa in presenten och fixa mig, byebye så länge!

I am happier

Från och med igår lovade jag mig själv att ta varje dag som ens sista dag, jag ska bara tänka på nuet, inte in i framtiden eller tänka bak i tiden. Jag ska helt enkelt leva livet och ta varje dag som den kommer. Jag vet inte hur det kommer att bli i skolan i fortsättningen men jag låter dagen sköta sig själv, jag ska vara mig själv, vara ärlig och vara med mina underbara kompisar, de betydet jättemycket för mig♥

Igår åkte jag till stan med mamma och syrran ju, köpte ett par skitsnygga skor! Hihi, det är första gången jag köper ett par färgglada skor och jag är jättenöjd med mitt köp. Dessutom är de väldigt lika converse i modellen fast en aning lägre vid ankeln och jag har alltid haft converse innan men nu fattar jag vad folk menar med att sådana skor är sköna, det är sant! Jag kanske är lite efter man jag köper inte grejer bara för att andra har det, hittar jag något jag tycker om så köper jag det, det viktigaste är att jag ska tycka om det och känna mig bekväm i det, inte vad andra tycker.

Sen hittade jag en present till Louise mormor som fyller år den 26 januari. Men den 25 januari ska hon åka till HongKong och därför kommer vi fira henne ikväll. Min syster håller på att baka en moussetårta nu och det är supergoda, hihi. Klockan 18 ikväll ska vi ut och äta på en restaurang vid namn "Amazing thai", jättegod mat♥.

Efter stan igår åkte vi förbi och hämtade Amalia, sedan åkte vi till Rasmus. Han flyttade i December till en jättefin villa och jag blev helt förälskad i huset. Det var verkligen jättefint!!! Och hans katt är så söt men har läskiga ögon, haha! Vi tittade på Inglorious Basterds och den var grymt bra, Brad Pitt var grym♥. Jag blev iallafall mycket gladare och tänkte inte på det tråkiga en enda gång, :) . tack så mycket Amalia och Rasmus, ni gjorde min dag♥

Jag är iallafall gladare nu och hoppas jag kommer vara det i fortsättningen mer. Skriver mer om dagen i nästa inlägg. Hehe det här blev ett långt inlägg.

I did it

Jag försökte att säga till mig själv att allt kommer att ordna sig men det gick inte. Det är lätt att ljuga för andra men man kan aldrig ljuga för sig själv. En en gång grät jag mig till sömns, det var jobbigt. Jag sa till mig själv att försöka prata med henne efter skolan men redan på första lektionen så kunde jag inte hålla mig, började gråta och Kajsa gick med mig ut. Det bara rann ur mig, alla tårar, jag kunde inte hålla tillbaka de längre, mina ögon var redan svullna från dagen innan och det blev ännu värre. Mascaran rann bort, allt smink försvann helt enkelt. Pernilla sa att hon nog kommer att välja Kunskapsgymnasiet, det var därför jag inte kunde hålla mig längre. Efter en stund där ute så hade jag lugnat ner mig och ville prata med henne. Bara få det överstökat, jag känner henne mycket bättre än vad hon känner mig och jag visste att det egentligen inte skulle hjälpa att prata med henne, hon förstår mig inte och kommer aldrig att göra det. När hon kom ut började jag försiktigt prata med henne, hon avbröt mig direkt, började gråta och typ skällde på mig, sa massa grejer och det var inte ens så jag menade. Från och med då kunde jag vara säker på att hon inte är den bästa vännen jag vill ha. Hon sa till och med till Kajsa att gå, hon vet att hon har väldigt starka åsikter och jag blir svag om jag jämför med henne, därför behövde jag stöd från någon men såklart fattade inte hon det. Jag menade verkligen inte att Kajsa skulle stå på min sida utan jag ville bara ha någon där. P missförstod mig ännu en gång, hon tog det som om jag hade Kajsa på min sida. Att hon aldrig kan vänta och tänka igenom allt innan hon börjar prata. Att hon inte fattar att hennes ord skadar andra.

Jag fick inte prata klart och hon sprang hem. Sedan kom vår engelska lärare Marina ut och pratade en stund med mig. Jag berättade för henne om allting, om hur jag kände, om vad jag ville och om hur jag tycker. Hon förstod mig exakt och jag blev jätteglad, första gången någon verkligen förstår mig, hon sa att jag är omtänksam och är en väldigt snäll tjej, medan Pernilla är väldigt dominant men för en gångs skull så ville jag sätta mig själv i första hand och sedan kommer alla andra. Hon förstod att jag hade jättesvårt att säga emot Pernilla men hon tycker att jag var stark som vågade stå på mig själv. Hon sa att jag ska följa mitt hjärta och välja en skola, inte bry sig om alla andra, jag skulle stå på mig och hon skulle stötta mig. Ifall vi båda kommer in på samma skola så kunde vi ändå gå i 2 olika klasser, kunskapgymnasiet tänker ta in 2 naturklasser och då sa Marina att hon kunde skriva ett brev till rektorn om han inte fattade. Det tyckte jag var jättesnällt och jag är verkligen verkligen jätteglad över att hon förstår mig ♥, tack Marina♥

Nu har jag iallafall försökt och det var mitt mål. Jag förväntade mig aldrig att hon skulle förstå mig för jag vet hur hon är men jag försökte och jag är nöjd. Just nu vet jag inte hur jag ska göra men allt kommer att ordna sig, ändå om dörren stängs framför dig kommer alltid ett fönster att vara öppet, det kommer alltid att finnas en väg♥

Tack Kajsa, Lisa F, Martin, Marina, Ulrika, tack för att ni stöttat mig, jag uppskattar allt och tycker verkligen att det var jättesnällt, tack♥


HAHA, varsågod!

Nu känner jag mig mycket bättre, har fått ut allt från mitt hjärta och känner mig jättelätt nu, tack så jättemycket, om en stund ska jag till stan med mamma, wiee♥

P.S mamma vet ingenting och jag har inte tänkt berätta för henne om det, hon kommer heller inte att förstå mig eftersom hon tror att jag och P är bästabästa kompisar. Aja, och sedan en till sak, P är sur på mig, men jag bryr mig inte. Det var hon som inte ville lyssna på mig och det var hon som reagerade för snabbt och det är hon som inte förstår mig. I don't care anymore. D.S

Wish that i could be happy again


Haha, grät så mycket att allt smink
försvann. Jag är dålig på att göra
miner, haha jag vet!




21 januari

Hallo!

Denna veckan har jag tvätten så måste gå ner snart igen :/ . Vi har bara engelskaläxa tills imorgon och det är skönt! Nu ska jag titta på mina favoritserier, ciao!


Jag önskar att jag kunde vara såhär glad nu..

Fortsättning..

Jag trodde jag skulle klara att hålla mig, det gick inte. Som tur var var det efter skolan, framför Lisa F, Kajsa och Martin. De var jättesnälla och väldigt förstående, önskar att Pernilla också kunde förstå mig..

Jag grät, det bara kom ur mig, gick inte att hålla undan, det blir bara jobbigt då. Under hela skoldagen har jag tvingat mig själv att hålla mig och hela tiden säga till mig själv att det kommer att ordna sig, jag är inte en sån stark person som vissa kanske tror, jag är bara en människa som har väldigt mycket känslor, jag har iallafall bestämt mig för att prata med henne så får vi se hur det blir, jag hoppas hon förstår mig...


Kunskapsgymnasiet

Kommer du ihåg när vi lovade varandra att vara ärliga mot varandra?

Nu ska jag vara helt ärlig. KOmmer du ihåg när du frågade mig om det var okej att välja samma skola, ifall jag skulle bli sur. Jag sa nej. Det var faktiskt delvis sant, jag skulle inte bli sur på det sättet för det är din framtid det handlar om och vadå, om jag skulle sagt jaa, skulle du inte välja den skolan då eller? Jag vill inte vara personen som du kommer skylla på i framtiden och säga till andra att det var mitt fel att du valt fel skola. Eller så kan du lika gärna vara jättetacksam för att du började på IHGR som du tänkt från början. Tacka mig för att du sa till mig att börja på den skolan. Ingen av oss vet hur det kommer att bli, ingen kan se in i framtiden. Men just nu, här och nu så tänker jag vara helt ärlig fast det kanske kommer att låta lite egoistiskt eller elakt. Men det här handlar också om min framtid, jag har alltid velat titta på denna skolan medan du sa att du hört från massa att den verkar dålig. Jag tycker inte man ska lyssna på andra, det är din framtid det handlar om, alla tycker olika, vi alla är olika individer, du borde veta det bättre än mig, eftersom du har väldigt starka åsikter om allt och alla. Det verkar inte som du tar gymnasieskolor väldigt allvarligt eftersom du sa till mig häromdan att du lika gärna skulle kunna välja Donner fast du inte sett den men har hört att den är bra och för att den har ett bra rykte. Ja, det är vad andra tycker, det handlar inte om någon annan nu, det handlar om dig!

Nu har jag skrivit massa saker och har fortfarande inte kommit fram till det jag ville säga från början. Eftersom du sa till mig att det står väldigt lika mellan Kunskapsgymnasiet och IHGR, så snälla, kan du välja IHGR??!! Du tycker ju om båda nästan lika mycket och då skadar det väl inte dig om du väljer IHGR, asså jag lovar, om jag bara hade det modet som du och alla andra som tänker välja den skolan har så skulle jag valt den direkt!!! Du är inte jag, därför kommer du aldrig kunna fatta min rädsla, okej jag pratar svenska för att jag känner mig säker på det språket. Men som du ser på lektionerna, brukar jag prata då? Räcker jag upp handen, nej det gör jag inte! jag har jättesvårt för sånt medan du är en person som har jättelätt för att prata och därför kommer du aldrig att förstå mig.

Nu kanske du säger att det inte är säkert att vi kommer i samma klass, nej det är inte säkert. Men vi kommer ändå att träffas varje dag och jag skulle tycka att det varit jobbigt. Du ska veta att när du är i närheten så känner jag mig osynlig, du är en person som gillar att ha uppmärksamhet och därför märker inte du när du gör någon annan osynlig. Du gör det helt omedvetet, när man står där och pratar med kanske tre pers så kan du liksom på något sätt knuffa ut en av oss fastän du inte märker av det. Jag är den som alltid blir osynlig i din närhet, du är den som alltid vill berätta allt och när någon annan vill prata så typ lyssnar du inte. Jag tycker det är jättejobbigt! När jag åkte till England i somras så hade jag jätteskoj! Där fanns inte du, jag fick vara mig själv och det var jätteskönt och nu om vi går på samma skola så skulle jag vart tvungen att vara någon annan igen, jag vet inte om jag orkar det i tre år till, snälla, varför kan du inte välja IHGR, för min skull för en gångs skull?

Jag vill inte skylla på dig att jag inte får några vänner i din närhet men eftersom du inte vet hur du är när du är med folk så kommer du aldrig att fatta hur jag känner mig.

Jag har bara denna skolan jag verkligen tycker om, du har två, snälla!


Asså jag börjar snart gråta, orkar inte det här mer, tack för att jag har dig så jag kan få skriva av mig. För en gång skull ska jag inte låta min rädsla hindra mig, jag ska försöka prata med henne och säga sanningen, det jag har skrivit här har jag bara skrivit allt som kommer ut från min hjärna och det kan låta jätteelakt, jag ska inte säga det exakt så men jag ska säga sanningen, för en gångs skull.

Me today

Eftersom mamma jobbar kvällsshift denna veckan lagar hon våran middag innan hon åker till jobbet, väldigt snällt av henne :) . Öppet.hus börjar ju klockan 18 och då tänkte jag äta innan det men min mage är proppmätt :(

Ska iallafall koka ris nu så det är gjort, byebye!


Med ytterkläder


Hemma


Hemma

20 januari

NANANAAAAA, HALLO!

Yay, skoldagen är över nu! Nu är det bara läxorna kvar, suck.

Sitter här med ett glas varm honungsvatten, MMM!  Om en dag ska jag gå på öppethus på Kunskapsgymnasiet, det ska bli spännande att se den skolan för jag kommer troligen välja den som mitt första handsval :) .

Aja, orkar inte skriva mer nu, måste göra matteläxan -.-

Pauline shoppar

Hemma igen!

Skolan verkar jättebra men jag gillar verkligen inte att den har kristenprofil :/ , aja får se hur det blir med den skolan..

Jag åkte till stan lite tidigare ju eftersom jag ville slösa lite pengar (haha), jag lyckades!!!

Orkade inte ta kort på allt men här är några grejer jag köpt :)


Hudprodukter från Yves Rocker :)


Jag använde samma märkte fast i en annan serie innan men
det visade sig att den serien var för fet hy, jag har fått väldigt
 torr hy nu på vintern så bytte till denna serien istället,
hoppas den hjälper bara :)


Eftersom min hud är så torr nu så är det bättre att använda
foundation än puder, för annars ser det ännu torrare och kakigare
ut, inte bra! Men tyvärr är denna färgen helt fel för min hudton och
därför köpte jag en ny idag, ett helt nytt märke dessutom :):)


Tadaaa, imorgon kommer det bli upp till bevis om den är grym
eller inte :) . Eftersom jag använder rätt många sminkprodukter
från Maybelline, så varför inte testa deras foundation. Hoppas
bara jag köpt rätt färg denna gången!

Nu måste jag träna lite på Afrikakartan och sedan ska jag nanaaa♥


ME NOW (and Suki)

     




Måste dra nu, annars missar jag bussen!


19 januari

HALLO!


Hur har skolan varit?
Helt okej.

Vad gör jag nu?
Sitter här framför datorn med vindruvor och en varm kopp med honungsvatten, MMM

Vad ska jag göra sen?
Ta bussen in till stan, ska se om jag hittar något fint att köpa :). Sedan ska jag möta upp Sofie och Tove och gå på öppet hus på L M Engström, det ska bli spännande!


Vi har fått i uppgift på bilden att göra ett eget arbete. Man får måla, rita, göra ler figurer eller göra masker som jag och Rasmus :) . Det är ingen av oss på maskerna, som man säkert ser, hehe ingen av oss ville göra en mask och snälla patrik ställde upp helt frivilligt, det var jättesnällt! Jag och Rasmus ska göra en speciell mask och därför får vi arbeta tillsammans, tar kort på den när den är helt klar :)


Godnatt♥

Bedtime, nighty nighty


ME TODAY

Jag brukar glömma göra en "me today" men idag hade jag tid så här blir det extra många :)






1.Utan blixt   2.Med blixt



ÅH; blogg.se segar, orkar inte vänta på att varje bild måste ladda minst 3 minuter, det får räcka med dessa idag!


Mumsig middag

Trodde det skulle bli en sen middag eftersom min pappa inte kom hem förrän 19.30 men han hade visst köpt med sig mat hem. De flesta av hans kompisar äger restauranger och han umgås med de väldigt mycket och därför brukar han äta innan han kommer hem, min syskon fick sushi eftersom de gillar det. Jag, som inte är en sushiälskare fick kycklingspett med ris, mums♥

Kanske inte så intressant men det är här är min dagbok, jag får skriva vad jag vill :)


Jag vet att det inte ser speciellt gott ut men det är det!
Min syrra beställer aldrig något som finns på menyn, hon väljer själv vad hon vill ha :)


18 januari

Hallo!

Jag slutade vid 15.20 och har inte gjort något speciellt sen dess. Nu ska jag iallafall göra lite nytta, renskriva min novell till svenskan, öva på Afrikakartan och spanska glosorna. Det ska bli roligt!

Aja, orkar inte skriva mer nu så byebye!


Jag och Elvin sötis♥

17 januari

Hallo!

Idag vaknade jag klockan 9, tidigt huh? Jag tog iallafall bussen in till stan, där mötte jag upp Caroline♥. Hon har varit här i Göteborg denna helgen och åkte hem idag, hennes tåg gick 11.42 så vi hann träffas en stund och tog en fika på Expresso House, jätteroligt att få träffa henne igen, nu ska hon åka till Spanien och vara där i en månad och gå i skolan. Hon läser en linje där de åker utomlands varje år, ca 1 månad varje gång och går i skolan i det landet, typ som en språkresa :) .

Nu ska jag plugga, veckan som kommer är rätt proppfull med läxor och andra viktiga saker, jag har ingen tid att förlora :)!

16 januari

Godeftermiddag :)!

Jag har hunnit göra massa saker hittills denna dagen, tycker jag är duktig :) . Först gick jag upp klockan 10 och tod en lång och varm dusch. Sedan gick jag ut med Suki, brr kallt! Efter det fixade jag iordning mig och åt frukost och sen blev det dags för att besöka ett gymnasium. Pernilla och hennes pappa kom och hämtade mig, skolan ligger på Lindholmen, det är tyvärr en minus men annars verkar den riktigt bra! Ett bra rykte har den också, oj nu har jag glömt skriva vilket gymnasium det var, det är iallafall Polhemsgymnasiet! När jag kom hem hade mamma gjort en Tiramisu, hihi, det ska bli spännande att se om hon lyckas eller inte :) .

Dagens planer blir att hälsa på lilla Elvin, sen vet jag inte vad jag ska göra.


Min lilla älskling häromdan♥

Ingen bio

Nepp, det fanns inga bra tider...

Aja, får se vad jag ska hitta på, antingen går jag hem till Pernilla och ser en film eller så är jag hemma och bakar eller något :) .


DAGENS

BROWN&BLACK&SILVER




Linne från Kapphl
Kjol från England
Kofta från Stadium


Bortglömda bilder (Del 1)

Här är några foton som jag tagit men glömt att visa de :)


Lilla söta Elvin på julafton.


Ja, det är inte alltid så lätt att foto lilla bebisen


En outfit bild


Grimas bild


Haha


Det som jag tycker är lite störande med min mobil är att när man tar kort med blixt så får
nästan alltid röda ögon óch att man blir för ljus, exempel dessa bilder..


Jag & Erica under jullovet


I BRighton, två av mina vänner som jag lärde känna därifrån.
Båda kommer från Sverige och det "roliga" med denna bilden är
att jag ser ut som en dvärg. (Jag är i mitten, till vänster Camilla
och till höger Henrik)


Sötnosen, just nu sitter hon och skäller vid dörren, hon tror att det är mamma som kommer hem eller något men det är bara brevbäraren, haha, sötnosen♥



Det finns såklart fler bilder men internet är jättesegt just nu så vi stoppar här för denna gången :)

15 januari

Yes, det är fredag idag♥

Jag kom precis hem från skolan och gick ut med lilla Suki som fått vara ensam hemma :( . Hon brukar aldrig vara ensam hemma eftersom min pappa alltid är hemma, men han åkte till Stockholm igår så hon fick vara själv i några timmar. Jag hatar att säga hejdå till henne för hon tittar alltid på en med sina fina ögon, man vill inte lämna henne :/

Ikväll ska jag kanske på bio med Pernilla, jag ska gå in på SF's hemsida nu och se om det finns platser kvar till THE IMAGINARIUM OF DR. PARNASSUS, det är Pernilla som vill se den. Annars kommer jag bara vara hemma ikväll, lite tråkigt aja..




Me today

14 januari

Hallo!

Jag kom precis hem, från och med denna terminen kommer jag ha hemspråk direkt efter att jag slutat skolan pch sedan åker jag direkt till dansen, därför är det inte säkert att jag kommer att skriva på torsdagar.

Om ca 5 min kommer Pernilla och vi ska på öppet hus, IHGR, en skola där alla kurser är på engelska, Pernilla vill kanske gå på den skolan och jag hänger bara med som sällskap :) .

Men jag har lite bråttom så måste gå nu"


14 januari

Hallo!

Jag kom precis hem, från och med denna terminen kommer jag ha hemspråk direkt efter att jag slutat skolan pch sedan åker jag direkt till dansen, därför är det inte säkert att jag kommer att skriva på torsdagar.

Om ca 5 min kommer Pernilla och vi ska på öppet hus, IHGR, en skola där alla kurser är på engelska, Pernilla vill kanske gå på den skolan och jag hänger bara med som sällskap :) .

Men jag har lite bråttom så måste gå nu"


13 januari

Hej!

Kom hem från skolan för en stund sedan, dagen började med sovmorgon, skönt! Sedan hade vi lektioner som vanligt, på idrotten körde vi badminton, det är också en av mina favoritsporter att spela, Jonas berättade också att vi ska ha ett "prov" på de olika nätsporterna om 3 veckor. Inte så roligt men det är bara 3 sport, volleyboll, pingis, badminton, eventuellt tennis också men han har inte bestämt sig än.

Nu ska jag äta någonting och sedan försöka skriva klart min novell. Vi har haft flera svenska lektioner på oss att skriva men jag kan inte koncentrera mig på de lektionerna, sen har jag ingen fantasi så det är jättesvårt! Jag har också väldigt mycket press på mig efter jag har MVG i ämnet, åh!
Om 3 veckor ska vi ha vårat första nationella prov i 9:an, svenska, yeah..


Jag och lille Elvin på julafton♥


SMILE


Nu ska jag skriva ut noterna, tralalalaaaa

12 januari

Hallo!

Har precis fixat klart högen med disk som stod och väntade på mig när jag kom hem. Usch, hatar att diska, man får så fula händer också!

Idag har varit helt okej, skola som vanligt, äcklig mat i bamba, ny lärare i musik, rastaflätor, lång, smal, konstig(?) men verkar vara en bra lärare. Det är lite surt att vi fick reda på det idag, Ester-marie hade tydligen tagit mammaledigt igen och nu har vi en helt ny lärare sista terminen i 9:an, yeah jättebra (ironiskt). Hon hade ju sagt till mig att om jag får MVG i piano detta året kommer jag få MVG som slutbetyg, jahopp, nu när vi har en ny lärare som inte vet ett dugg om vad vi kan och har gjort förra terminen, han kommer tydligen inte göra som Ester-Marie och det är väldigt surt. Jag ska iallafall prata med honom för jag har faktiskt kämpat hårt för att förtjäna det betyget. Jag ska ha MVG i piano, punkt slut.

Om en stund ska jag ta bussen in till Partille Centrum, pianolektionerna börjar igen, yeah :) .
Denna gången vill jag lära mig en låt som jag hörde från en kinesisk tv-serie, super bra och jättefin♥


Här är två olika versioner av låten.
             




PICTURES


Jag och Elvin♥, i lördags


Elvin, 3 månader och 3 dagar idag♥


Jag idag :)

11 januari

Hallo!!

Haha, nu blev det "varannandag uppdatering" igen! Vi var ju hemma hos mormor i lördags och kom inte hem förrän halv 5 denna gången, hahah, det blir bara senare och senare för varje gång, iallafall, lade mig inte förrän klockan halv 6 och så klart vakande jag inte förrän klockan 15. Jag gick upp och åt sushi till frukost, hihi! Sedan lade jag mig i mammas säng och tittade på The Hills på MTV, det var "The Hills Weekend Break", så fick se de sista avsnitterna av förra säsongen, jag gillar faktiskt den och funderar nu på att börja följa den :)

Senare ringde Louise och sa att vi skulle gå ner till de och äta middag, vi gjorde det och sedan kom vi inte hem igen förrän klockan 22 och därför har jag inte kunnat blogga igår.

Skolan var helt okej idag, vi brukar sluta klockan 15.20 på måndagar men vi har kompat ut den sista lektionen för att vi ska åka till språkcaféet en annan dag som är efter skolan, väldigt skönt!

Jag känner att jag börjar bli lite förkyld nu så sitter här med en varm kopp med "ingefäravatten", det låter inte speciellt gott men du ska bara veta hur mycket jag älskar det! Dessutom är det jättebra för näsan och halsen!


An old picture

Hemma hos kusinerna

Just nu sitter jag och surfar med min fina mobil, älskar att den har WiFi, jag använder kusinernas trådlösa nätverk, snabbt går det också. Men eftersom min mobil inte är en bloggermobil så går det inte att lägga in bilder. Jag ska försökta se om det går att göra på ett annat sätt. Nu ska jag fortsatta och surfa, Vi är fortfarande hos kusinerna och kommer nog inte komma hem förrän klockan 3 eller nått.

ME TODAY

Mamma börjar bli klar nu så snart åker vi :) Jag har fixat klart mig och är faktiskt väldigt enkel idag, enkelt och lite smink, sköna och enkla kläder, det kändes som en sån dag för mig idag, ta det lugnt och inte bry mig om hur jag ser ut.



Me today


Lilla söta suki ligger på Josephines dataväska, hihi :)


9 januari

GODMORGON!

Nej, jag vaknade inte nyss men jag satte mig inte vid datorn förrän nu. Imorse väcktes jag av att det ringde (som vanligt, varför ringer alltid folk till oss så tidigt?) och min brorsa svarade. Jag ville inte gå upp än så låg kvar i sängen och spelade mobil spel, haha. Sen stack Martin till hans kompis och då hade resten av familjen vaknat, jag kände att det var dags för mig också så gick upp och tvättade ansiktet med kallt vatten, huden känns så himla fräscht då, det är faktiskt bra att göra det på mornarna och när man sköljt ansiktet med kallt vatten ska man ha en varm handduk och torka av, det öppnar upp porerna. Sen kan man också använda ansiktsvatten så ansiktet får lite fukt och är beredd för smink eller ansiktskräm osv :) . Jag är inget proffs när det gäller sånt men lite kan jag allt!

Just nu står mamma i köket och gör sushi, gottgott, Suki ligger i sängen och sover, egentligen ska jag inte sitta här just nu men jag kände att jag måste skriva för annars kommer jag glömma bort det. När jag skrivit klart här måste jag dammsuga, jag vet, det suger men det är tyvärr min tur denna veckan, nästa vecka ska jag tvätta och det är ännu värre!

Okej, men nu måste jag gå. Dagens planer har jag redan skrivit om, det var i förra inlägget tror jag, får se om jag hinner skriva mer sen, annars så önskar jag alla en trevlig lördag♥


Dagen då jag klippte mig.

Nej usch, jag gillar inte bilder på mig i profil, aja hittar ingen annan bild just nu så det får bli den. ciao!


UPDATE

WHAT AM I DOING?

Jag har tittat på Let's Dance med mamma. Ikväll var första programmet av denna säsongen och för de flesta gick det faktiskt bra, de som sitter i juryn var väldigt snälla. Förut tittade jag på en kinesisk film också, en väldig romantisk och fin film, ja, jag älskar att titta på filmer. Det som gjorde mig ännu gladare var att syrran hade fixat flera invites till Voddler tjänsten, då kommer jag sitta bänkad framför datorn, inte bra egentligen men ändå, tss. Vet inte riktigt vad jag ska göra nu men vi får se..

WHAT AM I GOING TO DO TOMORROW?

Till mormor&morfar&kusinerna, suprised? Haha, nää! Jag vet att jag i princip är där varje becka men vad gör det då, bara för att jag står min familj/släkt nära, så klart jag har kompisar som jag umgås med också men inte lika ofta, hehe. Mina vänner jag har nu är underbara men de flesta bor rätt långt ifrån mig, det känns lite surt och vi börjar glida ifrån varandra, det är det värst, hatar att mista vänner :(


Me at the moment


8 januari

Wiee, Friday today♥

Nu är man ledig (igen), min klass har det bästa schemat av alla åttor och nior, värsta grymt :) På fredagar slutar vi 12.40 medan alla andra slutar runt klockan 15, hihi!
Nu ska jag gå och fixa mig en kopp med té. det är så kallt ute så det blir perfekt med té, gott är det också. Mamma och pappa ska till hundmässan idag och undrade om jag ville hänga med, jag har inte bestämt mig än men vi får se, jag var ju där förra året :)

Nu har vattnet kokat klart, bye!


Juni 2009, Stockholm :) Jag & brorsan

7 januari

Hola!

Det var jätteskoj att åka skidor igår!
Det var första gången för Louise men jag lyckades ändå lära henne och nu kan hon relativt bra, är man villig att lära och lyssna så klarar man i princip allt :) . Dock var det väldigt kallt, brr men grymt skoj, att åka skidor är något jag verkligen gillar♥.

Idag började skolan och det var faktiskt helt okej. Haha, kanske för att vi inte börjat få läxor än men ändå. PÅ idrotten körde vi volleyboll och det är också en sport som jag gillar väldigt mycket, inte för att jag är bra på det då men det är en annan sak det :)
Efter skolan gick jag hem och tog en dusch, sedan har jag suttit vid datorn och tittat på filmer. Nu har jag precis ätit också, jag vet att det är lite sent men vi är vana att äta vid denna tiden. Sen, när maten i min mage har smält lite så ska jag smaska i mig vindruvor, det var så längesen jag åt det!


Åh, vilken härlig bild på min lilla flicka♥

Tog denna bilden idag när jag var ute med henne, med min kamera i mobilen som har 8.1 megapixel, inte så dålig ändå va ? :)


Me today :)

FINALLY


I'm finished!

Klockan 19:55 går min buss så jag har fortfarande lite tid på mig. Pappa har tyvärr inte kommit hem än så jag kanske inte hinner äta innan :/ . Jag bor väldigt nära min busshållplats och därför brukar jag inte stressa mig till bussen och det slutar med att jag missar bussen. Det händer alldeles för ofta så ikväll ska jag vara vid hållplatsen 5 minuter innan, bestämt!

Nu ska jag se vad jag hittar i vårat lilla kök, byebye!

5 januari

Haha, det verkar som att jag skriver varannan dag nu istället för varje dag, aja det kommer nog bli så denna veckan för imorgon ska jag åka skidor, wihooo!

Yes, vi bestämde det igår, eftersom vi inte åkt skidor på länge tänkte vi passa på att göra det nu innan vi börjar skolan och den bästa dagen för det är imorgon. Louise ochhennes familj ska också hänga med så det ska bli skoj, de har aldrig åkt skidor innan :) . Vi ska iallafall åka till Ulricehamn och åka, vi har varit där innan och backarna är helt okej, såklart inte lika bra som backarna i Orsa men tyvärr bor vi i GÖteborg och har ingen möjlighet att åka dit upp nu. Jag börjar ju som sagt skolan igen nu på torsdag, bu!

Eftersom jag börjar skolan denna veckan har jag försökt lägga mig tidigare och igår lade jag mig klockan halv 2 men somnade inte förrän halv 4, åh vad sur jag blir jag jag verkligen vill sova men kan inte, ÅH! Aja, satte iallafall väckarklockan på 11 för jag måste vänja mig vid ljudet ifall jag glömt bort det under lovet nu, inte bra att komma för sent första skoldagen, right?
Sen dess har jag varit ute med Suki, ätit frukost/lunch och tagit en lång och skön dusch.

Vad gjorde jag igår?
Igår skrev jag ingenting som sagt och det var för att jag inte var hemma, haha logiskt va? Iallafall, igår hade jag inga speciella planer så tänkte bara vara hemma men sen ringde Louise mamma mig och undrade om jag ville hänga med till Freeport och jag sa ja. Jag hade inte alls gjort i ordning mig så fick fixa mig jättesnabbt och sedan åkte vi, jag hittade tyvärr inget men det var trevligt ändå. Efter det åkte vi till Kungsmässan och gick lite där, hittade ingenting heller. Sedan fikade vi på Expresso house och jag drack en chai latte, gott!


1.Louise 2. Jag&Kevin 3. Jessie 
Jessie och hennes familj kom också, fast lite senare.

Efter det åkte vi hem till Louise och åt middag, väldigt trevlig. Sedan spelade vi kortspel och tyvärr förlorade jag..
Just det, på väg hem såg jag och Louise mormor en jättesmaskig moussetårta och vi kunde inte låta bli att köpa den så den fick bli våran efterrätt.



Mango mousse är det gula
I mitten är det hallontryffel

Tårtbotten är chokladkaka smet


Vad ska jag göra dag då?
Jopp, jag ska på bio, wihoo, med Pernilla. Vi ska se på Sherlock Holmes. Den största anledningen till varför jag vill se denna filmen är för att jag tycker Robert Downey Jr är så himla snygg. Visst han är rätt gammal men ändå, dessutom är han med i en av mina absoluta favorit filmer, Ironman♥
Bion börjar klockan 21 så jag har inte direkt bråttom, nu ska jag koppla av och titta på film, byebye


Godnatt♥

Ända sedan jag fått ledigt från skolan har jag lagt mig alldeles för sent. Jag har helt enkelt vänt på dygnet och det är inte bra. På torsdag börjar skolan igen och det är ju inte bra att komma för sent redan första dan så från och med nu ska jag lägga mig innan 2. Det är iallafall en början, innan det brukar jag inte lägga mig förrän vid 4 så man får ta ett steg i taget.

Hur har jag spenderat min kväll?

Jopp, när jag kom hem från Pernilla gick jag ut med Suki och det är verkligen kallt ute, usch. Sedan har jag tittat på film och tv resten av kvällen, en lugn och enkel kväll :) .

Nu ska jag börja fixa mig för sängen, jag kanske till och med kommer lägga mig innan 2, vi får se. Jag måste ju alltid läsa eller göra något annat precis innan jag lägger mig och om jag läser en bok kommer jag fastna och inte kunna sluta. Men som tur är så har jag bara 2 eller 3 kapitel kvar av boken jag läser och eftersom jag bara lånade två böcker av Pernilla har jag ingenting att läsa mer. BÖckerna hemma har jag läst så himla många gånger om och om igen så det är inte roligt längre, aja nu får det vara nog med skrivandet, godnatt♥


Vill inte börja skolan igen på torsdag, vill inte!

I'm home!

Nu är jag hemma igen!

Innan jag gick till Pernilla gick jag ut en sväng med lilla Suki som är lite små sjuk just nu, jättesynd om henne:(♥. När jag kom hem till Pernilla gick vi ut med hennes hund Betsy på en "långis", det är när man går ut med hunden en längre sträcka än vad man brukar göra, man kanske redan fattar det på namnet?
Aja, när vi kom hem igen tittade vi på tv och sedan blev Pernilla sugen på att baka så vi bakade kladdkaka, medan den stod i ugnen tittade vi på Projekt Runway. Älskar att titta på program som har med design att göra!

Pernilla ville göra något speciellt med kakan så hon krossade lite vit choklad och strödde över smeten, när kakan blev klar såg den ut som en vanlig kladdkaka och den var jättegod! Jag tog en liten bit (eftersom jag inte kan äta för mycket choklad, får huvudvärk) med glass, mumsigt var det! Efter det var klockan redan 20 och jag var tvungen att komma hem och äta, nu vet jag inte vad jag ska göra men vi får se :)


HAHAHHAHAHAA


OFF TO PERNILLA

Yes, ändrade planer.

Jag tittade efter platser på de flesta filmerna men alla är typ fulla. ÅH! Men jag ska iallafall hem till Pernilla nu så får vi se vad som händer sedan, ciao!


Jag och lille Elvin på nyår♥

3 januari

Godmorgon!

Såg att jag inte bloggade igår, hm varför?! Jag har kommit fram till att mitt minne inte räcker så långt bak i mitt liv. Det känns jätte sorgligt för man vill ju ändå komma ihåg sin barndom men jag kommer nästan inte ihåg någonting. Nu när jag kommer tillbaka och från där jag minns allting klart och tydligt är från år 2007, nej usch vad hemskt det känns.

Varför jag vaknade så sent?

Jo för att vi var hos kusinerna igår och kom inte hem förrän klockan 3 och jag måste alltid göra någonting innan jag lägger mig och Pernilla lånade mig två böcker och jag kunde bara inte låta bli att läsa så lade mig inte förrän klockan 4. Jag har redan läst ut den ena boken och har ett kapitel kvar av den andra boken, läsa är både roligt och bra!

Varför jag inte bloggade igår?

Jag vet egentligen inte varför jag inte bloggade igår. Mitt minne vill inte fungera! Just nu försöker jag sitta här och tänka tillbaka, vänta lite. Nu kom jag på det! Vi har kommit hem sent varje dag nu sedan jag hade lov från skolan, därför vaknade jag inte förrän klockan 12 och medf hjälp av en väckarklocka också! Jag, mamma och Josephine åkte in till Allum för mamma ville köpa skor och handskar, där träffade vi Louise och hennes familj. Vi fikade tillsammans och sedan gick vi runt i Allum, tyvärr hittade jag ingenting.
Efter det körde vi hem de och sedan hämtade vi pappa och Suki och åkte till kusinerna och sedan var vi där resten av kvällen, därför bloggade jag inte igår.

Vad ska jag göra idag?

Först tänkte jag åka till Frölunda torg med Helen och hennes mamma, sedan ville jag åka skridskor med Louise och hennes pappa men ångrade mig för att det är för kallt. De brukar åka in till Heden och åka där. Sedan sms:ade Pernilla mig och undrade om jag ville gå på bio, då sa jag ja! Men sedan gick jag in på SF's hemsida och alla filmer som jag vill se har nästan inga platser kvar. Så nu vet jag inte vad jag ska göra, men ska prata med Pernilla om en stund så får vi se :)






Min fina Starbucks coffee nalle sover alltid bredvid mig♥

Inte hemma

Helloo!

Vi är fortfarande hos våra släktingar men min pappa åkte iväg med hans kompisar så jag passade på att "låna" hans dator, tss. Orkade inte fråga de som bor här efter lösenordet till deras bredband så använde pappas trådlösa USB grej från Telenor. Jag gillar inte Telenor och för en gångs skull har jag faktiskt en anledning, allt de har suger. Det går jättesegt att surfa och jag kan inte komma in på de hemsidor jag vill komma in på, åh vad irriterande!

Iallafall, kvällen har varit bra, jag lärde känna några personer i min ålder, eller ja typ lite äldre. Alltid roligt att träffa nya personer, jag trodde också att jag skulle få träffa Liza som jag lärde känna här men hon trodde inte att jag skulle komma så hon stannade hemma :( . Det var väldigt synd men vi kommer nog träffas någon gång snart, hon har haft så mycket med skolan under denna terminen så vi har inte hunnit, aja, vi har en framtid :) .

Nu ska jag försöka fixa det trådlösa nätverket, ciao!


BJuder på den, det är ett nytt år! :)

GOTT NYTT ÅR/010110

Wihooo 2010, here I come!

Jag vet att jag är lite efter men om jag ska vara ärlig så var det inte bloggen jag tänkte på igår..
Iallafall, idag vaknade jag vid 12, vid 13 åkte jag och mamma in till stan för att vi skulle köpa en grej men såklart är alla affärer stänga. Men som tur var hittade vi en liten kiosk som hade det mamma skulle köpa så vi åkte hem "lyckliga", vaknade iallafall  inte i onödan. Nu ska vi fixa oss lite och sedan åkte till en av mammas släktingar som ska bjuda oss på middag. Därför blir det här det enda inlägget idag.

Nu är det ett nytt år och nya tag, det ska bli ett spännande år eftersom det kommer förändras mycket i mitt liv. Jag är förväntansfull men samtidigt rädd för vad som kommer att hända, aja som jag sagt tidigare. Bara jag gör mitt bästa och inte gör någonting jag ångrar så är jag glad och nöjd.


Aja, det får bli denna bilden, från igår..

Sammanfattning av igår:
Vi firade nyår med våra närmsta, middag, tid tillsammans, vi hade köpt fyrverkerier som vi tände på klockan 00.00, sen hade syrran bakat cupcakes och vi drack champagne och firade det nya året. Sedan åkte vi hem.

RSS 2.0
Blogg listad på Bloggtoppen.se