18 maj

GRATTIIIIIIIIIIIIS MALIN&CINDY PÅ 16-ÅRS DAGEN, HOPPAS NI FÅR EN SUPER DUPER FÖDELSEDAG♥
(De är inte tvillingar utan det råkar vara två super söta och snälla klasskompisar som fyller år på samma dag^^)



VIKTIGT!!!

Renoveringen här hemma har äntligen börjat upp helt, köket är nästan klart och nu har några andra renoveringsgubbar kommit för att renovera vardagsrummet, hallen och alla sovrum. Det är också anledningen till varför jag inte bloggat de senaste dagarna, jag glömde helt av att skriva om det innan. Mycket med skolan nu..

Iaf, jag kommer inte ha tillgång till någon internet de närmaste veckorna (?) så det blir en liten bloggpaus kan man säga. Har inte ens tillgång till en tv, bläääää. Aja, den som väntar på något gott, väntar aldrig för länge.

Längtar verkligen tills vi får se slutresultatet av hela lägenheten, det ska bli spännande =)

Men jag måste logga ut nu, hinner inte skriva mer nu. Om en stund blir det tandläkaren med pappa, (yes han har kommit hem nu!!!) och sedan blir det pianolektion. Efter det blir det hem och plugga på direkten. Men det är ändå skönt, sista jobbiga veckan om man säger så!

Eller hm, nej det är det inte alls! Nästa vecka är det matteprov så nästa vecka är den sista jobbiga veckan, åh, vad jag längtar!!!

Men jag kommer som sagt inte kunna skriva om mina dagar de närmaste veckorna, varför jag kan skriva nu är för att pappa inte är hemma så lånade hans laptop med den trådlösa rektangulära saken som pappa har, super bra faktiskt! Han är nämligen inte hemma nu..

Sen har pappa skaffat en Iphone ju så kan kanske låna den någon gång och skriva ett snabbt inlägg :)

Jaja, men nu måste jag verkligen gå. Öva på pianoläxan!!!



4 snabba cambilder, here you have!

15 maj

Hola!

Ville bara säga att jag är vaken nu och har precis ätit nudlar till frukost + en rutten banan, hahah.

Medan jag skriver det här nu tittar jag samtidigt på Talang, det är repris nu och jag kunde ju inte titta igår eftersom jag var på bio. Dagens planer är att vara hemma, haha. Ja, vilket spännande liv jag har alltså. Nej, men jag har försökt få kontakt med Liza och fråga ifall hon vill träffas och fika eller något men tyvärr har jag inte lyckats kontakta henne. Aja, men det är en bra sak att stanna hemma också för då kan jag inte slösa pengar, thumbs up!

Sen har jag lite läxor och prov att ta itu med, som vanligt skjuter jag upp allt till sista sekunden men jag har lovat mig själv att skriva klart idrottsuppsatsen, plugga till hemspråks- och slöjdsprovet och förbereda inför den muntliga presentationen av en bok på engelskan.
Jag läste boken 'The Mediator Twilight', inte en av de bästa böckerna jag läst men bra är den^^


Saknar min fina älskling♥
Hon är som sagt hos min mammas kollega för två anledningar. Den första är för att mammas kollega precis tagit pensionsledigt och funderar på att köpa en hund så hon får passa Suki ett tag nu och se hur det känns. Den andra anledningen är att vi renoverar här hemma och då är det inte så roligt för lilla Suki. Hon får inte gå fritt i lägenheten och det blir höga oljud som inte är bra för hennes små öron, hihi.
Hoppas verkligen renoveringen går snabbare nu, jag vill ha hem henne!!!

LAST SONG

I'm in love..

..With this movie

Yes, that's true!

Jag har nyss kommit hem från den trevliga biokvällen med Frida och Lisa. Kan först skriva lite om kvällen och sedan vad jag tycker om filmen ^^

Det började med att jag var tvungen att springa till busshållplatsen där Lisa satt orolig och väntade på mig, hon sms:ade mig och undrade var jag var, hih. Men jag hann precis med bussen och vi åkte in till Centralstationen, sedan mötte vi upp Frida vid lilla H&M och jag gick förbi 'Yves Rocher' och köpte nattkrämen, fick en 'hemlig present' också och det var en mascara, inte dåligt!
Efter det gick vi runt på Nordstan, gick i princip in i alla klädbutiker som är typiskt för tjejer i vår ålder, haha. Men förvånadsvärt så hittade jag ingenting. Frida gick med sig ett par ballerina hem, super fina =)

Efter 'fönstre shoppingen' gick vi till Arkaden och åt på thai snabbköket, eller vad man nu kallar det. Denna gången ville jag testa på något nytt så det blev Satey kyckling med ris, riktigt gott faktiskt. När vi ätit klart gick vi till Hemköp och köpte dricka och godis till bion, så himla dyrt att köpa på Bergakungen, vi tänker på ekonomin här vettu!

Vid 19 hade butikerna stängt så vi bestämde oss för att till Bergakungen. Yes, ni läste rätt, . Det var faktiskt skönt, vädret stod på våran sida, sommarkvälls svalt typ, hihi. Konstig beskrivning, haha. Men ni vet, min fantasi är inte den bästa =)

Väl framme vid bion var det en stund kvar så vi gick ut och satte oss på stenmuren och tog lite knasiga foton, haha. Orkar inte lägga in de nu men de kommer, promise. Sen blev det bio =)

Kan säga att jag fick mycket skratt och hade super kul ikväll, tack så mycket söta och snälla tjejor♥



Angående filmen, det är nog den första sorgliga filmen som jag sett på bio. Såklart jag har gråtit i andra filmer med men denna var en typisk gråtfilm nämligen :)

Det var inte en särskild speciell film men jag har faktiskt inte sett någon liknande och jag gillar denna väldigt mycket. Asså den där känslan har kommit tillbaka igen, ni vet, jag fick den där speciella connection med denna filmen, samma känsla som jag fick för Avatar och en av mina nya favoritböcker, 'Genom dina ögon' .
Det är inte en av de bästa filmerna jag sett men den var riktigt bra. Jättesvårt att beskriva, jag har verkligen jättesvårt att beskriva mina känslor genom ord, hatar det men tyvärr, sån är jag. Speciella talanger är inte något jag har, suck -.-

Jag började iaf gråta och det var så himla sorligt, love♥

Dessutom gillar jag Miley Cyrus så filmen blev extra bra. Det som ger filmen en guldkant är att killen som hon blir kär i i filmen är hon tillsammans med 'på riktigt', japp det stämmer. De blev tillsammans efter filmen och har varit ett par i 10 månader typ, tycker det är riktigt gulligt. Hoppas detta kändisparet håller, det är inte många kändisar som klarar att vara tillsammans 'förevigt', sen är hon och han väldigt unga också :/

Aja, I wish them all my luck^_^

14 maj

Yaaay, fredag idag!

Just nu sitter jag ensam hemma framför datorn och tittar på 'Hana Kimi', super rolig. mamma och syrran åkte till Ikea för en stund sedan och på kvällen ska de till Elvin. Jag ska inte dit för ikväll blir det bio med Lisa och Frida, yeaah!

Vi ska först äta thaimat och sedan blir det 'The last song' på Bergakungen. Miley Cyrus är huvudpersonen och jag gillar henne så det ska bli trevligt!
Sen ska jag passa på att köpa min dag och nattkräm från Yves Rocher, de håller nämligen på att ta slut nu och jag gillar de krämerna. Har inte sett stora skillnader på min hy men den har i alla fall inte blivit sämre så jag tänker fortsätta med den^^

Jag har inte gjort så mycket idag faktiskt, vaknade vid 9 och ville verkligen inte gå upp så försökte somna om men det gick inte..
Så till slut, vid 10 gick jag upp och tittade på tv och åt en banan till frukost. Sedan, till lunch blev det färdig portions mat, denna gången kyckling curry med ris. Det smakade väl helt OK, mycket godare än de andra jag ätit iaf!

Aja, sedan blev det mer tv och efter det valde jag ut kläder för kvällen, det blir en svart kjol med en grå t-shirt^^

Men nu ska jag gå och fixa sminket och håret, byebye!




Vi tre♥

13 maj

HOLA!

Röd dag idag och jag har varit hemma hela dagen. Vaknade vid 11.45 och tittade på en film på mobilen en stund, sedan gick jag upp och duschade så känner mig super fräsch nu. Tog sedan en banan till frukost och städade lite på mitt rum, renoveringsgubbarna som ska fixa sovrummen och vardagsrummet kommer nämligen på måndag. Det var på tiden säger jag bara..

Min pappa kommer hem på måndag också, men han får inte sova här hemma, haha. Det finns inte plats för det så han får bo hos min morbror i en vecka =) .

Iaf, efter städningen tittade jag på tv en väldigt lång stund, somnade till och med, hehe. Men efter ett tag var det inga roliga program på tv längre så jag satte på datorn :)

Jag sitter just nu här framför datorn och fryser, har raggsockor, mjukisbyxor, tjockiströja och en filt runt mig :/ . Buu, jag har inte feber eller så men har ont i halsen och har tappat rösten, hehe. Jag gillar faktiskt att vara hes, det är super coolt enligt mig, haha^^

Åh, just nu känner jag lukten av mat från köket, trots att köket inte riktigt är klart än står mamma och lagar nudlar till mig, mumsigt. Aja, nu är det klart måste gå!



GODISSUGEN SOM BARA DEN!

Har just smetat ner mitt ansikte med en rengöringsmask, nu kyler den ner ansiktet, aahh, skönt. Skrev ju i förra inlägget att jag vill testa fazer chokladen och tänkte gå ner till torget och köpa den men jag bär öppnade balkongdörren får jag se regn, blåst och gråa moln. Inte roligt.

Hehe, man märker att jag inte varit ute idag, haha. Det stämmer verkligen, jag har inte varit utanför dörren idag, har suttit här framför datorn och tittat på olika serier hela dagen lång. Hahahhaa.

Inget liv eller vad?

nej men sen har jag ätit massa också, är typ hungrig hela tiden, inte bra alltså. Tränar inte så mycket längre och äter gör jag hela tiden. INTE bra alltså!!!

Nu vill min kropp ha något sött, men tyvärr stänger affären om 10 min och jag orkar inte skynda mig ner, aja. Får väl stå ut...
Jag tog en banan för en kvart sen men den hjälpte inte..
Det är faktiskt lite konstigt, jag har ju knappast rörd på mig idag men ändå är jag hungrig hela tiden, hmm. Det är något fel på mig -.-


Gammal bild, har inte orkat ta nya egobilder, tyvärr...

Som pics from Emil's birthday


Chokladmousse tårtan min syrra bakade^^
Super god!


rulltårta till de vuxna =)


Svårt att ta en bild på sötisen som åker med racerfart. Det blir alltid suddigt :/


Hihi, när mamma matade honom med barnmat :) . Kladdig blir man!




Lilla Jackie har blivit jättesmal :/ , han var nästan överviktig förut men
nu är han alldeles för smal. Stackarn :(

Några bilder från klassresan

Jag vet att jag varit seg med bilder den sista tiden. Men jag är för lat för att hitta usb-kabeln, koppla mobilen med datorn och sedan överföra bilderna, haha. Så jobbigt är det inte men som sagt, jag är lat "_"

Här kommer iaf några bilder som är tagna med min mobil från klassresan ^^

Filippa&Lisa med hennes favorit choklad som jag köpt till henne som tack för att jag fick låna en luftmadrass.
Super snällt, skrev en lång text på omslagspappret också, hon tyckte det var gulligt :) . Jag kände mig jättenöjd,
älskar att göra andra glada för då blir jag med glad. Kanske gladare till och med :)

Jag har aldrig ätit denna Fazer mjölkchokladen, får ta och köpa den :) , kanske imorgon? Eller ikväll. Har ju inte så långt till torget... Tss


Jag och Frida i bilen påväg till stugan (som visade sig vara ett klubbhus, vi sov i små omklädningsrum T_T),
fixade mig en riktig lugg, haha.


Hihi, söta Filippa


OMG, vem tog detta smygfotot? AH
Nej, skoja bara. Men jag visste faktiskt inte att någon tog kort på mig,
såg det i kameraalbumet efteråt, haha. Tror det var Emil :)

Japp, det var de bilderna. Frida har fler bilder och videos både från klubbstugan och på 'Fångarna på gården', det var verkligen super roligt. Dock förlorade mitt lag -.-

12 maj

Hallo!

Har varit vaken ett bra tag nu men har inte orkat sätta på datorn bara. Idag vaknade jag vid 9 av att min brorsas väckarklocka ringde och jag har som sagt svårt att somna om så jag gick med upp. Inga renoveringsgubbe var här idag, han är nämligen sjuk :/ .
Jag gick upp och tog en slätbulle till frukost, sedan satt jag och tittade på tv tills klockan 11.30 då mamma vaknade. Då gick jag och rensade bland alla mina väskor, ville verkligen inte slänga de flesta av de men jag var tvungen. Imorgon kommer morbror hit och ska fixa rummet :) . Efter det blev jag hungrig igen och kom på att vi har en vitlöksbaguette kvar i frysen så tog ut den och satte den i ugnen.

Mamma ville också äta en bit innan hon skulle till jobbet så hon höjde värmen för att det skulle gå snabbare. Det resulterade en bränd baguette. Hehe, men god var den ändå!


mumsig, haha!

Jag har inga planer idag utan tänker sitta här framför datorn och titta på en ny serie igen! Den förra har jag tittat klart på och den är grym♥
Nu är det 'Hot shot' som gäller!

Bye!

11 maj

Idag fyller Amalias brorsa 21år, wohoo. Grattis!!! =)

Kom precis hem från Skatås, vi har haft en klassens dag med relativt fint väder och beach volleyboll, super roligt. Men nu är jag hemma igen och är ledig tills nästa tisdag då skolan börjar igen. Så himla gott att vara ledig i nästan en vecka nu. Wiiieee♥

Om en stund blir det piano och kanske gå på Allum en sväng, får egentligen inte köpa någonting men jag kan inte hålla mig! ^^

haha, men nu orkar jag inte skriva mer. Ha det bäst! Peace out

10 maj

Hejsan!

Har just kommit hem från en shoppingrunda på Allum^^

Nejnej, skämtar bara. Efter skolan idag åkte jag, Kajsa och Amalia till gymmet. Det var första gången för Amalia men det gick bra ändå. Fyllde också på mitt 10-kort. 680kr gick det på. Sur kärringen som jobbade där sa att jag måste ha med mitt CSN kort för att bevisa att jag är student men det behövde jag inte göra förra gången. Hallå, jag går faktiskt fortfarande på grundskolan och det är obligatoriskt. Sen är jag redan 16år och då räknas jag som en student! Skulle fått betala 800kr isf men hon sa att hon kunde göra ett undantag eftersom jag betalade 680kr förra gången med men henne ska jag inte tacka. Nej!

Efter gymmet gick vi en sväng på Allum och jag köpte svarta nylonstrumpbyxor med 20den, snyggt^^
Åt också på Paprika med Kajsa, det blev en 'mixa egen', orkade dock inte äta upp allt så ska ta med det som 'fika' till imorgon. Det är nämligen klassens dag imorgon, vi ska till skatås och spela beach volleyboll, skoj ska det bli =)

Det har inte hänt något speciellt i skolan idag så jag har ingenting att skriva om det, aja nu vill jag fortsätta att titta på min nya favoritserie 'Autumn's Concerto' . Me love♥

Hörs imorgon efter beach volley'n. Det börjar 10 och slutar vid 13 någon gång. Ska ta cykeln dit, tummen upp!

9 maj

YEEEEEEEEEEEEAAAH; nu är jag äntligen klar med faktauppsatsen. Kan äntligen slappna av =)

Veckan som kommer är en väldigt speciell vecka
Måndag är det vanlig skoldag
Tisdag
är det klassens dag
Onsdag är det operations dagsverk, vi är lediga^^
Torsdag är det kristi himmelsfärds dagen, ledig.
Fredag klämdag, ledig.
Lördag & Söndag, lediga
Måndag, studiedag♥.

Bästa veckan på länge asså!

Tyvärr kan jag inte slappna av helt, vecka 20 är den sista och jobbigaste veckan jag har kvar. Flera uppsatser och andra inlämningar måste vara klara, jag har slöjd och hemspråksprov. Har flera redovisningar osv. Jag kommer inte ens ihåg allt nu, hehe. Aja, det är ändå om 2 veckor, kan iaf slappna av nu.

Just det, mamma lämnade precis Suki till Elisabeth igen, buhuu :(

Nu måste jag hoppa in i duschen, byebye^^

Klassresan är över nu!

Detta inlägget skrev jag igår i den andra bloggen^^


Yesyes, lite tråkigt. Men det var skoj att det ens blev av, det trodde jag verkligen inte. Våran klass (inklusive mig) är extremt lata och engagerar oss såhääääääär mycket. Nej men alla vill åka iväg men ingen orkar planera hur vi ska få ihop pengar, vart vi ska åka osv..
Vi får tacka våra snälla föräldrar för att detta blev av ^_^


Nu är det så att jag känner mig väldigt stressad eftersom jag inte är klar med SO uppsatsen än och den ska lämnas in på måndag, därför tänker jag tillbringa denna lördag kväll med att sitta här framför datorn och skriva så att pennan (tangentbordet) ryker och hoppas på att jag blir klar ikväll så jag får sova ut imorgon. Är sjukt trött.

That's right, jag lade mig inte förrän 05.30 på morgonen och någon väckte oss 9, tack. Asså har jag inte fått någon sömn, just nu har jag varken tid eller lust att skriva om klassresan men det kommer jag att göra när jag känner mig mindre stressad. Just nu kan jag inte tänka klart med huvudet och vill bara slänga mig på sängen (eller menar madrassen, har ingen säng, buhuu) och dra täcket över huvudet och sedan sova och drömma sött. Men nej, det kan jag icke göra, jag vill gärna kunna sova inatt, kan inte riktigt vända på klockan än, skolan är ej över än. Får hålla ut i en månad till, sen får jag sova ut tills klockan 18 på kvällen om jag vill, ingen kan hindra mig!

Visst är det skoj att sommarlovet snart är här och vi slutar grundskolan men samtidigt är det väldigt tråkigt att skiljas från klassen och lärarna. Vi har ändå gått i samma klass i 5 år snart och inte förrän de senaste 2 åren började jag lära känna hela vår klass. Jag vet inte vad jag gjorde innan. Iaf, efter grundskolan tappar man oftast kontakten med sina klasskompisar fast man säger att man inte ska göra det. När man väl börjar på gymnasitet är allt så nytt, man träffar nya kompisar, ny miljö osv, de gamla klasskompisarna är inte lika viktiga längre.

Nej men usch vad deppigt detta låter, så det är bäst att jag slutar nu innan jag skriver något dumt.

Hare bäst ^_^

P.S, tack för en kul klassresa 9C, ändå om det bara varade i ett dygn
.Yesyes, lite tråkigt. Men det var skoj att det ens blev av, det trodde jag verkligen inte. Våran klass (inklusive mig) är extremt lata och engagerar oss såhääääääär mycket. Nej men alla vill åka iväg men ingen orkar planera hur vi ska få ihop pengar, vart vi ska åka osv..
Vi får tacka våra snälla föräldrar för att detta blev av ^_^


Nu är det så att jag känner mig väldigt stressad eftersom jag inte är klar med SO uppsatsen än och den ska lämnas in på måndag, därför tänker jag tillbringa denna lördag kväll med att sitta här framför datorn och skriva så att pennan (tangentbordet) ryker och hoppas på att jag blir klar ikväll så jag får sova ut imorgon. Är sjukt trött.

That's right, jag lade mig inte förrän 05.30 på morgonen och någon väckte oss 9, tack. Asså har jag inte fått någon sömn, just nu har jag varken tid eller lust att skriva om klassresan men det kommer jag att göra när jag känner mig mindre stressad. Just nu kan jag inte tänka klart med huvudet och vill bara slänga mig på sängen (eller menar madrassen, har ingen säng, buhuu) och dra täcket över huvudet och sedan sova och drömma sött. Men nej, det kan jag icke göra, jag vill gärna kunna sova inatt, kan inte riktigt vända på klockan än, skolan är ej över än. Får hålla ut i en månad till, sen får jag sova ut tills klockan 18 på kvällen om jag vill, ingen kan hindra mig!

Visst är det skoj att sommarlovet snart är här och vi slutar grundskolan men samtidigt är det väldigt tråkigt att skiljas från klassen och lärarna. Vi har ändå gått i samma klass i 5 år snart och inte förrän de senaste 2 åren började jag lära känna hela vår klass. Jag vet inte vad jag gjorde innan. Iaf, efter grundskolan tappar man oftast kontakten med sina klasskompisar fast man säger att man inte ska göra det. När man väl börjar på gymnasitet är allt så nytt, man träffar nya kompisar, ny miljö osv, de gamla klasskompisarna är inte lika viktiga längre.

Nej men usch vad deppigt detta låter, så det är bäst att jag slutar nu innan jag skriver något dumt.

Hare bäst ^_^

P.S, tack för en kul klassresa 9C, ändå om det bara varade i ett dygn
.

7 maj

Hallo, vaknade för en stund sedan, gick upp och dusch och nu sitter jag här. Jag ska äta frukost om en stund och sedan packa ihop det sista. Har endast två väskor med mig (+ en handväska) och de är inte så stora så jag fick sitta där i ca 5 min och proppa i täcket och sedan dra igen dragkedjan, inte kul.

Jag hinner inte skriva så mycket mer nu, ska möta Sanna och Lisa och 50 min så måste skynda mig!

Kan iaf säga att gårdagen var grym, träffade Liza och vi hade det trevligt, gick till kunskapsgymnasiet där de pratade om skolan och så. Sedan demostrerade några NV elever hur man kunde göra glass på ett snabbt sätt.
Man behöver mjölk, sylt och flytande kväve. Det tog de mindre än 5 min att göra det, vi fick smaka också. Det smakar inte som riktig glass men typ, det var gott ändå^^
Jopp, varför man kan göra det är för att kväve i flytande form är -196 grader och då kokar den. Därför blev glassen kall och stel utan att ha varit i frysen =)

Aja, hinner inte skriva mer måste dra. Ha det bäst för det tänker jag ha♥

6 maj

Nu blir det att skriva för fullt tills klockan tickar till 18. Då ska jag ta bussen till Svingeln och möta upp Liza♥, så går vi tillsammans till Kunskapsgymnasiet.
Det ska bli riktigt spännande.

Och missförstå mig inte nu, när jag skrev 'skriva för fullt' menade jag inte här i bloggen, nej det har jag inte tid med. Skolan är alltid första prioriterad, tyvärr.
Jo, men vi har ju en uppsats som ska vara klar och lämnas in på måndag, smarta Pauline har inte ens börjat skriva än och imorgon och på lördag kommer hon ej vara hemma. Ojdå. Nej men jag har ju söndagen på mig också men jag vill helst bli klar med den idag så jag slipper vara så stressad under klassresan, då blir det inte roligt..

Så om en stund, när jag skrivit klart det här ska jag sätta på lite musik, lurarna på och skriva så det ryker, yeah.

Tänkte skriva lite om dagen också..

Vaknade vid 8 av att renoveringsgubbarna kom och jag kunde inte somna om så spelade mobilspel en stund. Sedan gick jag upp och bytte om, packade väskan, åt en banan och sprang ner till cykeln. Mötte Lisa vid korsningen och vi cyklade tillsammans till Frida. Från henne cyklade vi vidare till rugby plan och vi var där i god tid, passade på att sola lite. Riktigt roligt att se att solen är uppe och att luften faktiskt är varm.

Efter en stund hade alla 9:r kommit och vi satte igång med att jogga runt planen. Våran couch är en engelskman som tränar både Sävedalen A:lag och landslaget. Han var riktigt grym och vi fick testa på massa övningar.

Vid en övning skulle vi slänga oss på gräset utan att ta emot med händerna, jag vågade faktiskt eftersom det var gräs^^
När vi tränat i ca 1h blev det lunch och jag hade med mig en flaska mer, en banan, gifflar och slätbullar, dock åt jag inte gifflarna, tänker spara de till klassresan :) .

När vi ätit klart låg vi på filten och solade och snackade, riktigt trevligt. Sedan blev det dags för match. Tjejer för sig då, det var super roligt. Inte så att jag vill börja i det men min inställning var verkligen på 100 och jag gjorde mitt bästa. Slängde mig, tacklade folk och sprang så fort jag kunde. Fick till och med lite beröm av Jonas, vår idrottlärare^^
Sen sa Mike, engelskmannen att jag hade den snyggaste tröjan där, eller ja, jag hade en hoodie. Det stod nämligen 'I ♥ London' på den, hihi.

Vid 13.30 slutade vi och jag och Lisa cyklade hem, det var inte roligt, uppförsbacke hela vägen. Buu..

Men super bra träning för bena ju!

aja, nu måste jag rusa, annars kommer jag fastna här framför datorn och då kommer uppsatsen aldrig bli klar. Bye!

P.S, hinner kanske skriva ett till inlägg annars ses vi inte förrän på lördag kväll eller söndag. Kommer försöka ta massa kort^^


Shopping, yeah

Hemma igen!

Vid 15 tiden mötte jag upp Kajsa och vi tog bussen tillsammans till Allum och sedan 59:an till Sportlife. Vi tränade i ca 1h och sedan orkade vi inte mer. Haha. Efter gymmet åkte vi tillbaka till Allum igen och jag shoppade loss, eller inte. Nej men köpte en stor och skön tee från H&M, leggins från Lindex och solglasögon från JC.
Äntligen har jag hittat ett par snygga glasögon, det var på tiden!
Men nu är jag pank, ingen mer shopping. Eller jo just det, på lördag ska jag ju till Ullared, hihi. Inte för att jag köper vettiga grejer där, det jag har med mig hem är skräp, inte bokstavligen talat då. ^^

Jag och Kajsa åt på paprika också, mumsigt gott. Jag åt en grillad panini med kyckling & vitlök, Kajsa tog en kycklingsallad. Åh, så gott det var. Är dock fortfarande hungrig, omg, Pauline hur stor magsäck har du egentligen?!

aja, nu måste jag gå och hämta en banan, är hungrig, haha!

5 maj

Hallo!!!

Wiee, inga fler lektioner denna veckan =) . Idag gjorde vi nationella i fysik och det gick väl bra, tror inte det är ett MVG bra men ett G eller VG. Vågar inte hoppas på för mycket, men jag är glad att det är över nu. Efter provet hade vi en lektion och det var engelska, nu har jag äntligen läst ut min bok som är på engelska och vi ska redovisa om den muntligt vecka 20, orkar dock inte fixa redovisningen nu. Det viktigaste jag måste göra nu är att skriva klart inlämningen som ska vara klar på måndag, 3 ämnen ingår i den uppsatsen så det är väldigt viktigt.
Men jag ska jobba på som bara den idag och imorgon så får vi hoppas på att jag blir klar :)

På fredag är det dags för klassresa så jag kommer ej kunna blogga då, men vi kommer hem på lördag så det är lugnt. Ska försöka ta många foton och kommer skriva om resan så utförligt som möjligt så jag kan läsa tillbaka om hur vi hade det =) . Sista resan ihop med klassen ju...
Egentligen ska vi vara hemma klockan 12.30 på lördag men jag ska hänga med Frida till Ullared. Det ligger nämligen i närheten och varför inte tänkte jag. Därför måste jag skriva klart uppsatsen innan fredag.

Imorgon är det frilufsdag och vi ska spela rugby i Mellby. Det ska bli roligt, jag kommer cykla dit med några kompisar. Det kommer inte hålla på länge så när jag kommer hem ska jag fortsätta med uppsatsen och sedan ska jag till Kunskapsgymnasiet för de har bjudit in alla som troligen kommer börja där så man får lära känna varandra lite och så kommer de visa runt :) . Det ska bli spännande, men vet du vad det bästa är. Jopp, att jag äntligen ska få träffa Liza, wiiie!!!

Hon kommer ju troligen med börja på kunskap, det ska bli så roligt!!!

Aja, om en stund ska jag sticka till Sportlife och träna med Kajsa, byebye!!

Just det, anledningen till varför jag inte bloggade igår är för att jag pluggade hela dagen/kvällen. Åh, hatar verkligen att plugga!

3 maj

Hello!

Hade utvecklingsamtal nyss och det gick bra. Vi hade inte så mycket att säga om själva skolan, betygen och mig. Det blev istället prat om massa annat.

Idag betalade jag för klassfesten också, det är nämligen sista dagen idag och det hade jag helt glömt bort, tur att Frida påminde mig. 375kr gick det på.

Nu på torsdag är det frilufsdag och då ska vi spela rugby någonstans i Mellby tror jag det var. På fredag ska vi åka på klassresa, wie!
Vi ska till ett ställe som ligger mellan Varberg & Falkenberg, det ska bli trevligt. Vi har fått information om hur de 2 dagarna kommer att se ut men jag varken orkar eller har tid att göra det just nu.

På onsdag är det nämligen dags för ett till nationellt prov, denna gången i fysik!

Jag ska alltså plugga nu, byebye!

Har inte skrivit så mycket om själv dagen men det har inte hänt så mycket. Vi fick veta resultatet på matte nationella, jag fick ett starkt VG som slut resultat. Är nöjd men skulle vilja ha ett högre ett betyg på just NP menmen. Fick typ 20/20 G 11/14 Vg och 1/4 MVG tror jag det var, på C delen då.

Men nu måste jag verkligen gå, byebye!

Svårt att uttrycka mina känslor genom ord.

Yes, that's true.

Tittade tillbaka i arkivet och läste igenom inläggen jag skrivit om P och mig. Märkte att om någon som inte alls känner oss läser dessa inläggen kommer inte förstå på det sättet jag vill att de ska förstå mig på. Jag är väldigt dålig på att uttrycka mig genom ord, men jag vill ändå ha denna dagboken för mig själv. För jag förstår ju hur ja tänker. Denna bloggen är ju till för mig själv egentligen. Men jag önskar att jag kunde skriva bättre, skriva så att andra förstår mig också. Ännu svårare att uttrycka känslor

Jag är heller inte bra på att uttrycka mig med min mun. Vissa säger att de förstår mig men jag tror ändå inte de gör det helt. Det är så svårt.
Jag önskar att jag var bättre på det.

Häromdan pratade P med mig och vill att jag ska prata med henne och kuratorn för att hon ska kunna gå vidare. Men då tänker jag såhär, jag har gett henne massa chanser och försökt prata med henne själv. Och om hon verkligen känner mig skulle hon fatta hur svårt det var för mig ens att säga mina riktiga känslor för henne. Hon vill ju att jag ska vara ärlig. Jag ville aldrig såra henne och hon sårar mig gång efter gång.

Denna gången tänker jag sätta mig själv i första hand. Jag tänker inte prata med henne nu bara för att det passar henne nu. Hon vägrade att lyssna på mig när jag ville prata och där sumpade hon sina chanser, tyvärr. Jag har redan gett dig massa chanser och orkar inte mer.

Iaf, det var inte det här jag ville skriva om men aja.

Min kompis Rasmus vill att jag ska skriva om vad som har hänt mellan mig och P i den andra bloggen men jag kan inte. Han kommer ändå inte förstå mig när jag skriver det. När jag skriver låter det som om jag är super dum och det är jättesynd om Pernilla. Det är ju inte alls till den punkten jag vill. Menar heller inte att allt är P's fel och jag har rätt men ja. Jag förstår nog vad jag skrivit här när jag läser tillbaka.

Orkar inte mer. Jag är sämst på att uttrycka mina känslor i allmänhet.


Peace out!

2 maj

HOLA!

Idag är det söndag, det betyder att jag måste plugga. Haha, orkar verkligen inte men jag ska inte bryta mitt löfte. Om en stund (ska bara titta på serien jag förälskat mig i nylien, bara några avsnitt, hih. 'Down with love' heter den) ska jag sätta igång med pluggandet. Det blir att göra klart bildläxan och sedan plugga till nationella som vi ska ha på onsdag. Fysik. Inte roligt.

Igår kväll hade jag super trevligt. Min kusin Emil fyllde år i tisdags och vi var där och firade honom igår. Är verkligen ledsen över att jag glömde skriva om det i tisdags, jag var så himla stressad över alla läxor och prov vi kommer att ha :/ . Eftersom jag visste att jag inte skulle sitta vid datorn gjorde jag ett inlägg i förväg och publicerade den snabbt igår. Visst var jag smart denna gången? ^^

Iaf, dagen började med att jag och mamma åkte till Sportlife och körde aerobicpasset. Super roligt med lite träning, med tanke på att jag ätit mycket onyttigt i veckan. Jag fick köra dit, hihi, dock var det med pappas bil som har automatväxel.
Efter passet körde jag hem och vi hämtade Martin och åkte till kusinerna. Vi gjorde ett stop emellan på Ica Kvantum och köpte jordgubbar och grädde till tårtan. Första gången i år jag åt jordgubbar, söta var de också!
Passade på att köpa färdiga portioner mat på Ica också. Köket är ännu inte klar så vi måste äta frysta portioner denna veckan också. De maträtterna mamma köpte till mig förra veckan gillade jag inte alls så det skulle bli bättre om jag valde själv denna gången =)

Till middag fick vi grillat. För första gången på en vecka fick jag äta 'riktig' mat, super gott. Vädret stod på vår sida också, grillat mat är extra gott^^
Efter middagen gick jag, syrran, Emme och Jimmy ut. Alla var så mätta så vi kände för en promenad så vi kunde förbränna maten så vi skulle orka äta tårta också. Det slutade med att vi var ute och gick i 1h, sedan gick vi till en lekplats och gungade på en 'kompisgunga', det är en jättestor rund gunga som man kan sitta flera på. Roligt hade vi iaf.
Efter det gick vi hem och sjöng för Emil och åt tårta. Josephine hade bakat två tårtor, en rulltårta med grädde och jordgubb på och en choklas mousse tårta. Jag åt så klart moussetårta, moussetårtor är ju godast! Kunde dock inte äta en stor bit, för mycket choklad :/ .

Efter tårtan spelade jag mahjong med några vuxna och vi hade trevligt resten av kvällen =)

Japp, det var min lördag. Kom hem vid 3 och somnade direkt typ.
Vaknade vid 11 idag så det blev inte mycket sömn. Åt nudlar till frukost, mums!

Nu ska jag fortsätta och titta på serien, shoo!

P.S Super snygg är huvudpersonen i serien♥ ah

Bilder från kvällen kommer någon annan gång, orkar inte just nu..


Ett inlägg från den andra bloggen (Iron man 2)

Eftersom det bara är Rasmus som läser den bloggen skriver jag som om om det vore till honom, OK? =)


Juste, kom på en till grej som vi båda gillar..

Det är *trumslag* Iron Man♥ !!!!!!!

Yes, that's true. Det var faktiskt Rasmus som sa att jag skulle titta på denna filmen men jag vägrade typ, men tyckte den verkade dötrist och vägrade, fast till slut tittade vi ändå och jag älskar den nu. Tack så mycket Rasmus för att du tvingade mig att se denna grymma filmen!

För det första så är det sådana slags filmer jag gillar + skräckisar då. Sedan tycker jag Robert Downey Jr är en grymt bra skådespelare, han äger! Var och tittade på Sherlock Holmes på bio för ett tag sedan, han är huvudrollen i denna filmen också och den är minst lika bra. Älskar detektiver, de är så mystiska och smarta, haha.

Iaf, Iron Man 2 har premiär idag, tyvärr kan jag inte gå på premiären, har ju gått i skolan idag och nu på kvällen måste jag plugga tyvärr :/
Men jag ska se denna filmen, på bio. Det är ett måste!!!


Just det, glömde nämna en punkt. Han är grymt snygg också, haha

Och nej han är inte gammal enligt mig!

Ett till inlägg från den andra bloggen (1 maj)

Gud vad tiden går snabbt!

Redan första maj, inte långt kvar till sommarlovet.
Så klart man längtar till sommarlovet men det är ändå lite tråkigt eftersom det är sista läsåret i grundskolan och när man börjar gymnasiet så splittras ju hela klassen. Vissa fortsätter att hålla kontakten men det slutar oftast med att man inte hör av sig. Lite tråkigt tycker jag men det ska bli spännande att få träffa nya människor också^^

Eftersom det är första maj idag så får man ju luras. Eller?
Eller luras och luras, det kanske man alltid gör men jag menar som första april liksom. Aja, du fattar vad jag menar!

Du 'lurade' mig på första april och gjorde att jag förlorade vadet och fick ge dig 20kr. Ditt skämt var varken rolig eller ett riktigt skämt. Buu!

Glöm inte att vi har ett vad till som vi inte kommer få veta vem som har rätt förrän 2012. Japp, vi har slått vad om ifall Jorden kommer gå under eller inte. Rasmus tror att Jorden kommer gå under den 21 december 2012 för att Mayafolket hade förutspått det, deras kalender tar nämligen slut då. Jag tror dock inte detta kommer att hända.

Tror (vet) att Rasmus också vet att det inte kommer att hända men sa ja till detta vadet. Har fortfarande inte listat ut varför. För Rasmus, du är smartare än så ;)
Nämen titta, Pauline kan med vara snäll ^_^

Hoppas det löste sig. Problemet som gjorde att din valborg blev en 'skit dag' :/

RSS 2.0
Blogg listad på Bloggtoppen.se