Grattis syrrran!

Hallllu!! Idag är det en speciell dag för det är min syrras födelsedag, grattis!! HELA sjutton år nu va.. =) Denna veckan är det lov, jipppiee :D . Har sovit över hos Louise i 4 dagar o bara degat, heheh, latat mig (A) . Men nu är jag hemma igen..förut var jag och Emelie (kusin) och kollade på min gamla klasskompis basket match, hehe, lite pinsamt för han kanske gillar mig o jag kommer typ ALDRIG att gilla honom, tyvärr /: . Och idag kom också mina andra kusiner hit från Mora, och Christoffer ska vara här veckan ut...Om två dagar är det Halloween, wiiiiiiiee :D . Ska vara med kompisar o så, det ska bli jätte kul :D . På lördag så ska jag till Emelie igen o fira en lite sen födelsedag för min morbror  :) .

Oh, nooo! Det har redan gått halva höstlovet.. NOOOOOOOOOOO!!!

Saturday

Idag gick jag upp tidigt för att följa med mina syskon som har hemspråk i stan för att sedan lite senare gå på bio med Louise..Vi kollade på HSM 3 (High School Musical 3) den var jätte bra :D . Vi åt massa popcorn och snacks och nu är jag super mätt :P . Och lite senare ska jag vara med på min syrras "tjejmiddag" för hon fyller år på onsdag! :) . Det ska bli kul och så får man ju också äta tårta, mums (A)  . Fast jag har inte köpt någon present till henne än /: Aja, nu ska jag fixa mig och sedan gå ner till lokalen där middagen ska vara .

Ha det bra! Puss&Kram!


wieeeeeeeee, lov =)

Wohooooooo, äntligen HÖSTLOV  i en vecka och två dagar!! Yes :) . Idag var det sista dagen för Suzana på vår skola :(:(
hon ska flytta och byta skola :'( . Jag kommer sakna henne något mycket!! ): Idag är det också FN-dagen.. :) vi jobbade med det på SV och SO lektionerna vi hade, faktiskt ganska kul... :P . Lite senare skulle jag dansa med Amalia, chacha och samba med det blev inte som vi tänkt oss..vår lärare Melissa var tydligen i London :S och ingen visste det innan och bara för det så fick vi en burk cola och en klubba som förlåt för misstaget av de som jobbar där :) . Verkligen schysst :D . Sen satte jag, Amalia och de två tjejer vi dansar mig vid cafét och softade och pratade om allt :D. Riktigt mysigt

<3 .Imorgon ska jag se på HSM 3 med Louise (A) ...

Jaggillardigmed<3

 Pussokraam :D(L)

torsdag, 2 dagar kvar!!!

Denna dagen har varit ganska okej, satte väckarklockan på 06.00 för att gå upp och tvätta håret..hehe, lite onödigt kanske men sen hade jag också lite tid över att plugga lite till på engelska provet, det gick ganska bra men sedan skulle vi skriva en kort sommar berättelse som man upplevt och då får man ju med massa grammatik och jag är verkligen sämst på de! Men hoppas ändå på minst ett VG :) .  På musiken idag skulle vår lärare Christel lyssna på när vi skulle spela en låt på gitarren var och en men tyvärr så har jag sån otur att jag inte hann ta en gitarr så jag kunde inte öva /: och till slut blev det att jag aldrig spelade för henne, alltså fick inget betyg...sedan hade vi idrott och så delades vi in i 4 lag och skulle spela en "mini turnering" , först var det basket och sedan hade vi "mattrace" .. :) . Jag kom i ett ganska bra lag :) .

YEEEEEEEAH, det är bara två dagar kvar till HÖSTLOV!! Wieeeee :D  

Ha det så bra! Puss&Kram...

Allt är som en dimma...

HEEJ! Jag tror jag har feber... :( . Vi har ingen sån där sak som kollar om man har feber så jag är inte helt säker men jag sitter här och fryser och har jätte huvudvärk, har haft det nu i 3 dagar.. :( . Och idag på morgonen hade vi matteprov, asså jag tror det gick ganska bra men jag är bara så himla sur för när jag hade lämnat in provet, gått ut och då kom Pernilla fram till mig och frågade lite om de olika svaren..men då får jag reda på att jag har FEL på ett jätte enkelt tal!!!! Asså så himla sur!!!!!!!!! Imorgon har vi  engelska prov också och det ska bli väldigt mycket historia om "The Invaders who made Britain" :( . Och jag  har glömt att nämna att HISTORIA är det ämnet jag är sämst på!! :( . Om två dagar är det HÖSTLOV:D men det finns en dålig sak om det och det är att jag alltid lyckas lova olika personer att göra något på samma dag/vecka och nu vet jag inte vem av de jag ska välja..hjälp!! :( Okej, slut snackat om allt det tråkiga.. =)

Jag kom precis hem från dansen =) . Går i Jazz och det är jätte skoj! Men nu ska jag käka lite och sen lägga mig en stund och se om det blir bättre..


Ha de bäst allesammans!!!! :D


Tuesday =)

Halllluuu!! Jag hatar verkligen att ha huvudvärk, jag vet att hata är ett väldigt starkt ord men det är verkligen jätte jobbigt! Vet faktiskt inte hur jag fick det men jag har haft det i typ två dagar nu.. /: . Jaja, nog tjatat om det :) . Idag har skoldagen faktiskt gått rätt så snabbt och det känns så skönt när jag kommer hem och tänker, idag har jag heller ingen piano!!! :D . Haha, är lite dum, vet ju att vissa människor faktiskt gillar att spela piano men tyvärr inte jag..eller jag gillar det lite men inte mer än det! Och precis nu har jag suttit stilla vid mitt skrivbord i 40 minuter och PLUGGAT!!! *stolt* över mig själv!! =) . Fast nu när jag tänker efter så kom jag på att jag egentligen inte lärt mig nått nytt på dessa 40 minutrarna.. *suck*.. Idag, innan jag precis gick till spanska lektionen fick jag reda på att vi skulle ha ett oförberett spanska läsförståelse test!! Asså jag fick nästan panik, jag är verkligen inte bra på läsförståelse, speciellt inte på spanska!! Hehe, jag tror nog det gick bra för mig trots allt :P . Sen hade vi HK, alltså hemkunskap och så kom det en gubbe från nått konsument från stan och snacka om  något, tyvärr så är jag ganska trögfattad så jag fattade typ inte vad han sa :S . Ulla-Britt, vår hemkunskaps lärare gav oss beröm efter att han gått  för att vi uppförde oss bra och som beröm fick vi en fralla var och en kanelbulle, MUMS


Imorgon ska vi ha matteprov direkt på morgonen, usch!!! Då har jag nog inte ens vaknat, eller iallafall inte min hjärna (A) . Hoppas ändå på att det ska gå bra!!



Puss&Kram =)

Grattis Morbror!

Hejsan! Idag är det min morbror Kims födelsedag! Grattis till honom!!!! =)  . Detta är då hans 40års dag och eftersom 40 är ett jämnt tal och oftast så firar man det väldigt stort men tyvärr så jobbar min mamma idag så jag, mina syskon och min pappa ska iallafall åka dit :) . Det ska bli kul att få träffa Emelie, min kusin som jag inte träffat på länge!! Och så blir det säkert massa mat, tårta o presenter! Min familj köpte ett present kort från Siba till honom :) . Men nog pratat om detta..

Det har varit så himla stressigt på sistone..vi ska ha två prov denna veckan och ett efter lovet men jag har inte ens börjat plugga till något av de än /: . Och nu när vi går i åttan så ska vi också ha betyg för första gången och man ställer så stor krav på sig själv men även av ens föräldrar, de förväntar sig verkligen att man ska komma hem med MVG på alla ämnen..min syrra som nu går i andra ring på Gymnasiet hade ganska bra betyg i grundskolan men jag tror mamma förväntar sig att jag ska ha ännu högre betyg men det är ju vad jag tror. Idag på planeringen fick vi också pappren om utvecklingsamtal som vi ska ha om några veckor, det ska bli spännande men samtidigt känner jag rädsla..för jag har nu en ny mentor som heter Lisa men hon är bara "tillfällig vikarie" åt min riktiga SO/SV lärare. Men det känns ändå läskigt för när jag var liten blev jag anklagad för att vara en mobbare så varje gång jag hade utvecklingsamtal med vår gamla lärare började jag gråta..lite pinsamt nu när jag tänker efter :P . Fast de senaste gångerna har det gått ganska bra, inga tårar iallafall :) .

Aja, nu ska jag ta en frukt och "plugga" lite till engelska provet, visst är jag duktig?! :):)




Här är en bild på tårtan min syrra bakade till min morfars födelsedag.. :)

Hösten är här!

Dag 1
När jag vaknade imorse var det första jag tänkte på att det var så tyst runt om, ingen hade vaknat än och jag hörde heller inte fåglarna som brukar sitta på trädens grenar och sjunga så fint. Jag gick upp och drog på mig ett par mjukisbyxor o en hoodtröja och satte mig framför tv:n. Hehe, inte det man ska göra på en söndags morgon då men det gjorde iallafall jag :) . Lite senare på dagen så rastade jag min hund och det var inte förrän då jag märkte att nästan alla trädens blad var gula och då tänkte jag, hösten har kommit! Men tyvärr så är hösten den sämsta årstiden enligt mig..Fast min hund verkar gilla det, varje gång hon kommer ut nu så jagar hon löven och kastanjer som ramlat från träden..:P . Men  det konstiga är att det var alldeles vindstilla idag...

Aja, men detta var då min slappardag befriad från läxor och städning. Jipppi!!!! Men nu ska jag slappa vidare, ha det så bra!!!!






Välkommen till min nya blogg!

Hejhej! Jag har alltid velat ha en blogg som jag kan skriva vad som helst i, fast jag har inte tänkt att någon ska läsa detta. Jag vill bara skriva ut mina känslor och tankar då blir allt mycket lättare. När jag gjorde denna bloggen hade jag väldigt svårt för att komma på rätt namn på denna sidan men till slut blev det justlikemine. Jag vet inte varför jag valde just detta namnet men det kändes bara rätt och alla namn jag tänkte ha innan var tyvärr redan tagna /: . Från och med nu ska jag skriva här så ofta jag kan och hinner =) .


RSS 2.0
Blogg listad på Bloggtoppen.se