För ful för att visas

Ibland är mitt humör såhär. Då tycker jag bara att jag är ful...
Och de är jag också kanske?

Pernilla!!!

Usch vad jag fick dåligt samvete nu. Jag har bara tänkt på att det är min släktings födelsedag och morsdag idag, inte tänkte jag på att det är min bästaväns namsdag idag!!! Hon sms:ade mig precis och det var inte förrän då jag kom på det. Vilken dålig kompis jag är :( 

Men iallafall, GRATTIS PÅ NAMNSDAGEN PERNILLA!!!

Och nu kommer de ännu sämre nyheterna, jag ska åka in till kungsbacka och fira morsdag med mina släktingar där så tyvärr får Pernilla fira sin namnsdag utan mig :( . 

FÖRLÅT!


Ännu en tårta

Louise ville inte ha en tårta med deg och sånt så jag hjälpte henne att göra en glasstårta istället. Vi köpte massa småpaket med glass och sedan tog vi ut de och byggde då bredvid varandra, sedan strödde vi på silverkulor, strössel och ätbara bokstäver. Det var jätte gott och den blev fin tycker jag!

Vi gjorde en med vaniljglass och en med vanilj+krossade choklad bitar :)

På den ena står det "Happy Birthday Louise" och på den andra "Louise 11 (år) "


Nu ska jag ta ut tårtsmeten ur ugnen eller det är ju ingen smet längre...

 /Pauline♥


Förlåt!

GOdmorgon!

Jag ber om ursäkt, för det var inte förrän nu jag fattade att bilden jag lade ut på min statistik här på bloggen hade jag trott att det orangea sträcket var för hur många personer det var men det var visst sidvisningarna. Så min riktiga statistik när det gäller antal personer som läser min blogg är 11-12 just nu. Jag är ändå super glad för det!

Jag hade aldrig trott innan att någon ens skulle läsa denna bloggen så ändå om det bara var 1 person som läser den skulle jag bli så glad.

Nu ska jag baka jordgubbstårta för det är MORSDAG idag och min släkting Louise födelsedag (11år) . Grattis till alla mammor och till Louise! ♥

/Kram Pauline

Outfit

Här är gårdagens outfit
Tunika från Zara
Kofta från Stadium
Halsband från HongKong
Tights från GIna
Skor från Bianco

Jag hinner tyvärr inte skriva om vad jag gjorde igår men jag ska göra det imorgon eller ikväll om jag hinner. Nu ska jag ner till Louise och hjälpa henne med hennes "kalas" . 

Puss&Kram Pauline

En till brorsan och en till farmor

Här är de fina tårtorna! Ursäkta för de dåliga bilderna, jag hittar inte USB-kabeln till kameran där jag tagit bättre bilder...
Jag är en sån som inte är så förtjust i tårtor så det blev endast en liten bit av moussetårtan för min del och alla andra smakade på båda två. 

Fast jag gillar alla bakverk som har mousse i :) .

/Pauline♥

Tårta

Snart dags för tårta :D . Wiiieee!!!

Jag har inte ätit frukost ens? :O . Kan man äta tårta till frukost?? =)

/Puss Pauline

Bad hair day!

Hello, nu har jag nästan fixat klart mig själv, det enda som är kvar är håret och det är verkligen inte min dag när det gäller mitt hår. Jag har tagit en lång dusch och gjort inpackning på mitt hår men eftersom det är naturligt platt så har det ingen volym och dum som jag är så har inte jag klippt det sen i december. Fast det är faktiskt för att jag vill ha långt hår. Men nu ska jag skärpa mig och vårda mitt hår på riktigt! Tänker beställa en klipptid så snart som möjligt och så ska hon toppa mitt hår men jag tror jag fortfarande vill behålla min nuvarande frisyr. Snebena, snelugg, uppklippt och förhoppningsvis långt hår!

Nu kommer gästerna, skriver mer senare!


P.S vet fortfarande inte vad jag ska ha för frisyr så det blir nog uttsläppt, tråkigt :( 

/Pauline♥

Vad glad jag blir!

Godmorgon!

Vad glad jag blir av alla fina kommentarer jag får. Det uppskattas verkligen och eftersom jag inte brukar få kommentarer så blir jag extra glad. Förut var det bara 1 eller 2 personer som läser min blogg dagligen men iförrgår så var det 16 pers och igår 14 pers och jag blir så glad och jag hoppas verkligen att ni fortsätter att läsa min blogg och inte bara kommer hit och slänger in en kommentar för att göra reklam för sin blogg. Jag vet att för er är inte det mycket men för mig är det jätte mycket! Och det betyder väldigt mycket. 

Aja, nu ska jag sluta tjata om det men TACK till alla er!  Nu ska jag fixa iordning mig inför överraskningsfetsen, skriver mer snart om vad jag gjorde igår och lite mer om dagens planer.

Förlåt för att jag inte uppdaterade igår :(






Edit: OJsan, jag tror jag fortfarande var nybörjare när jag skrev det hör, det röda sträcket är ju för antal sidvisningar, inte för antal personer men jag hade ändå runt 10 st och det är jag nöjd med, faktiskt!!! ♥


/Puss&Kram Pauline

Grattis Martin!!!

Idag fyller min lillebror år! Grattis till honom och nu är han då en liten fjortis hehe, fjorton år liksom =) . Det ska vi fira med tårta och presenter men just nu är han på simning så vi ska ge honom en överraskning när han kommer hem♥

En sån här tårta ska han få. Förlåt för den dåliga bilden...
/Kram Pauline


Finished

Äntligen är jag klar med tvätten!!!

Nu ska jag belöna mig själv eftersom jag varit så duktig idag med lite frukt och kanske en glass?! =) . 

Det blir inga fler inlägg för dagen...
/Kram Pauline



Haha!

Haha, här är en super
gammal bild på mig!!!


Frilufsdag

Idag hade vi frilufsdag så vi hade sovmorgon till 9.15. Jag vaknade vid 8 tiden och gjorde iordning mig, sen gick jag ner till torget där jag mötte upp mina kompisar för att vi skulle cykla till Skatås (där vi skulle ha våran frilufsdag) tillsammans. Fast jag blev skjutsad av en kompis så det var lite läskigt men redan innan halvvägs dit så sa hon att hon hade ont i bena p.g.a träningsvärk så jag fick skjutsa henne istället. Men på hemvägen hade hon bråttom så jag fick skjuts av en annan kompis istället och det var läskigt! Hehe, sen stannade vi vid Härlanda Tjärn för han ville ta ett dopp. Efter det åkte vi hem till en annan kompis och kollade på film. Det var super mysigt och kul, vi kollade på Mumien 1. En grymt bra film och eftersom det finns tre sådana filmer i samma serie så ska vi kolla på de tillsammans nästa gång! Sedan gick jag hem och nu sitter jag här och väntar på att tvätten ska bli klar.

Sådär, nu ringde klockan. Kommer strax och då blir det fler inlägg!

/Kram Pauline

=D

Hejsan!!!

Idag kommer min pappa hem, han har varit i HongKong i en månad. Och min farmor ska följa med denna gången, hon har inte varit i Sverige på två år! Det ska bli kul men hon kan inte svenska så jag tvingas att prata kinesiska, suck^^ . 

/Pauline♥

Wednesday

Hejhej!

Nu har jag precis ätit klart och är mätt och nöjd. Det blev chili con carne som mamma gjort färdigt plus ett glas mjölk :) . Idag var jag extra hungrig för jag har dansat och då svettas man så mycket och då blir man ju extra hungrig. 

Iallafall, idag är det onsdag och jag har haft en tråkig skoldag, like always. Vi fick florlack under mattelektionen, så lite matte missade vi ju :) . Sen hade vi också en slapp spanskalektion med bara film, vi kollade på en spansk film som heter La Zona (Solen), den är rätt så bra men vi har inte sett klart den än...

Denna veckan har gått jätte segt för mig, känns som jag velat sova hela tiden och jag angagerar mig inte på lektionerna och det är absolut inte bra. Det är ju nu man ska göra sitt bästa och ge ett sista bra intryck på lärarna nu när de ska sätta betyg. Menmen, kroppen vill inte samarbeta så det finns inget att göra åt det. Eller jo, gå och lägga sig tidigare...

Nu ska jag gå ut och ta en promenad med älsklingshunden så maten i magen försvinner snabbare, vill ju äta frukt också :D  . 

/Kram Pauline♥

Skuldkänslor

Hello!

Nu sitter jag här och vänta på att maten ska bli klar samtidigt som jag kollar på "Beautiful Cooking" . Idag började vi kl: 8.10 och dagens första lektion var Svenska. Vi hade debatt om varför man skulle ha skoluniformer och läxor, för och emot. Vi kom ingenstans för alla började bara skratta åt de som satt där framme och debatterade, ett ord, oseriösa! Sen har resten av skoldagen bara flugit iväg, det gick jätte snabbt och vi slutade kl: 15.20. Efter skolan tog jag bussen in till Allum och gjorde något jag inte skulle göra. Vill inte skriva det här på bloggen ifall någon skulle läsa det. Jag har iallafall skuldkänslor.

Nu är maten klar, ciao!!!

/Kram Pauline

About Me, 1

Här kommer lite fakta om mig ! Det är random frågor...

Vad heter du?
Pauline!

Hur gammal är du och när är du född?
Jag är 15 år och född 1994.

Vart kommer du ifrån och var är du född?
Mina föräldrar kommer från Kina men jag är född här i Sverige.

Vilken klass går du i?
8:an, börjar 9:an efter sommaren.

Hur lång är du?
1,58m :(

Vilken färg är din naturliga hårfärg?
Svart som natten.

Ögonfärg?
Mörkbruna

Har du någon synfel?
Japp, jag skaffade linser nyligen och använder de varje dag nu, det är engångslinser så det är väldigt praktiskt om man är en nybörjare. Glasögon brukar jag använda på morgonen och kvällen men inte annars. Är närsynt. -2.75

Har du blivit mobbad eller mobbat?
Nej, jag har aldrig blivit mobbad och jag har heller inte mobbat men dock så blev jag anklagad för mobbning när jag gick i 3:an. Det var inte kul, men det löste sig till slut. (Det var inte jag som mobbade, missförstånd)

Har du bra självförtroende? 
Ja, det tycker jag men jag är en person som inte visar det, jag håller allt för mig själv. Tyvärr så är det så, vet inte varför

Varför startade du denna bloggen?
En av anledningar är det jag skrev om på frågan upp. Ingen känner den riktiga mig så jag vill gärna skriva av mig och ha bloggen som en "vän". Jag har väldigt svårt för att lita på folk men eftersom den här inte är en riktig vän så kan jag ju skriva vad som helst här och inte behöva oroa mig över att det sprids. Såklart kan någon hitta till min blogg men jag tvivlar på att nån av er är mina vänner. Jag trivs jätte bra här och jag älskar att skriva så den här passar mig!

Har du någon förebild?
Nej, det tror jag inte...

Går du i någon sport?
Gills dans? Jag går modern, jazz och hiphop krumping men jag tänker sluta i två av de ochj bara gå kvar i jazzen för den är roligast :) . Jag älskar att dansa!

Vilka sporter har du gått i?
Jag har gått i olika danser, hiphop, hiphop krumping, chacha&samba pardans, jazz och modern dans. Sen har jag gått i konståkning i 3 terminer kanske? Handboll i 7 år tror jag, slutade i somras. Ridning en termin. Simning 3 år. Jag kommer inte på något mer men jag tror jag gått i något mer, skriver det när jag kommit på det.

Favorit skådis/artist?
Hm, en och samma person, jag gillar Hilary Duff :) .

Har du någon bästis?
Ja, Pernilla men min kusin är också min bästa vän, Emelie!

Är du populär?
Neej!

Tycket du du är ful?
Ja!

Gillar många dig?
Lagom många? Nej, jag vet inte...

Har du många vänner?
Njaa, men jag är nöjd med de jag har för de är bäst!

Har du något husdjur?
Ja, min älsklingshund! Suki<3

Har du någon kille?
Nej och aldrig haft.

Vilka är dina intressen? 
Jag gillar att läsa, skriva här, läsa andras bloggar, kläder, skor, smink. Allt tjejigt typ. Jag är rätt så tjejig av mig.

Är du en kompis man kan lita på?
Ja till 120!!

Vart bor du?
Göteborg!

Reser du utomlands ofta?
Ja, faktiskt. Varje år i princip.

Vilka länder har du varit i?
Sverige, Danmark, Norge, Finland, Holland, Tyskland, Belgien, Tjeckien, England, Spanien, Kina, Japan, Singapore, Thailand. Tror inte jag glömt någon...

Har du några syskon?
Japp, en storasyster som ska fylla 18 i år och en lillebror som fyller 14 i år. Josephine och Martin

Vad ska du göra i sommar?
Dansa i Partille Cup, vara med kompisar, åka på språkresa till England!!!

Det får räcka för denna gången, ska äta nu. 

/Pauline♥









Film

Heej igen!

Jag har inte gjort så mycket sen jag skrev sist. Känner mig otroligt ful idag och vill inte visa mig för någon så har suttit här i mitt rum med nerdragan persienner och stängd dörr. Usch vad jag hatar sånna här dagar! Jag har iallafall tränat lite piano, kanske 30 minuter sammanlagt? Asså vet inte varför men det är nått som gör att jag inte kan sitta vid pianot en längre stund än 5 minuter, sen vill jag bara iväg och efter några minuter till vill jag gå tillbaka till den...
Vet inte vad det är med mig?!

Iallafall, har precis sett klart filmen "Från andra sidan" , det är en rysare och jag tycker den är bra och så men tyvärr så fattar jag inte slutet så ska fråga mina kompisar imorgon om någon sett den. Den har också fått väldigt bra kritik från olika tidningar och ja, en helt okej film. Dock är denna filmen rätt så gammal, kom ut 2005

Eftersom jag inte har något att göra tänkte jag skriva ett inlägg om mig själv. Ska inte avslöja allt för mycket men jag älskar att göra sånt här! Kommer att skriva det som en intervjuv =) . 

/Kram Pauline

AJ!

Varför måste livet vara så hårt?!
Åh, aj vad det gör ont. Jag håller på att noppra mina ögonbryn nu och ****** vad det gör ont, jag vet att vill man vara fin så måste man lida pin men jag klarar inte av den smärtan. Varför kan man inte födas perfekt så slipper man ju allt detta. Alla säger ju att smärtan man känner när man föder barn är ju den värsta och jag som älskar barn och gärna vill föda är redan rädd nu. Jag är en person som är jätte rädd för smärta och att det ska göra ont, this is who I am.

Det här var helt onödigt fakta men jag var bara tvungen att skriva av mig, så nu känns det genast bättre. Tänker gottgöra mig med en glass, ses sen!


Jag har bildbrist så här kommer en bild på mig och M <3

/Pauline♥

Glass

Hihi, nu sitter jag här och äter glass. Förra veckan bad jag min brorsa att köpa mini maränger när glassbilen kom förbi och snäll (som han oftast inte är) gjorde han det och nu sitter jag här med den söta koppen. Dock orkar jag inte ta bild på den men jag hittade denna på google så...


Den är super god =) !

/Pauline♥

Ändrade planer

Hello, nu är jag tillbaka!

Några minuter efter att jag skrev förra inlägget så fick jag ett sms från Pernilla där hon skrev att det inte var så fint väder och att vi skulle skippa solningen och istället åka in till Allum. Ja, så blev det, efter att jag fixat iordning mig tog vi bussen in till Allum för att Pernilla ville köpa en sommarklänning. Men det blev att fönstershoppa för hennes del och jag köpte massa istället.

Jag köpte;

Ett par örhängen
Det blev ett par örhängen som jag ska ge till Louise som fyller 11 år söndagen som kommer. 
Bild kommer längre ner...

Produkter från Apoteket
Som man ser på de flesta bilderna på mig så har jag väldigt många finnar på pannan och några enstaka på andra ställen i ansiktet. Det är något jag verkligen har komplex över och hatar det men vad kan jag göra, alla går oftast igenom en finnperiod och nu är det min. Vissa är kortare och andra kan vara upp till flera år och jag hoppas verkligen min går över under sommaren och jag ska sköta om min hud nu noga och bara använda "nyttigt" smink för mitt ansikte. Jag köpte en ansiktsrengöring och ansiktsvatten från ACO. Just det, sen köpte jag plåster för blåsor och skavsår som tydligen faktiskt hjälper. Bilder kommer längre ner...

Orkidéblomma
Alla vet ju att det är Morsdag nästa söndag och först hade jag ingen aning om vad jag skulle köpa men när jag gick in på Dimoda så såg jag genast en jätte fin orkidé som de hade gjort fint med stenar och pärlor i en genomskinlig vas och den tänkte jag genast var en "min mamma grej". Dock var den rätt så dyr men morsdag är ju bara en gång om året så...
Egentligen har vi tillräckligt med orkidéer här hemma men jag kunde inte låta bli. (Orkidéer är min mammas favorit blommor). Bilder kommer längre ner...

Bilderna blev lite mindre men det får bli bra =) 

Vet inte om man ser örhängena fast här är de!
Det här köpte jag från Apoteket.
Denna fina blomman fick mamma =) . Hehe, hon fick den i förväg för den skulle inte klara sig utan vatten i en vecka så det var lika bra att ge den nu. 


Nu ska jag kolla på film, det kanske kommer ett till inlägg senare!

/Kram Pauline


Sushi!

Hallo!

Nu sitter jag här och äter sushi till frukost, hihi vad gott det är alltså! Jag har inga speciella planer för idag men jag tror (om det är fint väder) att jag ska hem till Pernilla och sola :) . Eftersom jag kommer från Asien så har jag ju en mörkare pigment än de som kommer härifrån + att jag blir jätte lätt brun i solen därför vill jag heller inte riskera min kropp med cancer eller annat skit med solarium, eller iochförsig så kan ju solen också skada huden men använder man rätt solkräm så är det ju lungt. 

Igår var jag med Matilda och Pernilla och det blev inte som jag hoppats på, (pizza+film) men det blev  iallfall film. Först kom Matilda hem till mig och vi var här en stund, sedan cyklade vi hem till henne för att hon skulle äta. Efter det tog vi en promenad ner till Göteborgsvägen och köpte godis, mums! Sen frågade vi Pernilla om hon ville göra oss sällskap och det blev först Twilight sen A cinderella story och sist Yesman! De två första filmerna har jag redan sett flera gånger men Yesman var första gången och den var rätt så bra :) . 

Nu ska jag fortsätta och äta min frukost, ha det bra sålänge!

/Pauline♥

Ny header!

Hejsan!

När jag vaknade idag så tänkte jag, "jaa, det är lördag!" det fick mig på jätte bra humör så jag ville göra bloggen lite finare så har gjort en ny header. Jag tycker att den blev rätt så fin men det kunde ju såklart bli mycket finare om jag exempel hade Photoshop eller något annat bra program. Till denna headern använde jag Picasa 3,  den är ju bra men ändå...

Just nu väntar jag på att Matilda ska komma hit så ska vi hitta på något kul :) . 

En suddig bild som jag tog på Liseberg. (Radiobilarna)

/Kram Pauline

=)

Hejsan!!!

Jag har haft en jätte bra dag och är på ett grymt bra humör! Jag vill inte skriva vad som hänt de här två dagarna (torsdag&fredag), hehe dels för att det är lite pinsamt och dels för ifall någon råkar hitta min blogg och läser det här. Dock är det ju bara 1% chans att det kommer att hända. De här två dagarna har varit två av de bästa dagarna i mitt liv typ, okej ska inte tjata mer om det här. Jag kan iallafall säga att jag var på Liseberg igår och på stan idag. 

Det känns jätte bra med några dagar till med ledighet. Hihi, vi har ju studiedag på måndag och i love it!

Imorgondagens planer är inte riktigt bestämda än men jag tror det blir tjejkväll hemma hos någon och så ska vi baka pizza och kolla på filmer, det ska bli mys! 

Haha, denna bilden bjuder jag på =) . 

usch, vilken ful bild.

Fler bilder kommer snart :) .


/Kram Pauline



Glass på triumf!

Halllo!!!

Nu är äntligen veckans jobbiga dagar slut och nu har jag 5 dagars ledig, det är så skönt! Min skoldag jar varit väldigt kort och sedan dansade jag efter skolan och nu är jag hemma och väntar på maten :) 

På biologin idag fick vi tillbaka vårat prov och jag blev rätt så missnöjd kan man säga. Full pott var 73 poäng och 65p och uppåt var MVG, jag fick 64! Gissa vad sur jag var alltså! Hatar när det alltid ska gå på gränsen och så, men det som var dumt var att hon verkligen var noga med varenda småfel och det ledde till att mitt MVG i biologin rök...

Aja, det var det dåliga. Eller nej förresten, det här är också dåligt!
Efter dansen så blev jag och mamma så sugna på glass så vi åkte till Triumf glass nere i Sävedalen. Jag tog rån med två kulor, himmelsk röra och ananassplit som smakade himmelskt! Älskar det men det dumma var ju att jag lovat mig själv att inte äta sötsaker och annat onyttigt...Det löftet kom jag inte långt med, men ska ändå försöka hålla socker och kolhydraterna lågt så jag får en fin kropp till sommar. Fast det är bara 3 veckor kvar och jag tror inte jag hinner få en fin kropp innan dess, aja, får nöja mig med det jag har. 

/Kram Pauline

Tuesday

Just nu väntar jag på att mamma ska bli klar med maten så därför tänkte jag skriva lite om min dag. Först vaknade jag vid halv 8 tiden och sedan mötte jag Pernilla och Amalia nere vid torget för att sedan cykla vidare till Skatås för att springa Milen

Det tog 77 minuter för mig att springa banan och jag är rätt så nöjd, dock räcker det bara till ett G men jag tror ändå inte jag kunde få en bättre tid...Efter det gick jag hem och lade mig i sängen en stund och utan att veta om det så somnade jag och vaknade 3h efter. Hehe, ja så utmattad blev jag efter den rundan, när jag vaknat tränade jag piano en stund till och tog sedan bussen in till Allum för att ha lektion. Det gick rätt så bra och så berättade Ulla för mig att det är den sista gången nästa vecka och det är jag glad över :) . Haha!

Nu hoppas jag mamma är klar med maten för jag är skiiiit hungrig!!!

/Pauline♥

Happy!

Wiiie, såg precis att Foki hade kommenterat på min blogg och det betyder att hon faktiskt läser mailen hon får av alla sina läsaren och det uppskattar jag verkligen! Eftersom hon får flera hundra kommentarer och mail varje dag så tycker jag faktiskt att det är väldigt snällt av henne att göra det :) . Jag kommer fortsätta att läsa hennes blogg och tipsa andra om den också!

TAck så jätte mycket Foki! 


Såhär glad blir jag, haha!!
/Kram Pauline

Monday

Hejsan!


Idag började vi klockan 9 (som vi alltid gör på måndagar) och jag har bara slöat mig igenom hela skoltiden och som tur var så slutade vi klockan 14. När jag kom hem tog jag en kopp té och 2 kanelbullar, hihi! Satte mig framför tv:n och kollade på MTV...Inget intressant egentligen och nu tänkte jag ägna min tid åt att läsa alla mina favoritbloggar och sedan spela lite piano, eller rättare sagt spela mycket. 

Imorgon är det frilufsdag och vi får en liten sovmorgon, klockan 10 ska vi vara vid Skatås och jag ska cykla dit med P och sedan är det dags för att springa Milen, nej! Jag hatar verkligen att springa men vad gör man egentligen inte för sitt betyg. Fast jag kommer ju bara få ett G men jag ska ändå göra mitt bästa hela vägen. Efter löpningen kommer vi få sluta och då ska jag öva lite till på pianoläxan och sedan åka in till Allum och ha min lektion. Japp, det där var typ min dag för imorgon.

Jag skriver ett inlägg senare om vad jag gjort i helgen!
Hehe, jag hade lite tråkigt...

/Kram Pauline

Stolt!

Hallo! 

Jag har precis varit ute och sprungit med Pernilla & Axel, det blev ellusspåret och jag blev jätte nöjd och stolt över mig själv att jag faktiskt inte var helt slut när vi var framme. Glömde ta tiden men det var i iallafall under 25 minuter och det tycker jag är bra. Nu tänker jag bara ta det lugnt lite och kanske göra mig bekväm med lite spa produkter. 

Idag är det fredag och endast 27 dagar kvar tills sommarlovet och vi har inga mer prov. Det kommer bara vara slappdagar fram tills den 10 juni då vi har vår avslutning, det ska bli så skönt samtidigt som man tänker, när sommarlovet är slut så börjar vi 9:an, det är 9:an! Hjääääääälp!!!!!!!!

Fast vi har faktiskt en jobbig grej kvar att göra och det är att springa Milen! Jag kommer döö, haha okej det kanske var lite överdrivet men nästan. Vi fick reda på att 56 minuter var MVG och 64 minuter VG och G får man om man bara tar sig runt banan och gör sitt bästa som jag då tänker göra, hihi. Det dumma med det här är att jag inte vet hur milen går, vill ju inte springa vilse precis, fast alla lärare säger att det är jätte lätt och att man bara ska följa gröna fyrkanter typ, jag litar på de nu. 

/Kram Pauline

Yes or No?

Halllo!


Nu har jag precis ätit och tänkte lägga ner lite tid på att skriva lite här, sedan blir det dags för lite mer plugg, bläää! Men det är sista provet imorgon innan sommarlovet så det ska bli skönt att ha det gjort

Efter skolan fick jag bråttom hem för jag var tvungen att ta bussen till min första danslektion (vårkursen) men som tur var så hann jag med den. När jag kom fram till Danshuset såg jag massa bilar utanför och så gick jag in och det visade sig att Diggiloogänget hade bokat lokaler på Danshuset för de skulle repa. Hihi, jag såg Mojje, Ola Svensson, Brolle och Jessica Andersson, det var skoj! Sen tog jag bussen hem igen och gick förbi Ica för att köpa lite frukter till kvällens fruktsallad. 
- Nytt i fruktsalladen, Galian meloner! (MUMS)

Just det, igår fick jag reda på att en kille gillar mig och han har gillat mig innan också men då gillade jag tyvärr inte honom. Det var för ca ett halvt år sedan, han är super snäll och söt och allting, han skulle liksom vara nästan den bästa pojkvännen man kan ha och bästa killkompisen men saken är att det är nått som är fel, nått som jag inte kan sätta ett finger på så tyvärr måste jag såra honom igen, :'( . I think I already have fallen in love with someone else, i'm sorry.
Känner mig jätte dum och alla mina kompisar säger hela tiden, "åh, vad bra ni skulle passa ihop", "han skulle bli perfekt för dig och göra allt du säger" eller "du skulle aldrig behöva oroa dig för att han ska göra slut" . Okej, jag vet allting men jag kan faktiskt inte hjälpa att jag har någon annan i mina tankar hela tiden. Jag vill inte för jag vet att han aldrig kommer att gilla mig men det går bara inte att radera honom.

Han är unik.

/Kram Pauline



Dåligt samvete

Hallo!

Jag har haft dåligt samvete sen vi hade hemkunskapen i skolan.Det blev socker denna veckan och då ska vi göra någonting med socker i och eftersom vi inte brukar göra efterätter så blev det de. Varje grupp (vi har 4 grupper) ska göra en efterrätt. Min grupp gjorde kärleksmums och det var inte förrän då jag fattar hur mycket socker och fett det egentligen finns den. Usch säger jag bara...
När alla gjort klart fick man äta från varandra. Jag åt så mycket att jag fick dåligt samvete, ja här kom det...
Hihi, för att göra så jag känner mig lite bättre så ska jag faktiskt ut och springa med några på fredag.

Skolan var tråkig och vi gjorde inget speciellt och nu ska jah plugga lite kemi tills imorgon ifall det kommer ett läxförhör och musik inför provet, snarrrrrrrrk...

Här kommer en bild på lilla mig

/Kram Pauline

Lösnaglar grr..

Hejsan! Jag har precis slutat skolan och tänkte plugga en stund men orkar inte det nu. Skoldagen har varit som vanligt fast min näsa var skit jobbig idag så det förvärrade hela skoldagen ännu mer! Denna veckan är den sista hela veckan och det är ca 1 månad kvar tills skolavslutningen, längtar! Vi har två prov (musik&matte) och de är de sista för terminen men också de svåraste för mig. I musiken har vi om rockens historia och det kan jag verkligen ingenting om, så det blir mycket plugg. Matte är mycket lättare men vår kära lärare är inte så snäll, hon säger att vi har ex kap 5 och 6 men då kommer det helt andra saker på provet + saker vi aldrig haft innan! Det är så himla jobbigt för jag vill så gärna ha MVG i matte men det kommer jag inte få, 100% säker.

Just det, imorse cyklade jag till Härlanda med några för att försöka förbättra på¨mitt orienteringsbetyg som ligger på G nivån. Banan var inte svår men så dum som jag var (kollade inte ordentligt på kartan) så fastnade jag vid en kontroll i ca 10 min och fick en dålig tid, usch! Jag blev super missnöjd och jag tror det bara blev ett G om inte ens det...

Igår satte jag på mig lössnaglar, här är resultatet: ignorera mina "missbildade" fingrar



/Kram Pauline

Jag

mår inte så bra så kan inte skriva så mycket. 

Önskar och hoppas att det här går över, jag orkar inte mer...




Saturday

Hello! Vaknade vid 7 imorse och kunde inte somna om, (mina näsproblem) sen gick jag och kollade på TV, haha som vanligt. Jag har precis varit ute med Suki och hon var så duktig som både kissade och bajsade, nu håller jag på att värma min vitlöksbaguette+té såklart, mums! De dumma med detta är att man kommer att stinka vitlök hela dan, men jag har ändå inga planer för dagen. Usch, vad tråkigt, det är liksom lördag! 

Jag ska bara äta och så, sen kan jag skriva extra många inlägg för alla de dagar jag inte skrivit, och såklart också bilder :) . 

/Kram Pauline

Orkar

inte. Jag vet att jag är super lat men idag orkar jag verkligen inte. 
Jag lovar imorgon ska jag skriva massa inlägg om vad som hänt på sistone.




Promise is a promise you can't deny it.

/Kram Pauline

Ojdå

Hehehe, har inte bloggat på tre dar, fy Pauline!

Aja, orkar inte skriva om vad som hänt under dessa dagar vi varit lediga på. Jag skriver det någon annan dag då jag har mer tid. Egentligen ska inte jag sitta här just nu, jag borde vara fastklistrad vid mitt skrivbord och plugga! Det är hemkunskapsläxa tills imorgon, biologiprov tills på onsdag, matte, engelska och religion tills på fredag. Åh, ännu en lång vecka. Men det är inte långt kvar, endast 5 veckor till sommarlovet, yeah!

Idag gjorde vi en planering för resten av terminen och det är bara 2 hela veckor med skoldagar kvar, yippie! De andra veckorna har vi antingen frilufsdagar, temadagar, studiedagar eller lovdagar, åh vad jag längtar! 
Förut kom mamma och sa till mig att vi ska gå på ett möte angående språkresan till england som jag ska gör i sommar, där rök ytterligare 3h pluggtid så därför måste jag göra det nu men först tänker jag lägga in lite bilder från den långa helgen och skriva en liten kort text om varje bild och se om man ändå kan förstå lite av det jag varit med om förra veckan.
Glöm inte BIlder säger mer än ord!

Hehe, denna bjuder jag på! Jag och P på stan, M tog kortet. Cortégen 09
Detta hade jag då på mig, I know i'm sexy ;) 
tunika från gina 
tights från kappahl, 
skärp från MQ
Solgladögon från Kicks
Örhängen - present 
väska från björn borg
Vi kom dit väldigt tidigt så vi passade på att ta lite kort, here I am!

OJdå, jag måste gå nu, lägger in fler bilder någon annan dag!
/Pauline ♥

 

jag har tråkigt

Igår var jag i stan för att kolla på cortégen. Det var jätte kul och vädret var grymt. Vi (jag, P&M) tog massa bilder och jag tänkte lägga in några av de sen men kameran är på laddning just nu. Innan det var jag med M och vi lade oss på altanen och solade i 30 min, fick dock ingen färg typ. Jag har ganska bra pigment och blir brun direkt men eftersom det var så kort stund vi solade så blev det inget. 

Idag hade jag planerat att tvätta kläder och sedan bio med L. Fast så blev det inte, jag råkade skriva på fel lapp när jag skulle beställa tvättid så det blev någon annan som tvättar nu istället så jag beställde en ny tid till imorgon. Så nu har jag super tråkigt och vill hitta på något men jag hittar ingen att vara med :( . PÅ kvällen ska jag kolla på Hannah Montana med L, yeah . (ironisk)

/Kram Pauline

RSS 2.0
Blogg listad på Bloggtoppen.se