Fixar mig

Ikväll ska vi hem till Louise mormor på middag. Det ska bli mysigt och roligt. Just nu håller jag på att fixa mig. Tänkte faktiskt testa min nya kamera på mobilen som har 8.1 megapixel men den dog precis :/ . Outfiten får jag visa en annan dag då, men just nu är det lite bråttom så jag måste dra. Jag har fortfarande inte fixat håret än, hjääälp!


Denna bilden tog jag precis innan mobilen dog,
det är med blixt så jag ser lite blå ut. Såklart
mobilkameror inte är lika bra som riktiga men
denna är iallafall bättre än min gamla :)

Såg också att jag är mycket blekare i mitt ansikte än resten av kroppen..
Mitt förra puder var för mörkt och detta för ljust, suck, när kommer jag hitta det rätta pudret för min hy?!

Man ser också att mitt hår är tråkigt och platt just nu, därför ska jag fixa det, byebye!

Old times


Hittade två bilder från min kusins födelsedag i april detta året.
- "Jag vill också blåsa"

30 december

Godmorgon!

En dag kvar av år 2009, eller 1 och en halv typ, eller inte exakt, aja struntsamma! Cirka, iallafall!

Jag vaknade nyss om jag ska vara ärlig, det var hemtelefonen som väckte mig :( . Jag struntade i att svara eftersom jag trodde att någon annan var hemma men det visade sig att det bara är jag och min älsklings hund som fortfarande sover♥. Min pappa åkte visst till Stockholm idag, min mamma jobbar, brorsan hos kusinerna  och min syrra har bara försvunnit. Hon brukar aldrig gå upp tidigare än mig om inte hon måste så det är nog något viktigt..

Eftersom det bara är jag hemma just nu så ska jag väcka lilla Suki för hon måste gå ut. Det är väldigt halt ute fortfarande men snön håller på att smälta, hoppas det är kvar till imorgon iallafall. Vad vore nyår utan snö ? Hm, det var ingen snö förra året, aja det är mycket finare med snö på nyår!

Jag skriver mer när jag varit ute med henne och ätit, see yaa!


En rätt så gammal bild på mig och Louise. Bilden togs i maj på
hennes födelsedag, hon hade precis fått Sing Star så vi testade
den, funny!

Uttråkad

Ibland vill man bara vara ensam men när man väl är ensam så känns det inte bra. Jag är uttråkad!
Pappa har åkt till Danmark, Martin är hos kusinerna, mamma och syrran är hos mormor och jag är ensam hemma. :( Klockan är iallafall 21.00 nu och då börjar Legally Blonde :D. Yeah, see yaaa!♥''
Haha..

Suki

Det var längesen jag la in bilder på min älskade Suki♥
Tyvärr ville hon inte vara med på foton idag, bilderna är från imorse.



Hon är väldigt svårfotad när hon är trött. Syns det att hon är det? :)


JUST NU

firar jag att jag är klar med tvätten med en klubba :)

(Vilken konstig mening, aja)


Bokälskare

Jag vet inte om jag nämnt det innan men jag gillar att läsa böcker. Jag är inte en sån som går till biblioteket varje dag eller har fullt med böcker i rummet utan en tjej som gillar att läsa böcker. Japp, igår fick jag låna en bok av Pernilla och idag har jag läst ut den. Det är en av mina favorit författaren som skrev den, Katarina Von Bredow heter hon :) . Många som känner mig vet inte denna sidan om mig och det känns lite konstigt, jag har inte dolt det för någon eller så men när de ser mig som person verkar jag inte en sån som sitter hemma och läser frivilligt. Det är faktiskt väldigt skönt att läsa ibland, har man tråkigt går tiden mycket snabbare om man läser och ens ordförråd blir mycket större, vill man satsa på MVG i svenska så läs böcker!


Denna är hennes senaste bok om jag inte har helt fel, iallafall den senaste
svenska versionen :) . Bra var den men inte den bästa av hennes böcker..

Någon gång, när jag har tid och orkar ska jag visa min boksamling :) . Jag har ingen stor men alla handlar om två speciella personer. Mina idoler när jag var yngre :)

Paulines klappar!

Den bästa julklappen denna julen! Tack mamma och pappa♥




Mamma brukar ofta shoppa på nätet och när hon köper hudprodukter brukar man alltid få med några provet och denna gången fick hon ett smakprov at I.D Bare Minerals. Jag använder ju deras foundation pulver, kallar den snarare puder och de är grymt bra!


Den ser stor ut men i själva verket är den pytteliten :/


Den är typ halva den riktiga och sedan har de gjort så
burken ser ut att vara lika djup men de har fuskat lite,
den är inte så djup som den ser ut att vara..




Denna fina necessären fick jag av mina söta kusin Emelie, tycker jättemycket om den! :)


Förra veckan var jag ju i stan, passade på att köpa med mig lösögonfransar hem, jag ska lära mig hur
man sätter på de!



Köpte också lim till fransarna :)

Oops, nu ringde klockan måste gå ner igen. Det här var inte alla mina julklappar men orkar inte leta fram de och ta kort, som sagt lat är jag.

Lata Pauline

Suck, fortfarande inte klar med tvätten...

Jag har varit väldigt lat med att skriva men detr känns hela tiden som jag är tvungen att skriva annars är jag ingen bra bloggerska. Men sen gjorde jag inte bloggen för att vara en bloggerska, jag ville bara ha den och kunna skriva av mig när jag vill men jag har liksom hängt med i vågen, nej usch. Från och med idag får jag skriva när jag vill, vad jag vill och hur jag vill, ingen ska tvinga mig till detta. Det konstiga är att jag tycker svenska är jättetråkigt i skolan och det värsta är att skriva. Men att skriva på datorn är en helt annan sak sen får jag ju skriva exakt vad jag vill också :) .

Det konstiga är att jag har MVG i svenska...


En till bild från igår. Usch vad falskt jag ler..


Tänkte visa lite av klapparna jag fått och några grejer jag köpt i nästa inlägg:)

29 december

Godmorgon!

Jo, varför är jag vaken såhär tidigt när det är jullov?
Nej jag är inte det frivilligt.

Min väckarklocka ringde vid 7.45 imorse och jag ville verkligen inte gå upp. Tänkte till och med stänga av alarmet och bara somna om men det gjorde jag inte. Anledningen till varför jag är uppe tidigt är för att jag måste tvätta kläder. Förra veckan skulle min brorsa göra det men då var det tydligen något fel på maskinen så vi fick vänta tills denna veckan. OCh gissa om våra tvättkorgar är fulla nu, de är överfyllda! Med oturen på min sida så är min brorsa hos mina kusiner och eftersom det är min tur att tvätta denna veckan så får jag göra det. Egentligen behöver jag inte gå upp såhär tidigt och tvätta kläder men eftersom vi ska till kusinerna senare när mamma slutat jobbet, så för att hinna klart med alla kläder var jag tvungen att gå upp klockan 7.45. Ojdå, det blev en lång förklaring, egentligen helt ointressant men ändå.

Nu måste jag nog gå ner igen, byebye :(


Haha, ingen seriös bild :)

Godnatt♥




Imorgon ska jag tvätta kläder och sedan bär det av till kusinerna, see yaa!

Passar jag..?

i kort hår? :):)


Julkappar från Pernilla

Hello again!

Kom hem från Pernilla för en stund sen men har ätit och fixat lite grejer så det får bli uppdatering nu!

Först öppnade vi presenter, sedan åt vi lite thaimat och sedan blev det movietime! Vi tänkte först titta på Stolthet och Fördom men vi ångrade oss och valde The Proposal istället. Den var riktigt bra men man visste redan vad som skulle hända från början egentligen men den får ändå en 10:a!

Tänkte visa klapparna jag fick !


Hon bakade kakor till mig, jättesött♥




En burk(?) fylld med klubbor, mina favoriter!


Mumma♥


En fin tröja från JC :)

Jag glömde ta kort på det jag köpte till henne dock :/

28 december

Hallo!

Vaknade vid 12.30 av att mobilen ringde, det var Pernilla. Dagens planer är att vara med henne, vi ska byta julklappar :):). Varför jag fortfarande sitter här är för att jag är seg, jag har duschat, ätit, sminkat mig, klätt på mig, ändå är jag inte klar än! Jag måste blåsa håret, gå ut med Suki, diska...Suck, kommer aldrig iväg!

Det går ju inte snabbare för att jag sitter här vid datorn så byebye!


Har inga nya bilder på denna datorn, tyvärr :/

27 december

OJOJ, det var längesen!

Jag har haft fullt upp hela veckan, hann inte ens slänga in en julhälsning..
Min moster, morbror, hans fru och lilla Erica (1år) åkte ju ner hit till Gbg och därför har vi varit hos mormor varje dag eftersom de bodde där. Idag åkte de iallafall hem men det har var en bra vecka! Julafton firade vi med mormor och de, det var fullt med presenter vid julgranen och jag blev nöjd med alla mina klappar. Jag hade inte önskat mig något men blev nöjd ändå. Tyvärr orkar jag inte ta kort på vad jag fick så kan skriva lite kort om det.

En mobil
Presentkort
Smycken
Smink
Necessär
och pengar, wiee!

Sen har jag inte fått alla mina klappar än heller ;) , jag fick fler klappar men kommer inte ihåg de just för tillfället :/ .

Idag ska jag bara slappa, orkar inte åka till stan, det är ju mellandagsrea, buhuuu..

Har egentligen mycket mer att berätta men orkar inte....

Pauline shoppar

De senaste månaderna har jag shoppat massor med saker men har inte orkat tagit kort och lägga in de här.

Iallafall, detta armbandet köpte jag i lördags i en seconhand butik :)


49kr bara!


STILL SNOW

Oh, snön har lyckats hålla sig kvar här på marken :)





LOOK

PINK&BLACK






Skjorttunikan från Vila
Tights med dragkedja vid änderna från Lindex

PARADIS

Igår åt jag lite choklad, tss.


GOttgott


Det finns så många goda men såklart har jag mina favoriter..


Min favorit♥


22 december

JULLOV, ÄNTLIGEN!

Nej, jag skrev ingenting igår, jag hade inte tid (like always), vi började vid 9.15 igår, tittade klart på filmen om Hitler, sen städade vi skåpen, åt lunch och skrev utvädering, sen slutade vi.

När jag kom hem åt jag mat och sedan åkte jag, mamma och moster till kusinerna och hämtade upp min faster och åkte till stan och shoppade. Det var super många i stan men jag fick iallafall köpt resten av julklapparna, därefter åkte vi hem till mormor igen och åt mat :) .

Idag

Började vid 9.50, vi gick till aulan för att titta på julkonserten kören satt ihop, jättemysigt. Sen gick vi till respektive klassrum och vi fick tillbaka betygen. Jag har egentligen varit orolig över mina betyg hela tiden men inte velat prata med någon om det. Pernilla fick tillbaka sina betyg före mig och hon fick 10MVG och 6VG, såklart hon blev jättenöjd. Det gjorde att jag kände ännu mer stress och jag började känna tårar komma, jag började smågråta, sen ropade Ulrika upp mitt namn och jag hämtade brevet. Jag ville inte öppna den så Pernilla öppnade och tittade, jag sa också att hon inte fick säga något men så gör hon det ändå. Hehe, hon sa att det var jättebra! Jag började känna mig lite lugnare och tittade också på pappret, jag blev jättechockad. Jag trodde aldrig att jag skulle få sånna här betyg, det fanns aldrig ens i mina drömmar. Gud vad jag blev chockad.

Men sen blev jag också lite besviken, jag hade sänkt mig i ett ämne och höjt mig i 6 ämnen och sänkt mig i ett ämne. Jag höjde mig i de ämnen jag aldrig trott att jag kunde höja mig i och sänkte mig i det ämnet jag aldrig trott att jag skulle sänka mig i. Åh, vad arg jag blev, det var i hemspråken jag sänkte mig från MVG till VG och jag ska fråga henne när vi börjar igen varför hon sänkte mig!

Jag fick iallafall 8 MVG och 10VG och så räknas de två sämsta ämnena bort, jag fick 280 poäng

Det är inte det att jag inte är nöjd men nu när jag tittar på pappret vet jag att jag kunde ha 2 MVG:n till om jag bara hade kämpat lite extra. Men nu vet jag att jag kan höja mig i 5 ämnen till, till MVG då och jag ska göra mitt bästa för att nå de betygen!

Ändå är det något jag inte känner mig nöjd med och så känner jag att jag inte gjort mitt bästa. De flesta säger nog att jag har för höga krav på mig själv men jag kan inte hjälpa det :/ . Jag är orolig över min framtid, bara för att jag inte är något underbarn som redan kan allt :(

ANTM CYCLE 13

JUST NU;


Vad skönt det är att vara helt ofixad ibland. Jag brukar aldrig fixa mig
om jag bara är hemma, det är onödigt. Idag gjorde jag dock ett undantag,
satte på mig linserna..

I min mun har jag min favorit klubba, en favorit sen jag varit liten, det är som en visselpipa, hihi♥
Samtidigt tittar jag på senaste säsongen av "American next top model", den har inte kommit till Sverige än ;)


NY FRISYR








PAULINE

PAULINE!

Jag fattar inte, varför måste jag vara så känslig?!
Varför har jag så lätt för att gråta, förut grät jag inte alls lika ofta som jag gör nu.
Jag hatar det!
När jag gråter vill jag helst att ingen ser och så vill jag vara för mig själv.

Nu kan jag börja gråta för en film, när jag lyssnar på en låt som påminner om något ledsamt, när jag ser något hemskt eller sorligt, när jag blir arg, ledsen, glad och för ingenting.

Ibland hatar jag verkligen en visst person! Varför måste du göra så mot mig, hur ofta gör jag det där. En gång om året och därför måste du förstöra för mig då eller?! Du har faktiskt en egen, du ska vara glad, inte ens jag har en! Nu när jag skriver här och tänker på det igen känner jag tårarna komma tillbaka igen, jag tänker inte fälla en till tår för dig, det är du inte värt.

Du ska vara en av mina närmsta, du är en men tyvärr vill jag inte ha dig. Om jag fått välja skulle jag inte vilja att du existerar för du har förstört för mig så många gånger. Om du har fel så erkänner du aldrig det, om jag gör samma fel som du gjorde så kan du skälla på mig och slå mig hur mycket du vill. Jag får inte säga ett ord, bara för att du är äldre än mig så betyder det inte att du bestämmer över mig! Jag har lika mycket rätt som dig om inte mer! Du gör aldrig det du måste göra för att du skyller på läxorna, efter en stund ser jag dig sitta vid tv:n och titta på tv, hm är det läxan eller?! Ingen orkar eller vågar säga emot dig förutom jag och jag orkar inte mer! Och ni två, hur kan ni vara rädda för den personen, ni är faktiskt de som gjorde henne så! ÅH; VAD JAG HATAR ER IBLAND!

När jag är som gladast så ska alltid du förstöra allting. Det är snart lov och jag borde vara glad, men sen kom du...

Jag vet att det bara är jag som fattar vad jag skrivit, det här är till mig själv, som egentligen allt annat jag skriver här också.

20 december

Hii!

I'm tired today!

Jag vaknade vid 12 idag och åt frukost och sen har jag inte gjort så mycket mer. Tittat på tv, bortat tänderna och stirrat in i datorskärmen. Ja, helt slö är jag! Men det är så skönt att inte ha några läxor kvar att göra yes! Såklart är jag avundsjuk eftersom det verkar som om hela Göteborg redan fått jullov medan vi slutar på tisdag, waay. Jag känner rätt många från andra skolor och frågade de när de börjar igen och alla börjar senare än oss. Vi har endast 2 veckor lov, alla andra har 3 veckor. Hur orättvist får det vara?!

Och varför jag inte skrivit något igår är för att jag inte haft tid. Det känns som att jag alltid säker den ursäkten men det är sant, jag har typ aldrig tid :/ My bad, men bara för att jag varit lat och inte köpt klart alla mina julklappar. Förlåt!

Igår vaknade jag vid 8 och började göra iordning mig. Magen pirrade och hela jag var jättenervös, jag skulle ju klippa mig. Det var ett år sen jag gjorde det senast och jag var jätterädd att min frisör skulle bli arg på mig. Iallafall, när vi kom dit (jag klipper mig på en salong som heter Diva, min frisör heter Nathalie) var det typ bara jag där. Haha, men hon var jättesnäll och trevlig och vi började prata om hur jag ville ha mitt hår, jag hade satt ihop ett collage och visade henne den och förklarade lite hur jag ville ha det. Sen tvättade hon mitt hår och började klippa. När det var klart tyckte både hon och mamma att det var jättefint och jag såg mer mogen och ungdomlig ut, jag blev jättenöjd. Är dock fortfarande ovan med luggen men det ordnar nog sig så småningom.

Efter klippningen mötte vi syrran, Helen, Louise och hennes mormor på mitt favorit café. Där åt vi frukost och sedan blev det dags för shopping. Jag hittade julklappar till alla förutom min pappa, aja, får hitta något till honom imorgon eller på tisdag...
Efter det åkte jag hem till mormor och där var vi resten av kvällen, lilla Elvin har blivit så stor nu♥


Jag och Elvin förra veckan!

18 december

ÄNTLIGEN FREDAG!

Idag är jag jättetrött och jag vet inte varför :/ . Eller jo, kanske, jag lade mig vid 23.30 igår..
Men skolan idag var inte alls jobbigt, vi tittade film på varenda lektion. Först hade vi Engelska och vi fortsatte och se Catch me if you can, en riktigt bra film! Tyvärr hann vi inte se klart den så vi ska se klart den nästa termin. Sen hade vi SO och då tittade vi på The rise of evil, en film som handlar om hur Adolf Hitler blev som han blev. 3 timmar lång är den så vi ska jag fortsätta med den på måndag men vi tittade också på den på svenskan, våran sista lektion. Mellan SO och svenskan hade vi spanska och lunch, på spanskan såg vi klart El Bola, en riktigt bra film den med men jättesorglig och hemsk! Den är verklighetsbaserad och jag fattar verkligen inte hur ens föräldrar kan göra så mot sina barn :( .

Nu när jag kom hem gick jag ut med Suki och det är svinkallt ute, usch! Varför kunde jag inte få bo i ett varmare land? Iaf, efter det gav jag henne mat och nu ska jag dammsuga, blää.

Idag ska jag också ha min sista dansföreställning och jag orkar verkligen inte det, men det är ett måste så..
Dessutom ska mamma och pappa komma och titta, hihi lite nervös är jag nu.


I MADE IT

Yeeeeey, jag lyckades med knäcken!


Jag följde detta receptet. Nej, vilken dålig bild, såg inte det innan! :/



Hittade den i mammas Damtidning! :)


Såhär såg det ut när jag hällt i allt..


Sen skulle jag "skala" mandlarna
och då låter man de stå i en skål
med kok hett vatten :)
(Det är det lättaste sättet att få av skalen på)


När man hällt i vattnet så måste man vänta en stund men
jag har ingen tålamod idag och det slutade med att jag bara
fick en i min andra skål :/

EFTER CA 20MIN (?)
så gjorde jag kultestet och den var klar :)

Det stod i receptet att det skulle bli ca 80st.
Jag har inte räknat de än men jag fyllde en hel bricka och
tallriken längre ner!





Sen gjorde jag några utan mandel som jag ska ta med till skolan imorgon, vi ska titta på film hela dagen typ♥. Alla vet väl att det är förbjudet att ta med nötter och mandlar till skolan?! :) . Ingenting med spår av det!!!

Aja, nu ska jag se om de är klara, jag vill äta! Sen ska jag titta på TV, see yaa!

KNäck

Wiee, nu ska jag koka knäck. Första gången jag gör julgodis detta året :) , det är ju så himla gott.

Knäck är min favorit♥





Hoppas jag lyckas bara...

LOOK

NU är jag hemma igen från hemspråken, hon hade med sig fika till oss, jättesnällt!

Jag hade en jättestor och skön hoodtröja också, men tog inget kort på den, nästa gång så :)






Jeans från Gina
Tee från Cubus

17 december

Hallo!

Idag är jag super glad!

Vet ni varför?!

Hihi, nääääääääää.

Iallafall, första lektionen idag var slöjd och vi pratade om betyg. Ingen kunde få MVG detta året eftersom hon bara haft oss i en termin och vi gjorde relativt lätta grejer. Hon gick efter en lapp och på denna lappen fick jag två MVG, 1 VG som lika gärna kunde vara MVG och en på gränsen mellan VG och MVG och sedan la man ihop poängen. Jag fick iallafall VG och det var ju det bästa man kunde få och jag ör super nöjd! Om jag gör min klänning bra nästa termin så kommer jag troligen få MVG, yeah.

Asså när man sänker någons betyg så tycker jag man borde säga till innan och eftersom ingen lärare pratat med mig om det så trodde jag att ingen skulle sänka mig och såklart jag blev glad! Liksom, hur ,ånga har MVG i kemi egentligen?!♥ Haha, okej ska inte skryta mer! Iallafall, andra lektionen var Fysik och då sa hon att hon ville prata med några enskilt och jag trodde liksom inte det angick mig. Men plötsligt så hör jag att hon ropar upp mitt namn och min mage fylldes med fjärilar direkt. Jag blev jätterädd och tänkte på att hon kanske ville sänka mig i Kemi (hon är våran kemi lärare också!) och mina ögon fylldes typ med tårar :/ . När jag väl var därinne sa hon att hon kommer låta mig behålla mitt MVG men det var liksom ett litet minus på den så jag måste vara mer aktiv nästa termin och göra bättre ifrån mig på läxförhören. Jag är redan en av de som får bäst resultat men hon är rätt så sträng med det och det tycker jag är bra! Förra termin var det två killar som också fick MVG och jag den enda tjejen då. Sen för att typ trösta mig lite så sa hon att jag var den enda i våran klass som har MVG i kemi, gissa hur glad jag blev då! De andra blev sänkta och inte jag, hihihihihi

Ojdå, nu måste jag dra till sista hemspråks lektionen, see yaa!


Just det, på lördag ska jag klippa mig! Det var 1 år sedan jag klippte mig
sist och jag vet att det inte är bra men jag vill ha långt hår! Jag tro min
frisör kommer skälla ut mig dock, iaf passar jag i lugg? Tss :)


SNÖ

Wohoooo, första snön här i Partille som lägger sig!

Det har snöat flera gånger detta året men tyvärr regnar det alltid direkt efteråt så det bli slaskigt och smutsigt. Men idag snöade det rätt mycket och den lägger sig, wihuuu. Undrar om det kommer finnas snö på Julafton? :)


Det är inte jättemycket men ändå :)

OJ! Nu har jag super bråttom, hörs antagligen inte förrän imorgon, kommer hem så sent ikväll ju, ha det bra♥

LOOK

BLUE&BLACK





 
Kofta från Vero Moda
Tunika från Esprit
Halsband från HK

16 december

YES, INGA MER LÄXOR DENNA TERMINEN♥

Idag spelade vi volleyboll på idrotten, min favorit i idrott :) . Jag fick också redo på att jag får behålla mitt VG i idrott, wieee! Han är rätt så hård men han är också en sån som har sina favoriter :( . Aja, jag är iallafall nöjd, jag kan inte få MVG i idrott, det vet jag..
Sista lektionen var engelska och vi tittade på film men vi hann inte klart så vi ska fortsätta med den på fredag. Iallafall, den heter "Catch me if you can"

Jag kom hem för en stund sen och fixade lite mat till mig, jag ska ju ha dansföresällning idag! Vi åker om ca 20 minuter så måste skynda mig nu. Det är två föreställningar idag, en klockan 17 och en 19.30, åh kommer typ inte vara hemma förrän 22-23, suck. Men det ska bli kul ändå, pirrigt i magen är det just nu :) .


LOOK

Glömde lägga in gårdagens "look"

 

 



Linne från Kappahl
Kofta från H&M

15 december

Hallooo!

Idag har skoldagen varit lite speciell. Dagen började med sovmorgon, sen hade vi Geografi i 30min(?), sen åkte hela klassen till Partille Centrum. Vi skulle till Ungdomsmottagningen, alla andra nior på vår skola hade redan varit där, vi är alltid sist..Efter det åt jag och Pernilla lunch på Paprika, denna gången bjöd jag, gott var det iallafall!

Väl tillbaka i skolan hade vi tre lektioner till och nu sitter jag här hemma. Jag fick också reda på att jag varken sänkt mig eller höjt mig i Biologi. Bra? Nej inte enligt mig, nu har jag VG men jag ska höja mig! Vi har världens sämsta biologilärare, usch, vill inte ens tänka på henne!

Om en stund ska jag och Pernilla på öppet hus. Vi ska titta på Mikael Elias Teoretiska gymnasium, det ska bli spännande. Har hört av de flesta att de tycker den skolan är bra, dock är den väldigt ny så man vet aldrig :/ .


JUST NU; Tröstäter skumtomtar! Så goda!!!


DANS REP

Bara för att jag satte på datorn förut så fastnade jag vid den och glömde helt bort tiden. Det slutade med att Amalia sms:at flera gånger och jag fick springa ner till torget, inte kul. När vi väl var där hade nästan ingen kommit men vi satte oss ner och tittade på när de andra repade, det är faktiskt väldigt intressant att se andra dansa. Jag älskar deras danser, varför kunde inte vi ha haft en sådan dans? Våran är rätt barnslig och tråkig :( . Aja, när det var våran tur så tabbade jag mig totalt, usch och fy! Sen kom pappa och hämtade oss och nu är jag hemma, är super hungrig nu. Mamma håller på att laga, hoppas det blir något gott!

Just det! Tove, en av tjejerna i min dans har jag lärt känna lite bättre och vi började prata om gymnasieskolor. Hon tycker att L M Engström var väldigt bra och jag har faktiskt funderat på den men när jag fick reda på att de hade Bibelkunskap och satt vid kyrkan varje fredag tvekade jag. Visst en bra skola men jag är ju inte kristen så varför? Men sen fick jag veta att typ hälften av alla som går där är inte kristen. Man får inget betyg på Bibelkunskap och det är frivilligt att gå till kyrkan (tror jag). Jag har hört att det är en väldigt bra skola och så ligger den väldigt centralt, plus poäng! Det dumma är att de har rätt så höga poäng till natur, eller detta året hade höga poäng, nästa år kan det lika gärna vara högre eller lägre. Aja, detta året hade iallafall 275 :( .

Nu ropar mamma, det är mat♥


Me today


14 december

Halloo!

10 dagar kvar till Julafton♥

Nu ska jag iväg på dansrepetition, har lite bråttom nu så skriver mer när jag kommer hem!



See yaa♥


Nyss

Jag och Suki precis innan promenaden


Suki♥Pauline


13/12

Idag gick jag upp vid 12 av väckarklockan, hehhe.

Sen väckte jag mamma och vi åkte till Backaplan igen. Där handlade vi lite fler julklappar. Såklart jag hittade grejer till mig själv med, det blev kläder♥

När jag kom hem slog jag in alla presenter, tyvärr är jag inte klar än. Har fortfarande några presenter kvar att köpa. Det ska jag göra nästa vecka :) .


Julklappar♥


12/12

Tänkte skriva lite mer om vad jag gjorde i lördags.

Vaknade vid 11 i lördags och började fixa iordning mig. Jag, brorsan och mamma åkte sedan till Backaplan, där handlade vi lite julklappar och efter det åkte vi till mammas kompis och hälsade på henne och hennes 3 månader gammal dotter, Elise. Hon var jättesöt! Sen åkte vi till mormor och firade Suki, vi var där resten av kvällen, kom hem vid 3 typ...


Vi tog flera bilder på Suki med tårtan men bilderna ligger inne på systemkameran och den
är urladdad just nu...


12 december

(Ett försent inlägg)




WIHIOOOOOOOOOOOO, IDAG FYLLER SUKI 3 ÅR♥

Tiden har gått så fort, det känns som att hon kom till oss nyss och en sån liten plutt hon var då va! Jag trodde aldrig att min mamma skulle låta oss ha en hund, jag vågade aldrig ens drömma om det, den dagen då min önskan gick i uppfyllelse, den dagen går inte att beskriva med ord. Det är en av mina bästa dagar i mitt liv, sen dess, hur ledsen jag än varit och man ser in i hennes ögon glömmer man allting. Hon lyser alltid upp ens dag, jag vågar inte ens tänka på när hon en dag längre inte finns. Bara jag tänker på det fylls mina ögon med tårar. Aldrig, hon får aldrig försvinna från denna världen, älskling, du må vara en hund men du är lika värdefull som en människa ska du veta. Många tycker att hundar är mycket mindre värda och i vissa länder äter man hunder t.o.m, usch vad hemskt! Så får man aldrig göra med min älsklings Suki. Hon kommer alltid att ha en speciell plats i mitt hjärta vad som än händer, alltid

Denna dagen, den 12 december fast för tre år sedan kom en ängel till denna värld och lyste upp min familjs liv, du kommer alltid att finnas i vårat liv vad som än händer.


My lovely lady :)♥

Idag åkte vi hem till mormor och köpte med oss en tårta för att fira lilla bebisen. Tyvärr fick hon inte äta den men hon blev nog glad ändå, så många personer som var med och firade hennes födelsedag♥

Du är guld värd (om inte mer!), älskling♥

13 december

OH, Lucia idag :)

Jag har inte hunnit skriva något varken igår eller idag
Anledningar?!
Ja, flera t.o.m!
Men nu hinner jag inte skriva om det, måste ut med Suki.
Hinner jag sen?
Kanske, annars blir det imorgon, har massor att berätta :)

Idag har jag varit på stan med mamma, shopping? OF COURSE!


BYEBYE!

Godnatt♥

Wohoo, Erik vann Idol 2009.

Måste erkänna att jag inte har följt hela programmet men finalen får man ju inte bara missa! Jag tycker Erik var är värdig vinnare och vinnarlåten var jättebra! Av alla säsonger så gillar jag mest denna vinnarlåten och förra året, de är grymma♥

Imorgon ska jag vakna tidigt för att gå på julavslutningen på Martins lördagarskola, sen ska jag, mamma och några vi känner gå och äta lunch på ett fik/café nånstans i stan, det ska bli mysigt! Sen ska vi hälsa på mammas kollegas bebis som endast är 3 månader. Sen blir det nog hem till kusinerna som vanligt, hehe!


Medan jag satt och tittade på Idol gjorde jag ett collage och så klart är min älskling huvudpersonen♥

GOODNIGHT

Julklappar

Halloo, nu är jag hemma igen!

Det var jättemysigt i stan trots kylan och folk överallt. Pernilla lyckades köpa allt hon skulle köpa förutom min och hennes pappas present då. Jag fick tyvärr bara köpt två presenter. En till min syrra och en till Caroline som ska komma hit till GBG idag från STHLM :D! Vi skulle egentligen träffas imorgon men eftersom hon är här för att fira hennes pappa som fyller 50 år (grattis till honom:D) så har hon nästan ingen tid över och den tiden hon har kan inte jag :/ . ÅH, vad sur jag blev alltså! Jag som hade sett fram emot det men en som tur är så kanske hon ska hit igen på mellandagarna :D .

Både jag och Pernilla var så trötta så vi somnade på bussen och sen när vi vaknade hade vi kommit till Pernillas station och hon hade så bråttom att hon glömde sin mobil som jag hade. Som tur var så löste vi det och hon ska komma hit senare och hämta den :)

Sen var hon jättesnäll (eller hennes pappa egentligen) så hon bjöd mig på middag. Vi åt på paprika, jag tog en panini baguette med kyckling, mumma! Tack så jättemycket Pernilla! Det var jättegott, nästa gång ska jag bjuda dig på sushi, jag vet att du gillar det!♥


Pernillas snygga mobil!

Nu ska jag sitta här vid datorn och slöa, see yaa!


LOOK

BLACK WITH COLOURFUL DETAILS




Ja, min mobil suger fortfarande..


Det är iallafall detta snygga linnet jag har på mig
idag, från nelly.com 199kr

11 december

I'm hooooooooooome!

-Friday today?
-Yes, that's right!

Idag har varit en rätt så slapp dag. Vår engelska lärare var sjuk så vi skulle ha en vikarie men han kom 40 minuter försent. Sen gick vi och tittade på luciatåget, mysigt! Hihi, jag hade med glitter i håret :) . Sen hade vi vikarie igen på spanskan och då tittade vi på en spansk film som heter "El bola" tror jag det var. Sista lektionen var svenska men vi fick välja mellan att titta på en film eller göra miljöbeskrivningar och såklart valde vi film! Tyvärr var det inte världens bästa film, det var en kortfilm om hur Hitler blev som han blev, jag somnade :P . OJDÅ!

Snart ska jag till stan med Pernilla, handla julklappar♥


Det får bli en gammal bild..

Godnatt♥

Hej igen!

Tänkte skriva lite kort om vad jag har gjort sen jag skrev förra inlägget.

Jag har tittat färdig på min serie, super grym!
Jag har duschat, super skönt!
♦ Jag har ätit middag, super gott!
♦ Jag har ätit vindruvor, mindre gott :/ . Pappa är sämst på att välja goda vindruvor, dessutom är de super dyra!
♦ Jag har latat mig
♦ Jag har gett Suki mat och gått ut med henne

Jag har helt enkelt gjort allt men också det onödigaste. Har inte orkat göra engelska läxan men så svår är den inte. Man får välja 15 glosor som man tränar på, sen ber man en kompis förhöra en, not so difficult, ha? Aja, jag har som sagt lovat mig själv att vara ordentligare i skolan så ska välja ut 15 ord innan jag lägger mig. Jag vill inte skryta men jag har väldigt lätt för att lära mig ord, vad de har för betydelse och så vidare. Exempel, glosor, formler på kemin och fysik, stavning, har aldrig varit ett problem för mig etc..


Imorgon blir det luciafirande på vår skola. Kören har satt ihop en liten
konsert så det ska bli trevligt :) . Hihi, ska ha glitter i håret imorgon,
som en fin ängel♥

DON'T FORGET, IT'S FRIDAY TOMORROW
MY FAVOURITE DAY AFTER ALL

Home again!

Soooo, inga fler hemspråkslektioner. Eller ja, nästa vecka ska jag också dit men då ska vi fika och leka lekar tror jag :) .

Just det, vi fick tillbaka matteprovet idag, jag fick 20/25 och borde vara nöjd men det dumma var att jag kunde få 24/25! Det var en uppgift där jag hade skrivit en uträkning och svar men sen suddade jag ut uträkningen bara för att jag tyckte att det såg konstigt ut och skrev bara svaret. Sen visade sig att jag hade svarat rätt och min uträkning med var rätt! ÅH; vad sur jag är på mig själv ibland, varför gjorde jag så?!
Sen hade jag samtal med vår SYV men jag känner mig inte mindre sressad bara för det..


Nu ska jag titta på min serie!


Me today. Usch vad mitt hår ser ut idag, aja ska snart in i duschen!

10 december

Hallooooooooo!

Ibland så älskar jag min idrottlärare! Vi håller på att göra ett redskapstest och de som ingår är matta, räck, ringar och plintar. Jag har gjort de flesta och det jag har kvar krävs väldigt mycket muskler, speciellt i armarna och låren och sen har jag en grej som jag inte klarar bara för att jag har för korta armar :/ . Sen försökte jag göra en av de grejerna som krävs styrka medan Jonas tittade och sen hjälpte han mig lite där jag inte kunde men resten klarade jag och jag fick godkänt på det! Gissa om jag blev glad, han är så grymt snäll och förstående :):)! Fast det är egentligen inte många som fick jättebra på testet så jag borde vara nöjd men jag är en rätt envis person..
Det som är skönt är att det inte är rädslan som stoppar mig :) .

Sen lärde jag en kille i min klass att stå på huvudet, han kan det nu och är jättebra! Jag tror han kommer få MVG i redskap. Jag älskar att hjälpa folk för då känner man sig så himla bra efteråt. Man gör någon glad och personen lär sig. Vad förlorar man egentligen? Jag är en person som har tålamod, det är nog också därför jag passar så bra med barn, jag kommer alltid överens med de och själv tycker jag det är roligt med barn. Han blev iallafall jätteglad och nu är jag jätteglad! Hihi, tänk att man kan bli glad genom att någon annan är glad :)

Nu måste jag dra till hemspråken, see yaa!


Just det, när jag och Pernilla lekte med Photoshop så gjorde vi ju
henne till en vampyr men när hon gick hem så fortsatte jag att
experimentera, jag är inget proffs men såhär blev resultatet :)

Orkidé

När jag började i piano hade vi först en keyboard men när vi bestämde oss för att fortsätta med piano så köpte vi ett elpiano istället och keyboarden fick ligga och skräpa i förrådet. Denna terminen började ju Pernilla i piano men hon är inte säker på om hon vill fortsätta och då kom jag på att hon kunde låna våran keyboard eftersom den ändå ligger och skräpar. Jag frågade mamma men hon sa att Pernilla lika gärna kunde få den och då sa jag det till Pernilla och mamma ville inte ha något för den. När Pernilla berättade det för sina föräldrar tyckte de att de skulle betala för den men istället kom de på en annan lösning. Pernilla fick pengar av hennes föräldrar och de bjöd mig på bio (det var gången vi såg "The box") och mat, det skulle egentligen bli sushi men vi var inte så hungriga så det blev McDonald's. Sen köpte de en jättefin blomma till min mamma också, super gulligt♥




Visst är den fin, det är en orkidé, min mammas favorit♥


LOOK

Hinner med ett eller två inlägg till :)
Min pappa är seg!


GREY&PINK&BLACK

Det var väldigt längesen jag lade in "today's look" men det är för att jag inte orkat. Jag hade lite tid idag så tog ett par bilder, har inte på mig något speciellt men ändå..




T-shirt från ?
Tights från Gina
Linne under från H&M


Bjuden på middag

Familjen som uppfostrat mig (jag säger så för när jag var liten bodde jag hos de nästan hela tiden, mina föräldrar hade fullt upp med min brorsa som bara är ett år yngre än mig) ska till Shanghai och Hongkong för att hälsa på deras andra dotter och släktingar där, därför ville de bjuda oss på middag så vi ska snart ut. Jag ville egentligen inte det för jag känner att jag behöver göra klart min läxa men det var så längesen jag träffade de så det blir kul ändå :) .

Jag tror inte det blir några fler inlägg idag, bye!


Såhär dålig är min mobilkamera i rummet. OKej, det är inte den bästa belysningen men ändå,
min mobil suger helt enkelt!


Såhär är blir bilderna i toaletten. Inte super bra men helt okej :)


9 december

Waaaaaaaaaaaaaaaaaay, nu är allt jobbigt äntligen över! Terminens sista prov är klar! Det var matte som sagt och jag måste säga att det gick mycket bättre denna gången :) .

Nu har jag göra hemspråksläxan och fixa klart mitt slöjdarbete, ska ta kort på min mobilfodral när den är klar. Så länge kan jag visa mitt andra arbete som redan är färdigt, jag gjorde en necessär :)


Super fin enligt mig :)

Godnatt♥

Ska strax gå och lägga mig, eller ska läsa också då som jag gör varje kväll♥

Jag har inte tränat något inför matteprovet imorgon eftersom det egentligen inte går att träna?! Visst man kan träna inför G frågorna men VG och MVG frågorna är oftast problemlösningar och man ska antingen skriva ekvationer till eller någon annan uträkning. Jag får helt enkelt göra mitt bästa som alltid och hoppas på att jag kommer hem med någorlunda bra nyheter. Jag vet att jag inte kommer att vara nöjd men vissa är bara inte bra på det. Jag slutar 15.40 imorgon och har en läxa i kinesiska som jag måste göra så får se om jag hinner uppdatera :)


Bild från i somras 2007 i Kina :) (Jag och brorsan)

Goodnight♥

8 december

YES, IDAG ÄR JAG GLAD!

För det första så gick det bra på provet, jag vågar inte hoppas för mycket men enligt mig gick det bra :). För det andra fick vi tillbaka musikprovet och jag fick sammanlagt 108/109, hon har lagt ihop teoriprovets poäng med lyssningstestet, jag blev jättenöjd! Näst bäst i klassen, det är inte dumt! Det var en kille i min klass, Elias hette han och fick bäst av alla 9:or, alltså 109/109. Sen sa hon att jag fick ett starkt VG som slut betyg och jag vet inte varför men hon sa också att om jag får MVG på uppspelningen med piano eller keyboard så får jag MVG som slutbetyg. Jag är super glad men också super nervös! Eftersom att jag går i piano så kanske hon kommer sätta högre krav på mig, nej usch! Jag har iallafall bestämt mig för att få MVG, jag ska ha det!

Men jag får inte ta det lugnt än, det finns fortfarande ett prov kvar, MATTEPROV imorgon! HJälp säger jag bara, förut var jag aldrig rädd för matteprov men efter att jag fick 10/25 på det näst senaste provet är jag jätterädd. Aja, får göra mitt bästa och sedan får det bli som det blir. Jag kan inget göra.


En tredje grej jag är glad för är att mitt paket från Nelly.com har kommit, wieeee

NERVÖS

HJÄLP; nu är jag ännu mer nervös!

När Pernilla kom hit pluggade vi en stund och det känns verkligen som att jag kan allting (när det gäller historieprovet) sen satte vi oss vid datorn och började leka med Photoshop som för övrigt är väldigt irriterande ibland när den inte gör som man vill! Vi gjorde Pernilla till vampyr och vi hade jätteskoj helt enkelt. Haha, när jag är med Pernilla så kan vi göra något jättetråkigt egentligen men det kan bli jätteskoj. Just nu har jag jätteont i magen eftersom vi skrattat så himla mycket, haha!

Iallafall, nu när hon gått börjar jag känna nervositeten komma tillbaka igen, sen började jag tänka på framtiden igen som inte alls är bra! Grundskolan är bara ett smakprov av framtiden och det vill säga dubbelt samt trippelt så jobbigt. Jag vill inte ens tänka på att jag har tre år till efter det här och sedan ytterligare ett par år eftersom jag troligen kommer att välja natur och natur är studieförbredande, nej usch.

Nu ska jag plugga lite till och sen får vi hoppas att jag kommer hem med goda nyheter :):) . See yaa tomorrow!




Godnatt♥

7 december

HEllo!

Hjälp, imorgon är det prov :/ . Jag brukar vara nervös inför prov men denna gången är jag extra nervös, usch och fy!

Om en stund ska Pernilla komma hit och då blir det pluggpluggplugg. Nu ska jag äta en lussebulle och sedan titta klart på min serie innan Pernilla kommer, hihi.


Min gulleplutt♥


En annan bild på mig och lille Elvin♥

6 december

Yay, söndag :/ .

Aja, igårdagen var en lyckad dag, dock kändes det som att jag gick upp 5kg minst igår. Haha, men mat är det bästa som finns och sen blev det ju massa lussebullar också! Vi kom hem vid halv 4 igår och jag lade mig 4. Bestämde mig också för att sova 9-10h så vaknade inte förrän vid halv 13 idag. Riktigt skönt men jag känner mig fortfarande jättetrött :( . Jag skulle egentligen åka till stan med mamma idag för att köpa julklappar men jag kände att jag verkligen behöver plugga. Vi har som sagt 2 prov nästa vecka (och det är de sista för året) och om jag inte har fel så kommer de ha ganska mycket betydelse till slut betyget. Det är iallafall matteprov och historieprov, första världskriget :/ . Jag har bestämt mig för att göra bra ifrån mig på dessa två (inte för att jag inte brukar göra det då, men denna gången ska vara extra bra) därför blir det bara detta inlägget idag. Ville egentligen inte ens sätta på datorn för då vet jag att jag inte kommer kunna slita mig ifrån den. Inte för att jag är en datanörd men film och serie nörd är jag! Nej, men nu måste jag verkligen gå och innan jag börjar plugga ska jag gå ut en sväng med Suki, usch vad kallt det är!

När jag och mamma var på stan förra veckan fick vi syn på söta
tomtekläder för små barn och såklart kunde min mamma inte
låta bli att köpa till Elvin, de passade för övrigt perfekt!


Jag och min söta lillekusin, han blir 2 månader om två dagar :)

GRATTIS ERICA

Just det, glömde nästan en grej!

Idag fyller nämligen Erica är, grattis! Det är en av mina många kusiner, haha! Nej men hon och hela familjen ska åka ner hit till jul, de bor i Mora :) . Det ska bli jättekul och de kommer troligen bo hema hos min morbror så då blir det två små bebisar i samma hus, gud vad kul!


Jag har inte träffat henne sen i Påsk då vi var däruppe men
hon kan nog gå nu, hela 1 år blir hon idag!

SÖTNOS♥


5 december

Halllooo!

Jag har varit vaken en bra stund men har gjort läxan och sminkat mig. Nu är jag färdig med bilduppgiften och det känns bra. Nu är det bara matte och historieprov kvar :/ . Men om en stund ska vi åka till lille Elvin för min syrra ska baka där. Lussebullar :)! Då ska jag passa Elvin och plugga till proven. Låter som en härlig lördag förutom pluggandet då!

Nu måste jag dra och det blir nog ingen mer uppdatering idag :/


Förlåt, det får bli en gammal bild igen. Eller ja, gammal är den
inte, tog den faktiskt i veckan! :) . Man orkar inte alltid ta
egofoton på sig själv, verkligen inte när man ser nyvaken ut också!

Hemma från optikern!

Eller ja, har varit det en stund nu men jag har inte orkat skriva förrän nu. Jag har prewcis börjat på en ny serie och den äs så grymt roligt att det inte är sant! Jag må ha dålig humor men jag lovar, att alla skulle hålla med mig om de såg den!

Tyvärr så har jag dåliga nyheter med mig. Eller ja, jag visste redan att det skulle bli såhär. Min syn har försämrats och den kommer troligen bli ännu sämre för  jag har inte riktigt växt klart än och ögonen växer med mig så jag får inte veta min exakta syn förrän vid 20års åldern då den borde ha stannat.

Förut hade jag -2.5 på både linser och glasögon, nu har det försämrats till -3.0 på linser och -3.5 på glasögon. Jag fick byta mina oöppnade paket med linser till -3.0 men eftersom jag inte använder glasögonen så ofta så lät jag de vara på -2.5 . Det är ju onödigt att byta när man vet att det kommer att ändras igen...


Me today

synsam

Om en stund har jag tid hos min optiker. Jag har fått sämre syn så ska byta till starkare linser och eventuellt nya glasögon också. Det känns lite läskigt men jag hoppas det går bra!



LOOK

BLACK&SILVER





     


Cardigan från H&M
Linne med kedjor från Lindex
Skärp & Halsband från HK
Örhängen från Glitter

4 decemeber

That's right, Friday today!

Kom hem för en stund sen och har redan ätit upp alla clementiner vi har här hemma. Haha, det är ju så gott! Ringde också till min frisör och jag har en tid 19/12 klockan 9 på morgonen. Är jättenervös nu för varje gång jag varit hos en frisör så har jag blivit missnöjd. Denna gången vet jag exakt vilken frisör jag vill ha och hoppas det blir den. Jag kommer att försöka beskriva den så mycket jag kan och sen får det bli som det blir. Det är min mammas frisör jag ska klippa mig hos denna gången men jag har klippt hos henne innan också. Funderar på att färga håret också, jag har en färg i mina tankar men vet inte om jag skulle våga...



Jag går oftast hem tillsammans med Sanna eftersom vi bor
så nära och så ville hon gå till torget först och köpa en dricka
så jag följde med. Snäll som hon är så bjöd hon mig på en dricka
också, hade inte med mig pengar idag :/ . Tack söta SANNA♥


Godnatt♥

Yes, måste dra mig från datorn nu annars kommer jag aldrig kunna plugga!



Haha, äter vindruvor på bilderna :):)♥

Åh, börjar känna lukten av choklad nu. Min syrra bakar kärleksmums till skolan. JAG VILL HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

i am studying

Yes!

Har dock bara engelska (15 glosor) tills imorgon. Denna veckan har varit rätt så slapp förutom beeptestet då men den gills inte :) . Nästa vecka kommer mardrömsveckan! AAH! Eller ja nästan, förut var jag aldrig nervös inför ett matteprov men efter att jag fick G (typ IG) på förra matteprovet är jag jätterädd nu. För det första var det första gången för mig att få ett G på ett prov och för det andra har det alltid gått bra för mig när det gäller matte. Aja, jag ska plugga till detta provet men egentligen är det inte mycket man kan göra. Andra ämnen som exempel SO:ämnena pluggar man ju till på ett helt annat sätt. Fast nästa vecka har jag ett historieprov så det blir dubbelt upp. Varför jag är så nervös inför detta provet beror nog på att den kommer ha ganska mycket betydelse på betyget i Historia. Det är om Första Världskriget och innan vi började med det här visste jag ingenting och då menar jag verkligen ingenting om FV. Jag är som sagt väldigt oallmänbildad, jag försöker att göra mig mer allmänbildad men det går inte så bra :/

Aja, bara jag gör mitt bästa och det är ju bara jag själv som vet om jag pluggat tillräckligt och om jag gjorde allt vad jag kunde göra för de här proven så är jag nöjd. Som sagt, man kan ljuga för andra men det går inte att ljuga för sig själv.


AH; vad blek jag är!!! Hatar att jag har så röda läppar, ser ut som att
jag har läppstift på mig men det har jag inte! Det är mina naturliga läppar,
buhuu :(


Suki sov i mitt knä förut, kunde inte röra på mig :/

3 december

Ni hao!

Haha, hej på mandarin typ. Wie, har ingen hemspråk idag så ska sitta här vid datorn och slappa tills dansen börjar.

Skolan har varit lika tråkig som vanligt. Redovisningen på slöjden gick väl sådär men jag är ändå nöjd! Det var första lektionen det, sista lektionen var idrott. OMG, beeptest ! Killarna började så jag och några tjejer spelade kort så länge. Haha, det är ju bättre än att sitta och tänka på beeptestet hela tiden! Jag hade ställt in mig på att få ett G för jag har verkligen inte tränat kondition sen jag slutade handbollen och det var förra året i slutet av sommaren. Kondition är en grej som blir sämre om man inte tränar det och därför trodde jag inte att jag skulle klara testet. Förra gången fick jag 8.11 och det var precis VG och då var jag redan jättenöjd! Denna gången fick man VG om man slog sitt förra sa Sören (en annan idrottlärare), Jonas tycker inte om beeptestet egentligen och ville inte göra den men det är nog ett krav, jag vet inte om han kommer räkna med detta på betyget..

När vi började springa försökte jag tänka på annat hela tiden och det gick faktiskt. Dessutom sprang jag med tuggummi i munnen, jag vet att det inte är bra men det gör så att jag koncentrerar mig på annat. AJa, iallafall inte förrän vid level 7 började jag känna att jag blev trött och jag var jätteförvånad. Trodde att jag skulle bli trött tidigare och gett upp, när vi kom till level 8 började jag tänka, åh det är inte så långt kvar tills mitt gamla resultat (8.11), det kan jag klara! Det gjorde jag också!!!!!!!!!!!!!! Jag fick 9.6, gissa hur glad jag blev alltså!!! Jag trodde verkligen inte att jag hade den konditionen men jag är jätteglad nu! Jag tror till och med att jag skulle klarat lite till, hihi.!

Nu ska jag få i mitt nått innan dansen, ciao!


Me today!  Precis efter idrotten, hahaha.


Godnatt♥

  1. NU MÅSTE JAG DRA, SEE YAA TOMORROW OCH LYCKA TILL TILL MIG PÅ BEEPTESTET


    en till gammal bild


    nattinatti

Old mermories

Istället för att plugga ägnade jag tid för att titta på gamla bilder. Det är alltid lika roligt och spännande att se hur man såg ut som liten, det väcker massa minnen och jag önskar att mitt minne var större. Jag kommer nästan inte ihåg någonting om min barndom :( .


Haha, kommer inte ihåg vilket år tror jag! 2006 eller 2007 kanske?


Fruits

Nu har jag precis ätit och ska sätta igång pluggandet på allvar!

Första jag ska ner till tvätten och hämta upp det sista, sen ska jag göra klart min bilduppgift och träna på slöjdredovisningen inför imorgon. Om jag är snabb hinner jag förhoppningsvis se "So you think you can dance" ikväll!!!


När jag kom hem från skolan förut kände jag at jag behövde få i mig något
och då är ju frukt det perfekta mellanmålet! Jag åt upp påsen med clementiner
och det var ändå minst 10st i den, hahah. Men det är ju så gott!

2 december

Hallo!

Har precis sett klart på en riktigt bra film. Det är en kinesisk film och en av de roligaste filmerna jag har sett. Haha, andra kanske inte tycker det men det är väldigt lätt att få mig att skratta så jag tycker allt är kul :) . Skolan har varit helt okej idag och på idrotten hade vi redskapsprov och det gick rätt så bra. Jag kunde inte alla men tillräckligt bra för ett VG tror jag iallafall :) . Sen sa han till oss att vi ska ha beeptest imorgon, jag är död säger jag bara! Usch och fy! Men nu försöker jag säga till mig själv hela tiden "gör ditt bästa så blir det bra". Då blir jag iallafall nöjd, kanske inte Jonas men alla har inte bra kondition, speciellt nu när jag inte tränat sånt på länge. När man dansar tränar man ju inte kondition, eller? Aja, han sa att man skulle köra så mycket tills man spyr, får se hur det blir imorgon...Fast tyvärr flyger det runt massa fjärilar i min mage just nu :/

Nu är det dags för att gå ner til tvätten, see yaa!


Me today!

HVITFELDTSKA GYMNASIUM

Hemma från mitt första besök på ett gymnasium. Skolan var jättemysig men väldigt stor ja! Ca 2000 elever, många tycker det är en nackdel och det tyckte jag med men nu när jag har sett skolan tycker jag det verkar som en riktigt grym skola med bra lärare. Åh, vill gå på den! Men jag har ju bara varit på en skola och nästa skola jag ska gå på är kanske ännu bättre?!

Funderar iallafall på att läsa natur natur men sen är jag väldigt intresserad av att läsa IB men det är nog för svårt för mig :/

Nej men måste erkänna att det finns en anledning till varför jag ville se denna skolan, vill tyvärr inte skriva det här men vi får se med tiden, det kanske kommer snart♥

Nu ska jag äta clementiner och titta på tv, see ya tomorrow!



GODNATT♥


LOOK

GRAY&BLUE&BLACK&ACCESORIES




Jeans från H&M Barnavdelning, haha!
Svart linne från H&M
Kort tee(?) från MQ
Halsband & örhängen från ?

1 december

wohooo, 1 december! Njaa :/

Slutade skolan för ganska längesen, har ätit och tittat på Twilight♥ (ja, jag har den filmen och alla 4 böckerna) för om en stund ska jag gå på mitt första öppet hus ever, eller ja bortsett från Porthälla då men det var ju med skolan och allt..


Me today.


RSS 2.0
Blogg listad på Bloggtoppen.se